2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

selamlar eylülüğn 20sinde benımde transferim yapıldı ve sonucum negatifti o gün bu gün çok araştırdım heryeri aradım fiyatlar aldım ve bende memorialde karar kıldım bence çok doğru bi tercih yapmışsın sende (sermuh) fiyat konusu 2000 euro dediler birçok tüp bebek doktoruda orasını ve semra hanımı söyledi kesinlikle hem kullandıkları teknoloji açısından hemde ekip açısından türkiyede 1 numara olduğu idda ediliyor bayramda ben de gidicem muayneye muayne ücreti de 240 tl ama sen bence yapılan bütün testlerini yaptır sgk kapsamında çünkü orada testlerin fiyatı inanılmaz pahalıymış. benim arkadaşımda 2defa tüp bebek yaptırdı olmamıştı sonunda memoriala gitti ve su an doğum bile yaptı ki eşinde büyük bi sorun vardı. co cültür pgt yöntemini yaptırdı. tabii öncelikle herşeyin hayırlısı ama negatif sonuç alan tüm arkadaşlar imkanları varsa gitsinler derim .rabbim tüm isteyen hepimize daha fazla uğraştırmadan nasip etsin

yanlış hatırlamıyorsam seninle aynı yerde yaptırmıştık benım olumsuz oldu inşallah senin bebişin tutunmuştur sana ama bence yaptırma ben yaptırdım ıkı gun önce negatif çıktı sonra merkezde yaptırdım gününde 13 çıktı 2 gün sonra da değer 1 e düştü boşuna kafanı karıştırma bekle bence :)

canım ben smyrna da yaptırdım
çarşamba gününü beklemeye karar verdim.rüya biraz etkiledi beni.
hayırlısı olsun inşallah sen de mi smyrna da yaptırdın seni irenbe diye hatırlıyorum
kaç emriyo konmuştu kaç hücreliydi

hayır canım benimde smyrna da oldu 2 tane biri 8 biri 9 hücreli 3. gün transeferi hayırlısı olsun inşallah rüyan gerçek olur

Hamileliğim kesinleşti arkadaşlar pazartesi günü doktora gideceğim inşallah keseyi görünce daha çok içim rahatlayacak .Mucize gerçekleşti hiç olmayacak zamanda Allahıma çok şükürler olsun inşallah hepinizden böyle haberleri alacağız

gözün aydın, tebrik ederim canım.

evet 5.gün embiryosu oluyor daha şansın daha yüksek..inşallah olumlu geçecek arkadaşım..
galiba ben de memorial a gitmeyi düşünüyorum....çok mu kalabalık acaba...
bilmiyorum pzt gidicem görüşmeye paylaşırım..sende istanbuldamısın.?
selam arkadaşlar
bugün 8.günüm evde beklemekten sıkıldım
dün gece rüyamda test sonucumu almıştım sonuç 297 yazıyordu
bugün kanda baktırsam cıkar mı acaba???
bekle biliyorum beklemek çok zor ama olsun yinede beklemeye çalış kimisinde değer sonradan yükseliyor benim tam adet günü başlardı yükselmeye hayırlısı Rabbimden inşallah bebeğin seninlerdir.

fiyat biraz yüksek evet ama diğer yerlerdeki imkanlarla burası çok farklı .başka yerlerde 2-3 kere yaptırmaktandan burda yaptırmak dah mantıklı ..sonra çalışır çalışır öderiz ne yapalım.keşke ilk baştan gitseydim.ozaman Alamn hastanesi ile burası arasında gidip gelmiştim ve başka şehirde yaşıyordum neyse direk almana gelmiştim ama malesef olmamıştı.

tebrikler Allah tamamına kavuştursun sağlıkla inşallah...

merhaba kizlarrr
nasilsiniz? bi sure giremedim,grip oksuruk rahatsizdim ama buradada sizleride cok merak ettim
ben beklemedeydim bugun ikinci defa ultrasyon kontrolum vardi,dondurulmuslarla

2 tane 4.gun embriyom var.
doktorum saglikli cozulurse ikisinide transfer edebileceklerini soyledi
cok sevindim ben 1 tane transfer yapilacak saniyordum,yeni yasadan dolayi
yumurtalarim daha 14 mm civarindaymis,pazar gunune yine ultrasyon randevusu verdi
egerki 20 mm civarindaysa catlatma ignesi vurulacagim
ve pazar gunune kadar ovulasyon testi yapmami soyledi,hic bi sekilde ilac vermedi
insallah pazartesi transferim olur

ha birde benden bu gune kadar cok azda olsa leke geliyor ,buna ragmen yumurtalar buyuyor,doktor alinan hormonlardan dolayi olabilir:44: dedi
ne karisik isler ya

neyse cok heyecanliyim

merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorumda gercekten çok şaşaırıyorum ben hiç birşey bilmiyomuşum birden fazla embiro tıransferi yasak diye biliyorum benim ikinci tıranferim olkcak ama buyazdıkrınızla ilgili bilgimyok sadece agızdan ilaç verdi iki enbio var çözülücek biri tıransfer olcak yaaaa benmşi yanlış biliyorum bana yazarmısınız

kızlar ben sımdı genelde eylul ekımde tup bebek yacaklar bolumune takılıyorum ordakı lısteye eklendım bakalım kısmet carsamba gunu transfer olucak ınsallah ama yınede takıp ederım sızı sızde bana yazın

slm kızlar burda sueklı bırılerı ıçın bısıler okunuyor ben yenı oldugum ıçın habersızım eger anlatırsanız bende yardımcı olmak ısterım...

1-bahar ef -------
2 semruh---------
3-wish_------------
4- minecan----------
5-elvanelvan---------
6-maybebaby..-------
7-Kuden--------------
8-daisy---------------
9-baharkus----------
10-BAELAM---------okudu

elvanelvan için okudum.allah kabul etsin inş

1-bahar ef ------- okudum
2 semruh---------okudum
3-wish_------------ mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
4- minecan----------mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
5-elvanelvan---------mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
6-maybebaby..-------mazeretliyim ama biter bitmez okuyacağım
7-Kuden--------------
8-daisy---------------
9-baharkus----------
10-BAELAM---------

dondurulmuşlarla yapılan tedavi nasıl bilmiyorum .2008 de yeni kanun çıktı tek embiryo konuluyor ama denemen çoksa 2-3 embiryo koyabiliyorlar ama 2 den fazla konulan embiryoların tutması daha zor oluyormuş rahim ve vucut kendini zorladığı için başarızıslıkla sonuçlanıyormuş..yinede bazı merkezler kanuna bakmadan fazla embiryo koyabiliyorlar..

arkadaşlar beni hergün okudu yazın aksatmadan okumaya çalışıyorum allah kabul etsin inş yarın transferim var dua edin bana

da bulabili

çok teşekkür ediyorum bu site gerçekten çok güzelmiş ,çünkü sürekli oluşan soruların cevabını burda bulabiliyorum ve insanlar gerçekten birbirlerine destek çıkabiliyorlar...inşallah Allah isteyen herkese hayırlı bebekler nasip eder...

canım ben hergün isıra kimdeyse ona okuyorum hep. bir kaç gündür haber veremedim. beni de okudu diye yazabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…