kızlar ben huggies ve milupadan hediye paketlerden istemedim sayfalarına giriyorumm bulamıyorum nerden ya bilen bi yardımcı olsunn banaa da daaaDDD
canım huggies üyelik yaz google a
tamam çözdüm ben ne zaman meyve yesem böyle yapıyo,çok seviyo meyveyi bizim gibi heralde,vitamin olsun,top top et olsun,yarasın kuzuma
şimdi sole olucak canm o sıtelere uye olucaksın oldunmu ıletıse kısmına gır numune ıstiyorum dıe yazıcaksın bilgileri gir bişiy olmaz onlar yolluyor bu sekılde oluyor mılupa ıcınde bu ayın sonnu bekle cunku tatilde oldukları ıcın belkı gormezden geliler eylulde kayıt olursun 1-2 gune gelır hosgeldın paketi duyguma göre ıcınde numune bebişlerimiz için kremlerı felan varmıs güzel bi setmış bende gecen ay kayıt oldum gelemdı babystardan geldı ama
ayyyy evet bak şimdi beni sen anlarsın o vakit. çünkü diğer insnalar yaşamayınca ne kadar anlatsanda anlamıyorlar. bizde yukarıda kaynanamda yiyoruz ramazan diye. herkes diyor şanslısın ama bana cnm benim öle dertlerim yok çok şükür.. geşen pazar bizde yicektik.. geldi validem.. aa dedim çoban yaparken salatalık yok arada ceyhunu alsın gelirken anne dedim.. yok kızım gerek yok bizim evde var birsürü dedi.. sen 60 yaşında kadın tekrar git 2 blok öteye al salatalık gel... walla hakkını yiyemem.. bir şikayetim yok sadece benim bir şekilde yemek olayını ortaya atan olduğum için geri adım atmam lazım.. haftasonlarıda bize kalsın ama.. tmm kadında bütün bir hafta evde sıkılıyor.. anlıyorum demioki zaten alın beni bir yere götürün .. mesela yarın dr a gitcez. dedi beni de yol üstünde avm ye atamrısnız dedik tabi atarız dönüşte alırız.. hani bize yapışık değil çok şükür ama ben bu aralar heyheyliyim.. haftasonları oturalım eskisi gibi film seyredelim falan isyiroum.. bakalım bir ayar yapcam..
ooo valla öp başına koy cnm benim o vakit. bizimki hafta sonu gelmeden programımızı yapıyor. nereler gidileceğine akra veriyor ve hep yanımızda yani. yapışık 3 üz gibiyiz. hele bir muz vakaam var hiç aklımdan çıkmıyor zaten ondan sonra artık onlardan soğudum eskiden düzelirler diye umut ediyordum artık düzelselerde geçinmiyecem diye inada bindirdim bende yaa. biz pek muz almayız zaten sevmem fiyatıda pek düşmeyince eşimde almıyordu. kayınvalidem her hafat muz alır ve tezgahın altına saklar ki görüp almasınlar diye. neyse bri gün fiyatını uygun görünce eşim 2 kilo almış. büyük görümcemde yukarıda o esnada. ertesi gün bursaya gidiyoz (tabiiki kayınvalidemde gelcem diye tutturdu, yetmedi kızımda gelsin dedi yetmedi kızımın 2 çocuğuda gelsin) eşim o gece anne muz aldım sizede çıkarsın buseli dedi. çıkardım bende yukarıda küçük görümcemde var herkese birer tane çıkardım (5-6 tane) yani 2 kilo muzda kaçtane olur ki zaten. ertesi gün arabaya bindik gidiyoruz. 3 tane muz almışlar yanlarına ama simsiyah çürümüş muzlar. kaynanam dediki karın bize 2-3 tane muz getirdi oda böyle çürük çarık (hayır yeni alınmış muzun çürüğümü olurmuş sapasağlam vermiştim ben) sabır dedim sustum ama o geziyi burnumdan getirdiler. yediler çöpleri öne verdiler, başka şeyler getirmişler yiyorlar eşime veriyorlar bana çöpleri veriyorlar. laf sokmak bir taraftan. artık bursaya varana kadar öyle bri kasmışım ki kendimi taş kesilmiş bütün kaslarım. koltuğuma arkadan diz atmalar bilmem nee. dedim ya sen öp başına koy kaynananı. slata getirmiş ne güzel bizim ki kurban bayramında kestiğimiz (bizim kestiğimiz) kurbanın bir tike etini bırak kemiğini bile vermedi bize.
ayy bnm kayınvalidem bi melek o zamannnDDarabaya binecegimiz zaman ben arkada oturmak için gecerim beni zorlaa önee oturtturur herkes yerini bilecekk dieee.ben otururumm arkada diyoo.allahıma bin şükür ki kayınvalidemden hiç bi yanlış söz yada davranıs görmedim şimdiye kadarr annem nsl davranıyorsaa oda öylee davranıyoo bana hatta daha ötesindeee cnmm kayınvalidem bnmm DDDDama karsılıklı işte bende kendi annemden ayırt etmem onu öle sayarım severimm allahım bozmasın aramızdaki bu ilişkiyiii
benimde nişanlıyken öyleydi cnm. ben arkaya ourayım diyordum yok senin yerin kocanın yanı. şimdi kaynanamı bırak görümcem önü geçip yerleşiyor utanmadan. karşılıklı olmayınca olmuyor insanında sabrı briyerde taşıyor. mübarek cuam günü günahada giriyorum biliyorum ama Allah affetsin napıyım insna kendi annesine bile anlatamıyor bunları..
ooo valla öp başına koy cnm benim o vakit. bizimki hafta sonu gelmeden programımızı yapıyor. nereler gidileceğine akra veriyor ve hep yanımızda yani. yapışık 3 üz gibiyiz. hele bir muz vakaam var hiç aklımdan çıkmıyor zaten ondan sonra artık onlardan soğudum eskiden düzelirler diye umut ediyordum artık düzelselerde geçinmiyecem diye inada bindirdim bende yaa. biz pek muz almayız zaten sevmem fiyatıda pek düşmeyince eşimde almıyordu. kayınvalidem her hafat muz alır ve tezgahın altına saklar ki görüp almasınlar diye. neyse bri gün fiyatını uygun görünce eşim 2 kilo almış. büyük görümcemde yukarıda o esnada. ertesi gün bursaya gidiyoz (tabiiki kayınvalidemde gelcem diye tutturdu, yetmedi kızımda gelsin dedi yetmedi kızımın 2 çocuğuda gelsin) eşim o gece anne muz aldım sizede çıkarsın buseli dedi. çıkardım bende yukarıda küçük görümcemde var herkese birer tane çıkardım (5-6 tane) yani 2 kilo muzda kaçtane olur ki zaten. ertesi gün arabaya bindik gidiyoruz. 3 tane muz almışlar yanlarına ama simsiyah çürümüş muzlar. kaynanam dediki karın bize 2-3 tane muz getirdi oda böyle çürük çarık (hayır yeni alınmış muzun çürüğümü olurmuş sapasağlam vermiştim ben) sabır dedim sustum ama o geziyi burnumdan getirdiler. yediler çöpleri öne verdiler, başka şeyler getirmişler yiyorlar eşime veriyorlar bana çöpleri veriyorlar. laf sokmak bir taraftan. artık bursaya varana kadar öyle bri kasmışım ki kendimi taş kesilmiş bütün kaslarım. koltuğuma arkadan diz atmalar bilmem nee. dedim ya sen öp başına koy kaynananı. slata getirmiş ne güzel bizim ki kurban bayramında kestiğimiz (bizim kestiğimiz) kurbanın bir tike etini bırak kemiğini bile vermedi bize.
benimde nişanlıyken öyleydi cnm. ben arkaya ourayım diyordum yok senin yerin kocanın yanı. şimdi kaynanamı bırak görümcem önü geçip yerleşiyor utanmadan. karşılıklı olmayınca olmuyor insanında sabrı briyerde taşıyor. mübarek cuam günü günahada giriyorum biliyorum ama Allah affetsin napıyım insna kendi annesine bile anlatamıyor bunları..
ayyyyyyyyyy ne cadıymış seninki yaprak dökümündeki cevriye misali
[
bu ne biçim kadın ya
insanı durup dururken günaha sokar
benim kayınvalidem melek gibidir
aynı mahallede oturuyoruz, neredeyse ayda bir görüşüyoruz. sitemde etmez sadece özlüyorum der o yüzden kızar
sen ii katlanıyosun. ben zor katlanırdım. hoş yukarda Allah var. benim eşim hayatta böle bişeye izin vermezdi.
Allah yardımcın olsun canım
yaaaaaaa bende üye olmak ıstıyorum bu mılupaya neymm nerden oluonus:26::26::26::26:
[
bu ne biçim kadın ya
insanı durup dururken günaha sokar
benim kayınvalidem melek gibidir
aynı mahallede oturuyoruz, neredeyse ayda bir görüşüyoruz. sitemde etmez sadece özlüyorum der o yüzden kızar
sen ii katlanıyosun. ben zor katlanırdım. hoş yukarda Allah var. benim eşim hayatta böle bişeye izin vermezdi.
Allah yardımcın olsun canım
saol cnm Allah'tan umuyorum bende başkasından değil. eşim çoğunu görmezlikten gelir ben anlatsam bile inanmaz "senin kalbin kötü annemle kızkardeşlerimin kalbi tertemiz der" bende bu yüzden Rabbim'e havale ettim. O herşeyin doğrusunu bilendir. aynı mahllede ayda bri ne güzel. benim üst katımda günde 5 kere yukarı çıkılmazsa fırça hazırdır. o hastayken bakmazsam benden kötüsü yoktur. ben hastayken yanıma bile uğramaz öldüm mü kaldım mı? bide kocamı alrı gezmeye giderler gece yarısından öncede gelmezler. birgün operasyon geçirdim kafamdan dış ur alındı. oda grip olmuş yatıyor haspam. ee bnde aşağıda yatıyorum. kocam geldi yukarı çıktı bende 5 dk sonra peşinden çıktım. 5 yaşındaki torunu tabii konuşulanları duymuş. ee çocuktan al haberi " yenge senin közlerin mi kör olucak" diyor. hemen lafı değiştirdiler."karının gözleri kör olsun çıkmıyor mu bakmıyor mu ne dediyse. ertesi gün kocam telde aramış (benim başım sargılı başım dönüyor diye ayağa kalkıp yemek yapmamışım açım) diyorki "kalk anneme çorba yap götür ona bak" dedim Allah'ınızdan bulun başka bişey demiyorum. yaptım götürdüm akşam gene şikayet etmiş. Allah'ım sen büyüksün.
saol cnm Allah'tan umuyorum bende başkasından değil. eşim çoğunu görmezlikten gelir ben anlatsam bile inanmaz "senin kalbin kötü annemle kızkardeşlerimin kalbi tertemiz der" bende bu yüzden Rabbim'e havale ettim. O herşeyin doğrusunu bilendir. aynı mahllede ayda bri ne güzel. benim üst katımda günde 5 kere yukarı çıkılmazsa fırça hazırdır. o hastayken bakmazsam benden kötüsü yoktur. ben hastayken yanıma bile uğramaz öldüm mü kaldım mı? bide kocamı alrı gezmeye giderler gece yarısından öncede gelmezler. birgün operasyon geçirdim kafamdan dış ur alındı. oda grip olmuş yatıyor haspam. ee bnde aşağıda yatıyorum. kocam geldi yukarı çıktı bende 5 dk sonra peşinden çıktım. 5 yaşındaki torunu tabii konuşulanları duymuş. ee çocuktan al haberi " yenge senin közlerin mi kör olucak" diyor. hemen lafı değiştirdiler."karının gözleri kör olsun çıkmıyor mu bakmıyor mu ne dediyse. ertesi gün kocam telde aramış (benim başım sargılı başım dönüyor diye ayağa kalkıp yemek yapmamışım açım) diyorki "kalk anneme çorba yap götür ona bak" dedim Allah'ınızdan bulun başka bişey demiyorum. yaptım götürdüm akşam gene şikayet etmiş. Allah'ım sen büyüksün.
Aman yarabbim Allah yardımcn olsun çekilecek gibi değiller,yaşlı mı bari
ayy cnm ya senin ki pek fenaymışş ya allah herkesin kalbinee göre verir mrk etmee sen ettiği gibi bulurrr.sen allaha havalee ett eşinde umarım seni düşünürr birazcıkkk
yuh ya ne biçim insan bunlar al anasını vur oğluna.
vicdan diye bişey yok bunlarda.evlenmeden önce hep dua ettim kocam beni çokkk sevsin, kayınvalidemde iyi bi insan olsun diye. maddi problem harici Allahıma binlerce şükür başka hiç bi problemim yok. sanırım orada da dua yı yanlış yaptım ondan öle oldu. çokk yakışıklı olsun zengin olmasa da olur diye dua etmiştimDDD
yaşlı mı derken ne zaman ölür gibi olmuşD
yuh ya ne biçim insan bunlar al anasını vur oğluna.
vicdan diye bişey yok bunlarda.evlenmeden önce hep dua ettim kocam beni çokkk sevsin, kayınvalidemde iyi bi insan olsun diye. maddi problem harici Allahıma binlerce şükür başka hiç bi problemim yok. sanırım orada da dua yı yanlış yaptım ondan öle oldu. çokk yakışıklı olsun zengin olmasa da olur diye dua etmiştimDDD
anca öyle kurtulur gibi gözüküyo buseliciğim için ondan öyle dedim,tövbe tövbe sinir ediyolar insanı,ana kuzusu erkek en tehlikelisi en
anca öyle kurtulur gibi gözüküyo buseliciğim için ondan öyle dedim,tövbe tövbe sinir ediyolar insanı,ana kuzusu erkek en tehlikelisi en
bencede en tehlikeli erkek. ne kadar ugraşırsan uğraş zorrrrrrr
Allah kısmet ederse ben oğlumu öyle yetiştirmicem inş.
babası gibi olur inş.
bencede en tehlikeli erkek. ne kadar ugraşırsan uğraş zorrrrrrr
Allah kısmet ederse ben oğlumu öyle yetiştirmicem inş.
babası gibi olur inş.
amin bizimki geldiklerinde aman idare et bazen ne deiğini bilmiyolar der,biz gidek gezek te annem yemek yapsın,ablam da temizlik yapsın demişti,buraya misafit olarak geldiklerinde,akşam eve gitmiştim,sulu yemek yapmışlar,herşeyi hazırlamışlar,ben de pilav yapayım dedim,eşim sen otur sen otur,zaten işten geldin,yorgunsn,şu hamile halinle yemek mi yapcan,bizimkiler halleder dedi,annesine anne şerbet yap derya çok sever demiş,gittiğimde şerbetim hazırdı,o tam tersini yapsa böyle yolunda gitmezdi herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?