kızlar mrb benim de sat:18 mart erkek bebek beni de aranıza alın
hoşgeldin cnm hayırlı olsun senin bebişte..:)
nasılsınız kızlar annemler yarın gidiyorlar mutsuzum biraz ama doğumuma yeniden gelecekler Allah kısmet ederse öpüyoruz hepinizi
Ben doğurmaktan vazgeçtimmmmmmmmmm
Komşumun doğumuna gittim sezeryan oldu çok acı çekiyordu tırstım beeeeeeeen:76:
tşk ederim cnm senin de hayırlı olsun sen yaptırdın mı ayrıntılı usg
keske normal yapabılsem ıcındekı pisliklerde cıkıormu temızlenıormusn keske olsa ya 5 dk acı omur boyu rahatlık mıs bende korkuyom dogumda hep ölcekmişim gibi geliyor
cnm sana tavsıyem eger bı mecburıyetın yoksa sezeryanı deıl normal dogumu tercıh et öyle korkulacak bişey deil merak etme öyle olsaydı kımse bır daha dogum yapmazdı bak ben 3.ye doguracam nasipse ve yıne kesinlikle normal dogum dıyorum..normal dogumdakı faydalar nimetler sezeryanda yok..süt salgılanması bıle hemen başlamıyor ılk mama veriyorlar bebeklere..onun yerine ilk senin sütünle karşılassa ılk seni tanısa ne kadar güzel..ve dogardoğmaz hemen görebilmek dünyalara değer..ben kızımda göbek bağı kesilmeden elini tutup hoşgeldin kızım demiştim o bakışlarını 12sene gectı hala unutmam
kılomdan korkuyorm acıkcası kılo hamıle kaldım suan verdım daha doktor bişiy demedı normal sezaryan dıe ınsallah olur hayırlısıyla allah yavrularnızı sıze bagıslasn nerde warsa hamısler allah bı sancıda sag salım kurtarsın annelerıbebeklerıne bagıslsn
cnm hiç merak etme kılo engel olmaz normal doguma ayrıca sezeryan için daha zor bence kılo cunku kaç kat kesiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?