wallaa bizde hiç sorun olmadı ya öne arkaya oturmak.zaten çok fazla binmedi arabamıza kaınvalidem ama gene ben arkaya oturuyroum hemen o geldiğinde
bu arada herkes milupadan söz etmiş bende başvurmuştum gelmedi banada. ama huggies in seti geldi. ondan da güsel şeyler var. üye olmayanlar olsunlar bence
ayyyy evet bak şimdi beni sen anlarsın o vakit. çünkü diğer insnalar yaşamayınca ne kadar anlatsanda anlamıyorlar. bizde yukarıda kaynanamda yiyoruz ramazan diye. herkes diyor şanslısın ama bana batan batıyor arkadaşım yok yani ben mi kötüyüm diyorum ama yok batıyor yani. düşün dün akşam gittik ezan okundu evden içeri ancak girdik. bir baktık bize ayrılan sandalyeler yine kaplamasız olnalar (buz gibi oluyor örtü olmayınca), bizim aldığımız taze pideler kendi önlerinde bizim önümüzede bayat pideleri koymuşlar, eşim diyor anne bunlar çok bayat taze ver, önce bunları bitirin siz günahtır diyor( benim dişim krıık olduğundan sert bişeyler yiyemediğimi bildiği halde) her akşam giderken bişey lazım mı diye arıyoruz ama o illa senin dolabındaki salçayı, no frostundakileri bide baharatlarını getir. hayır niye benim dolabımdakiler biz marketten alırız eksiği söyle. bide 5 yaşındaki torunnu gönderiyor aşağı kocaman bri tabakla buna kekik doldursun ( o kadar kekik mi var bende) çocuk küçük ya ağzından kaçırıverdi (yenge anneannemle teyzem dediki önce aşağıdaki malzemeleri bitiririz ondan sonra yukarıdakileri yiycekmişiz) ayy benim koca duydu ama oralı bile değil yani. bide yok kalmamış diyemiyorum çünkü gündüz gelip dolaşıyor evi herşeye bakıyor varmı yok mu biliyor yani. ama bir bardağını aşağı yalnışlıkla indirsem hemen bardağımı geri ver bardağımı getir diyor. sanki çalacam yaa. ama bunu dışarıdan kimse bilmeyince ay ne kadar şanslısın bak kaynanan yemek yapıyor. bende istemiyorum Allah affetsin beni napıyım.
hep bu örümceklerin başının altından çıkıyor ne çıkıyorsa zaten..alıştırma boşver. sonrada alışıyorlar birgün yapmayınca haklarını almışsın elleinden gibi trip atıyorlar.
banada babystardan 2 adet bez geldı mılıba basvurdugum donemde yaz tatıldenymıs eylulde baslıcak dagıtıma dıe emaıl geldı huggıesten cvp gelmedı
ayyyy evet bak şimdi beni sen anlarsın o vakit. çünkü diğer insnalar yaşamayınca ne kadar anlatsanda anlamıyorlar. bizde yukarıda kaynanamda yiyoruz ramazan diye. herkes diyor şanslısın ama bana batan batıyor arkadaşım yok yani ben mi kötüyüm diyorum ama yok batıyor yani. düşün dün akşam gittik ezan okundu evden içeri ancak girdik. bir baktık bize ayrılan sandalyeler yine kaplamasız olnalar (buz gibi oluyor örtü olmayınca), bizim aldığımız taze pideler kendi önlerinde bizim önümüzede bayat pideleri koymuşlar, eşim diyor anne bunlar çok bayat taze ver, önce bunları bitirin siz günahtır diyor( benim dişim krıık olduğundan sert bişeyler yiyemediğimi bildiği halde) her akşam giderken bişey lazım mı diye arıyoruz ama o illa senin dolabındaki salçayı, no frostundakileri bide baharatlarını getir. hayır niye benim dolabımdakiler biz marketten alırız eksiği söyle. bide 5 yaşındaki torunnu gönderiyor aşağı kocaman bri tabakla buna kekik doldursun ( o kadar kekik mi var bende) çocuk küçük ya ağzından kaçırıverdi (yenge anneannemle teyzem dediki önce aşağıdaki malzemeleri bitiririz ondan sonra yukarıdakileri yiycekmişiz) ayy benim koca duydu ama oralı bile değil yani. bide yok kalmamış diyemiyorum çünkü gündüz gelip dolaşıyor evi herşeye bakıyor varmı yok mu biliyor yani. ama bir bardağını aşağı yalnışlıkla indirsem hemen bardağımı geri ver bardağımı getir diyor. sanki çalacam yaa. ama bunu dışarıdan kimse bilmeyince ay ne kadar şanslısın bak kaynanan yemek yapıyor. bende istemiyorum Allah affetsin beni napıyım.
cnm benim öle dertlerim yok çok şükür.. geşen pazar bizde yicektik.. geldi validem.. aa dedim çoban yaparken salatalık yok arada ceyhunu alsın gelirken anne dedim.. yok kızım gerek yok bizim evde var birsürü dedi.. sen 60 yaşında kadın tekrar git 2 blok öteye al salatalık gel... walla hakkını yiyemem.. bir şikayetim yok sadece benim bir şekilde yemek olayını ortaya atan olduğum için geri adım atmam lazım.. haftasonlarıda bize kalsın ama.. tmm kadında bütün bir hafta evde sıkılıyor.. anlıyorum demioki zaten alın beni bir yere götürün .. mesela yarın dr a gitcez. dedi beni de yol üstünde avm ye atamrısnız dedik tabi atarız dönüşte alırız.. hani bize yapışık değil çok şükür ama ben bu aralar heyheyliyim.. haftasonları oturalım eskisi gibi film seyredelim falan isyiroum.. bakalım bir ayar yapcam..
çok ilginç bu kaynanalar,öne otursan 2 tane mi olcan,tabi ki karısı oturur kocanın yanında,içi fesat olan böyle yorumlar işte,Allah akıl versin kaynanana
ayy bnm kayınvalidem bi melek o zamannnDDarabaya binecegimiz zaman ben arkada oturmak için gecerim beni zorlaa önee oturtturur herkes yerini bilecekk dieee.ben otururumm arkada diyoo.allahıma bin şükür ki kayınvalidemden hiç bi yanlış söz yada davranıs görmedim şimdiye kadarr annem nsl davranıyorsaa oda öylee davranıyoo bana hatta daha ötesindeee cnmm kayınvalidem bnmm DDDDama karsılıklı işte bende kendi annemden ayırt etmem onu öle sayarım severimm allahım bozmasın aramızdaki bu ilişkiyiii
Banada Milupa'dan hemen gelmişti..Huggies'i bilmiyordum şimdi kayıt oldum hemen..Ne kadar sürede gönderiyorlar?
Babystar'a bende üye olsum bakalım ne zaman gelicek?
Banada Milupa'dan hemen gelmişti..Huggies'i bilmiyordum şimdi kayıt oldum hemen..Ne kadar sürede gönderiyorlar?
ayyyyyyyyy anneciğim noluyo böyle,tekmeyi kesti şimdi içerde turluyo galiba,soldan sağa kocaman bi örümcek yürüyo sanki üzerimde
ayyyy o bendede oluyo, hemde canımı yakıyo sanki içimi oyuyolar
ya ben huggies' in sitesine girdim ama nereden üye olacağımı bulamadım(
bu zamanlardan snra hep bole olucakmıs bu yaramazlar acaba buyuyormu napıyor bunlar yacnm benım acaba bıısyımı ıstıyor bızden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?