2011 Aralık Anneleri

dün ayrıntılı usg vardı sağ lateral ventrikülde 7mm ölçüldü sınır 10mm sanırım dr bişey yok dedi ama yine de kurt düştü içime aranızda benim gibi olan var mı?terzi kendi söküğünü dikemiyor ben ebeyim de ama iş başa gelince panik oluyosun

nasılsınız kızlar annemler yarın gidiyorlar mutsuzum biraz ama doğumuma yeniden gelecekler Allah kısmet ederse öpüyoruz hepinizi

yasmin_84 cnmmmmmmmm baak bosa telas yapmisssin lutfen artik kafana takma bitaneem buaradaaa herkese tesekkur ederiim olbey buseli sanirim destina ya kadar gordum tebriklerii gerci sagolun hepiniz yazmissinzda efeden dolayi peek gecmise donemiyorum

Son düzenleme:
Komşumun doğumuna gittim sezeryan oldu çok acı çekiyordu tırstım beeeeeeeen:76:

tahmın ettim boyle bırseyden dolayı vazgectiğini genelde herkes normal dogumdan korkup sezeryan istiyor ama onunda sonrası zor işte..normal dogumda en azından bebek dogana kadar sıkıntın oluyor ve bebeğine kavuştugun an herşey bıtıyor..ama sezeryanda bebegıne kavustugun an baslıyor oylesı daha kotu bence..

keske normal yapabılsem ıcındekı pisliklerde cıkıormu temızlenıormusn keske olsa ya 5 dk acı omur boyu rahatlık mıs bende korkuyom dogumda hep ölcekmişim gibi geliyor

walla totomu sıkacağım normal doğum yapıcam (Rabbim nasip ederse)amaaaa bebiş çook tatlıydıııııııı minicik ayakları vardı mordu

keske normal yapabılsem ıcındekı pisliklerde cıkıormu temızlenıormusn keske olsa ya 5 dk acı omur boyu rahatlık mıs bende korkuyom dogumda hep ölcekmişim gibi geliyor

cnm sana tavsıyem eger bı mecburıyetın yoksa sezeryanı deıl normal dogumu tercıh et öyle korkulacak bişey deil merak etme öyle olsaydı kımse bır daha dogum yapmazdı bak ben 3.ye doguracam nasipse ve yıne kesinlikle normal dogum dıyorum..normal dogumdakı faydalar nimetler sezeryanda yok..süt salgılanması bıle hemen başlamıyor ılk mama veriyorlar bebeklere..onun yerine ilk senin sütünle karşılassa ılk seni tanısa ne kadar güzel..ve dogardoğmaz hemen görebilmek dünyalara değer..ben kızımda göbek bağı kesilmeden elini tutup hoşgeldin kızım demiştim o bakışlarını 12sene gectı hala unutmam

kılomdan korkuyorm acıkcası kılo hamıle kaldım suan verdım daha doktor bişiy demedı normal sezaryan dıe ınsallah olur hayırlısıyla allah yavrularnızı sıze bagıslasn nerde warsa hamısler allah bı sancıda sag salım kurtarsın annelerı bebeklerıne bagıslsn

cnm hiç merak etme kılo engel olmaz normal doguma ayrıca sezeryan için daha zor bence kılo cunku kaç kat kesiyorlar

Ben doğurmaktan vazgeçtimmmmmmmmmm

kizlar size oglumun dogum hikayesini anlatayim

21 mart 2010 sabah uyandim normal bir gundu ve dogumuma 1 hafta vardi esimee sancim var dediim odaa son zamanlarda hep oluyor normal dediii zaten aklimizin ucundan gecmiyor dogumun ogun olacagi ortadaa nefes nefese bir kadin yok ve suyum gelmemiss hani ilk gebelik tecrubesizsiin yaa ben tvde gordugum gibii nefesi zor alacaam yadaa pacamaa kadar islancam diye bekliyorum neyse iceriye gittim tabi annem gelmis dogum icin turkiyeden ona hic bise demedim benim sanci 20 dkka da bir geliyor gidiyorr ben yine bise dmeiyorum aksam 6 ya kadar hic bise demedim tabi sanci neredeysee 7 dkkaya dustu annem dogum basliyor heralde dedii tabi biz doktoru aradik o normal dedii yalanci dogum sancisi olabilir isterseniz gelin bakalimm dedi bizde artik dayanamiyorum diyee gittik doktora tabi esim diyorki hadi kalk aksam naamzini kil gidelim :) dediim benim nmaz kilacak halim yok siz kilin gidelimm neysee arabada sancidan kivranmaya basladiim sonra hastaneye gittim bu sanciyi olcen makineler varya kadin ona bagladi beni saat aksam 8 di nasil bagladiysa kablolari karnimaa patlicamdim ne bilim onun sanci olctugunu elimlee hep gevsettim canim aciyor diye bunlar bize normal dedii evi gonderdii ya ben biliyorum normal degil neysee eve geldik saat gece 1 e kadar dayandiim usuyorum uyuyamiyorum gozum yasli annem basimda karnima masaj yapiyorr esimde yere uzanmiss onu gordum dahada sancilandim tabi neysee gece 1 de tekrar gittik doktora eee ingilizce bilmiyorum sancim okadarr bastirmiskii 2 dkkadda bir geliyorrr olecem sandiim esim dil biliyor ama doktor terimleri zor tabi neyse tercumanim geldii sagolsun 9 ay boyunca kahrimi ceken benim agzim dilim olan emine ablaciim okadarr sevindimki onu gordugume annemde yanimda ama ona sarilip aglamaya basladim cook aciyoorr diyee neyse doktor kac cm acilmis bakmam lazim diyor ben gosteremiyorum bak koca cocuk cikacaak ben onu dusunmuyorum o elini dusunuyorum :)) neyse kadin tahminen 4 cm acilmistir dedii hic zorlamadi sagolsuun epidural vuralim dedii ben tabi buaradaa agliyorum sezeryaaan bir daaha cocuk aslaa diyee saniyorum ki cocuk dogacak ben olecem neysee epidural icin odaya gotururlerken benden bi sivi geldi ama hic demiyorum ne bilim akinti saniyorum megersee bizim su patlamis sabahin 6.30 una kadar sancidan kivrandim buarada annem sinirlendi beni oyle grunce uzuldu disari cikti eee yavrusuu sancidan oluyoorr gozlerim sismis aglamaktan uykusuzluktan 6.30da epidural vuruldu kadin artik bakicaam dedi kac cm bide baktiki 8 cm acilmisss cocgunun sacini elliyorum dedii :)) cok sasirdiim neysee sancim gitti yavas yavas epidural etkisini gosterdi annemi cagirdim iyiym diye tabi esim yanimda elimi tutuyor 11.30 da dogum basladi 12.26da bizim sipa dogdu normal dogum oldu tabiii kucaggima alamadim nedensee sonra istedim verin diyee yumuk yumuk elleri inanamadim bunu benmi dogurdum diye okadarr guzeldiki bakmaya kiyamiyordum dogdugu an sesini duyunca sanki hic aglamamisim gibi hickira hickiraa agladiim butun yasadgim sanciyi unuttum iyiki dogurmusum dediim kucagima alincaa oylee bir baktiki gozlerimee sanki beni taniyormus gibi 9 aylik yoldasligimizi hatirliyor gibii eveett sensin annem der gibii cook guzeldi kucagima alip odamiza gectigimizdeen beri kimseye vermedim bebegimiii ve inanin onun ustunee o yorgunluklaa neredeysee 2 gun hastanede kaldgimizdaa hic uyumadim desem yalan olmaz melegimi izlemekteen gerci oda pek uyutmadi dogurmicam dedim simdii yine hamileyim cok sukur ve yineee tercuman istedim yine emine ablam tercumanim :) bi an oncee tekrarr dogum zamani gelsin ayni seyleri yasayayim isstiyorum ALLAH HERKESE YASATSIN (buarada esim ben sancilanirken uzandi demistim yaa gercekten sonra hic oturmadi meger o yuzden uzanmis annem yanimdaa sonra vok bitkin duseccek diyee yoksa herseyde yanimdaydi saolsuun )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…