kızlar ben kacıyorumm cır cır olmuşumm cok kötüü eşim gelip alıcak benii duramıyorumm resmennn cok agrıyoo karnımmm öpt sizii byy
iyi akşamlar kızlar,ben kaçar:79::79::79:hepinize iyi tatiller,biz acıktık
Aman yarabbim Allah yardımcn olsun çekilecek gibi değiller,yaşlı mı bari
:)))))))))) 52 yaşında ama yemesine içmesine diyetine o kadar dikkat ederki çok korkuyor ölmekten.(niyeyse)
demettuba bence evde yatıyordur (umuyorum) çünkü dün işe gelmeyecekti ihale dosyası için geldim dedi. bugün evdedir.
deryacım çok öptük iyi tatiller.
cırcırlı arkadaşım patates haşlaması, yağsız makarna, leblebi, muz (bende en etkilisi muz oldu) tavsiyelerim arasında bende dün atlattım 3-4 gün sürdü. geçmiş olsun.
ben de ilk randevumu alirken olus bey diye almaya calismistim call centerdakiler uyarmisti :) ya evt cd de sorun cikmisti galiba o yuzden icten ice kizginim narter beye. gerci gazi saolsun bir sonraki kontrolumuzde telafi etti uzun uzun bi cdmiz oldu ama ben yine de kizginim
olus hanimi cok sempatik buldum ama aralarda falan bebisi seviyo kuzucuk diye.. ehuhee gururum oksaniyo sanirsammm :)
yukariya cikmak beni cok rahatlatti. bi kere cok aydinlik bi ortam kapilari falan suslemis aileler cok civil civil olmus. bi de ihtiyac listesi duzenlerken alacaklarimi falan netlestirmek istedim. sadece kiyafetlerinizi ve ozel esyalarinizi getirin dedi. hasta bezi bebek bezi gerekiyorsa mama ve mamanin verilecegi aparatvs hastaneden oluyormus. getirmeyin zaten kullandirtmiyoruz dediler. bebikler dogumdan itibaren bi sorun olmadikca anne yaninda kaliyormus falan falan falan...
yukarida onu da sordum. genelde sezeryan oluyor di mi diye. kim doktorunuz diye sordular. gazi deyince %100 sezeryan diyemeyiz o gidisata bakar genelde falan dediler. benim bildigim narter bey de normal dogum yaptiriyor bir sorun olmadikca. evren sitesinde oturmasi senin sansin olmus. gazi nerde oturuyor bilmiyorum bile daha :)) olmadi benimkine de narter beyi cagiririz
ankara ahalisi!!
yarın bebek bakım semineri var saat 10da tobb etü hastanesinde 3 saat kadar sürecekmiş. oraya gidince kaydımızı yaptırıp ilerleyen haftalarda da normal doğum lohusalık vs gibi seminerlere çağrılıyomuşuz. çok faydalı olacağını söyledi hemşire. daha önceden de konuşmuştuk katılmak isteyeniniz varsa kaçırmayın derim.
ooo valla öp başına koy cnm benim o vakit. bizimki hafta sonu gelmeden programımızı yapıyor. nereler gidileceğine akra veriyor ve hep yanımızda yani. yapışık 3 üz gibiyiz. hele bir muz vakaam var hiç aklımdan çıkmıyor zaten ondan sonra artık onlardan soğudum eskiden düzelirler diye umut ediyordum artık düzelselerde geçinmiyecem diye inada bindirdim bende yaa. biz pek muz almayız zaten sevmem fiyatıda pek düşmeyince eşimde almıyordu. kayınvalidem her hafat muz alır ve tezgahın altına saklar ki görüp almasınlar diye. neyse bri gün fiyatını uygun görünce eşim 2 kilo almış. büyük görümcemde yukarıda o esnada. ertesi gün bursaya gidiyoz (tabiiki kayınvalidemde gelcem diye tutturdu, yetmedi kızımda gelsin dedi yetmedi kızımın 2 çocuğuda gelsin) eşim o gece anne muz aldım sizede çıkarsın buseli dedi. çıkardım bende yukarıda küçük görümcemde var herkese birer tane çıkardım (5-6 tane) yani 2 kilo muzda kaçtane olur ki zaten. ertesi gün arabaya bindik gidiyoruz. 3 tane muz almışlar yanlarına ama simsiyah çürümüş muzlar. kaynanam dediki karın bize 2-3 tane muz getirdi oda böyle çürük çarık (hayır yeni alınmış muzun çürüğümü olurmuş sapasağlam vermiştim ben) sabır dedim sustum ama o geziyi burnumdan getirdiler. yediler çöpleri öne verdiler, başka şeyler getirmişler yiyorlar eşime veriyorlar bana çöpleri veriyorlar. laf sokmak bir taraftan. artık bursaya varana kadar öyle bri kasmışım ki kendimi taş kesilmiş bütün kaslarım. koltuğuma arkadan diz atmalar bilmem nee. dedim ya sen öp başına koy kaynananı. slata getirmiş ne güzel bizim ki kurban bayramında kestiğimiz (bizim kestiğimiz) kurbanın bir tike etini bırak kemiğini bile vermedi bize.
ayy canımsın ya ,çok üzüldüm buselicim( bu kadar da olmaz yani.tatlım sabır iyi güzel şey ama ezdirme kendini bu yaptıkları düpedüz terbiyesizlik yani.çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışıyorsan da daha güven kendine,sesini çıkar böyle durumlarda.kasma kendini daha sonra çıkmasın senden acısı.ya artık çalışmayan kadınlar bile çekmiyor böyle nane molla insanları!çek resti bu ne ya.ben sinir oldum burdan.
canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina. sen bi sure gorunmeyince cok merak etmistik esimle, acaba bir terslik mi var diye... bu gidisimde 6. katada ciktim odalari falan gordum dogum hemsireleriyle konustum. forumda cok soguk hemsireler falan diye biseyler okumustum yeditepe icin ama bana iyileri denk geldi herhalde. kafam biraz daha rahatladi sukur :)
canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina. sen bi sure gorunmeyince cok merak etmistik esimle, acaba bir terslik mi var diye... bu gidisimde 6. katada ciktim odalari falan gordum dogum hemsireleriyle konustum. forumda cok soguk hemsireler falan diye biseyler okumustum yeditepe icin ama bana iyileri denk geldi herhalde. kafam biraz daha rahatladi sukur :)
tüh akislik olmuş. neyse hayırlısı artık. biz de arabayı geçen hafta sattık tam zamanını bulmuşuz. akşama bizim de iftar var. biraz zorlicak ama naapalım..
bi de orda doğum fiyatları ne kadar canım? muayene ücretleri? drun kim? memnun muusn?
kızlar ben kacıyorumm cır cır olmuşumm cok kötüü eşim gelip alıcak benii duramıyorumm resmennn cok agrıyoo karnımmm öpt sizii byy
Eki Görüntüle 239910
bunlarda teyzesinin benim minik prensesim için almış oldugu kıyafetleri nasipse seneye yaza giyecek inş 6-9aylık almış..yalnız ayakkabılar için baya bekleyecege benziyor cok hoşuna gitmiş almış:))
daha ben kendim bişeyler almaya cıkmadım hiç ancak evde yer açmak için ugrastım kızcıgıma 4kişilk bir yaşama alışmıştık evde süpriz olunca bu kızcıgım evin düzenide değişti artık salonu gunluk oda gıbı kullanmaya baslıyacaz ogluma oturma odasına oda yapıcam kızlarada bir oda..tabi ılk bır sene yatak odasında yer ayarladım ona..artık bayramdan sonrada tulum vs bakmaya başlarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?