2011 Aralık Anneleri

evet netten,hormonsal,aşırı çay kahve(çok açık bi brdk çay içimiştim o kadar)bi de demir eksikliği diyo,ben 2 aydır demir ilacı alıyom günde bi kere,biz arttırmaya çalışırken bebişler de hızlı bi şekilde kullanıyo,buarada göğüslerim halen büyüyo,çatlıyo yadoğurunca 1 yıl boyunca annemin giydiği yarım atletlerden alcam,ondan giyecem,100 de olsa gelir,105 de olsa,sütyen değiştirmekten bıktım,emzikliyken hep ondan kullanırım

essu kullanıcısından alıntı
demekki benim hamilelikle ilgiili bi durum değil. ayaklarım şişiyodu.artık kendime rahat terlikler aldımm şimdi biraz daha iyi.ama hala koca ayak durumlarındayımm
canım şişmesi normal ve hamilelikten,ben 1 aydır ucu açık terlik giyiyom,nemli sıcak hava da daha çok şişiriyo

canım şişmesi normal ve hamilelikten,ben 1 aydır ucu açık terlik giyiyom,nemli sıcak hava da daha çok şişiriyo

Aynen benimde ayaklarım şişiyo..Fakat şunu farkettim ayaklarımı yerden yüksek bir yere koyunca o kadarda şişmiyor denemeye değer bence..
Yüzümdeki dudaklarımdaki ve burnumdaki tombulluğa bi çözüm bulamadım hala

tipiktir zaten beylerin bizlerden daha çok hamile gibi davranmaları=)) benimkide aşeriyo sanki=)) canı sürekli bişiler istiyo sonra da senin canın çekmiştir diye bana getiriyo sözde =)) aksine benimde canım hiçbişi istemiyo :S yüzük konusunda ise bozuluyo takmıyorum die geçici büyük bişi alalım die tutturdu :S

nasilsinizzzzz
yasemincim gozun aydin bak neguzel hersey temiz cikmis hizir sana yolunu gostermis canim hersey gonlunce olsun bebislerinle...

canim emzirdikden sonra memisler kuculuyor meraketme benimde oyleydi ilk hamileligimde
birde emzirme sutyeni kullan cokamacok tavsiye ederim..

aramıza hoşgeldin. bilgilerini verirsen arkadaşlar seni listeye dahil etsinler.

muhtemelen bende senin gibi rahat atlatanlardanım şükür.. hangi marka olduğunu biliyomusun yani aşının tam adını vs..? belkide ondan değişiyordur diyorum.

ya benim gögüslerim şişmişti şimdi geri indiler sanki hafif sarkar gibi oldular inincede bi ara hatta korktum acaba bişi mi var bebişimde ondan mı iniyo die allahtan bebişim iyiydi.

canım bu dediğimde çok rahat,beden sıkıntısı yok,azcık büyük azcık küçük farketmiyo,lastikli sırt bölgesi de tombikken de azcık zayıfken de rahat kullanılır,1 yıl onu kullanırım,yaka kısmı açık,çok rahat emzirilir,4 buçuk aylık olana kadar evdeyim zaten,bizim dükkanımız vardı,kadınlar emzikliyken hep ondan kullanırdı çok rahat,toptancımızdan bi paket 6 tane ondan alırım,1 yıl kullanırım

aaa yok tatlım ya marka bilmiyorum yani hemşireye "eminsiniz di mi onun tetanoz aşısı olduğundan" dedim diye bile bayaa bozuldu ben 36 yıldır bu işi yapıoyurm bana işimi mi öğreteceksin falan diye :18:
o yüzdne ne marka sorabilirdim ne başka bişey

bence markadan değil de bünyeden bünyeye fark ediyor sonuçta tetanoz şaısı dozu vs herşeyi aynı olmalıdır sanırım

sen bilirsin canim tabi neyde rahat edebilecegini dusunuyorsan onu kullan ama sonra onlarda sarkma oluyor haberin olsun desteklemedigi icin .
kizlar cumagunu arkadasim dogum yapti allahim masallah bebegine nazar degmesin nasil guzel ve saclari nasil cok sanki sanarsinizki 4-5 aylik bebek masallahh masallh yani sacli bebekler cok buyuk gosteriyor yaaaa

herkese günaydın :79::79::79::79::79:

yaa 10 gündür yokum kimse de demiyor firuze nerde diye

geçmişi okudum nanan'ı çok merak ettim:26: artık nete de girmicem diye yazmış bir haber alan var mı ki :26:

hepiniz iyisinizdir umarım biz yine işbaşı yaptık bu hafta da geçse yaa :88:

derya mrb yazdıklarını okudum birden aklıma kendi yaşadıklarım geldi bu aileler hep sorun bizde 4 yıllık evliyiz evliliğin ilk yılları kayınpederin başımıza açtığı borçlarla uğraştık kendisi umursamaz ve sözlerini yerine getirmeyen bir insandır (hiç sevmem kendisini) kayınvaldem melektir ama oda saf kayınpeder ne derse inanıyo neyse çok kavgalar ettik onlar yüzünden kazandığımız gidiyodu ödemesen napıcan oğlunun üzerine yaptı borçu benim saf koçamda baba diye sesini çıkarmadı 4 yıl boyunca hesap kitap ben yaparım senin gibi ondan yüksek maaş alıyorum artı babamın dairesinde oturuyoruz kira ödemiyoruz evet ilk yıllarda ailesine laf söyletmiyodu ama ben yavaş yavaş onun göremesini sağladım çok zor zamanları oldu babası sırt çevirdi ben destekci oldum maddi manevi ama lafıda söyledim bedava yok öyle ve şimdi gayet iyiyiz herşeyin farkında babasına güvenilmiceniz farkına vardı sende kendine göre taktikler bul boşanmayı düşünme hemen kendi üzerine olan giderleri öde oda baksın başının çaresine hiç birşey yokmuşmu gibi davran o zaman senin ne kadar işe yaradığını anlıcak sırtlarını dayıyolar bizlere kendileri rahat üzme kendini bebişini düşün herşey yoluna girer..

maşallah bebişee. evet daha büyük gösteriyo sanki benim yeğenlerimden biri de baya baya toka takılabilecek şekilde saçlı doğumuştu

günaydınn. 2 haftadır iş yoğunluğundan nefes alıp da nete giremeyen biri olarak hem nanan için hemde senin için hayırdır diyorum??? neler oldu ben yokken arkadaşlar =)

geçmişi yeni okuyabildimmm deryacımm umarım geçen bi kaç gündee bişiler yoluna girmiştir. moralini bozma demek biraz boş biliyroum herkes yaşadığını bilir ama genede kuvvetli olmaya çalış bencee bol bol dua et allah tan hayırlısını istee. inşallaahh olmazz ama olaki ayrılma gibi bi durumunuz olursaa daa benimim allah sana güç verir hem sen ve bebeğinn herşeye yetersinizz

GÜNAYDINNNNN annecikler ve minnacık bebeişleriii.... biz bugün sağlık ocağına gitttik test için kan verdik ve bebişimizin kalp atışını dinledik. doktor ablası çok uslu bir çocuk olduğunu onu hiçç uğraştırmadığını söyledi.

c.tesi akşamıda dişimi çektirdim. köpek dişi olduğu için uzunca bir kök çıktı sanırım çenemin ordanda kualğımın ağrımasının sebebi uzun köktü. neyse çok şükür artık orda bir boşluk var inca inca sızlıyor amma bunada çok şükür. umarım başka bir diş daha kaybetmem. zaten süt içemiyorum demiştim ya. şimdi süte muz koyup blender ile çırpıp muzlu süt yapıp içebiliyorum çokk şükür. hafta sonu 2 lt yakın içtim. inşallah böyle devam eder.

Komşumun doğumuna gittim sezeryan oldu çok acı çekiyordu tırstım beeeeeeeen:76:

cnm komşunun acıysıyla senin ki bir olmaz ki.. herkesin acı eşiği farklıdır. örneğin evvelden ben ağda yapılırken gülerdim, kız kardeşim bağırırdı. (gelçi hamişlikten bu yana benimde acayip canım acıyor o ayrı)

acaba eşin ailesiyle maddi prb yaşamayanımız varmıdır aramızda =))

Günaydın yine ağarlık var üstümde hem uykuluyum hem tembel gitgide ağırlaşıyorum galiba şimdiden böyleyim 7.-8. aylarda napıcam ben evim pendik'te işyerim Kadıköy pehhhhhh

merhabalar,

dünden beri bana destek ve moral veren arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. inaın yanlarında olduğum ve halimi gördükleri için annem babam çok üzgünler, ben de çok belli etmemeye çalışıyorum artık üzülmesinler diye. birilerine anlatayım da rahatlayım demiştim, iyi yapmışım. dediğiniz gibi hatasını anlayıp benden özür dilemedikçe, ne arıcam ne de ev yerleştirmeye gidicem. ayrıca bugün maaş günü, ve ben kendi adıma olan borçları ödeyip onunkilere dokunmadım. zaten onun hesabına dokunamam aramam lazım şifresini almak için. o yüzden babasının vermesi gereken parayı alıp, hesabında kalanı da çekerse anca kredi borcunu öder. diğerlerini ne yapar bilmem!!!! umrumda değil!!!! hep halledilir modundadır, biraz da bana güvendiği için, ama bu defa karışmıyorum!!!!
beni anladınız, hislerime ortak oldunuz... hepinize tekrar teşekkür ederim.
gelişmelerden haberdar ederim sizi!!!! herkese bebişleriyle birlikte güzel bi gün diliyorum!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…