biranda moralim bozuldu kızlar yaww.kardesim rusydan gelmiştii ya yarın akşam gidiyormuşşş 1 sene en az göremem.eşimde sürpriz yaptı oda sehir dısında calışıyoo her sene yazları yanımdaa kışları yokkk 3 aydır birlikteydikk ne güzell oda birazdan gidiyormuşş futbolcu kendisii gerci çankırıya gidiyoo yakın ama olsunn biranda dumur oldum hiç haberim yoktu valizi bile hazır diildi.havalimanına gelecek yanıma vedalaşcazz burda gidecek kim bilir ne zaman görcemm kaldım yalnızzzz allah kimseyii sevdiklerinden ayırmasınn.bende arttık kayınvalidemde annemde kalmayaa devam ederim.evimde tek kalamam ki bu haldeee offf offfff neysee saglık olsundaa ayrıı kalalımm
kızlar hepinize tünaydınbiz geldikk halsiz ve berbat geçen 3 günden sonra işe geldim hala yüzüm gözüm şiş ve deli gibi kaşınıyorum bebeğimde oynamadı 3 gün boyunca ateşim düştü hatta hiç yok,şimdi yeni yeni hareket etmeye başladı cnm yemek bile yiyemedik doğru düzgün eminim etkilendi o da
Sizler nasılsınız geçmişe çok bakamıyorum hemen bitkin düşüyorum
kızlar hepinize tünaydınbiz geldikk halsiz ve berbat geçen 3 günden sonra işe geldim hala yüzüm gözüm şiş ve deli gibi kaşınıyorum bebeğimde oynamadı 3 gün boyunca ateşim düştü hatta hiç yok,şimdi yeni yeni hareket etmeye başladı cnm yemek bile yiyemedik doğru düzgün eminim etkilendi o da
nasıl yani tüm kış ayrı mı kalıyosunuzallah sabır versin ne diyeyim
bende geçen hafta kayınpederimin bende balık yeme mevzusundan sonra eşime annenler üst kata ev yapsınlar dedim zaten 10-15.000tl ye mal oluyomuş ben gitcem h.içi orda kalcaz onlar bize gelirse valla anlaşılan hep kavga olcak görüyorum ben eşimin hareketlerini onlar geldiğinde bi tuhaf oluyo normalde yapmıcaa şeyleri yapıyo giderim akşam alırım çocuğumu yılarım üst kata zaten lüx bişeye gerek yok bi oda bi salon banyo tuvalet ufakta bi mutfak gerek bakalım gerçi şimdi onun için kredi çekerler mıy mıy bi süre geçer bakalım ama bölesi daha hayırlı onlar bana gelse bütün yük benim üstümde olcak yemekte yapmasını istemicem kadının huyluyum diye kocamın normalde dairesi vardı orda gitmedim iyide yapmışımda şimdi gidiyom paşa paşa napcam en mantıklısı bu sizce nası fikir ordada kocamın çok çevresi var ama benimde var orada annemde yakın oturuyo bende gezerim akşamları cumadanda kocam alır çocuğu evimize getirir ben direk eve geçerim zaten
[sıze=3]sayılır cnm sürekli o gidiyo gelioo ben gidiyorum geliyorumm ama nerde olursa iştee orda otellerde falan kalıyoruzz zor oluyoo hele ki şimdi hamilleyimm otellerde falanda kalamam öyle sık sık gidip gelemem dee amann ne bilim allah hayırlısını versin bakalım.çankırı alahtan 1 1,5 saat sık sık gelirr.bende gidebilirim.belki akşamları gelir giderr ama cok masraflı olur amannnn dediğim gibii hayırlısıı[/sıze]
merhaba güzel anneler...
benim dünden beri moralim çok bozuk... eşimle kavga ettik( önceden anlatmıştım belki hatırlarsınız, ev almıştık mayısta ama içinde müteahhidin yapacağı işler vardı ve bizi oyaladıkça oyalamıştı... biz de artık olduğu kadarıyla deip kirada olduğumuz için temmuzda eşyaları eve taşıdık ve önceden ayarladığımız tatile çıktık ki biz dönene kadar bişeyler yapılır diye. ama biz tatildeyken çok da bişey yapılmadı ve hepsi biz dönünceye kaldı ki buna elektrik su doğalgaz da dahil... ben de tatil dönüşü benim memlekete uğradığımızda sen işleri halletmeye çalış, ben bu halimle rezil olmayım oralarda, annemlerinde yanında kalırım, sen de annenlerde kalır, işler bitince de biz eşyaları yerleştirmeye geliriz annemle dedim. o da kabul etti, iyi olur falan dedi. ama aradan 15 günden fazla geçti ve hala eve doğalgaz bağlanmadı ve eksikleri var. ama biz bu hafta salı annem kardeşim ben gitmeyi planlıyorduk taa ki düne kadar....
bizde bütün hesap işlerini ben yaparım internet üzerinden. nereye ne yatacak hep ben bilirim, bi sürü kredimiz kredi kartımız var ve eşim de işin içinden çıkamayacağı içn pek karışmaz hesaplara. ama 2-3 ay önce babası araba aldı ve kredisi bizim üzerimizde, her ayın onbeşinde bize verecek şekilde anlaştık ve ben hesapları o para varmış gibi yapıyorum. ama geçen ay aksattığı ve bizi zor duruma soktuğu için eşimle tartışmıştık. oysa ben emekli maaşından otomatik kesilir, kendi çeksin krediyi demiştim en başta!!!! o zaman bi sürü laf yemiştim!!!!! bu ay da gecikmesin hazırladı mı diye sordum, hazırlamaya çalışıyor cevabını aldım ve hemen arkasından "bu arada annem bize 1000 lira verdi ya gün parasından, onu arabanın taksitlerinden düşecekmişiz" dedi. oysa ben çok iyi biliyorum ve öyle duyduğumdan eminim, ev aldığımız ve bi sürü giderimiz olduğu için içindeki işler yüzünden o parayı bize verecekti ama hiç bi zaman arabadan düşersiniz dememişti. ben de saf işte nolcak, aa ne güzel bize yardım ediyo kadın demiştim. ne salağım. bana düğünümde yardım etmeyen, cebinden beş kuruş çıkarıp bi çeyrek bile takmayan kadın mı yapacak bunu?????? peh!!!! ben de bana öyle diyince onu da yardım için verseydi fena mı olurdu dedim. ben annemden çünkü bu süreçte nakit 5000 aldım perdelerimiz ona yaptırdım, ve daha bi sürü şey... o da güya çamaşır makinesi aldı bizim kredi kartımızla 190 lira taksidi var ve onu da 200 diil de tam 190 veriyor kadın!!!!!! 10 liranın hesabını yapandan ne beklersin di mi??? aptallık ben de!!!!
benim tepkime eşim parladı... nasıl öyle dersin! olsa vermezler mi??? (vermezler!anca kendilerine bişey almaya ya da eve tadilat yaptırmaya çalışırlar!!) bi daha ailesine bu konuda laf edersem, gözümün yaşına bakmaz "boşarmış" beni!!!!! beni tanıdığına pişmanmış, lanet olsunmuş!!! bu böyle gitmezmiş ve boşanıp karnımdaki çocuğu da elimden alırmış :)) (işte bu komik!!!)
dünden beri aramıyor beni ve facebook fotosudeğiştirmiş, hep ikimizin fotosu vardır, onu kaldırıp tek fotosunu koymuş ve imalı bi cümle yazmış "artık susma vakti" diye....her ne kadar belli etmemeye çalışsam da annem babam anladı ve anlatmak zorunda kaldım... onlar da çok sinirlendiler... ne olursa olsun arkandayız diyolar!!!! ve bebeğini düşün ve üzülme diyolar!!!! ama elimde deil!!!!! dünden beri ağlıorum ve bana ettiği hakaretleri sindiremiyorum!!! iyi ki bi mesleğim var ve iyi ki yeri geldiğinde ondan çok bile kazanıyorum!!!! bu boşanırım senden muhabbeti kaç oldu artık!!! 2 senelik evliliğimizde belki 10 kere duymuşumdur bu cümleyi ve bin çeşit hakareti!!! yetti artık!!!!
yarın maaş günü ve kendi üzerime olan borçları kredileri ödeyip onunkini bırakıcam, bakalım kendi halletsin!!!! napmalıyım bilmiyorum!!! beni aramadıkça ben de onu aramıcam kesinlikle!!!! ama gözümden akan gözyaşının haddi hesabı yok!!! o kadar çocuğumuz olsun isterken şimdi babasız bi çocuk nasıl büyütürüm planları yapmaya başladım!!! allahım bana sabır versin!!!!! siz de bana bi akıl verin nolurrr!!!!!
ha bi de şöyle bi cümlesi var: "sen ne gelinlik gösterdin ki, ne yardımı, ne anne babalık bekliyosun onlardan?" 5 kuruş bişey istemeden evlenen ve gıkını çıkarmayan gelini bi daha bulsunlar da öpsün başlarının üstüne koysunlar!!!!
valla tülaycım dediğin çok mantıklı zaten kayınvaliden belli bi zaman sonra ben gelemem siz ggelin diyecek mecbur onda kalacaksın.. ama kendi dairen olursa orda rahat rahat oturursun.. ama işe gidiş gelişlerin zorlaşacak benden demesi bak ben neler çekiyorum
teşekkür ederim cümlelerin için... her zaman ben alttan aldım ve hiçbişey söylenmeden özür dilemeden hayata devam ettik. eşim iki ruhlu sanki. bi bakmışssın ondan düşüncelisi iyisi yok, bi bakmışssın benden nefret eden, benimle evlendiğine binlerce kez pişman olduğunu yüzüme vura vura söyleyen bi adam!!!!! ben hiç bi zaman o başı istediğim yöne çevirmeyi başaramadım. buna yeltendiğim anda yerden yere vurdu beni(( bu kavgalar evliliğin tadı tuzu olmaktan çıktı artık, yavaş yavaş parçalamaya başladı maalesef!!!!
şu gözyaşlarımı bi durdurabilsem!!!! durmuyorlar dünden beri!!!
kızlar ya hafta sonu nası geçti ben de anlamadım. üzüntümden nasıl geçtiğini hatırlamıyorum bile. bir an önce cmtsi gelsin istiyorum ben. doktorda randevumuz var. böbrek çıkışlarındaki genişleme daha da artmış mı diye bakcaklar. nolur artmamış veya azalmış olsun. dua edin bebeğim için.
slm kızlar topiğinize yeni geldim bende aralık ayında anne olucak adaylardanım kızım olucak inşallah allah hepimizin bebeklerini sağlıklı kuçağımıza almayı nasip etsin.. bu arada bişey sorucam benimde çok ayakta kaldımmı yoruldummu sağ bacağım çokkötü ağrıyo üzerine zor basıyorum dinlenince geçiyo bunu yaşayan başka arkadaş varmı? kızlar bebeklerine netten alışveriş yapıomusunuz yapıosanız eklermisiniz birbirimize fikir vermiş oluruz..
sayılır cnm sürekli o gidiyo gelioo ben gidiyorum geliyorumm ama nerde olursa iştee orda otellerde falan kalıyoruzz zor oluyoo hele ki şimdi hamilleyimm otellerde falanda kalamam öyle sık sık gidip gelemem dee amann ne bilim allah hayırlısını versin bakalım.çankırı alahtan 1 1,5 saat sık sık gelirr.bende gidebilirim.belki akşamları gelir giderr ama cok masraflı olur amannnn dediğim gibii hayırlısıı
sayılır cnm sürekli o gidiyo gelioo ben gidiyorum geliyorumm ama nerde olursa iştee orda otellerde falan kalıyoruzz zor oluyoo hele ki şimdi hamilleyimm otellerde falanda kalamam öyle sık sık gidip gelemem dee amann ne bilim allah hayırlısını versin bakalım.çankırı alahtan 1 1,5 saat sık sık gelirr.bende gidebilirim.belki akşamları gelir giderr ama cok masraflı olur amannnn dediğim gibii hayırlısıı
deryacım geçmiş olsun. gelçi tam geçmemiş ama zro kısmı atlattın sanırım. ben iyiki vurulmadım. zaten bir kutu antibiyoktik 6-7 ağrı kesici 5-6 uyuşturucu iğne yedim (dişimi için) onlar bebeğime zarar vermemiştir inşallah. sende umarım tez zamanda tüm semptomlarından kurtulursun. bence 2. vurdurma.
çok şükür kaşıntılar geçiyo yeni yeni 2 gün sonra 4 hafta oluyo,anca geçti,2. yi vurdurmayacam tabi canım
kızlar nananı merak edenler olmuş. facede görüyorum iyi çok şükür. daha bebeğinin beğnindeki sıkıntı geçmemiş. eşiyle arasındaki sıkıntıda süregeliyor. Allah yardımcısı olsun onunda hepinizinde..
inş. herşey yoluna girer nanancığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?