kızlar ya kasıklarımda 3-4 gündür ağrı var.aslında otururken birşey hissetmiyorum ama ayağa kalktığımda basamıyorum ağrıdan.bir süre sonra geçiyor ama geçene kadar adım atmakta zorlanıyorum ağrıdan.o yüzden şimdiden 9 aylık gibi sallana sallana yürüyorum.gitsemmi doktora karar veremedim.pimpirikli olmak ta istemiyorum aslında .
kız niye arkada 2 kişi.. önde ben.. arabayı eşim kullancak nereye ayağımı uzatıom ben???
ayyy bunuda söylemezsem içimde kalıcak iyiki siz varsınız içimiz boşalıyor biraz. geçen eşim diyor bebek doğunca sen arkada oturucan bebeğin yanın mecbur. kaynanamda atladı hemen "evet bende öne geçerim böylece, ee bu işler sırayla" ayyy sinir oldum yaa neymiş sırayla olan. ben tabii eşimin yanında oturucam. Tövbe tövbe sanki kumamda biraz ben biraz o olucak. diyecektim nasıl bir sıra bu sen de doğurunca arkaya mı geçecen diye de neyse dedim yine sustum içimde kaldı patlamayayım diyede anlattım sizin içinizi şişirdim.
boşversenize uzatın ayağınızı kaynanaya önemli olan sizin rahatınız,hem bahanemiz de var hamileyiz,ayıp ta olmaz yani
tabiii cnm ihtiyaçç. ayy insan görünce dayanamıyor. hee ben şimdi çaktım davayı. eskiden kocamla o alışveril merk. senin bu benim diye dolaşırdık. bu aralar alışveriş merk. hiçç gidelim demiyor. uyanık lazzz görünce dayanamıyıp alacağız biliyor ondan vayy köftehor. bu lazın uyanıklığıyla başetmek mümkün değil ya. bide inatları umarım oğlumda inat olmaz hee. yoksam yandım ben o vakit.geçen ay kızıyla eşim çok şımardılar kızdım "yeter alıp başımı gidicem dedim" kzıı diyorki önce kardeşimi bırak ondan sonra sen istiyorsan git. dedim"köftehor o karnımda nasıl bırakıyım" biz kesip alalım karnından diyor. oldu dedim oda sizin gibi dik başlı inat olursa üçünüzüde bırakıp kaçarım zaten dedim. olucak tabii diyor o benim kardeşim.
üff Allah affetsin ama yok yaa hemde uzun yola kaynanayla. zaten yol şişirmezse kaynana dırdırı şişirir. (şahsen benimki hiç susmazda bana laf sokmadığı anlarda oğluna o yolu kullanma bu yoldan git, öbür şeritten git vss..) oğlu iyi sabırlı ben şişiyorum yaa. Allah herkese sabrını veriyor demek ki kocamı görürü görmez saymaya başlar 50 tane soru sorar arka rkaya hiç usanmadan cevaplıyor ben 2 soru sorunca deliriyor. bu çelişkiyide anlamadım ama neyse konuyu çok saptırmamak lazım.
Aynı şekilde benimde düngece oldu ve belimde çok ağrıdı maalesef bu tip ağrılar normalmiş tatlım bu bağlar geriliyor rahim büyüyor vücudumuz değişiyor haliyle biraz dayanıcaz
belimin ağrısı eskiye göre geçti sayılır.ama kasıklarımdaki ağrı geçmeyecek gibi:18:
bızım arabamız ıkı kısılık :))
arkasına zor sıgılır valla hmaıle kaldıgımdan berı arkasına oturmuyorm ..kım gelse bınıyorum one uzatıyorum ayaklarımı ön tarafı cok rahat cunku
kı zaten tek kapı oldugu ıcın arkaya ınıp bınerken egılmem lazım hıc gelemem kı zaten herkeste anlyıslı allahtan..
ben kocamdan yana da sanslıyım herhalde ..
oje mı bıle sılıp sürüyor ,ayakkabımı gıydırıyor egılmıyım dıye
daha bırsuru sey..
:)
toplanalım cnm bayram sonraı bakalım bu işe...
ya kızlar size bişi danışcam... şimdi bizim arabamız ford fiesta arabayı bayrama kadar dğeiştirip fiat-linea alıyoruz... bayram istanbula gitcez kısmetse.. ama ben bizim bu ford ile antalyadan 4 kişi döndükten ve 4 kişi samsuna gidip geldikten sonra bir daha bu karınla binemem dedim...
şimdi bayramda istanbula giderken kayınvalidemlerinde gelme olasılığı olabilir ( dönüşte gelemezler araba full bebek eşyası dolu olcak biliyorlar)... bende diyorumki kazma kocama böle bir olasılık olduğunda siz arabayla gidin ben dr izin verirse uçakla gelim ist. a diyorum... ayaklarım davul gibi oluo.. kalçama ve kasığıma ağrı giriyor kimi zaman uzanmam gerkiyor.. 1 saatte bir duruyoruz zten bacağım kasılıo.. bilioda..
bana dio araba değişcek.. bakarız.. tmm hande... ya yeter ya.. sıçarkendemi onlar gelcek yaa.. tmm çok ii bir kayınvalidem varda.. ben istemiyorum kardeşim.. ben uçakla gidimo zaman gidemem 4 kişi arabada gidemiyorum yani.. giebilecğeim limitlerimi geçen aylarda kullandım((
hayatın sen çok şanslısın.. bence kendi kocanı bizim öküz kocalarla kıyaslama.. sus otur surat falanda yapma.. adamın kıymetini bil:) adam şeyine kadar ilgilenio senin:) benimkine ayak tırnaklarımı kesemiyorum dedim sen kes dedim kesemem berbere git dedi:)))) geçen migrenim tuttu uyandurdım ovsun diye.. ovım derken horladı... yani... o yüzden bence sennn hiçç konuşma:)
ayyy bunuda söylemezsem içimde kalıcak iyiki siz varsınız içimiz boşalıyor biraz. geçen eşim diyor bebek doğunca sen arkada oturucan bebeğin yanın mecbur. kaynanamda atladı hemen "evet bende öne geçerim böylece, ee bu işler sırayla" ayyy sinir oldum yaa neymiş sırayla olan. ben tabii eşimin yanında oturucam. Tövbe tövbe sanki kumamda biraz ben biraz o olucak. diyecektim nasıl bir sıra bu sen de doğurunca arkaya mı geçecen diye de neyse dedim yine sustum içimde kaldı patlamayayım diyede anlattım sizin içinizi şişirdim.
kizlar gunaydin. bebisimle ben opuyoruz yavrularinizi...
dun detaylimizin kontrolu vardi. doktora hareketler ne zaman duzenli hale gelir diye sordum. aslinda duzenli ama henuz cok kucuk olduklari icin hepsini hissetmiyorsunuz dedi. 28. haftadan sonra daha tutarli sekilde hissedermisiz. o yuzden simdiden bugun oynadi, bugun oynamadi diye panik yapmayin diyor :)
deryacim bana da 1 cuz verirsen insallah doguma kadar okumaya calisirim..
aynen canm bızımde ıkı kıslık pek bı rahatım yoksa kaynanm dese ben one oturcam sole bole aboo zaten sınırliyim bılmem artık nolur bu kyananlarn gelınle kakısmaktan baska ısı yok walla
olbeycim yanlış hatırlamıyorsam sende yeditepeye gidiyordun değil mi?, detaylı ultrason içinde oraya mı gittin? kendi doktorun mu baktı? bende yarın detaylıya gideceğim şimdiden heyecan tavan yani :)
haha ben kocamı uykusundan uyandırığ anca doğuruyorum diyebilirm valla seninki yine kalkıp ovmaya niyetlenmişhayatın sen çok şanslısın.. bence kendi kocanı bizim öküz kocalarla kıyaslama.. sus otur surat falanda yapma.. adamın kıymetini bil:) adam şeyine kadar ilgilenio senin:) benimkine ayak tırnaklarımı kesemiyorum dedim sen kes dedim kesemem berbere git dedi:)))) geçen migrenim tuttu uyandurdım ovsun diye.. ovım derken horladı... yani... o yüzden bence sennn hiçç konuşma:)
cnm evde falan yanında yatar kallarım uzatırımda.. arabada burnuna burnuna:)
kız beninki sizinkilerin yanında melek kalıo.. öyle kayınvalidelik yapmadı şimdiye kadar yani dile değer bişi yok.. ama şimdi yakınız çpocuğa bakcak diye yakına taşıdık onu antalyadan getirdik.. e ramazan diyede banada iyilik olsun diye ben akşamları sende yiyelim dedim.. ok ne istersem yapıo kadın.. ama bu sefer haftasonu da bir gün mutlaka bizde oluyoruz ben ağırlım diye.. e zaten çocuk olunca yeterince görcem. şu aramazan bitsin eski halimize dönelim diyorum.. hem böle olunca mutfak masrafını eşlim ben yemek yapmıyorum diye karşılıo.. e 2 kişi biz idare edioduk.. 4 kişi olunca her hafta pazara gidiolio markete gidilio.. validemde alıo ama yinede fazla oluo.. e heryerede birlikte gitmek istiymiyırum açıkcası..
arabaya gelince mevuzusu uzun arabada hiçbişi yok.. yepyeni gıcır gıcır.. ama hem daha büyük alalım hem de elimize bir miktar kalan para ile benim bir adet icralık borcum var onu kapayalım adına değiştiriyoruz cnm:)
Ayy Handecimm gül gül öldürdün beni sabahtan beri hele şu başını ovalarken horladı olayına koptumÇok tatlısın Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi
bu ne yaa kaynananda kocanın bu sözü söylemesini bekliyormuş heralde ne acaipler bunlar ya ne yani öne oturunca başı göğe mi varacakmışGerçekten anlamak zor bu insanları ben şaşırdım kaldım Allah ıslah etsin
Herkese Tünaydın kızlar hayırlı cumalar kaynanalardan açılmışken konu bende devam ediim bizimkide inadına yaparmış gibi kızıyla oturup her cumartesiyi kendilerine gitme günü olarak ayarlıyorlar sanki göbek bağımız bir kesilmiş her seferinde birlikte gitmek zorundaymışız gibi hayır gideriz gitmişken tabiki birlikte olcaz ama bizim planımız varmı yokmu düşünen yok her cmt bağlanıp kalıyoruz bizde yapacak planımız olsa bile iptal ediyoruz kimi zaman sayelerinde sinir oluyorum bende bu durumaKocamada dedim geçen her cmt gitmek zorunda diiliz bir gün pzr olur birgün h.içi dedim bizim planlarımız kalıo dedim doğru söylüosun dedi yine kv aradı yrn görümcemin kv tarafı yemeğe gelicek sizde gelin tamam mı dio bakalım eşimle bi konuşayımda dedim
haha ben kocamı uykusundan uyandırığ anca doğuruyorum diyebilirm valla seninki yine kalkıp ovmaya niyetlenmiş
bizde senaryo şöyle olurdu:
nicko: aşkım kalk migrenim tuttu bi başımı ov
nickonun kocası: zZZZZzzzzZZZz
nicko: aşkım başım
nickonun kocası: ZZzzZZZzzz
nicko: agh (burada kafaya yenen muhtemel bi tepik
nickonun kocası: ZZzzzZZzzz
sabah:
nickonun kocası: akşam bi durmadın yerind ebi uyutmadın beni (ve beş karış surat)
ayrıntılı da baska bırısı bakıyor cnım ..radyolog..
her bırseyıne bkaıyor boyle uuznca bı rapor verıyorlar 4-5 safya ..
sızde de oyledır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?