2011 Aralık Anneleri

bu gün ik günaydın benden olsun bakalım... günaydın tüm güzel anneler ve bebişleri hhuzurlu günler geçirmeniz dileğimle iyi haftasonları hepinize...

:2::2::2::2::2::2::2::2:

bu gün ik günaydın benden olsun bakalım... günaydın tüm güzel anneler ve bebişleri hhuzurlu günler geçirmeniz dileğimle iyi haftasonları hepinize...

günaydın canım :))

kızlar mrb benim de sat:18 mart erkek bebek beni de aranıza alın

günaydın cnm hoşgeldin :)

:2::2::2: cnm benim yaa... sabah sabah deli miyim neyim yaa (( Allah isteyen herkese nasip etsin. bi de derler ya bi nefeste kurtarsın diye... hakikaten zor bi süreç ve zor bi deneyim. RAbbim hepimizin yardımcısı olsun. kaçıncı çocuk olduğu hiç farketmiyor işte. hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz... ama ben ilk bebişimi alıcam kucağıma inşallah. çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bazen hazır mıyım onu bile bilmiyorum. sizde de oluyo mu ki???

Son düzenleme:
kızlar günaydın. ben dün detaylı ultrasona gittim. moralim çok bozuk. bebeğimin sağ ve sol böbrek çıkışlarında biri 3 biri 4 mm genişleme varmış. takip edilecekmiş. eğer daha büyürse yani 10mmnin üzerine çıkarsa erken doğum riski oluyomuş. bir de çocukluk çağında ameliyat edilmesi gerekiyormuş. daha önce hiç böyle bişey duymamıştım çevremden de. doktor bizi biraz sakinleştirmeye çalıştı ama gece hiç uyuyamadım. haftaya tekrar çağırdı. sizde de böyle birşey olan var mı ya da çevrenizde duyduğunuz (tabi allah korusun). valla dünya sanki başıma yıkıldı. cevap yazarsanız çok sevinirim.

gunaydin kizlarrr

canim sikma canini. biraz arastirdim da yaygin bir durummus. cogunlukla dogumdan sonra kendiliginden iyilesirmis. illa ki ameliyat olacak vs diye buyutme kafanda simdiden. ayrica erkek bebislerde daha sik gorulen bir durummus. bizim forumda da tartisilmis, bi goz at istersen; http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/202041-bebeginde-bobrek-genislemesi-olan-var.html

saol canım. ben de şimdi okudum. biraz rahatladım. benim bebem kız ama bizde de var işte. neyse büyütüp çocuğumu da üzmesem iyi olur. büyük ihtimal düzeliyo yazmış arkadaşlar onu okuyunca da rahatladım biraz.

Herkes ayni seyi soyluyordur canim acep hazirmiyi
M erkenmi olduki diyee amaa biz bilemeyizz ki biz sadece vesileyiz Rabbim onu korunsakda o zambda verecekmiss hamilelik psikolojisi acayip bise anne olmak zaten sende hepimizde abneyiz suaan sadece gelecek misafirimizle basbasayizz :) birazdaha buyudgu zaman bebis soyle 2 ay sonra tekmeleri canini yakacak bazen ama oynamadigi zaman. Hadii diyeceksiin oyna :) insan annelik hissini daha karnina dustugu dakika yasiyo ne buyuk bise annelik 9 aylik surecte fedakarlik degilmiss gercekten annelik olene kadar fedakarlikmiss <3 annelik hormonlarim tavan yapti bu siralar kusura bakmayin

dun benimde ayrintilida knt vardi biri 1 biri 2 mm yaziyodu birsey demedi olurmus bebeklerde korktum bende simdi

dun benimde ayrintilida knt vardi biri 1 biri 2 mm yaziyodu birsey demedi olurmus bebeklerde korktum bende simdi

bence içinizi ferah tutun Allahın izniyle minik bebişlerinizi sapasağlam elinize alıcaksınız.

bu arada eşimin yengesinede hamileyken bebeği aldırmalısın down sendorumu var falan demişler. oda köye gitmiş resmen aldırma süresi geçeene kadar.çocuk şimdi 6-7 yaşında ve üstün zekalı :) o yüzden doktorların dediklerine çok kafayı takıp içimizi daraltmaya gerek yok bence.

merhaba ben kasım anneleri topiğinden. yazdıklarınızı okuyordumda. 2 gün önce benim bebeğimede ayrıntılı ultrason yapıldı böbreklerinden biri 2.6 diğeri 3.4 mm. yapan doktor ( perinatolog) bebeğin durumu gayet iyi dedi. ben mutlu mesut kendi doktoruma sonuçları göstermeye gittim. kendi doktorum bana böbrek kanallarında biraz genişleme var ama biz bunu normal kabul ediyoruz dedi. açıkçası doktorum iyi bir doktor. ultrasonu yapan doktorda perinatoloğ ve iyi şeyler duyduğum biri. çok araştırdım. önemli bişey olsa takibini isterdi. onuda istemedi. bide ben rahat etmeyip internette bi nefroloji uzmanına bu değerlerle sonuçları verdim. bana "sonuçlarda önemli bir durum yok. takip et. doğumdan sonra nefroloji bölümüne bi görün demiş" benim içim rahatladı. sıkma canını seni çok iyi anlıyorum bende ilk duyduğumda çok üzülmüştürm. aslında bu ayrıntılı ult. mutlaka bişey çıkarıyor yani. annelerimiz ayrıntılıya mı girdi. kimbilir hangi damarlarımızda neler vardı bilinmiyordu. allaha emanet edip dua etmekten ve takibini yapmaktan başka şu an elimizden bişey gelmiyor. geçmiş olsun.

bence de ne güzel demişsin arkadaşım eskiden ayrıntılı mı vardı... benim de ayrıntılı ultrason salı günü yapılacak... 22+4 te sanırım normal zamanıdır...bi arkadaşımda da damarlarda yüksek basınç yani çentik görmüşlerdi yine takip ediliyor 30. haftada riskli durum demişler ve 34 de kadar gelebilirsen erken doğumla alırız demişler yani öğrenmeden önce gayet iyi geçiyordu hamileliği... ona üzüldüm biraz ve kendim için de dua etmekten başka çarem yok inşaallah sağlıklı sıhhatli alırız bebişlerimizi...

canım umarım çookkk güzel sonuçlar alırsın 22. ve 24. haftalar bu ult. için en ideal haftalarmış. arkadaşınada üzüldüm.vallahi erken doğum riskini düşüne düşüne olmayacağı varsa da doğurur insan. ben artık internetten araştırma yapmıyorum.okurken resmen elim ayağım titriyor. doktorumada güveniyorum onun dediklerini yapıp gerisini boşvermek lazım.ve bol bol dua ediyorum. psikoloji çok önemli, ben herşeyi zaten çok takan biriyim hamilelikle birlikte bu özelliğim dahada arttı. o yüzden sağlıklı bir bebek için önce psikolojiyi sağlam tutmak gerek.

cnm çok geçmiş olsun. ama senin mesajından sonra yazılan yorumları okuyunca benim de içim rahatladı. Allah'a emanet olun inşallah...

annelikkkkkkkkkkkk :))) kızımın bana anne demesini hayal ederken bile elim ayağım titriyor... bu mucizeyi yaşayıp da hala Rabbime inanmayanları düşünüyorum ve aklım almıyor. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsunnn

kızlar yorumlarınıza desteğinize çok teşekkür ederim. biraz daha rahatladım şükürler olsun. iyiki varsınız. siz de olmasanız kendi kendime kafamda kurup kafayı yicektim.

slm arkadaşlar,
uzun zamandır giremiyodum foruma..ev müsait değildi..hayatımın misafirini bu yaz ağırladım desem yalan olmaz.....ki hala da aynı moddayız..
ben ayrıntılıya girmedim..dr. gerek yok dedi..sadece radyoloji uzmanının ultrasonuna girdm...ayrıntılı usg bulunduğum şehirde yok...ama girmediğim için çok da üzülmüyorum..çünkü bi sorun çıktığı takdirde bu vakitten sonra bişey yapabilecekmiyiz ...hayır..sıkıntılı bir 3 ay geçirip ecel terleri dökücez...
Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin..bebeklerimize uzun ömürler versin inşallah..

slm ne kadar sessiz bu akşam burası hafta sonu olduğu için böyle herhalde.umarım bütün anneler ve bebişleri iyidir geçmişi okuyamadım çünkü hemen çıkmam gerekiyo ben de ne zamandır giremiyorum nete mersine annemlere geldim bir türlü fırsat bulamadım. bu arada benim göbiş hala çok küçük ama maşallah göğüsler aldı başını gidiyor sizin de öyle mi ya
herkes kendine iyi baksın ve bebişlerine de iyi baksın öptm hepinizi kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…