acaba eşin ailesiyle maddi prb yaşamayanımız varmıdır aramızda =))
merhabalar,
dünden beri bana destek ve moral veren arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. inaın yanlarında olduğum ve halimi gördükleri için annem babam çok üzgünler, ben de çok belli etmemeye çalışıyorum artık üzülmesinler diye. birilerine anlatayım da rahatlayım demiştim, iyi yapmışım. dediğiniz gibi hatasını anlayıp benden özür dilemedikçe, ne arıcam ne de ev yerleştirmeye gidicem. ayrıca bugün maaş günü, ve ben kendi adıma olan borçları ödeyip onunkilere dokunmadım. zaten onun hesabına dokunamam aramam lazım şifresini almak için. o yüzden babasının vermesi gereken parayı alıp, hesabında kalanı da çekerse anca kredi borcunu öder. diğerlerini ne yapar bilmem!!!! umrumda değil!!!! hep halledilir modundadır, biraz da bana güvendiği için, ama bu defa karışmıyorum!!!!
beni anladınız, hislerime ortak oldunuz... hepinize tekrar teşekkür ederim.
gelişmelerden haberdar ederim sizi!!!! herkese bebişleriyle birlikte güzel bi gün diliyorum!!!!
acaba eşin ailesiyle maddi prb yaşamayanımız varmıdır aramızda =))
keske normal yapabılsem ıcındekı pisliklerde cıkıormu temızlenıormusn keske olsa ya 5 dk acı omur boyu rahatlık mıs bende korkuyom dogumda hep ölcekmişim gibi geliyor
canım yazıdklarına çok üzüldüm.. bu durumdayken bunları yaşaman çok üzücü allah eşine akıl fikir versin.. dediklerinin aynını yaşadım desem inanırmısın???merhaba güzel anneler...
benim dünden beri moralim çok bozuk... eşimle kavga ettik( önceden anlatmıştım belki hatırlarsınız, ev almıştık mayısta ama içinde müteahhidin yapacağı işler vardı ve bizi oyaladıkça oyalamıştı... biz de artık olduğu kadarıyla deip kirada olduğumuz için temmuzda eşyaları eve taşıdık ve önceden ayarladığımız tatile çıktık ki biz dönene kadar bişeyler yapılır diye. ama biz tatildeyken çok da bişey yapılmadı ve hepsi biz dönünceye kaldı ki buna elektrik su doğalgaz da dahil... ben de tatil dönüşü benim memlekete uğradığımızda sen işleri halletmeye çalış, ben bu halimle rezil olmayım oralarda, annemlerinde yanında kalırım, sen de annenlerde kalır, işler bitince de biz eşyaları yerleştirmeye geliriz annemle dedim. o da kabul etti, iyi olur falan dedi. ama aradan 15 günden fazla geçti ve hala eve doğalgaz bağlanmadı ve eksikleri var. ama biz bu hafta salı annem kardeşim ben gitmeyi planlıyorduk taa ki düne kadar....
bizde bütün hesap işlerini ben yaparım internet üzerinden. nereye ne yatacak hep ben bilirim, bi sürü kredimiz kredi kartımız var ve eşim de işin içinden çıkamayacağı içn pek karışmaz hesaplara. ama 2-3 ay önce babası araba aldı ve kredisi bizim üzerimizde, her ayın onbeşinde bize verecek şekilde anlaştık ve ben hesapları o para varmış gibi yapıyorum. ama geçen ay aksattığı ve bizi zor duruma soktuğu için eşimle tartışmıştık. oysa ben emekli maaşından otomatik kesilir, kendi çeksin krediyi demiştim en başta!!!! o zaman bi sürü laf yemiştim!!!!! bu ay da gecikmesin hazırladı mı diye sordum, hazırlamaya çalışıyor cevabını aldım ve hemen arkasından "bu arada annem bize 1000 lira verdi ya gün parasından, onu arabanın taksitlerinden düşecekmişiz" dedi. oysa ben çok iyi biliyorum ve öyle duyduğumdan eminim, ev aldığımız ve bi sürü giderimiz olduğu için içindeki işler yüzünden o parayı bize verecekti ama hiç bi zaman arabadan düşersiniz dememişti. ben de saf işte nolcak, aa ne güzel bize yardım ediyo kadın demiştim. ne salağım. bana düğünümde yardım etmeyen, cebinden beş kuruş çıkarıp bi çeyrek bile takmayan kadın mı yapacak bunu?????? peh!!!! ben de bana öyle diyince onu da yardım için verseydi fena mı olurdu dedim. ben annemden çünkü bu süreçte nakit 5000 aldım perdelerimiz ona yaptırdım, ve daha bi sürü şey... o da güya çamaşır makinesi aldı bizim kredi kartımızla 190 lira taksidi var ve onu da 200 diil de tam 190 veriyor kadın!!!!!! 10 liranın hesabını yapandan ne beklersin di mi??? aptallık ben de!!!!
benim tepkime eşim parladı... nasıl öyle dersin! olsa vermezler mi??? (vermezler!anca kendilerine bişey almaya ya da eve tadilat yaptırmaya çalışırlar!!) bi daha ailesine bu konuda laf edersem, gözümün yaşına bakmaz "boşarmış" beni!!!!! beni tanıdığına pişmanmış, lanet olsunmuş!!! bu böyle gitmezmiş ve boşanıp karnımdaki çocuğu da elimden alırmış :)) (işte bu komik!!!)
dünden beri aramıyor beni ve facebook fotosudeğiştirmiş, hep ikimizin fotosu vardır, onu kaldırıp tek fotosunu koymuş ve imalı bi cümle yazmış "artık susma vakti" diye....her ne kadar belli etmemeye çalışsam da annem babam anladı ve anlatmak zorunda kaldım... onlar da çok sinirlendiler... ne olursa olsun arkandayız diyolar!!!! ve bebeğini düşün ve üzülme diyolar!!!! ama elimde deil!!!!! dünden beri ağlıorum ve bana ettiği hakaretleri sindiremiyorum!!! iyi ki bi mesleğim var ve iyi ki yeri geldiğinde ondan çok bile kazanıyorum!!!! bu boşanırım senden muhabbeti kaç oldu artık!!! 2 senelik evliliğimizde belki 10 kere duymuşumdur bu cümleyi ve bin çeşit hakareti!!! yetti artık!!!!
yarın maaş günü ve kendi üzerime olan borçları kredileri ödeyip onunkini bırakıcam, bakalım kendi halletsin!!!! napmalıyım bilmiyorum!!! beni aramadıkça ben de onu aramıcam kesinlikle!!!! ama gözümden akan gözyaşının haddi hesabı yok!!! o kadar çocuğumuz olsun isterken şimdi babasız bi çocuk nasıl büyütürüm planları yapmaya başladım!!! allahım bana sabır versin!!!!! siz de bana bi akıl verin nolurrr!!!!!
Günaydın yine ağarlık var üstümde hem uykuluyum hem tembel gitgide ağırlaşıyorum galiba şimdiden böyleyim 7.-8. aylarda napıcam ben evim pendik'te işyerim Kadıköy pehhhhhh
benim de çok uykum var,kasıklarım ince ince sızlıyo,karın da büyüyoz galiba
bu yüzden nescafe yaptım bende az kahveli içmezsem işe konsantre olamıyorum.
2 ay sonrada işten çıkıcam.Bebekle oyalanırım artık eşim bi daha çalışmamı istemiyo sinir ediyo beni ben napıcam evde devamlı yaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/449146-2011-aralik-anneleri-listesi.html
burada hepimiz kayıtlıyız sat muhtemel d.tarihi bebeğin cinsiyeti ismi kilomuz vs.. listeyi incelersen ve bilgilerini yazarsan arkadaşlar eklicektir
tşkr ederim canım yazdım
maşallah bebişee. evet daha büyük gösteriyo sanki benim yeğenlerimden biri de baya baya toka takılabilecek şekilde saçlı doğumuştu
günaydınn. 2 haftadır iş yoğunluğundan nefes alıp da nete giremeyen biri olarak hem nanan için hemde senin için hayırdır diyorum??? neler oldu ben yokken arkadaşlar =)
maşallah bebişee. evet daha büyük gösteriyo sanki benim yeğenlerimden biri de baya baya toka takılabilecek şekilde saçlı doğumuştu
günaydınn. 2 haftadır iş yoğunluğundan nefes alıp da nete giremeyen biri olarak hem nanan için hemde senin için hayırdır diyorum??? neler oldu ben yokken arkadaşlar =)
2 ay sonrada işten çıkıcam.Bebekle oyalanırım artık eşim bi daha çalışmamı istemiyo sinir ediyo beni ben napıcam evde devamlı yaaaa
biraz büyütürsün bebişini,sonra tekrar çalışırsn biz bebeğe kim bakacak diye düşünüyoz,4 buçuk ay annemin yanında kalcam,sonra eşimin annesi gelir bize diyom ama k. peder de gelir,en ufak bi atışmamızda lafa maydonoz olup,huzurumuzu kaçırırlar kesin,inş. bi çözüm nuluruz o zamana kadar
deli ben bir mucize olsada çalışmasam bebişimi büyütsem her sn yesini yakalasam.. ilk gülüşünü ilk adımını ilk dişini diye düşünüyor dertleniyorum... sen güzel bir fırsat bulmuşsun.. zaten o doğunca uzun bir süre sen bırakmak istemiceksin... biz mebcurlar bırakacağız ağlaya ağlaya.. off off sayısal çık biryerden:)
ama öyle olmamalı kendi ailem diye söylemiyorum abimede banada sürekli yardımcı olurlar maddi açıdan tamm durumu olmayabilir ailelerin yardım etmek zorunda değiller ama zarar bari vermeyin..boşanmalar kavgalar çoğu onların yüzünden
de mi yaa, böyle bi sebepten deryacım sakın ayrılmayı düşünme, sinirli anlarda hiç istenmeyen şeyler söylenir, sen de onu kırıyosundur o zaman, bak ne güzel bebeğiniz de oluyormuş, zaten yeni evliymişsiniz, nolur üstüne gidip de büyütme, zamanla her şey hallolur buna inan. biz sanki dört dörtlük müyüz. allah yardımcın olsun.
tamam birde bana bak evim beylikdüzü işyerim karaköyDDDDDD
biraz büyütürsün bebişini,sonra tekrar çalışırsn biz bebeğe kim bakacak diye düşünüyoz,4 buçuk ay annemin yanında kalcam,sonra eşimin annesi gelir bize diyom ama k. peder de gelir,en ufak bi atışmamızda lafa maydonoz olup,huzurumuzu kaçırırlar kesin,inş. bi çözüm nuluruz o zamana kadar
ama öyle olmamalı kendi ailem diye söylemiyorum abimede banada sürekli yardımcı olurlar maddi açıdan tamm durumu olmayabilir ailelerin yardım etmek zorunda değiller ama zarar bari vermeyin..boşanmalar kavgalar çoğu onların yüzünden
de mi yaa, böyle bi sebepten deryacım sakın ayrılmayı düşünme, sinirli anlarda hiç istenmeyen şeyler söylenir, sen de onu kırıyosundur o zaman, bak ne güzel bebeğiniz de oluyormuş, zaten yeni evliymişsiniz, nolur üstüne gidip de büyütme, zamanla her şey hallolur buna inan. biz sanki dört dörtlük müyüz. allah yardımcın olsun.
tamam birde bana bak evim beylikdüzü işyerim karaköyDDDDDD
aynen katılıyorum. bende oturduğum yerde yanlız olacağım için (hem kendi hemde eşimin tarafı uzakta oturuyorlar) çalışmayacağım. bana da tam tersi eşim diyo bi kaç ay sonra çalışmaya başlarsın artık diye de ben yok diyorum istemiyorum. geçinmemiz için onun maaşı yeter bize. ve aynen dediğin gibi o ilkleri yaşamayı çok istiyorum. çocuğumu yabancı bi kadının eğitmesini terbiye vermesini istemiyorum hepsini kendim yapmak istiyorum. çalıştığım yerde çocuklarını 4-5 aylıkken evde bırakıp işe gelen anneler var ve o kadar zorlanıyolar ki anlatamam. maddi açıdan mecbur olanları kesinlikle anlıyorum hele bu zamanda tek maaşla geçinmek çok zor ama sadece kariyer için çocuk başkalarının ellerine bırakılmaz. ha birde sakın evde ne yaparım diye düşünmeyin, bebişlerimiz bizi o kadar meşgul edeceklerki, kendimize zamanımız kalmayacak
kariyer için değilde çocuma daha ii bi gelecek için çalışmam lazım diyorum .
tek maaşla evet geçinirsin az çok ama çocuğun büyüdükçe ona yetebilirmiyizki.zamanda resmen paraya endeksli. bunun dersnaesi hocası giyimi kuşamı off çocukların istekleri çok artık .
ahh ah sayısal bi çıksaydın.geçen bende hayal kuruyorum eşime. sayısal çıksa 3 çocuk hiç düşünmeden yapardı m. bikere çalışmayacağım için 3 çocuğa kendim bakardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?