2011 Aralık Anneleri

biopelin anlarsın diye sana sormak istedim kardeşimin 2li test sonucu çıktı ama bizimkiler gibi değil sonucu değişik anlıyamadık sen anlarmısın PAPP-A:5.38 mıu/ml

hcg :87 diyor anlıyomusun cnm bundan bişey benim 10.000/1 gibi bişey yazıyodu anlaşılırdı yani bundan hiçbişey anlamadım druda yok bugün hastanede

teşekkürler şimdiden

canım bıldıgım kadaryla bu degerler tek basına bısı ıfade etmıyor.papp-bhcg-ense kalınlıgı bırlıkte bılgısayarda degerlendırılıp senın de dedıgın gıbı bır sonuc cıkması lazım.ama bhcg si iyi oldugu ıcın problem yoktur diye dusunuyorum.

cnm aklımdaydın acaba napıyorsun diye iyi olmuş bi selam vermen
misafir konusunda allah yardımcın olsun
en ıyısını yapıyorsun aslında cnm doktorunda gerek görmemişse hiç gerek yok zaten kurcalamaya sonra bır sürü şeyler cıkartıp keyif kaçırıyorlar

ya gece gece ütü yapayım dedim baktım bebeğim çok aşağıdan vuruyo vajinaya yakın gibi ağrı oldu hemen uzandım ya bişimi oldu acaba kanama yok ama niye bu kadar aşağıda:26::26:

ya gece gece ütü yapayım dedim baktım bebeğim çok aşağıdan vuruyo vajinaya yakın gibi ağrı oldu hemen uzandım ya bişimi oldu acaba kanama yok ama niye bu kadar aşağıda:26::26:

canım benim de orda vuruyor bebişim.alt tarafa yakın yerde dimi..sanırım ayakları ordayken vuruyor,başı göbek tarafımızda galiba ne bilim.ama bnm herzaman orda atmıyor artık,bazen göbek kenarlarında da oluyor :) yalnız bu aralar çok minik atıyor,1-2 hafta öncesinde başlamıştım hissetmeye o zaman çok güçlüydü.acaba yeni oldugu için mi bana öle geliyordu bilmiyorum...

benim de göbek aldı başını gidiyor. göğüslerim de bir beden büyüdü sadece :))

cnm benim de ilk başlarda aşağıdaydı hep, şimdi de ara sıra bayaa yukarı vuruyor bazen yine aşağıya. merak etme yani. Allah'ın izniyle yoktur bişey inşallahh:)

cnm normaldir merak etme günden güne buyuyor bebişler haliyle kapladıgı alanda genişliyor o bakımdan aşağıda yanda yukarda hissetmek cok normal..ve bebişlerimiz bizim bildiğimizden cok daha dayanıklı ve güçlüler emin ol..ben bir haftadır tek başıma boya badana temizliği yaptım yeri geldi dolapları cektim yatakları kaldırdım uzandım ındım cıktım biçok harekette bulunmak zorunda kaldım ve hiçbirşeyde olmadı..en ufak harekette pes edecek yapıda deil bizim bebişler merak etme hemen kötüye yorma bişey oldugunda

genelde ayakları orda oluyor benımde anladıgım kadaırya bişiy yoktr ama yınede dıkkat et cok sarsma kendnını

Çok sağolun arakadaşlar ya baya panikledim sabah dr gittik baktı normal dedi ama nst görmem gerekir dedi onda da bişi çıkmadı idrar ve kan verdim enfeksiyondan da kaynaklanabilir dedi bu arada doğumhanede bağladılar nst ye 37 haftalık bi bayan geldi 3-4 cm açıklık olmuş sancısı çoktu devlet hastanesine gitmiştim ve hemşireler bi acayip yaa kadın sancıdan duramıyo üstünü çıkar şunu giy diyo yazık refakatçı yok nese sona bi hemşire yardım etti giydi bu seferde üstünü topla dediler ay iyiki özelde doğurcam hee Bide kızın karnı o kadar çatlamıştı kiii şok oldum kremlerimizi ihmal etmeyelim

yaa sahı konu acılmısken ben hıc bı krem kullanmadım genelde badem yagı dıe duydum ama sızler ne kullanıyorsnuz ona gore fikrim olsun ben doktora gıdınce herseyı unutuyorum bısıy sormadan gelıorum

yaa sahı konu acılmısken ben hıc bı krem kullanmadım genelde badem yagı dıe duydum ama sızler ne kullanıyorsnuz ona gore fikrim olsun ben doktora gıdınce herseyı unutuyorum bısıy sormadan gelıorum

ben ilk önce bebe yağı ile başladım yağlanmaya
sonra Queen helene diye kako ve badem yağından oluşan nemlendirici kremle, yine aynı markanın çatlak için yapılmış kremini kullanmaya başladım. çok şükür şimdilik iyi görünüyor göbüşüm ama sanırım heerkesin dediği gibi çoğunlukla genetik bi olay.
ama tedbiri de elden bırakmamak lazım tabii

ben de arıyorum ama bulamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…