Arkadaşlar ben sitede yeni sayılırım. Bugün doktora gidiyorum. bakalım baştan muayene olacak. eşim ve ben artık doktor neye karar verirse onu yaptıracağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah.. Kolaylık versin.. Bu işler zor..
arkadaşlar aranızda hiç istanbulda devlet hastanesinde tüp bebek deneyen varmı yardımcı olun lütfen :S
Arkadaşlar sizin bebişler var heralde. Allah sağlıklı doğum nasip etsin .. Tüp bebek tedavisi kolay mı atlatırılıyor? Sizlerin nasıl oldu? Sağlıklı kucağınıza alın inşaAllah...
arkadaşlar aranızda hiç istanbulda devlet hastanesinde tüp bebek deneyen varmı yardımcı olun lütfen :S
Arkadaşlar sizin bebişler var heralde. Allah sağlıklı doğum nasip etsin .. Tüp bebek tedavisi kolay mı atlatırılıyor? Sizlerin nasıl oldu? Sağlıklı kucağınıza alın inşaAllah...
iyi olmana sevindim canımzambakcım ben yazmasamda fırsat buldukca okuyorum..haftasonu mınıklerımın kıyafetlrını yıkayıp utuledım..ustumden bı yuk kalktı..sımdı sıra canta hazırlamaya geldı..
catlaklara gelınce benım karnımda hıc bısy yok ama kalcalarımda catlak oldu..karnım benımde tatl tatlı kasınıyor..neden tırnakla kasımamak gerekıyormus?bende catlat kemı almadım catlıycaksa catlar dedı herkese..kakao yag aldım onu suruyorum..
havalar acayıp sıcak ozellıkler gecelerıı hıc uyuyamıyorum..Allah yardımcımız olsun hepımızın..
bende geceleri kalkıyorum ama tualetten çok su içmek içinmerhaba canım nasılsın bugünn
neyse dün akşam rahattım bişey olmadı hiç şükür ..rekor kırdım 12 saat sadece 2 kere kalkarak uyumuşum :)uzun zamandır böyle uyumamışımdır .senin nası uykun tuvalete kalkmaktan çok bölünüyo geçenlerde rüyamda hep tuvalette görüyorum uyanmasam ne olcak kimbilir..
ya salatayı yemeyi çok istiyorumda yıkamak bazen zor geliyo bana zavallı marulları telef ediyorum iyice yıkansınlar diye oda canımı sıkıyo uzun zuzn yıkamak..ama bugün aylar sonra tavuk yapıcam yanına salata yapıyım barii..
sen ne yapıcaksın bugün.
ama iyi olun canımmmzambakcım mrb tatlım sağolasın merak etmişsinn ama hiç bir sorun yok allahıma şükürler olsunn dün bebişee alışveriteydim ondan öncede arkadaşlar falan açamadım pc siyii tek sıkıntım sıcaklarr maaleseff hiç katlanmaz oldum resmen sıcaklardan bunalımları oynuyorumm bu sıcaklarla 8 hafta daha nasıl geçer bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun.
kızlar geçmişi okudum yüzme iyi d,yolar ama ben ce yinede biz temkinli davranalım 1 sene girmessek bişey olmazz ben deniz aşığıyım ama daha parmağımı sokmadım sıcak soğuk ne olur ne olmaz girmemeye karar verdim havuzda hijyenik olmaz diye girmiyorum bence sizde bu sene sıkı verin dişinizi seneye bebişlerimizle giderizinşallahh.
çatlaklara gelince kremden mi bilmem ama ben şimdiye kadar lıerac kulllandım çok ta memnun kaldım daha bişe yok çok şükürhı bide her banyodan sonra jounsın ın yağını kullanıyorummm sizede tavsiye edrim.
göğüslere gelince benimkiler ilk aylardan itibaren aşırı büyüüdü artıktaşıyamıyorum diyeb,ilirim3 4 beden birden yani anlayın halimiii umarım boşa büyümüyodurda bebişee ii süt olurr buda tek tesellim olur benden bu kadar güzel anneler..
iyi olmana sevindim canım
okuduktan sonra yazarsan seviniriz
merak ediyoruz çünküü...
arzum sen kaç kilo aldın buarada malum ikiz gebelik ne alemdesin yanii
tırnakla kaşıma çatlagın derinligini artırıp iz kalmasına sebep oluyomuş
böyle okumuştumm
kakao yagını nasıl erittin bendeki katı halde
önceden kalorifer üzerine koyuyordum sıcaklıkla eriyodu ama şimdi nasıl eriticem bilmiyorum
16,5 kılo aldım canım..doktorum ıkız normal dıyor bakalım kıloları catlakları hıc takmıyorum valla..saglıkla dogsularda...kakao yagı benım sıvı halde zaten badem yagı gıbı sısedee..
iyi olmana sevindim canım
okuduktan sonra yazarsan seviniriz
merak ediyoruz çünküü...
arzum sen kaç kilo aldın buarada malum ikiz gebelik ne alemdesin yanii
tırnakla kaşıma çatlagın derinligini artırıp iz kalmasına sebep oluyomuş
böyle okumuştumm
kakao yagını nasıl erittin bendeki katı halde
önceden kalorifer üzerine koyuyordum sıcaklıkla eriyodu ama şimdi nasıl eriticem bilmiyorum
bende geceleri kalkıyorum ama tualetten çok su içmek için
bölünsede uykusuzluk çekmiyorum uykuyu çok sevdigimden olsa gerek
buralar hala soguk sıcak olmadıgı içinde ayrı biravantajım var galiba
kız alllahh iyiligini versinn emiiii
marul yıkamaya insan üşenirmiii
benim ne yapacagımı sormuşsun geçte olsa yazıyım
dün evde degildim akrabamdaydımm
peynirli gözleme vardı menüde ayıptır söylemesii
bugün barbunya yaptım .çorba ve salata olur yanında
sabah elim tavuga gitti bende yapıyım diye ama canım hiçççççç istemediiiii
ama iyi olun canımmm
alışveriş yaptın demekkiiiiiiiii
çokk güzellll
lierac çok iyi demişlerdi muhakkak faydasını görmüşsündürrr
aman çatlama inşallahhh
kız maşallahhh gögüslerin çok büyümüşşş
çatlama olmadımı onlarda
fıstık ben hamileliğimin başından beri bebe yağı kullanıyorum sonra dedim ki
lieracta alayım karışık kullanırım
tamam göbek kısmından çatlamadım ama sağ ve soldan çatladım
çokta önemli değil benim için ama olsun çatlamasam daha iyiydi
ve ben hamileliğim başından beri 2 tüp lierac almıştım biri bitti şuan ikincideyim
ama kullandığım bebe yağının hesabı yok 7 8 olmuştur belki...
canım hepimiz geçtik bu süreçlerden sorunun neden kaynaklı bilmiyorum ama doğru merkez ve doğru zamanla kolay atlatıyorsun.
ben ilk denememde pozitifi yaşayan şanslı kısımdayım
sana tek tavsiyem ertelememen eğer istiyorsan tedavine şartlarının uyduğu ilk zamanda başlaman
umarım en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına
evet canım ya karşılaşamadıkzambakcım kuşum yine karşılaşamadık çok boşluyısun topiği ama((
bende kalkıyorum ya gece su içip yatıyorum ee doğal olarak mekik dokuyorum..benim içim yanıyo geceleri hatta şekerdende o yüzden korkmuştum.
göbekten pek degilde dedigin gibi sagdan soldan oluyo çatlamafıstık ben hamileliğimin başından beri bebe yağı kullanıyorum sonra dedim ki
lieracta alayım karışık kullanırım
tamam göbek kısmından çatlamadım ama sağ ve soldan çatladım
çokta önemli değil benim için ama olsun çatlamasam daha iyiydi
ve ben hamileliğim başından beri 2 tüp lierac almıştım biri bitti şuan ikincideyim
ama kullandığım bebe yağının hesabı yok 7 8 olmuştur belki...
16,5 kılo aldım canım..doktorum ıkız normal dıyor bakalım kıloları catlakları hıc takmıyorum valla..saglıkla dogsularda...kakao yagı benım sıvı halde zaten badem yagı gıbı sısedee..
günaydın kızlar...
herzaman başkasının face den girsek beğensek olurmu acabaa:)
zambakcım yine yoksun nasılsın...
kızlar...
facebook adresi olanlar
prima dünyası sayfasına girip sayfayı beğenip oradaki ilk hediyem çekilişine katılırda çekilişi kazanırsanız bebişiniz ve sizin için hediyeler gönderiyolar
ben katılmıştım ve kazandım ama ne yazıkkı geçen gn dağıtıma başlandğı için daha alamadım
yalnız çekilişe katılmak içinn 24 haftayı tamamlamış olmanız gerek
aman iyi ol arada gir ama:)
aslında evler iyi yine 1 ay sonra asıl başlar sıcak...senin sanırım normal doğum olucak karar verdinmi doğum şekline.
ya bizimkilerde büyüyo dediğin gibi inşallah sütümüz olurda bebişlerimizi bol bol emzirebiliriz.
ama iyi olun canımmm
alışveriş yaptın demekkiiiiiiiii
çokk güzellll
lierac çok iyi demişlerdi muhakkak faydasını görmüşsündürrr
aman çatlama inşallahhh
kız maşallahhh gögüslerin çok büyümüşşş
çatlama olmadımı onlarda
alışveriş yapıyorum ama hep tek tek beğendim pparçaları alıyorum kimi al diyo yetmez kimi alma yeter ne yapacağımı ne alacağımı şaşırmış durumdayımmm:)
evet cnm ya çok büyüdüler çok rahatsız oluyorum pişti altları hep feci kaşınıyorr ama şükür onlardada şu anda bi çatlama yokki göğüslerime hiç krem sürmedimmm tek çatlak kalaçada oldu maalesefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?