yanlış hatırlamıyorsam seninle aynı yerde yaptırmıştık benım olumsuz oldu inşallah senin bebişin tutunmuştur sana ama bence yaptırma ben yaptırdım ıkı gun önce negatif çıktı sonra merkezde yaptırdım gününde 13 çıktı 2 gün sonra da değer 1 e düştü boşuna kafanı karıştırma bekle bence :)
Hamileliğim kesinleşti arkadaşlar pazartesi günü doktora gideceğim inşallah keseyi görünce daha çok içim rahatlayacak .Mucize gerçekleşti hiç olmayacak zamanda Allahıma çok şükürler olsun inşallah hepinizden böyle haberleri alacağız
evet 5.gün embiryosu oluyor daha şansın daha yüksek..inşallah olumlu geçecek arkadaşım..arkadaşlar az önce klınıkten aradılar yarın transfer için sabah çağırıyorlar halen 5 yumurta duruyormuş.bugunde bekleyim dediler yarına hansisi ölemzse onu transfer yapacağız dedi p.tesi yumurtam toplandı yarına benim yumurtalar 5.gün embriyomu oluyor?
bilmiyorum pzt gidicem görüşmeye paylaşırım..sende istanbuldamısın.?galiba ben de memorial a gitmeyi düşünüyorum....çok mu kalabalık acaba...
bekle biliyorum beklemek çok zor ama olsun yinede beklemeye çalış kimisinde değer sonradan yükseliyor benim tam adet günü başlardı yükselmeye hayırlısı Rabbimden inşallah bebeğin seninlerdir.selam arkadaşlar
bugün 8.günüm evde beklemekten sıkıldım
dün gece rüyamda test sonucumu almıştım sonuç 297 yazıyordu
bugün kanda baktırsam cıkar mı acaba???
fiyat biraz yüksek evet ama diğer yerlerdeki imkanlarla burası çok farklı .başka yerlerde 2-3 kere yaptırmaktandan burda yaptırmak dah mantıklı ..sonra çalışır çalışır öderiz ne yapalım.keşke ilk baştan gitseydim.ozaman Alamn hastanesi ile burası arasında gidip gelmiştim ve başka şehirde yaşıyordum neyse direk almana gelmiştim ama malesef olmamıştı.selamlar eylülüğn 20sinde benımde transferim yapıldı ve sonucum negatifti o gün bu gün çok araştırdım heryeri aradım fiyatlar aldım ve bende memorialde karar kıldım bence çok doğru bi tercih yapmışsın sende (sermuh) fiyat konusu 2000 euro dediler birçok tüp bebek doktoruda orasını ve semra hanımı söyledi kesinlikle hem kullandıkları teknoloji açısından hemde ekip açısından türkiyede 1 numara olduğu idda ediliyor bayramda ben de gidicem muayneye muayne ücreti de 240 tl ama sen bence yapılan bütün testlerini yaptır sgk kapsamında çünkü orada testlerin fiyatı inanılmaz pahalıymış. benim arkadaşımda 2defa tüp bebek yaptırdı olmamıştı sonunda memoriala gitti ve su an doğum bile yaptı ki eşinde büyük bi sorun vardı. co cültür pgt yöntemini yaptırdı. tabii öncelikle herşeyin hayırlısı ama negatif sonuç alan tüm arkadaşlar imkanları varsa gitsinler derim .rabbim tüm isteyen hepimize daha fazla uğraştırmadan nasip etsin
Hamileliğim kesinleşti arkadaşlar pazartesi günü doktora gideceğim inşallah keseyi görünce daha çok içim rahatlayacak .Mucize gerçekleşti hiç olmayacak zamanda Allahıma çok şükürler olsun inşallah hepinizden böyle haberleri alacağız
selam arkadaşlar
selam arkadaşlar
slm kızlar burda sueklı bırılerı ıçın bısıler okunuyor ben yenı oldugum ıçın habersızım eger anlatırsanız bende yardımcı olmak ısterım...
merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorumda gercekten çok şaşaırıyorum ben hiç birşey bilmiyomuşum birden fazla embiro tıransferi yasak diye biliyorum benim ikinci tıranferim olkcak ama buyazdıkrınızla ilgili bilgimyok sadece agızdan ilaç verdi iki enbio var çözülücek biri tıransfer olcak yaaaa benmşi yanlış biliyorum bana yazarmısınız
1-bahar ef ------- okudum
2 semruh---------okudum
3-wish_------------ mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
4- minecan----------mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
5-elvanelvan---------mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
6-maybebaby..-------mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
7-Kuden--------------
8-daisy---------------
9-baharkus----------
10-BAELAM---------
da bulabilibende 2. denemeye başladım mine kasımın ilk haftası olucak galiba transfer şimdi ilaç kullanıyorum...sanada hayırlı olsun tedavin...
hoşgeldin tedavi sürecin hayırlı olsun ipeklez sebepsiz infertilide olupta hamile kalan 3 arkadaşımız var topiğimizde 3ününde ilk denemesinde tuttu...zamana bırakın demek kolay zaten zaman çok önemli tabi yaşın kaç bilmiyorum ama istiyorsanız belirsizliklerle uğraşmayın tüp bebek deneyin....
saol...bursa art'da başladım....aminnnn hepimizin inşallahhhh.....
hayırlı olsun yumişlerin çok çok kaliteli olurlar inşallahhh annesiiiiiii...
korkma canım öle dayanılmıcak ağrılar değil inan...bu çektiğimiz evlat yokluğu daha acı geliyor insana...herkeze göre değişiyor kimi çok rahat atlatıyor kimide biraz daha sıkıntılı rabbim hayırlısını versin....anne ve baba olucaz sonunda bundan daha güzelliği var mıı...
1-bahar ef -------
2 semruh---------
3-wish_------------
4- minecan----------
5-elvanelvan---------
6-maybebaby..-------
7-Kuden--------------
8-daisy---------------
9-baharkus----------
10-BAELAM---------okudu
elvanelvan için okudum.allah kabul etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?