ne oldu cnm?? kocazede misin sende:)
canım gerçek adını yaz özele,10 gün içinde katılanlar netleşir,arapça bilmeyenler mealini okuyabilirler,biz de cüzü kendis ve yakınında okuyacak olmayanları paylaşıp,katılanlara listemizi yollarız bayrama kadar netleştirriz canm
gittim:) arkadaşımla buluştum.. telimizde kapadım.. onada ark olacağımı söylemiştim şarjım yok demişltim.. tanıo kızı tmm dedi.. sonra ondan aradı.. yoldayım geliorum seni almaya dedi.. dedim zahemet etme ben gelirim yok geliyorum dedi.. geldi.. hadi gidelim bişiler içelim diye.. ark işi vardı başka zaman dedi...gittik canı waffle ,stemiş hamile yaa paşam:).. yedik... sonra eve gittik.. iki tane alt-üst almıştım lcw den onlara baktı çok küçük bınlar dedi.. ne sanıon direk 3 yaşında doğrumayacamn herhalde dedim bende banyıya gitrdim.. çıktığımda telde oyun oynuodu.. ben mecbur konuşmalar yaptım o gayte normal.. eşek yani.. özür dilemez benimki dileme yöntemi böle işte.. ama ben halen nötr üm..
bende patrona uyuzum.. tuvalet kağıtlığı ben işe girdim gireli yerinden oynuyor.. ilk başlarda dedim. baktım kimse ilgilenmio.. geçendede bir sabah geldim kağıtlık musluğa takılı dedim herhalde biri girdi düştü oaraya koydu.. dün usta gelmiş dioki yanında.. kaç kere sinyal verdim kimse anlamadı .. içimden dedim.. bokunda imzanmı vardı töbe töbe... yok anam bu ara bana herşey batıyor....
canım gerçek adını yaz özele,10 gün içinde katılanlar netleşir,arapça bilmeyenler mealini okuyabilirler,biz de cüzü kendis ve yakınında okuyacak olmayanları paylaşıp,katılanlara listemizi yollarız bayrama kadar netleştirriz canm
gittim:) arkadaşımla buluştum.. telimizde kapadım.. onada ark olacağımı söylemiştim şarjım yok demişltim.. tanıo kızı tmm dedi.. sonra ondan aradı.. yoldayım geliorum seni almaya dedi.. dedim zahemet etme ben gelirim yok geliyorum dedi.. geldi.. hadi gidelim bişiler içelim diye.. ark işi vardı başka zaman dedi...gittik canı waffle ,stemiş hamile yaa paşam:).. yedik... sonra eve gittik.. iki tane alt-üst almıştım lcw den onlara baktı çok küçük bınlar dedi.. ne sanıon direk 3 yaşında doğrumayacamn herhalde dedim bende banyıya gitrdim.. çıktığımda telde oyun oynuodu.. ben mecbur konuşmalar yaptım o gayte normal.. eşek yani.. özür dilemez benimki dileme yöntemi böle işte.. ama ben halen nötr üm..
bende patrona uyuzum.. tuvalet kağıtlığı ben işe girdim gireli yerinden oynuyor.. ilk başlarda dedim. baktım kimse ilgilenmio.. geçendede bir sabah geldim kağıtlık musluğa takılı dedim herhalde biri girdi düştü oaraya koydu.. dün usta gelmiş dioki yanında.. kaç kere sinyal verdim kimse anlamadı .. içimden dedim.. bokunda imzanmı vardı töbe töbe... yok anam bu ara bana herşey batıyor....
k
deryacim bana da 1 cuz verirsen insallah doguma kadar okumaya calisirim..
deryacım sen benim adımı biliyon demi (biliyosan burdan adımı yazma heee)
canım bilmiyom ya,bi ara mail almıştm video için,ama kutu dolunca boşalttım,sen özele yaz canım
güanydın canım arkadaşlarım ve meleğimin melek arkadaşları.. benim oğlum pek öyle kuvvetli tepik atmıyor. belki annesi hiç süt yoğurt yemiyor diyedir. (ayy sinir oldum sabahtan beri şunu yazacağım elli kere kesildi bir telefon bri gelen giden alıntılarımda gitti)
efecim ve merjcim kızçeleriniz hayırlı olsun.. Allah kucağınıza almayıda nasip etsin. bahtlarıda kendileri de güzel olsun.
tülaycım 2013 yazı mı? sen azcık frene bassan mı acep. belki o vakte daha güzel şeyler çıkar. yer teyzesi onun o minik ayakkabılarını.
ben daha bişeycik almadım. ama neden almadığımı bende anlamadım. sanırım birazda vakitsizlikten. hafta içi çok geç gidiyoruz hafta sonuda o iş, şu davet, şu ziyaret derken alışveriş nerkezlerine uğramayalı epey oldu. ramazan bitince bide kışlıklar gelince herhal saldırı moduna geçebiliriz inşallah.
haklısın canım herşeyyy batıyor bize....gittim:) arkadaşımla buluştum.. telimizde kapadım.. onada ark olacağımı söylemiştim şarjım yok demişltim.. tanıo kızı tmm dedi.. sonra ondan aradı.. yoldayım geliorum seni almaya dedi.. dedim zahemet etme ben gelirim yok geliyorum dedi.. geldi.. hadi gidelim bişiler içelim diye.. ark işi vardı başka zaman dedi...gittik canı waffle ,stemiş hamile yaa paşam:).. yedik... sonra eve gittik.. iki tane alt-üst almıştım lcw den onlara baktı çok küçük bınlar dedi.. ne sanıon direk 3 yaşında doğrumayacamn herhalde dedim bende banyıya gitrdim.. çıktığımda telde oyun oynuodu.. ben mecbur konuşmalar yaptım o gayte normal.. eşek yani.. özür dilemez benimki dileme yöntemi böle işte.. ama ben halen nötr üm..
haklısın canım herşeyyy batıyor bize....
kocanıda takma kafana sen taktıkça o kendini bişey sanıyor...
hepsimi aynı olur anlamıyorum ki ben:84:
Bu arada bişey dicem Bigün toplanalım ,Tanışalım istiyorum ben,Ne dersiniz ?:13:
yok kız hepsi aynı değil,ben hamilelikten çok alınganım mesela,eşime 2. yi 3 sene sonra yaparız dedim,o da yok artık,10-12 yaşına gelsin kardeşine bakacak yaşa dedi,üst üste çocuk büyütmek kolay mı dedi,ben de sen ne biçim babasın,hiç mi sevmiyon çocuğu dedim,eve geldim surat astım,hatta ağladım bile,o da niye ağlıyon sen dedi,sanki zorla yaptık bu çocuğu,sen hiç sevmiyon dedim,güldü yav dedi,daha 1. meydana gelmemiş,yok 3 tane yapalım,aralarında az yaş olsun,şimdiden plan yapıyon,tabi ki kızımı çok seviyom,bizim de evladımız olsn diye çok isterim,sen oruç oruç bunlarla kafamı ağrıtınca öyle dedim ben de,bana açken böyle şeyler anlatma,oy oy ağlarmış bi de kıyamam sana,bebiş çok özür dilerim bu kadar alınacağını düşünmemiştim bebiş nolur gül hadi,dedim ama 12 yaşına gelsin kız diyon dedim,37 de mi doğurcam ben dedim,yok yok hele ilkini tadalım,azcık büyüsün,bi de oğlumuz olsun der yaparız,ben sana takılıyom dedi,sarıldı öptü gönlümü aldı,böyle konuların şakasına bile tahammül edemiyom hamilelikte hassaslaşıyo insan,şaka bile kaldıramıyo
toplanalım cnm bayram sonraı bakalım bu işe...
ya kızlar size bişi danışcam... şimdi bizim arabamız ford fiesta arabayı bayrama kadar dğeiştirip fiat-linea alıyoruz... bayram istanbula gitcez kısmetse.. ama ben bizim bu ford ile antalyadan 4 kişi döndükten ve 4 kişi samsuna gidip geldikten sonra bir daha bu karınla binemem dedim...
şimdi bayramda istanbula giderken kayınvalidemlerinde gelme olasılığı olabilir ( dönüşte gelemezler araba full bebek eşyası dolu olcak biliyorlar)... bende diyorumki kazma kocama böle bir olasılık olduğunda siz arabayla gidin ben dr izin verirse uçakla gelim ist. a diyorum... ayaklarım davul gibi oluo.. kalçama ve kasığıma ağrı giriyor kimi zaman uzanmam gerkiyor.. 1 saatte bir duruyoruz zten bacağım kasılıo.. bilioda..
bana dio araba değişcek.. bakarız.. tmm hande... ya yeter ya.. sıçarkendemi onlar gelcek yaa.. tmm çok ii bir kayınvalidem varda.. ben istemiyorum kardeşim.. ben uçakla gidimo zaman gidemem 4 kişi arabada gidemiyorum yani.. giebilecğeim limitlerimi geçen aylarda kullandım((
hayatın sen çok şanslısın.. bence kendi kocanı bizim öküz kocalarla kıyaslama.. sus otur surat falanda yapma.. adamın kıymetini bil:) adam şeyine kadar ilgilenio senin:) benimkine ayak tırnaklarımı kesemiyorum dedim sen kes dedim kesemem berbere git dedi:)))) geçen migrenim tuttu uyandurdım ovsun diye.. ovım derken horladı... yani... o yüzden bence sennn hiçç konuşma:)
canım 4 kişi yani arkada bi kişi olcak senin haricinde,sen yine ayağını koltuğa koyarsın,arkadaki sıkışsn azcık,hamilesin sen,bence bu şekilde sorun olmaz
kız niye arkada 2 kişi.. önde ben.. arabayı eşim kullancak nereye ayağımı uzatıom ben???
ya kızlar size bişi danışcam... şimdi bizim arabamız ford fiesta arabayı bayrama kadar dğeiştirip fiat-linea alıyoruz... bayram istanbula gitcez kısmetse.. ama ben bizim bu ford ile antalyadan 4 kişi döndükten ve 4 kişi samsuna gidip geldikten sonra bir daha bu karınla binemem dedim...
şimdi bayramda istanbula giderken kayınvalidemlerinde gelme olasılığı olabilir ( dönüşte gelemezler araba full bebek eşyası dolu olcak biliyorlar)... bende diyorumki kazma kocama böle bir olasılık olduğunda siz arabayla gidin ben dr izin verirse uçakla gelim ist. a diyorum... ayaklarım davul gibi oluo.. kalçama ve kasığıma ağrı giriyor kimi zaman uzanmam gerkiyor.. 1 saatte bir duruyoruz zten bacağım kasılıo.. bilioda..
bana dio araba değişcek.. bakarız.. tmm hande... ya yeter ya.. sıçarkendemi onlar gelcek yaa.. tmm çok ii bir kayınvalidem varda.. ben istemiyorum kardeşim.. ben uçakla gidimo zaman gidemem 4 kişi arabada gidemiyorum yani.. giebilecğeim limitlerimi geçen aylarda kullandım((
arka koltuğa oturup sırtını kapıya verip,ayaklarını koltuğa kaldırırsan ayakların şişmez diye deim,ben göreve giderken hep öyle oturuyodum,daha az şişiyodu
canım geçen 3 saatlik yola gittik bzimde araba fiesta ama ayaklarım davul gibi oldu.. eşimin babası olacak uyuz tabiki öne oturdu ben arkada uzatamıyorumda ayağıma kaynanamgil uzat diyor ama aramızda ayak uzatacak muhabbet yok ki... sen uçağa binebilirsen uçağa bin yoksa arkada tek başına oturabileceksen arabayla gel benden demesi....
(arabayı niye satıyorsunuz??? yeni kasa değilmi??? problem mi var??? )
geçersin cnm geçersin merak etme şaka yaaa tek o sandaleti aldım 2013 yazı için diğer yazlıklar 2012 yazına merak etme ama tabi bu almıcam anlamına gelmiyo da hehehehe ya bizde de araba yok ya artık hani sonrada sıkışmıyım diye her gidişte bişeyler alıyom ama dedim ya indirimde diye
benim hikaye şuna döndü kadın indirimde diye araba lastiği almış kocası bu ne demiş valla çok indirime girmiş araba alınca lazım olur diye düşündüm demiş hahahaha
yok yok bu kadar değil benimki dimiiii??? hepsi ihtiyaç yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?