kızlar bu kıza bişey diyin,sütü bol içtik diye mi,tekmesi kuvvetli,sağdan sağdan sallıyo anneciğine,şimdiden çektiriyo anneciğine,yarın beni dövmesin bu kızbabası ona tekvando öğretecem,dövüşmeyi öğretecem kendini korumasını öğrenecek,babasının kızı tabi tekmesi kuvvetli olcak diyo
olbeycim yanlış hatırlamıyorsam sende yeditepeye gidiyordun değil mi?, detaylı ultrason içinde oraya mı gittin? kendi doktorun mu baktı? bende yarın detaylıya gideceğim şimdiden heyecan tavan yani :)
canım cokkkk tsk ederım cok sevındım ılgılenmene coook mutlu etin beniiii
Bende geceleri 2 bardağa yakın süt içiyorum sanırım kemiklerini bayağı kuvvetlendiriyor..Tekmeleri bayağı güçlendi oğluşumun..Arada gıdıklanıyorum ..
Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu Yarabbim..
canim kusura bakma ancak okudum. benim doktorum gazi bey. ama yeditepede detayliyi ya narter bey yapiyo ya olus hanim. ben olus hanima gittim (daha once narter beye de gitmistim ikili test icin ama cok kanim isinmamisti). guzel eglenceli bidurum uzun uzadiya bakip anlatiyorlar herseyini.
hele de biraz muzir bi bebisin varsa olayi zorlastiriyorsa falan kahkahalarla izliyosun cabalarini falan. bizim bebis fazla yaramaz oldugundan 2 kere gittikdetayliya. kolunu kalbinin ustunden cekmedi donmedi falan. ama detaylari tamamen gormek icin bu kadar israrci olmalari beni cok memnun etti. 2*40dk + 10dk toplamda 90 dk ugrastilar bebis icin :)
Canim ben narter beyle devam ettim. Dedigin gibi fazlaca israrcilar gormeden birakmadilar. Bugun 2. Ayrintili ultrasonumada gittim hersey yolunda cok sukur.
saol cnm Allah'tan umuyorum bende başkasından değil. eşim çoğunu görmezlikten gelir ben anlatsam bile inanmaz "senin kalbin kötü annemle kızkardeşlerimin kalbi tertemiz der" bende bu yüzden Rabbim'e havale ettim. O herşeyin doğrusunu bilendir. aynı mahllede ayda bri ne güzel. benim üst katımda günde 5 kere yukarı çıkılmazsa fırça hazırdır. o hastayken bakmazsam benden kötüsü yoktur. ben hastayken yanıma bile uğramaz öldüm mü kaldım mı? bide kocamı alrı gezmeye giderler gece yarısından öncede gelmezler. birgün operasyon geçirdim kafamdan dış ur alındı. oda grip olmuş yatıyor haspam. ee bnde aşağıda yatıyorum. kocam geldi yukarı çıktı bende 5 dk sonra peşinden çıktım. 5 yaşındaki torunu tabii konuşulanları duymuş. ee çocuktan al haberi " yenge senin közlerin mi kör olucak" diyor. hemen lafı değiştirdiler."karının gözleri kör olsun çıkmıyor mu bakmıyor mu ne dediyse. ertesi gün kocam telde aramış (benim başım sargılı başım dönüyor diye ayağa kalkıp yemek yapmamışım açım) diyorki "kalk anneme çorba yap götür ona bak" dedim Allah'ınızdan bulun başka bişey demiyorum. yaptım götürdüm akşam gene şikayet etmiş. Allah'ım sen büyüksün.
kötü niyetli insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor.eğer kocan seni düşünmüyosa sen kendini düşün nede olsa yapsanda kötüsün yapmasanda en azından yapma da yorulmamış olursun.sonuçta sen tabiki Allah rızası için yapıyosun bunları ama sen alttan aldıkça onlar senin tepene çıkıyolar bırak yapma sölensin dursunlar
canim kusura bakma ancak okudum. benim doktorum gazi bey. ama yeditepede detayliyi ya narter bey yapiyo ya olus hanim. ben olus hanima gittim (daha once narter beye de gitmistim ikili test icin ama cok kanim isinmamisti). guzel eglenceli bidurum uzun uzadiya bakip anlatiyorlar herseyini.
hele de biraz muzir bi bebisin varsa olayi zorlastiriyorsa falan kahkahalarla izliyosun cabalarini falan. bizim bebis fazla yaramaz oldugundan 2 kere gittikdetayliya. kolunu kalbinin ustunden cekmedi donmedi falan. ama detaylari tamamen gormek icin bu kadar israrci olmalari beni cok memnun etti. 2*40dk + 10dk toplamda 90 dk ugrastilar bebis icin :)
Canim ben narter beyle devam ettim. Dedigin gibi fazlaca israrcilar gormeden birakmadilar. Bugun 2. Ayrintili ultrasonumada gittim hersey yolunda cok sukur.
canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina. sen bi sure gorunmeyince cok merak etmistik esimle, acaba bir terslik mi var diye... bu gidisimde 6. katada ciktim odalari falan gordum dogum hemsireleriyle konustum. forumda cok soguk hemsireler falan diye biseyler okumustum yeditepe icin ama bana iyileri denk geldi herhalde. kafam biraz daha rahatladi sukur :)
DEMETTUBA83 bugun görünmüyor aşıdan dolayı rahatsızlıgı arttımı acaba???
merak ettim doğummu yapacaksınız daha çok erken değilmi
Ewet gözükmedi mutemelen izin almıştır..DEMETTUBA83 bugun görünmüyor aşıdan dolayı rahatsızlıgı arttımı acaba???
DEMETTUBA83 bugun görünmüyor aşıdan dolayı rahatsızlıgı arttımı acaba???
süpermiş ya maşallahamin bizimki geldiklerinde aman idare et bazen ne deiğini bilmiyolar der,biz gidek gezek te annem yemek yapsın,ablam da temizlik yapsın demişti,buraya misafit olarak geldiklerinde,akşam eve gitmiştim,sulu yemek yapmışlar,herşeyi hazırlamışlar,ben de pilav yapayım dedim,eşim sen otur sen otur,zaten işten geldin,yorgunsn,şu hamile halinle yemek mi yapcan,bizimkiler halleder dedi,annesine anne şerbet yap derya çok sever demiş,gittiğimde şerbetim hazırdı,o tam tersini yapsa böyle yolunda gitmezdi herşey
saol cnm Allah'tan umuyorum bende başkasından değil. eşim çoğunu görmezlikten gelir ben anlatsam bile inanmaz "senin kalbin kötü annemle kızkardeşlerimin kalbi tertemiz der" bende bu yüzden Rabbim'e havale ettim. O herşeyin doğrusunu bilendir. aynı mahllede ayda bri ne güzel. benim üst katımda günde 5 kere yukarı çıkılmazsa fırça hazırdır. o hastayken bakmazsam benden kötüsü yoktur. ben hastayken yanıma bile uğramaz öldüm mü kaldım mı? bide kocamı alrı gezmeye giderler gece yarısından öncede gelmezler. birgün operasyon geçirdim kafamdan dış ur alındı. oda grip olmuş yatıyor haspam. ee bnde aşağıda yatıyorum. kocam geldi yukarı çıktı bende 5 dk sonra peşinden çıktım. 5 yaşındaki torunu tabii konuşulanları duymuş. ee çocuktan al haberi " yenge senin közlerin mi kör olucak" diyor. hemen lafı değiştirdiler."karının gözleri kör olsun çıkmıyor mu bakmıyor mu ne dediyse. ertesi gün kocam telde aramış (benim başım sargılı başım dönüyor diye ayağa kalkıp yemek yapmamışım açım) diyorki "kalk anneme çorba yap götür ona bak" dedim Allah'ınızdan bulun başka bişey demiyorum. yaptım götürdüm akşam gene şikayet etmiş. Allah'ım sen büyüksün.
ahh ahh bigünde ben anlatsam roman olur heralde Allah yardımcımız olsun Allah ıslah etsin
bu arda derya cım 1 cüzde ben alabilirim adım seda
inş. artmamıştır ne illet bi aşı bu ya,bence alerjik bünyeli olan biz gibilere faydasından çok zararı var,benim bebiş 4 gün hiç hareket etmemişti ve ultrasonda 4 gün geriye düşmüştü,bence aerjik bünyesi olan hiç yaptırmasın
süpermiş ya maşallah
ahh ahh bigünde ben anlatsam roman olur heralde Allah yardımcımız olsun Allah ıslah etsin
bu arda derya cım 1 cüzde ben alabilirim adım seda
tamam canım not aldım,döncem size,bekleyin beni:79::79::79::79:
oluş hanım dediğin oluş api mi?? ben onu herzaman erkek zannediyordum web sitesindede sadece ismi var resmi yoknarter bey ben yapıcam detaylıyı dediğinde bende merake ettim siz asıl yaptırdınız diye. sizin cd de sorun çıkmıştı dimi yanlış hatırlamıyorsam benim kontrollerimdede cd ve foto veriyor narter bey bende dosya yaptım hepsini saklıyorum :)
bende gebelik takibi için narter beye gidiyorum, ilk başta aslı hanıma gidiyordum sonra tavsiye üzerine değiştirdim memnunum narter beyden.
benimde aklımdaydı hep doğumu konuşmak istiyorum ama daha erken mi derler diye birşey sormamıştım. kuzenim gazi beyle tüp bebek denemesi olmuştu, hastanede yatmıştı birgün dopum katında odaları görmüştüm fena değiller ama hemşireler hakkında bilgim yok bencede iyidirler ya, çünkü eşim 2 kere ameliyat oldu yeditepede kulak ve burun ameliyatları hemşireler çok ilgiliydiler, pansumanı ilaç saatleri. vs. memnun kalmıştık.
birde size bişey sorcam yakalamışken :) siz doğumu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz normal, sezeryan?? birde normal doğumda doktorumuz gecede olsa geliyor mu acaba? gelir diye düşünüyorum ( bizimkisi yandaki evren sitesinde oturuyormuş ) ama başka arkadaşlardan duyduğuma göre bazı özel hastanelerde nöbetçi doktor kimse o giriyormuş doğuma, siz konuştunuz mu bunları?
hay ben böle netin... dün de kesildi bi kaç gündür ara ara gidio niyeyse...
merhaba kızlar,
o vicdansız merhametsiz kaynanalarınzı allah bildiği gibi yapsın. kocalarınıza çok fazla dert yanmayın ufak tefek şeyler için ki haklıyken haksız konuma düşersizniz.şikayetlerinizi gerçekten can sıkıcı durumlar için saklayın tam hedeften vurmuş olursunuz. o da dırdır ederek değil. modunuzu mazlum konumuna getirin başınız hafif yana eğik, ezilmiş insan tavrıyla sitemli bi şekilde söyleyin. ailesine hakaret ediyomuş gibi değil de işte böyle böyle oldu keşke yapmasalardı çok üzüldüm.ben onlar hakkında en iyisini düşünürken neden böyle yapıyorlar vs vs.. artık siz daha iyi bilirsiniz.diğer türlü fesat olan siz olursunuz.
deryacım ya isimleri sadece ben bilcem demişsin de şindi biz okuduktan sonra yok mariposita yok nihalla yok kukuriku diye mi dua etcez? komik olmaz mı? ben de alcam bi cüz ama hepsiniz imkansız bitiremem. annem eşim kaynanam falan paylaştırırım artık. ne uygunsa öyle olsun. düzenleme sana ait nasıl olsa. bu arada adım duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?