ya bende normalden tırsıyorum ama belli etmiyorumm
aman canım ne varmış desemdee
içimmmmm öyle demiyo:18::18::18:
bugidişime soruyum bakalımm
ben ev işi yapıyorummm aklına gelen herşeyiiiii
sagolsun dr. ayda 1çagırıyor hatta 5-6gün bile geçiyo ayı
45dk yol gidiyoruz biz dr. için adam bize sıkıntı olmasın diye sık çagırmıyor ki ben dedimde sorun degil çok geç çagırıyosunuz diyeee
gıcık adam bildigini okuyooo
nevresim takımı yada pike ne farkederki bence hiçte abes degil
hangisi içine siner begenirsen onu kullan bence
ya nevresim takımı çok güzel ama allahın izniyle eylülde doğurursam sıcak olursa yorgan kılıfını pike gibi kullanabilirmiyim ki o takıldı aklıma sence napıyım
bence kullanırsın sonuçta hediye almıyosun birine kullanırmı kullanmazmı diye düşünüyon...
sen kendiine alıyon kullanırsan al..içine ince battaniye koyarsın havalar sıcaksa tek yorgan kılıfı olarak kullanırsın üzerine ince örtü şeklinde...
haklısında ne biliyim işte gelen giden olucak ya güzel olsun istiyorum çok araştırıncada insanın kafası karışıyoo..
sen aldıklarını ekle bizde ekleriz hem birbirimize fikir vermiş oluruz..
sen fotolarını ne güzel çekmişsin bende yarın çekerim ama yatağı kurmadım ama hepsiden aldım link ekleyebilrsem onuda eklerimm..
bende burda yeteri takip ediyorum ne güzel hediye yollamış allah onada en kısa zamanda bebek nasip etsin inşallah..
evet bende tanıyorum yeteriievet cnm, inş bu güzelliği karşıında Allahım ona bebeğini yollar
çok temiz kalpli biri...
bencede kullanırsın ..begendiysen al ..dur birde ben bakıyımmmya nevresim takımı çok güzel ama allahın izniyle eylülde doğurursam sıcak olursa yorgan kılıfını pike gibi kullanabilirmiyim ki o takıldı aklıma sence napıyım
canımcım bugünlerinin kıymetini bill ozaman gez dolaşşşşay haklısın ya 1 ay bide üstüne geçiyo bende gıcık olurdumm...ben randevumu en erkene verin diyorumöyle alıyorum yyoksa benimkide 1 ayı bulur
ya kim tırsmaz ama dimi doğumdan ben hamile kalmadan önce bazen rüyamda görürdüm kendimi karnım kocaman doğurmak üzereyken nasıl uyanıyodum korkudan anlatamam..
ayy ne güzel benim doktorum niye yapma diyoo bende anlamadım neyse zaten doğurunca hiç kaçarım yok
bisitede görmüştüm adını hatırlamıyorumchicco yanlış yazmış olabilirim ben ondan alıcam hepsiburdada indirimde ama sebamedde güzel...
burcuuuu
baktım nevresim takımınaaa
begenmedim ben
alırsan eger güle güle kullan sakınnnn
ha buarada kızlar
od takımı alırsanız bian önce kurdurun..diger topiklerde okudumda
yeni eşya kokusu oluyormuş ve 2aayı buluyo gitmesi diyolar
aklınızda olsunn
benim oda takımım ptesi gelecek kurulacak
kokusu geç çııkıyomuş ama vanilya ile çözüm bulmuşlar 10 gn havalansın bende yerleştiricem günler azalıyo
benim oda takımım ptesi gelecek kurulacak
kokusu geç çııkıyomuş ama vanilya ile çözüm bulmuşlar 10 gn havalansın bende yerleştiricem günler azalıyo
negüzel hadi gözün aydınn
vanilyayla nasıl çözümbulmuşlar
anlat bakalımm
bızımkıde bu aksam gelecek kısmet olursa..nasıl vanılya anlamadım canım yaa..
okumuştum bi yerde mobilyanın kokusunun çabuk çıkması için kullanılmış vanilya paketlerini içne koyun diye..
ben mobilyam gelsin içini güzelce bi silip sonra küçük tabaklara vanilya tozunu boşaltmayı düşünüyorum yani daha etkili olsun diye..paketleride yarıp dolabı içne koyacam
inş bu yöntemle daha çabuk kokusu kaybolur...
Kızlar hepinize merhaba, bütün yorumlarınızı okudum bende anlatıyım mobilyamızı c.tesi gün siparis verdik Temmuz basında teslim edicekler. İşte uyku setini aldık, ayna seklinde sticker aldık duvarını süslemek icin. Bide bir süre bizimmle yatması icin minyatür park yatak gibi bi besik aldık cok sevimli geldi bize ve cok az yer kaplıyo. İşimiz bitince rahatlıkla heryere sıgabilecek bir şekilde katlanabiliyorda. Bide klima taktırdım cünkü sıcaklardan cok bunalmaya basladım ben geceleri zaten uykularım düzensizlesti. Ellerim ayaklarım cok sisiyo is yerimde sürekli oturmaktan dahada fazla oluyo şişme olayı. Neyse önümüzdeki hafta bebeğin odasını boyatacagız zaten sonrada takımı gelicek bir süre havalanır ve giysilerini yıkayıp ütüleyip yerleştiririz. Son haftalarımız çok telaşlı ve yorucu gecsede cok cok zevkli.Bebeğimiz için yaptıgımız hicbirsey bizi yormuyo üzmüyo. Ama bu iş çok masraflı oldu anneme soruyorum sizde böylemi yaptınız diye yoo 3-4 takım giysiyle büyütüyoduk biz nerde bu bolluk diyo :) Yazık bize.... Şimdiki bebekler çok şanslı gerçekten. Kızlar resim ekleyeceğim diyorum ama birtürlü ekleyemedim size ama inanın bos vaktim olmuyo pek. Oldugundada dinlenme ihtiyacı hissediyorum açıkcası cünkü herkes bugünlerin değerini bil mümkün olduğu kadar dinlen uyu diyorlar tabi bende uyku sıfır. Uyumak için pozisyon bulamıyorum dönüp duruyorum. C.tesi gün randevumuz var dr gidicez ve kızımızı görücez babamız çok heyecanlı dr her hafta gel dese gidicek o derece yani. Ama Haziranın son haftası is gezisine cok uzaklara gidiyo taaa Çin'e. Bizi cok özlüyecekmiş hic ayrılmak istemiyomuş ama iş işte gitmesi gerekiyo. Allahtan fazla uzun değil 1 hafta kalıcak ama kızıyla ilk kez ayrı kalıcaklar. İşte bizden havadisler bu kadar. Bide kızlar ağız mendili alıcaksanız havlu olanlardan almamız öneriliyor benim doğum yapan kuzenler denemiş memnun kalmışlar ben normal penye gibi almıstım bide havlu alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?