- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
selamlarrrr..
dun dolastık dolastık yoruldu ..
bebegıme bırsuru sey aldı babaannesı cok guzeller ya..
havlu-bornoz setı terlıklerı cok seker ya
hastane cıkısı aldık 3 tane oldu :) idil bebeden aldık en guzelı en kalıtesı oydu sankı
canta laıdm termostatlı boyle buyuk herseyını alır sıgaar..
bı de 5lı set aldı canta bunda da var ama dandıktı bıraz ..
anakucagı tasıma cantası kanguru vs..
cekıp koyucam foto bende baya baya aldık esyasını artık :)
baya oldu sıfonyerı doldu resmen :) yarın cekıp koyarım
selamlarrrr..
hastane cıkısı aldık 3 tane oldu :) idil bebeden aldık en guzelı en kalıtesı oydu sankı
hayırlı olsun cnm... güle güle kullanır inşallah bebeğin hepsini. ben 7. ayımı bekliyorum almak için. sonra da Allah korusun erken doğum olursa diye korkuyorum( neyse hayırlısı olsun artık....
keşke bugün koysan cn yarın ben olmayacagım daha dogrusu ıkı hafta kadar olmayacam yıne bugunden koyarsan görebilirim bende ve cooookkkk merak ettimmm
ve hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin allah cnm..
sumak cıgım ıı gunlerde kullanır ınsalah h ne gısl bende anlamak ıstıyorum ama dısarıya cıktıgım yok ne alacagımıda bılmıorum cok kararsızım yaa ama artık cantayı hazırlamalı yavastan
Güle güle kullanın inşallah cnm :))selamlarrrr..
Merhaba tam olarak neler eklenecek bilmiyorum ama aklımdakileri yazayım .:))Merhaba,
Çantalarınıza neler koyacağınızı rica etsem yazar mısınız?
Takma kafana ailerlerden bişi beklemiceksin hatalı olursun çünkü biz robotuz dediklerini duymucaz yemicez içmicez bizim paramız tükenmez onların ki ihtiyaç senin ki gereksizdir onların borcu vardır senin yatın katın dibi olmayan bi kuyumuz var ordan çekiyoruz parayı bizim ihtiyacımız yok kiiii..Bellii ki eşin az buçuk dolduruşa gelmişşş
Merhaba Deryacım çok üzüldüm yazdıklarına ve çok sinirlendimmerhaba güzel anneler...
benim dünden beri moralim çok bozuk... eşimle kavga ettik( önceden anlatmıştım belki hatırlarsınız, ev almıştık mayısta ama içinde müteahhidin yapacağı işler vardı ve bizi oyaladıkça oyalamıştı... biz de artık olduğu kadarıyla deip kirada olduğumuz için temmuzda eşyaları eve taşıdık ve önceden ayarladığımız tatile çıktık ki biz dönene kadar bişeyler yapılır diye. ama biz tatildeyken çok da bişey yapılmadı ve hepsi biz dönünceye kaldı ki buna elektrik su doğalgaz da dahil... ben de tatil dönüşü benim memlekete uğradığımızda sen işleri halletmeye çalış, ben bu halimle rezil olmayım oralarda, annemlerinde yanında kalırım, sen de annenlerde kalır, işler bitince de biz eşyaları yerleştirmeye geliriz annemle dedim. o da kabul etti, iyi olur falan dedi. ama aradan 15 günden fazla geçti ve hala eve doğalgaz bağlanmadı ve eksikleri var. ama biz bu hafta salı annem kardeşim ben gitmeyi planlıyorduk taa ki düne kadar....
bizde bütün hesap işlerini ben yaparım internet üzerinden. nereye ne yatacak hep ben bilirim, bi sürü kredimiz kredi kartımız var ve eşim de işin içinden çıkamayacağı içn pek karışmaz hesaplara. ama 2-3 ay önce babası araba aldı ve kredisi bizim üzerimizde, her ayın onbeşinde bize verecek şekilde anlaştık ve ben hesapları o para varmış gibi yapıyorum. ama geçen ay aksattığı ve bizi zor duruma soktuğu için eşimle tartışmıştık. oysa ben emekli maaşından otomatik kesilir, kendi çeksin krediyi demiştim en başta!!!! o zaman bi sürü laf yemiştim!!!!! bu ay da gecikmesin hazırladı mı diye sordum, hazırlamaya çalışıyor cevabını aldım ve hemen arkasından "bu arada annem bize 1000 lira verdi ya gün parasından, onu arabanın taksitlerinden düşecekmişiz" dedi. oysa ben çok iyi biliyorum ve öyle duyduğumdan eminim, ev aldığımız ve bi sürü giderimiz olduğu için içindeki işler yüzünden o parayı bize verecekti ama hiç bi zaman arabadan düşersiniz dememişti. ben de saf işte nolcak, aa ne güzel bize yardım ediyo kadın demiştim. ne salağım. bana düğünümde yardım etmeyen, cebinden beş kuruş çıkarıp bi çeyrek bile takmayan kadın mı yapacak bunu?????? peh!!!! ben de bana öyle diyince onu da yardım için verseydi fena mı olurdu dedim. ben annemden çünkü bu süreçte nakit 5000 aldım perdelerimiz ona yaptırdım, ve daha bi sürü şey... o da güya çamaşır makinesi aldı bizim kredi kartımızla 190 lira taksidi var ve onu da 200 diil de tam 190 veriyor kadın!!!!!! 10 liranın hesabını yapandan ne beklersin di mi??? aptallık ben de!!!!
benim tepkime eşim parladı... nasıl öyle dersin! olsa vermezler mi??? (vermezler!anca kendilerine bişey almaya ya da eve tadilat yaptırmaya çalışırlar!!) bi daha ailesine bu konuda laf edersem, gözümün yaşına bakmaz "boşarmış" beni!!!!! beni tanıdığına pişmanmış, lanet olsunmuş!!! bu böyle gitmezmiş ve boşanıp karnımdaki çocuğu da elimden alırmış :)) (işte bu komik!!!)
dünden beri aramıyor beni ve facebook fotosudeğiştirmiş, hep ikimizin fotosu vardır, onu kaldırıp tek fotosunu koymuş ve imalı bi cümle yazmış "artık susma vakti" diye....her ne kadar belli etmemeye çalışsam da annem babam anladı ve anlatmak zorunda kaldım... onlar da çok sinirlendiler... ne olursa olsun arkandayız diyolar!!!! ve bebeğini düşün ve üzülme diyolar!!!! ama elimde deil!!!!! dünden beri ağlıorum ve bana ettiği hakaretleri sindiremiyorum!!! iyi ki bi mesleğim var ve iyi ki yeri geldiğinde ondan çok bile kazanıyorum!!!! bu boşanırım senden muhabbeti kaç oldu artık!!! 2 senelik evliliğimizde belki 10 kere duymuşumdur bu cümleyi ve bin çeşit hakareti!!! yetti artık!!!!
yarın maaş günü ve kendi üzerime olan borçları kredileri ödeyip onunkini bırakıcam, bakalım kendi halletsin!!!! napmalıyım bilmiyorum!!! beni aramadıkça ben de onu aramıcam kesinlikle!!!! ama gözümden akan gözyaşının haddi hesabı yok!!! o kadar çocuğumuz olsun isterken şimdi babasız bi çocuk nasıl büyütürüm planları yapmaya başladım!!! allahım bana sabır versin!!!!! siz de bana bi akıl verin nolurrr!!!!!
kızlar nete sık giremiyorum, umarım hepiniz çok iyisinizdirtabi tatlı bebişlerinizde
ben 8 kilo aldım:26:bugün çok şahane bir elbise beğendim,malesef alamadımgöbişim cidden çıknış, hiç yakışmadı. halbuki belim incecikti,hiç göbişim yoktu. bu halim bir tuhaf geliyor gözüme bazen çok hoşuma gidiyor, göbişime bayılıyorum. bazen de ne hale geldim diyorum
İyi tatiller :))kızlarrrr boya badana işlerim bitti yarın annemlerin yazlıga giidecem cocuklarımın yanına 15gün kadar yokum yine..hepinize saglık sıhhat güzel günler diliyorum..bebişleri de öpüyorummm
DDERYA;cnm cok üzüldüm ya ne diyecegimi bilemedim:18::18::18: öfke kızgınlık anında söylenmiş cümlelerdir bir çoğu takmamaya calış..hamilelikten hassas dönemindesin daha alıngan olabılıyorsun eşinde ailesiyle senin aranda kalmış oda ondan bunalıp öyle tepki vermiştir..ve genelde hep kendi ailen daha cok yardımcı olur eşinin ailesinden hiçbirşey bekleme hayal kırıklıgı olur herzaman..allah sabır versin cnm umarım uzun sürmeden gecer kırgınlıgınız..bebişinide düşün..
Merhaba Deryacım çok üzüldüm yazdıklarına ve çok sinirlendimArada ne oluyorsa bu erkeklere tuhaflaşıyorlar Şuan sıcağı sıcağına ya kendini çok üzmemeye çalış bebişin için hem ne kadar ayıp boşamak falan Biraz bekle cnm bence sonra güzel bir dille sakince konuşursun ne kadar kırıldığını söylersin ve inşallah anlar hatasını gönlünü alır .
dediğim gibi bu ilk kez olmuyor... defalarda oldu 2 senelik evliliğimizde, ve hiç bir zaman özür dileyip gönlümü almadı!!! hiçbi şey olmamış gibi davrandı hep!!! ama içimdekiler o kadar büyüdü ki!!!! bu defa gönlümü almak için gerçekten özür dilemesi gerekiyo!!!!
Lafa ola beri geleöfkelencek bi durum olsa amenna!!! hakettim derim ama hiçbirini haketmiyorum!!! evet hassas oluyor insan bu dönemde ama nasılsa daha güçlü hissediyorum!!! böyle baba göreceğine, baba sevgisini hiç bilmesin çocuğum daha iyi diyorum!!! hayal kırıklığı değil benimki, bize yardım etmedikleri gibi bizim üzerimize olan kendi kredisini bile zamanında vermiyor adam ve hiiçççç umrunda deil!!!!! bu defa uzun süreceğe benziyor,çünkü arada mesafe var ve maalesef anne babasının evinde kalıyor!!!! ne beni ne de bebişi düşüneceğini sanmıyorum!!!! bi de utanmadan daha doğmadan bu kadar üzdüğü çocuğu bana vermicekmiş!!! çok sinirliyim çoooookkkkkkkkkkkkk!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?