2011 Aralık Anneleri

kızlar hepinize tünaydınbiz geldikk halsiz ve berbat geçen 3 günden sonra işe geldim hala yüzüm gözüm şiş ve deli gibi kaşınıyorum bebeğimde oynamadı 3 gün boyunca ateşim düştü hatta hiç yok,şimdi yeni yeni hareket etmeye başladı cnmyemek bile yiyemedik doğru düzgün eminim etkilendi o da

Sizler nasılsınız geçmişe çok bakamıyorum hemen bitkin düşüyorum

nasıl yani tüm kış ayrı mı kalıyosunuz allah sabır versin ne diyeyim

demetcim hoşgeldin tatlım. umarım çabucak toparlanırsınız. keşke 1-2 gün daha gitmeseydin işe

geçmiş olsun canım,bende de aynı olmuştu,bebişim 4 gün geriye düştü hattapis aşı

nasıl yani tüm kış ayrı mı kalıyosunuz allah sabır versin ne diyeyim

sayılır cnm sürekli o gidiyo gelioo ben gidiyorum geliyorumm ama nerde olursa iştee orda otellerde falan kalıyoruzz zor oluyoo hele ki şimdi hamilleyimm otellerde falanda kalamam öyle sık sık gidip gelemem dee amann ne bilim allah hayırlısını versin bakalım.çankırı alahtan 1 1,5 saat sık sık gelirr.bende gidebilirim.belki akşamları gelir giderr ama cok masraflı olur amannnn dediğim gibii hayırlısıı

valla tülaycım dediğin çok mantıklı zaten kayınvaliden belli bi zaman sonra ben gelemem siz ggelin diyecek mecbur onda kalacaksın.. ama kendi dairen olursa orda rahat rahat oturursun.. ama işe gidiş gelişlerin zorlaşacak benden demesi bak ben neler çekiyorum

tatlım geçmiş olsunnn.. keşke dinlenseydin.. sen yorgunsun diye bebişinde yorgun düşmüştür... bir an evvel toparlanırsn inşallah

çok çok geçmiş olsun.

@dderya hamileleiğimin başalrında eşim benimde canımı bi sıkmıştı.off malesef üzüntüler sıkıntılar hamilelik falan dinlemiyor.şimdi başka türlü sıkıntılar.tabi yinede şükür hayat gerçekten zor.benimde kayınvalide olacak kadın ve kocası sinirlerimi bozuyorlar.sabah akşam düşünüp düşünüp sinirlerim bozuluyor.yapma hamilesin çocuğu üzme diyorum yok işte insanın elinde değil.şimdi çocuk oluncada ellerini kollarını sallaya sallaya gelirler. offf of. ihtiyacım yok hiçbişeylerine ama işte insan başkasında falan görünce üzülüyor

KızlarÖncelikle merhaba:80: size bir şey danışıcam
Hani 3 lü testim kötü çıktığında ben detaylı ultrasona girdim çok şükür hiç bir şey çıkmadı ya.
ama dr 24 de ne olur ne olmaz bir daha gir detaylıya demişti. Şimdi 24 deyiz.
Ben özel hastanede ki bir radyoloji uzmanından 4 boyutlu ultrason varmış ondan randevu almıştım. Ama şimdi iyi bir hekim olduğunu öğrendim bize biraz uzak ama olsun gideriz. Mail attım hem ultrason hem muayene ücreti ayrı ayrı almıyormuş bu kadın doğumcu bu arada.
Şimdi bir radyoloji uzmanına mı bakınayım yoksa kadın doğumcuya mı ? sizce hangisi mantıklı kızlar?

kızlar hepinize teşekkür ederim valla iyiki çok kişi yaşamadı bunu hepiniz şükredin deryayla bana vurdu piyangoseplemde kötüydü ama inş düzelmiştir.

Cnm allah kavuştursun ama şu topikte senin yerinde olmak isteyen çok kadın var emin ol

cnm çok üzüldüm lütfen üzme kendini. ama bak bu tarz şeyler oluyor evliliklerde. daha c.tesi ben duydum aynı lafları boşanacağım seni artık çekemem vs. bende sinirlerim bozuktu önce ağzıma geleni saydım oda böyle dedi ben daha da sinirlendim. sen defol git evden istemiyorum artık seni dedim. aradam 2 saat geçti alışverişe çıkıcakmıyız dedim. hangi alışveriş merkezine gidelim ki dedi. konu kapandı. sende anladığım kadarıyla adamı annesinin yanında boş bırakmışsın bir güzel doldurmuşlar (günahları kendi boyunlarına) sende bu konularda ısrarcı bir şekilde ailesini suçlamışsın oda "" aa bak annemlerin dediği doğru bu benim ailemi istemiyor" kanısına varmış ve saçmalamış. zaten "sen ne zaman gelinlik yaptın ki onlara" lafı kaynana lafıdır. kocan öğretilmeden bu lafı edemez. şimdi naçizane benim fikrimi sorarsan önce bri ağlamayı bırak dik dur. madem facede resmini kaldırdı misilleme yap. sen de herşeyi noktalamışsın gibi bir laf yaz. o rest çekti öncelikle resti görmelisin. unutma evlilik aslında briaz satrançtır. akıllı hamleler yapacaksın. o her hamle yaptığında geri adım atarsan hep ezilirsin. bak ailen arkanda benimkiler arkamda olurlar mı bilmem ama böyle restlerde bende rest çekiyorum. ve şunuda asla unutma o adam artık bırakamaz seni. heleki bebeğimi alıcam diyrosa (ki asla alamaz ben eşimden biliyorum kızı 5 yalında ama hala velayetini vermiyor mahkeme küçük diye) bebeğinden vaz geçemeyecektir. dolayısıyla şuan eli güçlü olan sensin. bunu anlayacak sen geri adım atmazsan. sende yaz face "sen meleğimide benide hak etmedin, sen kaybettim" bak bakalım kimin kuyruğu tutuşuyor. emin ol o geldiği dolduruşun etkisi geçince kafasını çokk vurur.o yüzden ne kadar sağlam durursan evliliğin temellerinide o kadar sağlam atmış olursun. bebeğin için bunu yap lütfen. dayanamadığın noktalarda deki bebeğime sağlam bri aile kurabilmem adına kocama benim yokluğumdan korkma hissini yaşatmalıyım de.. Allah yardımcın olsun.

[

öle cnm tabi burda 5 dk da evde oluyorum gerçi servis var b.paşaya serviste tam onların ordan geçiyo ama tabi 40-45 dk yolda olcam ama napıyım yemek hazır olcak gitcem yemeği yer çıkarım yukarı burda bende olsalar zaten eve erken gelsemde 1 saat yemekle uğraşcam bulaşık sonra çayları var bi fasıl meyveleri var yemeleri de bitmiyo ki bizimkilerin ama onların evinde olunca naparsa yapsınlar yemeğimi yesem yeter bana alır çocuğu anneme giderim kimi akşam annem arabayla 5 dk mesafede arkadaşlarım var orda oturan çok onları davet ederim kimi akşam değişik bi yaşam beni bekliyo:))) ama şimdi borçla yapcakları için kocam yardım edelim diyebilir o yüzden araba almam gerek para kalmıyo demeliyim arabayı da pek istemiyorum şimdi ama çok lazım oluyo hayırlısı yaa Allah bi yol göstersinde onu uygulayalım ne diyim artık

cnm valla bütün arkadaşlar gibi ben de çok üzüldüm ve kızdım yangına körükle gitmemek lazım böyle durumlarda tabii ama bence de özür dilemesini bekle. hatasını anlamalı. üzülmemeye çalış. inşallah en yakın zamanda sevgili kocan karısnın ve çocuğunun daha önemli olduğunu anlar...

hayırlı haberler al da bizi de sevindir cnm

hoşgeldinnnn

cnm çok geçmiş olsun. bu aşı bizi duman etti valla... doktorum ikinciyi yaptırma dedi iyi ki :)) sanırım sen de asla yaptırmam diyenlerden olacaksın...(

cnm Allah kavuştursun. eşinden ayrı kalmak zor, çok ii biliyorum. ben de tam 1,5 aydır uzaktayım eşimden. ama dediğin gibi sağlık sıhhat olsun da gerisi boş...

kızlar bu arada deli gibi çarpıntım oluyor hep bu saatlerde... geçmişi zar zor okudum... sanırım kahvaltıya yükleniyorum sonra da bööle oluyorum. hayatımda hiç bu kadar obur olmamıştım

deryacım geçmiş olsun. gelçi tam geçmemiş ama zro kısmı atlattın sanırım. ben iyiki vurulmadım. zaten bir kutu antibiyoktik 6-7 ağrı kesici 5-6 uyuşturucu iğne yedim (dişimi için) onlar bebeğime zarar vermemiştir inşallah. sende umarım tez zamanda tüm semptomlarından kurtulursun. bence 2. vurdurma.

kızlar nananı merak edenler olmuş. facede görüyorum iyi çok şükür. daha bebeğinin beğnindeki sıkıntı geçmemiş. eşiyle arasındaki sıkıntıda süregeliyor. Allah yardımcısı olsun onunda hepinizinde..

Tülaycım 2. ev fikrin güzel ancak sana tavsiyem burdaki eve geçeceksen komple geç. aksi halde iş, bebek, 2 evin temizliği kafayı yedirtir sana. kaldıki diğer eve sanırım hafta sonu kaynanandan kurtulmak için geçmek istersin ancak. şu lafada hazırlıklı ol " annem tüm hafta çocuğa bakıyor çok darlandı oda bizle gezsin" veya "annemde gelsinde çocukla ilgilenir" o yüzden kendine yük etmekten başka bri şey olmaz yani.şöyle bişeyde yapabilirsin. burdaki evinşi kiraya verip annenle kaynanan arasında bir yerde ev krialayabilirsin. böylece akşamları eşin geçerken bebeği alır sen direk eve geçersin. yada kayınvalidenlerde yer yatmaya evine geçersin rahat edersin. Allah yardımcın olsun...

Allah yardımcn olsun canım,inş. daha sık görüşürsünüz,kocasızlık zor valla diyecem de kızcaklar bana,ben de çok mu kocacılım neyim bilmiyom

deryacımm sana da gecmiş olsun cnm bnmm.umarım kasıntılarında biran öncee gecerrr.yemegimi yedim geldimm bendee gercii bişey yiyemedimdee doğru dürüst boğazımda düğümlendi bütün lokmalar offf anamm offfff

Günaydın güzel anneleeer
yaa ben hızla kilo alıyorum biri beni durdursunn :))
siz kaç kilo aldınız normal mi acaba bu gidişatım ben 8 kilo aldımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…