2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ay haklısın ya 1 ay bide üstüne geçiyo bende gıcık olurdumm...ben randevumu en erkene verin diyorumöyle alıyorum yyoksa benimkide 1 ayı bulur
ya kim tırsmaz ama dimi doğumdan ben hamile kalmadan önce bazen rüyamda görürdüm kendimi karnım kocaman doğurmak üzereyken nasıl uyanıyodum korkudan anlatamam..
ayy ne güzel benim doktorum niye yapma diyoo bende anlamadım neyse zaten doğurunca hiç kaçarım yok

ya nevresim takımı çok güzel ama allahın izniyle eylülde doğurursam sıcak olursa yorgan kılıfını pike gibi kullanabilirmiyim ki o takıldı aklıma sence napıyım

bence kullanırsın sonuçta hediye almıyosun birine kullanırmı kullanmazmı diye düşünüyon...
sen kendiine alıyon kullanırsan al..içine ince battaniye koyarsın havalar sıcaksa tek yorgan kılıfı olarak kullanırsın üzerine ince örtü şeklinde...

hepsiburdada açılış sayfasında küçük küçük kutucuklar var ben link eklemeyi bilmiyorum valla
le parı vıp marka lohusa nevresim takımı yazıyo bakalım beğenicekmisiniz

haklısında ne biliyim işte gelen giden olucak ya güzel olsun istiyorum çok araştırıncada insanın kafası karışıyoo..
sen aldıklarını ekle bizde ekleriz hem birbirimize fikir vermiş oluruz..
sen fotolarını ne güzel çekmişsin bende yarın çekerim ama yatağı kurmadım ama hepsiden aldım link ekleyebilrsem onuda eklerimm..

n burayı keşfettikten sonra eklemeye başladım cnm yarın sende ekle bekliyorum...
linki nasıl vereceksin biliyonmu
buraya yazı yazdığımız yer var ya vereceğin sayfanın adresini kopyala yapıştır yapıyosun o kadar...

evet cnm, inş bu güzelliği karşıında Allahım ona bebeğini yollar
çok temiz kalpli biri...
evet bende tanıyorum yeterii
her topige koşuyor herkese duasını eksik etmiyor
allahım onada nasip etsin inşalahh
ya nevresim takımı çok güzel ama allahın izniyle eylülde doğurursam sıcak olursa yorgan kılıfını pike gibi kullanabilirmiyim ki o takıldı aklıma sence napıyım
bencede kullanırsın ..begendiysen al ..dur birde ben bakıyımmm
canımcım bugünlerinin kıymetini bill ozaman gez dolaşşşş
nasıl olsa dogumdan sonra ellerinden öperrheriş
chicco yanlış yazmış olabilirim ben ondan alıcam hepsiburdada indirimde ama sebamedde güzel...
bisitede görmüştüm adını hatırlamıyorum
bebkler için olanları tek bir paket yapmışlardı oda uygun geldi bana sebamed alırım galiba bende

burcuuuu
baktım nevresim takımınaaa
begenmedim ben
alırsan eger güle güle kullan sakınnnn

ha buarada kızlar
od takımı alırsanız bian önce kurdurun..diger topiklerde okudumda
yeni eşya kokusu oluyormuş ve 2aayı buluyo gitmesi diyolar
aklınızda olsunn

benim oda takımım ptesi gelecek kurulacak
kokusu geç çııkıyomuş ama vanilya ile çözüm bulmuşlar 10 gn havalansın bende yerleştiricem günler azalıyo

negüzel hadi gözün aydınn
vanilyayla nasıl çözümbulmuşlar
anlat bakalımm

bızımkıde bu aksam gelecek kısmet olursa..nasıl vanılya anlamadım canım yaa..

okumuştum bi yerde mobilyanın kokusunun çabuk çıkması için kullanılmış vanilya paketlerini içne koyun diye..
ben mobilyam gelsin içini güzelce bi silip sonra küçük tabaklara vanilya tozunu boşaltmayı düşünüyorum yani daha etkili olsun diye..paketleride yarıp dolabı içne koyacam
inş bu yöntemle daha çabuk kokusu kaybolur...

deneyelım bakalım....15 gune cıkar dedıler ama kokusu....sımdı kokusu cıkmadan yerlestıremıycezde esyaları..bekle durr

Kızlar hepinize merhaba, bütün yorumlarınızı okudum bende anlatıyım mobilyamızı c.tesi gün siparis verdik Temmuz basında teslim edicekler. İşte uyku setini aldık, ayna seklinde sticker aldık duvarını süslemek icin. Bide bir süre bizimmle yatması icin minyatür park yatak gibi bi besik aldık cok sevimli geldi bize ve cok az yer kaplıyo. İşimiz bitince rahatlıkla heryere sıgabilecek bir şekilde katlanabiliyorda. Bide klima taktırdım cünkü sıcaklardan cok bunalmaya basladım ben geceleri zaten uykularım düzensizlesti. Ellerim ayaklarım cok sisiyo is yerimde sürekli oturmaktan dahada fazla oluyo şişme olayı. Neyse önümüzdeki hafta bebeğin odasını boyatacagız zaten sonrada takımı gelicek bir süre havalanır ve giysilerini yıkayıp ütüleyip yerleştiririz. Son haftalarımız çok telaşlı ve yorucu gecsede cok cok zevkli.Bebeğimiz için yaptıgımız hicbirsey bizi yormuyo üzmüyo. Ama bu iş çok masraflı oldu anneme soruyorum sizde böylemi yaptınız diye yoo 3-4 takım giysiyle büyütüyoduk biz nerde bu bolluk diyo :) Yazık bize.... Şimdiki bebekler çok şanslı gerçekten. Kızlar resim ekleyeceğim diyorum ama birtürlü ekleyemedim size ama inanın bos vaktim olmuyo pek. Oldugundada dinlenme ihtiyacı hissediyorum açıkcası cünkü herkes bugünlerin değerini bil mümkün olduğu kadar dinlen uyu diyorlar tabi bende uyku sıfır. Uyumak için pozisyon bulamıyorum dönüp duruyorum. C.tesi gün randevumuz var dr gidicez ve kızımızı görücez babamız çok heyecanlı dr her hafta gel dese gidicek o derece yani. Ama Haziranın son haftası is gezisine cok uzaklara gidiyo taaa Çin'e. Bizi cok özlüyecekmiş hic ayrılmak istemiyomuş ama iş işte gitmesi gerekiyo. Allahtan fazla uzun değil 1 hafta kalıcak ama kızıyla ilk kez ayrı kalıcaklar. İşte bizden havadisler bu kadar. Bide kızlar ağız mendili alıcaksanız havlu olanlardan almamız öneriliyor benim doğum yapan kuzenler denemiş memnun kalmışlar ben normal penye gibi almıstım bide havlu alıcam.

ayallahımm negüzell birtelaşşş
dedigin çok dogru bende hesaplıyorumda nekadar masraf çıkıyor diyorum hep birşey eksikk
onu alsak bunu alsak deyince bidünya şey oluyor ve okadar maliyet

neysee saglık olsun onlar için degr tabii
ama dediigin gibi bizlerde görmedikk öylee
büyümüşüm tahta beşiktee....

allah kavuştursun şimdidennn
eşin hayırlısıyla gitsin gelsin
başka ayrılıklarınız olmasın
agız mendiline gelince bende penye aldımm

boş vaktinde ugramaya çalışş
odanızın son halini görmek isterizzz

gunaydınlar......dunden berı kımseler ugramamıs burayaa...nerelerdesınız?
bızım bebek odamız salı aksamı geldı..ama acayıp mobılya kokusu var...vanılya koydum ama alacakmı kokusunu..oyle hemen cıkacagada benzemıyor koku..

(kızlar buraya yazmaya unutmuşum d,iğer topiğe yazdım dün gece onu kopyalıyorum kusura bakmayın)
...biz geldik bugün ayaklarım yere basmadı vallla
kızım çok güzel pozlar verdi çok mutluyum
dr kontrolümüz güzel geçti 81 kilo olmuşum dr fena değil ama son haftalarda hızlı almışsın dikkat dedi
bebişimde 1200gr olmuş 28+6 da 4gün geride çıktı benim hesabııma göre dr umda bu bi sorun değil yarın gel farklı çıkar dedi...
kızım poz verdikce dr amcası bastı fotoğrafları elimde 5 tane fotoğrafımız var
ee 2 ayın üzerine foto verilince insan bi çoşuyo
eve gelincede kayınvalidem geldi fotoları görmeye ve bebeği bana benzetti
bende kontrolden sonra arkadaşa gittik lafladım muhabbet falan derken kendimi dışarıda buldum lcw ye girdim bişiler alım kendime diye ama hamile kıyafetlerindekilr hep bendekiler diğerlerindede beden uyuşmuyo zaten sonra gittim bebiş reyonuna kızım foto verdiği için ona güzel cici aldım yine
dr uma dedi magnezyum olayını kramp girmiyosa hiç gerek yok dedi
2 3 saatlik yakın bi yere kafa dinlemeye gitmek istiyoruz eşimle onada izin verdi
yani böyle cicişler....
kontrolmüz çok güzel geçti herşey yolunda
eee dr dediki kilosu böyle gidrse 3500 olmaz belki ama 3200 doğar dedi
aman 3ü geçsinde ben razıyım yinede...
öpüldünz gece mece yazayım dedi eve yeni geldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…