2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canım ben kakao yagı aldım
2kez falan sürdüm
bıraktım
badem yagı tüylenme yapıyor dediler
hamile kalmadan önce zaten tüy vardı belli belirsiz
hamile kaldıktan sonra dahada belirginleşti
bazı anne adaylarında olurmuşşş
badem yagı sürsem hepten uzar gider
gögüslerim daha büyürmü bilmiyorum
ama karnımda uzun degil çatlaklar ama nokta nokta morlar oldu
dokununca çatlak oldugu belli
kafama çok takmıyorumm aslında
ama son zamanlarda nasıl olurum diye düşünmeden kendimi alamadım

yok be canmı bişey olmaz yani inşllh bizim göbeklerebenimkarnımda kıllanma oldu valla doktor dedi sakın alma dökülücek bende o yüzden takmıyorum bendede vardı hafif zaten karın gerildi ee tüylenmede oluyomuş normalmiş ama ciddi badem yağı çoştururmu bilmem:18:ama çok iyi geliyo yumuşacık yapıyo nemlendiriyo..
göğüslerin büyüree büyüsünde sütcükler olsun inşallah ya benim göğüslerim zenci memesi gibi oldu sende ne durumda ..

burcu badem yagını saçlara falan kullananlar var besledigi için
ondan sebep karındaki tüyleride besliyor olsa gerek
araştır istersen
evet tüylerin döküldügünü bende duydumm inşallahhh dökülür diyorumm

gögüslerim bir beden büyüdüü
benimkide kararma oldu ama okadar çok degilll
bebek dogunca dahada kararacakkk

,,
ya ne biliyim eczacı arkadaş dedi iyi gelir pahalıya gerek yok diye satmak için söyleseydi pahalı olanı anlartdım..
benimde büyüdü hemde baya bi erkenden 90 dım 95 alıyorum artık ...
ya şimdiden kara ablamlar ayy kapa bakamıyoruz diyolar daha kararısa ne olur bilmem inşllh sonra düzelir rengi..
sen nasılsın bugün benim karnımın altında bebek hareket edince sert bi şekilde .sızı oluyo gaz mı anlamadım dr aradım oda cevap vermiyo,

Son düzenleme:

bende 95kullanıyorum şuan
büyümesin dahaddaa

canım rengi sonraadan düzelir merak etmeee

dr.una ulaşmayı dene
ama önemli bişey degildir
yat dinlen ...ayakta çok durma canımm

selam yazışmalarınızı okudum benimde göbek çatlama emareleri vermeye başladı
ne kullanıyorsunuz neyden memnun yada değilsiniz
e siz bi üstümüz oluyorsunuz tecrübelerinizden faydalanalım dimi:))

bende 95kullanıyorum şuan
büyümesin dahaddaa

canım rengi sonraadan düzelir merak etmeee

dr.una ulaşmayı dene
ama önemli bişey degildir
yat dinlen ...ayakta çok durma canımm

canım ya uyuz oldum bi türlü ulaşamadım resmen güvenim sarsıldı bişey gelse başıma haberi olmıycak
şimdi iyiyim allahtan gazdı sanırım inşllh tekrar olmaz...
ya bide karnın kaşınırsa sakın tırnaklama avucunla ovuştur öyle diyolar.benim tatlı tatlı kaşınıyo arada:))nası kaşımak geliyo içimden ama kaşımıyorum
akşam yemeğinde nohutlu bulgur yedim 1 tabak yanında yarım bardak ayran sence yeterlimi

selam yazışmalarınızı okudum benimde göbek çatlama emareleri vermeye başladı
ne kullanıyorsunuz neyden memnun yada değilsiniz
e siz bi üstümüz oluyorsunuz tecrübelerinizden faydalanalım dimi:))

ay sen üst deyince ne güzel geldi kulağıma:)))
ankaracım valla ben badem yağı kullanıyorum ama oda kılları azdırıyomuş:)malesef eczacı tanıdığım pahalı ürün boşuna alma badem kullan dedi ama bende kararsız kaldım ...
zaten sitelerden okuduğumuz çatlıycaksa kremlerin içinde yatsan çatlıyomuş bakalım ne olucaz..
önemli olan nemli tutmak göğüslerede muhakkak sür benimkiler kuruyo pul pul oluyo çünkü.

canım cep nosundan arıyorsun dimii
inşallah geçmiştirde tekrarı olmazz

evet dedigin gibi okudum tırnakla kaşımamak lazımm
zaten kaşınmaya başladıgında hemen anlıyorumm çatlıyorumm galiba yine diyee

akşam
yediklerinin yanına salatanıda ekleyebilirdinn
ayranıda 1bardaga çıkar
zaten süt içemeyenler yogurt yada ayran tüketmeliymiş

kızlar neden ugramaz oldunuzz
nerelerdesinizzz

ecrin,şirinetugba,arzum,zeynepelada hiç ugramaz olduuu
umarım bisıkıntı yokturrr

nerelerdesinizzz

zambakcım mrb tatlım sağolasın merak etmişsinn ama hiç bir sorun yok allahıma şükürler olsunn dün bebişee alışveriteydim ondan öncede arkadaşlar falan açamadım pc siyii tek sıkıntım sıcaklarr maaleseff hiç katlanmaz oldum resmen sıcaklardan bunalımları oynuyorumm bu sıcaklarla 8 hafta daha nasıl geçer bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun.
kızlar geçmişi okudum yüzme iyi d,yolar ama ben ce yinede biz temkinli davranalım 1 sene girmessek bişey olmazz ben deniz aşığıyım ama daha parmağımı sokmadım sıcak soğuk ne olur ne olmaz girmemeye karar verdim havuzda hijyenik olmaz diye girmiyorum bence sizde bu sene sıkı verin dişinizi seneye bebişlerimizle giderizinşallahh.
çatlaklara gelince kremden mi bilmem ama ben şimdiye kadar lıerac kulllandım çok ta memnun kaldım daha bişe yok çok şükür hı bide her banyodan sonra jounsın ın yağını kullanıyorummm sizede tavsiye edrim.
göğüslere gelince benimkiler ilk aylardan itibaren aşırı büyüüdü artıktaşıyamıyorum diyeb,ilirim3 4 beden birden yani anlayın halimiii umarım boşa büyümüyodurda bebişee ii süt olurr buda tek tesellim olur benden bu kadar güzel anneler..

merhaba canım nasılsın bugünn
neyse dün akşam rahattım bişey olmadı hiç şükür ..rekor kırdım 12 saat sadece 2 kere kalkarak uyumuşum :)uzun zamandır böyle uyumamışımdır .senin nası uykun tuvalete kalkmaktan çok bölünüyo geçenlerde rüyamda hep tuvalette görüyorum uyanmasam ne olcak kimbilir..
ya salatayı yemeyi çok istiyorumda yıkamak bazen zor geliyo bana zavallı marulları telef ediyorum iyice yıkansınlar diye oda canımı sıkıyo uzun zuzn yıkamak..ama bugün aylar sonra tavuk yapıcam yanına salata yapıyım barii..
sen ne yapıcaksın bugün.

aman iyi ol arada gir ama:)
aslında evler iyi yine 1 ay sonra asıl başlar sıcak...senin sanırım normal doğum olucak karar verdinmi doğum şekline.
ya bizimkilerde büyüyo dediğin gibi inşallah sütümüz olurda bebişlerimizi bol bol emzirebiliriz.

arkadaşlar size birsey danısacagım yaa.ben geçen ay tüp bebek denemiştim olmadı ve 11 gün boyunca adet oldum.şimdi de bu ay daha 23.günü yani adet biteli 12 gün oldu. yeniden adet oldum.bu nasıl bir iştir anlamadım anormallikler olur dediler ama hiç böyle birsey basına gelen var mı aranızda?önümüzdeki ay nasıl olur acaba normale döner mi?tatile gidicektik planlayamadık bir türlü.biz tatildeyken adet olursam tatili bırakıp yarıda geri de gelemicem.agustosta tedaviye başlıcam bir taraftan da yeniden...((

nerelerdesinizzz

zambakcım ben yazmasamda fırsat buldukca okuyorum..haftasonu mınıklerımın kıyafetlrını yıkayıp utuledım..ustumden bı yuk kalktı..sımdı sıra canta hazırlamaya geldı..
catlaklara gelınce benım karnımda hıc bısy yok ama kalcalarımda catlak oldu..karnım benımde tatl tatlı kasınıyor..neden tırnakla kasımamak gerekıyormus?bende catlat kemı almadım catlıycaksa catlar dedı herkese..kakao yag aldım onu suruyorum..
havalar acayıp sıcak ozellıkler gecelerıı hıc uyuyamıyorum..Allah yardımcımız olsun hepımızın..

günaydın canım
oh ne güzel kıyafetleri ütülemişsin bende ağustaosun başında yıkayıp ütüliyim diyorum hangi deterjanı kullandın.
acaba çatlak için ağda sonrası sürüleen yağ nasıl olur kuaför söylemişti o kullanmış çünkü badem kıllandırıyomuş çok.
benimde dün gece 4 dü kalktım 6 ya kadar uyyamadım çok da sıcak değildi hem iyice sıcaklar basınca ne olucak bakalım.

dalının sabun tozunu aldım..makınede kısa programda yıkadım..aslında yaglar gerılmesını onlemek ıcın bence catlaga etkılı olacagını sanmıyorum..ben kakao yagı surmedıgımde gergınlık oluyor buda rahatsız edıyor...catlak bunye ıle alakalı bencee....ben gece o kadar cok uyanıyorumkı analatamam..sabaha karsı uyuyorum azcık serın oluncaa sonrada saat calıyor ıse gıdıs vaktıı:)))

Arkadaşlar ben sitede yeni sayılırım. Bugün doktora gidiyorum. bakalım baştan muayene olacak. eşim ve ben artık doktor neye karar verirse onu yaptıracağız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah.. Kolaylık versin.. Bu işler zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…