memorıal bu konuda çok ii olduğunu duyuyorum sürekli.inşallah bu sefer tutar
bende çok istedim oraya gitmeyi ama çok pahalı diyolar birde gün aşırı gitmek gerekicek
fiyat konusunda pahalı olduğunu bende duydum ne kadar bilmiyorum gidince öğrenir paylaşırım sizlerle ..
oraya buraya verdiğim paraları toplasam güzel bir ev olurdu ....
slm canım ondurulmuşları daşka bi hastaneye taşındını bilmiyodum ben medikana internatonal hastanesine selman beye gidiyorum aslında ilgi ve alakadan memlunum ama şimdi bi kuşku oldu içimde sizce nasılbi yerdir acaba beyiştirebilirmiyi
ahhh ahh sorma
sen git bakalım memnun kalırsan bizde peşinden gelirizz
yok yapılmadı duygucum herşey yolunda giderse perşembe yapılacakmış.
amin cnm benm inşallah.
.................................................
bu sabah hastaneden aradılar, erol tavmergen görüstü benimle embriyolarımı çözdüklerini ancak malesef 3ününde transfer edilecek kalitede olmadıklarını söyledi. ilaçlara 3-4 gün daha devam et sonra bırakırsın, adet olduktan sonra bir ay dinlenirsin daha sonra isterseniz tekrar deneyebilirsiniz dedi...
1-bahar ef ------- OKUDU
2 semruh---------OKUDU
3-wish_-----------OKUDU
4- minecan----------OKUDU
5-elvanelvan---------OKUDU
6-maybebaby..--------------- +
7-Kuden------------------------+
8-daisy---------------OKUDU
9-baharkus
10-BAELAM----------OKUDU
dondurulmuşlar taşınıyormu bende bilmiyordum bu gün öğrendim.
oldukça derin bir araştırma yaptım ...ben daha önce alman amerikan batı bahat erpa hastanelerinde tüp bebek yaptırdım.
memorial ın ekibi uzun süredir burda çalışan bir ekip başında semra hanım var türkiyede bir çok ilklere imza atmışlar sitesindede çok detaylı bilgiler var ..benim artık 9.denemem olacak evet çok para harcadım malesef daha harcanacak ama benim tüp bebekten başka alternatifim yok iki tüpümde gitti .bu işin en önemli iki noktası var biri doğru doz ilaç kullanımı diğeride iyi embiryolog ayda 1000 e yakın hastanın geldiği bir hastaneyi hiçbiryerle kıyaslamak doğru olmaz açıkçası ben edindiğim bilgilerden çok tatmin oldum..
şöyle bir şey oldu bu araştırmaları yaparken.9 yıldır çocuğu olmayan pko hastası iki tüpüde olmayan bir bayanla tanıştım şu an çocuğu var daha 7 aylık kızın gitmediği yer kalmamış çapa hakkında ondan bilgi almak için konuşuyordum (bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım kendisiyle,)
ona başka iyi bir hastanede çalışan iyi bir dr arkadaşı (buda tüp bebekçi) bu kadar uğraşın üzerine artık orda burda sürünme memorila git adamlar haşa Allah değil ama çok profesyoneller Türkiyede tüp bebek memorilın dışında boş demiş..evet yapılan ve tutan bir çok kişi var farklı hastanaelerden.ama ben un eleğinden elene elene en sona kalanlardanım malesef kaç aşıla kaç tüp bebek kaç yumurta takibi yaptırmadığım test yaptırmadığım takip kalmadı sıradan bir yer bana çözüm üretemiyor.bu adamlar koydukları embiryonun kızmı erkekmi olduğunu bile biliyorlar..hatta diyelim bir ailenin hasta bir çocuğu var ve uygun dokuda kardeşin kök hücresi ile tedavi edilecek adamlar bunu bile yapıyor.ellerindeki cihazlar Türkiyedeki araştırma hastanelerinin ellerindeki cihazlardan daha üstün zaten semra hanımın özgeçmişi bile oku oku bitmiyor..
sanırım ben tek çarem önce ALLAH sonra bunlar..
dondurulmuşlar taşınıyormu bende bilmiyordum bu gün öğrendim.
oldukça derin bir araştırma yaptım ...ben daha önce alman amerikan batı bahat erpa hastanelerinde tüp bebek yaptırdım.
memorial ın ekibi uzun süredir burda çalışan bir ekip başında semra hanım var türkiyede bir çok ilklere imza atmışlar sitesindede çok detaylı bilgiler var ..benim artık 9.denemem olacak evet çok para harcadım malesef daha harcanacak ama benim tüp bebekten başka alternatifim yok iki tüpümde gitti .bu işin en önemli iki noktası var biri doğru doz ilaç kullanımı diğeride iyi embiryolog ayda 1000 e yakın hastanın geldiği bir hastaneyi hiçbiryerle kıyaslamak doğru olmaz açıkçası ben edindiğim bilgilerden çok tatmin oldum..
emelim çokkk üzüldüm.. rabbim hayırlı vakitlerde hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
ARKADAŞLAR BEN BUGUNLERDE GİREMEDİM..
TAKİP EDEMEDİM edemiyede bilirim AMA OKUDU YAZINIZ okuyacağım..
BİR ARKADAŞTA LİSTEYİ TAKİP ETSİN..zahmet olmazsa
YARIN , DIŞ GEBELİK AMELİYATI OLACAĞIM SABAH 9DA ACİL OLARAK ALINACAM.
DEĞERİM DÜŞÜK ÇIKMIŞTI AMA BUGUN USG DE GÖRDÜK SOL YUMURTAMIN HEMEN KENARINDA..
İNŞALLAH RAST GELİR KAZASIZ BİR ŞEKİLDE DIŞ GEBLİĞİ ATLATIRIZ..
cumanın hayrı hepinizin üstüne olsun.. Allaha emanet olun.
dualarım sizinle...
allah yardımcın olsun canım.....
bursa art deden memnunmusun mustafa develioğduydu sanırım işinde çok ii diyolardı aklımda kaldı:18::18::18::18:
bende zaten burdan arastırıp bulmustum canım aslında bayan doktor ıstıyordum daha rahat olurum dusuncesıyle ne yazııkkı memnun kalınan bayan doktor bulamadımben cok yenı oldugum ıcın heycan yanında korkularımda var mesela yumurta toplanırken canınız yanıomu 15 dk kadar suruo yazmıslar pekı bu toplama ve tarnsfer de bu ılk gıttıgımız muayne masasındamı yapılıyor ben en cok ondan korkuyorum gorunuslerı bıle yeterınce urpertıcı ühühü ühü..
Kıslar , yüksek müsadenizle ben artık anne listemizi sonlandırmak istiyorum. Artık aşağı yukarı herkes sonucunu aldı ve olumsuz sonuç alan bizler yeni aylara taşıyoruz umudumuzu... O yüzden yeni bir topikte yeni bir listeyle, hayırlı bir tedavi sürecine başlayalım diyorum , ne dersiniz?
slm kızlar aranıza yeni katılıyorum çok acamiyim artık yardımcı olursunuz dimi :)) bende tedaviye yeni başladım bu ikinci enbiro tıransferi yatırcam deylik düzünde medicanada olcak ama gine başrısız olcamdiye çok korkuyorum
kızlar ben çapadan cerrahpaşadan vazgeçtim dondurulmuşlarımı hastaneden alıp memorıalda yaptıracağım pzt randevu aldım....
tedaviyede önce pgt yaptırmayı soracam ama büyük ihtimalle gerek olmayacak co-kültür denilen bir yöntem var onunla transfer yaptıracağım...ne dersiniz?
şöyle bir şey oldu bu araştırmaları yaparken.9 yıldır çocuğu olmayan pko hastası iki tüpüde olmayan bir bayanla tanıştım şu an çocuğu var daha 7 aylık kızın gitmediği yer kalmamış çapa hakkında ondan bilgi almak için konuşuyordum (bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım kendisiyle,)
ona başka iyi bir hastanede çalışan iyi bir dr arkadaşı (buda tüp bebekçi) bu kadar uğraşın üzerine artık orda burda sürünme memorila git adamlar haşa Allah değil ama çok profesyoneller Türkiyede tüp bebek memorilın dışında boş demiş..evet yapılan ve tutan bir çok kişi var farklı hastanaelerden.ama ben un eleğinden elene elene en sona kalanlardanım malesef kaç aşıla kaç tüp bebek kaç yumurta takibi yaptırmadığım test yaptırmadığım takip kalmadı sıradan bir yer bana çözüm üretemiyor.bu adamlar koydukları embiryonun kızmı erkekmi olduğunu bile biliyorlar..hatta diyelim bir ailenin hasta bir çocuğu var ve uygun dokuda kardeşin kök hücresi ile tedavi edilecek adamlar bunu bile yapıyor.ellerindeki cihazlar Türkiyedeki araştırma hastanelerinin ellerindeki cihazlardan daha üstün zaten semra hanımın özgeçmişi bile oku oku bitmiyor..
YARIN , DIŞ GEBELİK AMELİYATI OLACAĞIM SABAH 9DA ACİL OLARAK ALINACAM.
DEĞERİM DÜŞÜK ÇIKMIŞTI AMA BUGUN USG DE GÖRDÜK SOL YUMURTAMIN HEMEN KENARINDA..
İNŞALLAH RAST GELİR KAZASIZ BİR ŞEKİLDE DIŞ GEBLİĞİ ATLATIRIZ..
cumanın hayrı hepinizin üstüne olsun.. Allaha emanet olun.
dualarım sizinle...
nihayet sonuçlanacağına sevindim ben baharef seni baya yıprattı bu durum çok zor tabi...allah yardımcın olsun ameliyatta dualarım seninle habersiz bırakma bizi...
kızlar ben çapadan cerrahpaşadan vazgeçtim dondurulmuşlarımı hastaneden alıp memorıalda yaptıracağım pzt randevu aldım....
tedaviyede önce pgt yaptırmayı soracam ama büyük ihtimalle gerek olmayacak co-kültür denilen bir yöntem var onunla transfer yaptıracağım...ne dersiniz?
bugün bende wish için okudum...
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnn...çok giremyorummm.biseyyy sorcammmm ben simdi 313 tanemı okuyacağımmmmm
şimdiden başalyımmm ozamannnn.ancaaa biterrrr.ben yınede baslıyorummm emın değilimmm bana cvp yazarsanızzz sevinirimmm kendınızeeee iiiiiii bakınnnnnn
kızlarrrrrrrrrr günaydınnnnn...çok giremyorummm.biseyyy sorcammmm ben simdi 313 tanemı okuyacağımmmmm
şimdiden başalyımmm ozamannnn.ancaaa biterrrr.ben yınede baslıyorummm emın değilimmm bana cvp yazarsanızzz sevinirimmm kendınızeeee iiiiiii bakınnnnnn
313 tane arkadaşım hergün birimizin niyetine listeye göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?