2011 Aralık Anneleri

Bişi dicem benim ağzım hiç boş durmuyo ya,devamlı tıkınıyorum.
Elevit mi yapıyo böyle iştahım açılıyo acaba?

ankara ahalisi!!
yarın bebek bakım semineri var saat 10da tobb etü hastanesinde 3 saat kadar sürecekmiş. oraya gidince kaydımızı yaptırıp ilerleyen haftalarda da normal doğum lohusalık vs gibi seminerlere çağrılıyomuşuz. çok faydalı olacağını söyledi hemşire. daha önceden de konuşmuştuk katılmak isteyeniniz varsa kaçırmayın derim.

bilsem oluş hnmıda denerdim, çünkü ben ilk başta erkek doktor taraftarı değildim (şimdi ne saçma diyorum) çekinirim diye düşünüyordum, aslı hanımı bırakıncade narter beye başladım ama çok şükür memnunum. ilk başlarda biraz soğuk gibi hele ilk ultasona baktımı ilk bir dk. hiç konuşmaz benimde kalbim çarpıyor acaba kötü bişey mi var diye, ama çok iyi bir doktor, her ihtimali değerlendirip bakıyor, email atıyorum sabırla her sorumu cevaplıyor, birde pek ilaç yanlısı değil zorlamasam kan +elevit harici bişey vermeyecek :) heralde normal olursa gelir diye düşünüyorum evi 100 mt ötede :)

sen baya bişey öğrenmişsin, doğum sonrası için iyi oldu bizim içinde tşkkr ederiz. narter bey normal doğum yanlısıymış duyumlarıma göre eşimin işyerinden ark. tavsiye etmişti eşi onda doğum yapmış ilk başta normal istiyoruz demişler sezeryan için yönlendirmemiş hiç. ben sezeryandan korkuyorum o yüzden inş normal olur, hayatımda toplasan bu hamilelik süresinde gittiğim kadar doktora gitmemişimdir. ameliyatta olmadım hiç. bayılmak fln. düşününce kabus gibi gerçi artık epidural yöntemler varda bakalım hepimiz için hayırlısı, bende yarın detaylı için gideceğim 14:30 da randevum, birşeyler öğrenirsem yazarım :)

evt cnm onu ben demiştim hatta ama.. 11 de detaylım... 1 de eşin burun (hormala için ) kontorlü, 1.30 da benim göz var..sonrasında iş var.. iftara devateliyiz bide uğrayabilirsek belkim uğrarız ben zaten o hastanede doğum yapacağım için bir şekilde katılrıım seminere:) sonrasındakine artıkın

tüh akislik olmuş. neyse hayırlısı artık. biz de arabayı geçen hafta sattık tam zamanını bulmuşuz. akşama bizim de iftar var. biraz zorlicak ama naapalım..
bi de orda doğum fiyatları ne kadar canım? muayene ücretleri? drun kim? memnun muusn?

Son düzenleme:

Canim valla ben pek forumda aktif olamiyorum hep bi mesgalem oluyor. Bu arada hep seyahat halindeydim hic giremedim Allah razi olsun. Kusura bakma endiselendirdiysem. Hersey yolunda bugun teyit ettik yine,425 gr 25 cm olmus. Bulantim felanda hic olmadi toplamdada 4 kg aldim ben simdiye kadar aslinda hic almamistimda bu ay 3 kg birden aldim annemlerde kalinca boyle oldu :)) yeditepe konusundada icin rahat olsun Benim yengem yakin zamanda yeditepede dogum yapti. Odalari felan cok ferah bide diger hastanelerdeki gibi anormal sicak olmuo boylece bebek dogar dogmaz sicaga alismio evdede rahat ediosun. Zaten anneden cok almiolar bebegi gerekmedikce yikayip veriolar odaya. Refakatci icinde yatabilecek koltuklar rahat. Doktorlari zaten kibar insanlar Soguk hemsire hic gormedim valla ben :)

Canim valla ben pek forumda aktif olamiyorum hep bi mesgalem oluyor. Bu arada hep seyahat halindeydim hic giremedim Allah razi olsun. Kusura bakma endiselendirdiysem. Hersey yolunda bugun teyit ettik yine,425 gr 25 cm olmus. Bulantim felanda hic olmadi toplamdada 4 kg aldim ben simdiye kadar aslinda hic almamistimda bu ay 3 kg birden aldim annemlerde kalinca boyle oldu :)) yeditepe konusundada icin rahat olsun Benim yengem yakin zamanda yeditepede dogum yapti. Odalari felan cok ferah bide diger hastanelerdeki gibi anormal sicak olmuo boylece bebek dogar dogmaz sicaga alismio evdede rahat ediosun. Zaten anneden cok almiolar bebegi gerekmedikce yikayip veriolar odaya. Refakatci icinde yatabilecek koltuklar rahat. Doktorlari zaten kibar insanlar Soguk hemsire hic gormedim valla ben :)

cnm çok memnunum.. DR. Tamer Bilensoy'a gidiyorum .. Özel sigortam var ama yatarak tedavi paketi olduğundan sadece anlaşmalı fiyatlardan muyane oluyorum.. 94.5 tl cnm... normalde ssk lıysen 15o civarında hiçbir şeyin yoksa 200 küsürlerde.. doğumu hiç bilmiyorum sormadım bizim sigorta tamamını karşılıo sadece küvezlik durum olursa karşılamıo.. onun içinde eğer erken doğum gibi bişi olursa başka hastaneye gitcem. yine özel ama daha uygun. Sİncan LOkman Hekime:)

dilerim olmaz zaten. epidural sezeryan isiyorum bakacaz kısmetse cnm.. seninle ve diğerleri ilede bayram sonrası ankara ayağını yapalım

kızlar slm bugün yine giremedik yoğunluktan. anca fırsat bulduk çıkan arkadaşlara iyi akşamlar diliyorum. bi 5-10dk geçmişten okuyabildiğim kadarıyla okim bari=))

uff uçmuş ora yahu. anca seminerlerine katılırım:):):) hakkında hayırlısı olsun canım. özel sigortanın karşılaması büyük şans. yoksa fiyatlar el yakıyor
inşallah bayramdan sonra buluşalım çok iyi olur. ama en az bir hafta öncesinden duyuru yapmamız lazım sonra herkesin uyacağı bi tarih belirlenir,biz de kaynaşmış oluruz.

bunlarda teyzesinin benim minik prensesim için almış oldugu kıyafetleri nasipse seneye yaza giyecek inş 6-9aylık almış..yalnız ayakkabılar için baya bekleyecege benziyor cok hoşuna gitmiş almış:))

daha ben kendim bişeyler almaya cıkmadım hiç ancak evde yer açmak için ugrastım kızcıgıma 4kişilk bir yaşama alışmıştık evde süpriz olunca bu kızcıgım evin düzenide değişti artık salonu gunluk oda gıbı kullanmaya baslıyacaz ogluma oturma odasına oda yapıcam kızlarada bir oda..tabi ılk bır sene yatak odasında yer ayarladım ona..artık bayramdan sonrada tulum vs bakmaya başlarım bende

kızlar ben kacıyorumm cır cır olmuşumm cok kötüü eşim gelip alıcak benii duramıyorumm resmennn cok agrıyoo karnımmm öpt sizii byy

çok geçmiş olsun cnm (

çok tatlılar yaaaaaaaaaaaaa ben de meleğime birşey almadım daha ama ceket , yelek ve patik patlaması yaşıyoruz:)) anneannemiz saolsun:))
ben de 7. aydan sonra topluca alıcam inşallah... umarım erken doğum olmazzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…