2011 Aralık Anneleri

nihalla kullanıcısından alıntı
herkese günaydınnnn......

sabahtan çookkkk sinirliydim ama şimdi iyim....
güzel bir gün olur inşallahhh

ne oldu cnm?? kocazede misin sende:)

Dün gece de ben kesicektim adamı ama Dua ettim Allah korudu sakinleştim..Şimdi iyiyim ama her an yine yükselebilirim

hee nihalla yazınca aklıma geldi bizim gocamla aramız hala nane çok gıcığım ona çooookk

nihalla kullanıcısından alıntı
herkese günaydınnnn......

Dün gece de ben kesicektim adamı ama Dua ettim Allah korudu sakinleştim..Şimdi iyiyim ama her an yine yükselebilirim

hahhaaa.. hadi bakalım toplu katliama gidelim.. bende kızgınım halen.. mecbur kalmadıkça konuşmuyorum:))

canımm ya ben kaçırmışım naptınız dağıttınızmı cüzleri.bende alabilirim . anneme okutucam.ne yapacam şimdi nasıl oldu

ne oldu cnm?? kocazede misin sende:)
yok canım bu sefer kocam sinir etmedi nedense...
işyerinde bir kereviz var o dellendirdi beni....
şirket mailleri benim bilgisayarıma geliyor ben içerde çalışırken baktım bilgisayarıma bakıyor bişeymi lazım dedim mail gelmişmi ona bakıyorum dedi... ben burdayken sen merak etme ben hallediyorum deidm (sana kalmadı öküz diyemedim tabi).. herkesin şahsi bilgisayarı dedim ben senin ve patronun bilg. karıştırmıyorum dedim... hıımmmm anladım dedi....
ayy beynimden kan sıçradı tansiyonum 11-7-97 oldu 1 saat sonra ölçtüm 10-6-90 indi...

ay su bir derdim var link ine takıldım cıkamadım ne heyecanlı okumakk yawwwDDDallah kimseye dert tasa vermesin sıkıntılı olanlara ferahlık versinn zor valla eşiyle eşinin ailesiyle sıkıntılı olmakk cok kötü bişidirrr heraldeee amannnn evlerden ırakkk allah kimseyye vermesin.

ya diyorumki acaba hormonsol olarak "kızma" "çıldırma" döneminemi girdik???? hepimiz aynı anda delleniyoruz...

ya diyorumki acaba hormonsol olarak "kızma" "çıldırma" döneminemi girdik???? hepimiz aynı anda delleniyoruz...

ayy olabilir valla zaten çocuğa gıcığım yeni girdi ve bizim aldığımız kadar zam aldı... kendisi torpillide azıcık halası burda çalışıyor uyuz yerinden kımıldamıyor 1500 tl maaşı oldu etkisiz eleman 0 tecrübe yaptığı bir b.k yok

öncelikle herkese tünaydınnnn

cnm benm o kadar dert yapma herkeste aynı tepkıyı gostermıyor mesala bende ası oldugum gun grıp olmusum bıde ustune cenazemız vardı dedem vefat etmıstı sadece grıbım bıraz artıbıras gec gectı yane onun dısında cok az bı sızı oldu ole durmıcak gıbı deıl yanı bunyeye baglı bırasda ben ılkı oldum 2. olcam ıns

canımm ya ben kaçırmışım naptınız dağıttınızmı cüzleri.bende alabilirim . anneme okutucam.ne yapacam şimdi nasıl oldu

canım gerçek adını yaz özele,10 gün içinde katılanlar netleşir,arapça bilmeyenler mealini okuyabilirler,biz de cüzü kendis ve yakınında okuyacak olmayanları paylaşıp,katılanlara listemizi yollarız bayrama kadar netleştirriz canm

canım akşam geç gitmedin eve değilmi???

gittim:) arkadaşımla buluştum.. telimizde kapadım.. onada ark olacağımı söylemiştim şarjım yok demişltim.. tanıo kızı tmm dedi.. sonra ondan aradı.. yoldayım geliorum seni almaya dedi.. dedim zahemet etme ben gelirim yok geliyorum dedi.. geldi.. hadi gidelim bişiler içelim diye.. ark işi vardı başka zaman dedi...gittik canı waffle ,stemiş hamile yaa paşam:).. yedik... sonra eve gittik.. iki tane alt-üst almıştım lcw den onlara baktı çok küçük bınlar dedi.. ne sanıon direk 3 yaşında doğrumayacamn herhalde dedim bende banyıya gitrdim.. çıktığımda telde oyun oynuodu.. ben mecbur konuşmalar yaptım o gayte normal.. eşek yani.. özür dilemez benimki dileme yöntemi böle işte.. ama ben halen nötr üm..

bende patrona uyuzum.. tuvalet kağıtlığı ben işe girdim gireli yerinden oynuyor.. ilk başlarda dedim. baktım kimse ilgilenmio.. geçendede bir sabah geldim kağıtlık musluğa takılı dedim herhalde biri girdi düştü oaraya koydu.. dün usta gelmiş dioki yanında.. kaç kere sinyal verdim kimse anlamadı .. içimden dedim.. bokunda imzanmı vardı töbe töbe... yok anam bu ara bana herşey batıyor....

güanydın canım arkadaşlarım ve meleğimin melek arkadaşları.. benim oğlum pek öyle kuvvetli tepik atmıyor. belki annesi hiç süt yoğurt yemiyor diyedir. (ayy sinir oldum sabahtan beri şunu yazacağım elli kere kesildi bir telefon bri gelen giden alıntılarımda gitti)

efecim ve merjcim kızçeleriniz hayırlı olsun.. Allah kucağınıza almayıda nasip etsin. bahtlarıda kendileri de güzel olsun.

tülaycım 2013 yazı mı? sen azcık frene bassan mı acep. belki o vakte daha güzel şeyler çıkar. yer teyzesi onun o minik ayakkabılarını.
ben daha bişeycik almadım. ama neden almadığımı bende anlamadım. sanırım birazda vakitsizlikten. hafta içi çok geç gidiyoruz hafta sonuda o iş, şu davet, şu ziyaret derken alışveriş nerkezlerine uğramayalı epey oldu. ramazan bitince bide kışlıklar gelince herhal saldırı moduna geçebiliriz inşallah.

kizlar gunaydin. bebisimle ben opuyoruz yavrularinizi...

yasmin canim gozun aydin. ancak okudum haberleri. bence kafani daha da biseyle bulandirma. bulabilecegin en detayli heyet degerlendirmis bebegini. allah saglikla kucagimiza almayi nasib etsin canim...

Kizlaaar yakisiki prensimin kardesi bir prensesmis

efecim hayirli olsun prensesin cooook sevindimmm :)

Bende kız geciriyordum icimden meger oyleymis kiz annesi olucam insallah :)

canim hayirli olsun kizin, hic sesin cikmiyor nerdesin ne yapiyorsun? arada gel haberdar et..

dun detaylimizin kontrolu vardi. doktora hareketler ne zaman duzenli hale gelir diye sordum. aslinda duzenli ama henuz cok kucuk olduklari icin hepsini hissetmiyorsunuz dedi. 28. haftadan sonra daha tutarli sekilde hissedermisiz. o yuzden simdiden bugun oynadi, bugun oynamadi diye panik yapmayin diyor :)

aynen canim katiliyorum. herkeste ayni etkiyi birakmak zorunda degil.

bu arada onceki gun marka falan olayi konusulmustu asida. ben ozel bir hastaneye gidiyorum. doktora nerde yaptirayim sizdeki asilarin yan etkisi dahami az acaba falan diicek oldum :)) komik komik bakti suratima. butun asilar aynidir enjeksiyon tercihi sadece kuruma gore degisebiliyor dedi. ben ASMleri oneririm size dedi. saglik bakanligi onlari ozellestirdigi icin artik eskisi gibi degil multaka orada yaptirin. sizi kayit etsinler bebekten sonra da cok isinize yarar dedi..

deryacim bana da 1 cuz verirsen insallah doguma kadar okumaya calisirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…