- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
herkese günaydınnnn......
sabahtan çookkkk sinirliydim ama şimdi iyim....
güzel bir gün olur inşallahhh
hoşgeldin aramızaa :))
aralıkta dogum yapcak olan anneler lıstesı ozelden atamadım msj sayısı yuzunden eklermısnız alırmısnız benıde aranıza
ne oldu cnm?? kocazede misin sende:)
canım sat,yaş,şehir,kilon ilki ve şimdiki,bebeğin cinsiyeti,adı,bunlar olursa iyi olur:79::79:
hee nihalla yazınca aklıma geldi bizim gocamla aramız hala nane çok gıcığım ona çooookk
nihalla kullanıcısından alıntı
herkese günaydınnnn......
Dün gece de ben kesicektim adamı ama Dua ettim Allah korudu sakinleştim..Şimdi iyiyim ama her an yine yükselebilirim
hahhaaa.. hadi bakalım toplu katliama gidelim.. bende kızgınım halen.. mecbur kalmadıkça konuşmuyorum:))
kızlar isimleri kaydettim,gerçek isimlerinizi de özele yazarsanız iyi olur,birbirimize ismimizle dua ederiz,katılanların isimlerini birbirimize dağıtırız,her cüzü okuyan kendinin ve diğer arkadaşların isimlerini anarsa çok güzel olur,bilmeyip te başkasına okutacak olan arkadaşlarımız da kesinleşsin,ramazan çıkana kadar programı bitirmiş oluruz
yok canım bu sefer kocam sinir etmedi nedense...ne oldu cnm?? kocazede misin sende:)
yok canım bu sefer kocam sinir etmedi nedense...
işyerinde bir kereviz var o dellendirdi beni....
şirket mailleri benim bilgisayarıma geliyor ben içerde çalışırken baktım bilgisayarıma bakıyor bişeymi lazım dedim mail gelmişmi ona bakıyorum dedi... ben burdayken sen merak etme ben hallediyorum deidm (sana kalmadı öküz diyemedim tabi).. herkesin şahsi bilgisayarı dedim ben senin ve patronun bilg. karıştırmıyorum dedim... hıımmmm anladım dedi....
ayy beynimden kan sıçradı tansiyonum 11-7-97 oldu 1 saat sonra ölçtüm 10-6-90 indi...
hahhaaa.. hadi bakalım toplu katliama gidelim.. bende kızgınım halen.. mecbur kalmadıkça konuşmuyorum:))
ya diyorumki acaba hormonsol olarak "kızma" "çıldırma" döneminemi girdik???? hepimiz aynı anda delleniyoruz...
ay bu arada benim doktor aşı vermedi diye burda kafam rahattı ya dün beni aradı detaylı sonucumu öğrenmek için ben de aşıyı sordum ben de geldiğimdeki kontrolde sölicektim madem sordun doğumdan önce 20. haftadan sonra 2 doz veriyoruz dedi (doktorum tatilde de...) haydaaa dedim bu nerden çıktı hiç konuşmadık falan neyse kendisi iki çocuğunda da yaptırmamış ama sonuçta her zaman öneriyoruz dedi pofff
sanırım ben de yaptırcam :s
canımm ya ben kaçırmışım naptınız dağıttınızmı cüzleri.bende alabilirim . anneme okutucam.ne yapacam şimdi nasıl oldu
canım akşam geç gitmedin eve değilmi???
ayy olabilir valla zaten çocuğa gıcığım yeni girdi ve bizim aldığımız kadar zam aldı... kendisi torpillide azıcık halası burda çalışıyor uyuz yerinden kımıldamıyor 1500 tl maaşı oldu etkisiz eleman 0 tecrübe yaptığı bir b.k yok
Le Bebe Çok Fonksiyonlu Park Yatak - 94.35 TL + KDV
piyasa fiyatı 110-140 arası hiç kullanılmamış sıfır park yatak 60 tl ye satıyorum
tek eksiği dönencesi yok
ilgilenenler özel mesajla ulaşsın lütfen
Kizlaaar yakisiki prensimin kardesi bir prensesmis
Bende kız geciriyordum icimden meger oyleymis kiz annesi olucam insallah :)
bende de 2-3 gün öncesine kadar öyleydi canım. daha önce çok hareket ettiği için tedirgin olmuştum niye yavaşladı diye ama şimdi yine iyi çok hareketli
ama belli bi zamandan sonra hareketlerin azalması normalmiş zaten büyüdükleri için yerleri daralıyo... bazen çok acıyorum onlara daracık yerde karanlıkta kalıyolar diye ama aslında keyifleri yerinde oluyo işte bize öyle geliyo
öncelikle herkese tünaydınnnn
cnm benm o kadar dert yapma herkeste aynı tepkıyı gostermıyor mesala bende ası oldugum gun grıp olmusum bıde ustune cenazemız vardı dedem vefat etmıstı sadece grıbım bıraz artıbıras gec gectı yane onun dısında cok az bı sızı oldu ole durmıcak gıbı deıl yanı bunyeye baglı bırasda ben ılkı oldum 2. olcam ıns
canım gerçek adını yaz özele,10 gün içinde katılanlar netleşir,arapça bilmeyenler mealini okuyabilirler,biz de cüzü kendis ve yakınında okuyacak olmayanları paylaşıp,katılanlara listemizi yollarız bayrama kadar netleştirriz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?