2011 Aralık Anneleri

Banada Milupa'dan hemen gelmişti..Huggies'i bilmiyordum şimdi kayıt oldum hemen..Ne kadar sürede gönderiyorlar?

banada babystardan 2 adet bez geldı mılıba basvurdugum donemde yaz tatıldenymıs eylulde baslıcak dagıtıma dıe emaıl geldı huggıesten cvp gelmedı

kendi malları kıymetli olur tabi ne diyeceksin cnm ya ALLah ıslah etsin bu kdrda düşüncesizlik olmaz dogru soyluosun alıstırmamak lazım bı alıstılarmı her zaman aynısını ıstıolar ben guleryuze saygıya cevap vermemeye alıstırmısım amnıyosentez olayında uzerıme cok gelmıslerdı bende susmadım artık o zaman suratlar dustu 1hafta aramadılar tavır desen oyle demıolarkı bu kızın acaba pskılojısı ne durumda ancak kendılerını dusunurler

çok ilginç bu kaynanalar,öne otursan 2 tane mi olcan,tabi ki karısı oturur kocanın yanında,içi fesat olan böyle yorumlar işte,Allah akıl versin kaynanana

ayy bnm kayınvalidem bi melek o zamannnDDarabaya binecegimiz zaman ben arkada oturmak için gecerim beni zorlaa önee oturtturur herkes yerini bilecekk dieee.ben otururumm arkada diyoo.allahıma bin şükür ki kayınvalidemden hiç bi yanlış söz yada davranıs görmedim şimdiye kadarr annem nsl davranıyorsaa oda öylee davranıyoo bana hatta daha ötesindeee cnmm kayınvalidem bnmmDDDDama karsılıklı işte bende kendi annemden ayırt etmem onu öle sayarım severimm allahım bozmasın aramızdaki bu ilişkiyiii

bizimki de fena değil ama olsun aramızda 200 km var böylesi daha güzel

kızlar bu kıza bişey diyin,sütü bol içtik diye mi,tekmesi kuvvetli,sağdan sağdan sallıyo anneciğine,şimdiden çektiriyo anneciğine,yarın beni dövmesin bu kızbabası ona tekvando öğretecem,dövüşmeyi öğretecem kendini korumasını öğrenecek,babasının kızı tabi tekmesi kuvvetli olcak diyo

ayyyyyyyyy anneciğim noluyo böyle,tekmeyi kesti şimdi içerde turluyo galiba,soldan sağa kocaman bi örümcek yürüyo sanki üzerimde

kızlar ben huggies ve milupadan hediye paketlerden istemedim sayfalarına giriyorumm bulamıyorum nerden ya bilen bi yardımcı olsunn banaa da daaa DDD

bu zamanlardan snra hep bole olucakmıs bu yaramazlar acaba buyuyormu napıyor bunlar ya cnm benım acaba bıısyımı ıstıyor bızden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…