2011 Aralık Anneleri

acaba eşin ailesiyle maddi prb yaşamayanımız varmıdır aramızda =))

ama öyle olmamalı kendi ailem diye söylemiyorum abimede banada sürekli yardımcı olurlar maddi açıdan tamm durumu olmayabilir ailelerin yardım etmek zorunda değiller ama zarar bari vermeyin..boşanmalar kavgalar çoğu onların yüzünden

aklı başına gelecektir mutlaka kafasına dank etmesi lazım bişeylerin

acaba eşin ailesiyle maddi prb yaşamayanımız varmıdır aramızda =))

de mi yaa, böyle bi sebepten deryacım sakın ayrılmayı düşünme, sinirli anlarda hiç istenmeyen şeyler söylenir, sen de onu kırıyosundur o zaman, bak ne güzel bebeğiniz de oluyormuş, zaten yeni evliymişsiniz, nolur üstüne gidip de büyütme, zamanla her şey hallolur buna inan. biz sanki dört dörtlük müyüz. allah yardımcın olsun.

keske normal yapabılsem ıcındekı pisliklerde cıkıormu temızlenıormusn keske olsa ya 5 dk acı omur boyu rahatlık mıs bende korkuyom dogumda hep ölcekmişim gibi geliyor

canım allah korusunn... öyle düşünme dicem ama benimde içimde aynı his oluyor... yanlız değilsin böyle düşünen...

canım yazıdklarına çok üzüldüm.. bu durumdayken bunları yaşaman çok üzücü allah eşine akıl fikir versin.. dediklerinin aynını yaşadım desem inanırmısın???
maaleseff insnalar bu kadar ........ olabiliyor...
sen sadece sakinliğini koru... sinirin geçince konuş ama adam akıllı konuş ve restini çek...
ama kesinlikle sakin ol bebeğini üzme.. yaşadıklarını bende yaşadım ama bir şekilde atlattım canım... metanetini koru.. ailen çok şükür yanında...

benim de çok uykum var,kasıklarım ince ince sızlıyo,karın da büyüyoz galiba

bu yüzden nescafe yaptım bende az kahveli içmezsem işe konsantre olamıyorum.
2 ay sonrada işten çıkıcam.Bebekle oyalanırım artık eşim bi daha çalışmamı istemiyo sinir ediyo beni ben napıcam evde devamlı yaaaa

biraz büyütürsün bebişini,sonra tekrar çalışırsn biz bebeğe kim bakacak diye düşünüyoz,4 buçuk ay annemin yanında kalcam,sonra eşimin annesi gelir bize diyom ama k. peder de gelir,en ufak bi atışmamızda lafa maydonoz olup,huzurumuzu kaçırırlar kesin,inş. bi çözüm nuluruz o zamana kadar

canım mesajı buldum 1907. sayfada kendisi anlatıyor, ben onu evlilik yıldönümümüzde tam okumuştum ve o kadar üzüldüm ki, sonraki sayfalarda hep onu aradım acaba napıyor diye, ama sonradan hiç muhabbeti olmamış..

kendimi de müsait bir zamanda anlatayım şimdi çalışıyoruz işler biraz yoğun

canım mesajı buldum 1907. sayfada kendisi anlatıyor, ben onu evlilik yıldönümümüzde tam okumuştum ve o kadar üzüldüm ki, sonraki sayfalarda hep onu aradım acaba napıyor diye, ama sonradan hiç muhabbeti olmamış..

kendimi de müsait bir zamanda anlatayım şimdi çalışıyoruz işler biraz yoğun

deli ben bir mucize olsada çalışmasam bebişimi büyütsem her sn yesini yakalasam.. ilk gülüşünü ilk adımını ilk dişini diye düşünüyor dertleniyorum... sen güzel bir fırsat bulmuşsun.. zaten o doğunca uzun bir süre sen bırakmak istemiceksin... biz mebcurlar bırakacağız ağlaya ağlaya.. off off sayısal çık biryerden:)

kukuriku kullanıcısından alıntı
bu yüzden nescafe yaptım bende az kahveli içmezsem işe konsantre olamıyorum.
2 ay sonrada işten çıkıcam.Bebekle oyalanırım artık eşim bi daha çalışmamı istemiyo sinir ediyo beni ben napıcam evde devamlı yaaaa

Bizim oturduğumuz yer müstakil 2 katlı üst katta kaynana-kaynata-2 küçük görümce altta biz oturuyoruz. Bebek olunca kayınvalıdem bakıcak diye düşünüyorum ama eşim çalışmamı hiç istemiyo nasıl ikna edicemi bilemiyorum ben

Çalışmadan para kazanmadan duramam gibime geliyo offfffffff offffffffffff ne bitmez çilem varmış benim arkadaş yaaa

aynen katılıyorum. bende oturduğum yerde yanlız olacağım için (hem kendi hemde eşimin tarafı uzakta oturuyorlar) çalışmayacağım. bana da tam tersi eşim diyo bi kaç ay sonra çalışmaya başlarsın artık diye de ben yok diyorum istemiyorum. geçinmemiz için onun maaşı yeter bize. ve aynen dediğin gibi o ilkleri yaşamayı çok istiyorum. çocuğumu yabancı bi kadının eğitmesini terbiye vermesini istemiyorum hepsini kendim yapmak istiyorum. çalıştığım yerde çocuklarını 4-5 aylıkken evde bırakıp işe gelen anneler var ve o kadar zorlanıyolar ki anlatamam. maddi açıdan mecbur olanları kesinlikle anlıyorum hele bu zamanda tek maaşla geçinmek çok zor ama sadece kariyer için çocuk başkalarının ellerine bırakılmaz. ha birde sakın evde ne yaparım diye düşünmeyin, bebişlerimiz bizi o kadar meşgul edeceklerki, kendimize zamanımız kalmayacak

öyle tabi ben kaç kez boşanmayı ciddi ciddi düşündüm sırf ailesi yüzünden bide benimkisi tek çocuk die maddi manevi hepten boğdular bizi. duygu sömürüleri gırla vs.. düşün kayınpeder düğünde olay çıkarttı balayındayken biz kayınvalidem güya morali çok bozukmuş nie onu arayıp ilgilenmiyomuşuz die bize trip yaptı. mahvolan bizim düğünümüzdü halbuki.

kesinlikle katılıyorum dört dörtlük olan yoktur kesinlikle bi prb çıkıyo eşinle anlaşabiliyosan seviyosan kurtarmak için grurunu incitmeden elinden geleni yapıcaksın ve ona da yaptırtacaksın. her erkeğin huyu suyu farklıdır ama huyuna suyuna gittiğinde de yapmicakları şey sınırlıdır sanırım. biz yeni yeni düzene giriyoruz desem yeridir.

tamam birde bana bak evim beylikdüzü işyerim karaköy DDDDDD

amanınnn nasıl gidip geliyosun okadar yolu? bu arada dün beylikdüzündeydik muhteşem konutlar vardı orada yaa 5.yıldızlı otelden farksız bayıldım resmenn

ben çalışmak zorundayım malesef hatta tam şu ara eşim işyerinde prb yaşıyo tamda bebiş gelirken kötü oldu

bende de benzer bi sorun var tatlım. kayınvalide haricinde bakabilecek kimse yok çevremde. annem yıllar önce vefat etti e ablam ve kardeşlerim çalışıyo vs.. bakalım nasıl olcak. gerçi bakarmı onu da bilmiyoruz :S

öyle tabi ben kaç kez boşanmayı ciddi ciddi düşündüm sırf ailesi yüzünden bide benimkisi tek çocuk die maddi manevi hepten boğdular bizi. duygu sömürüleri gırla vs.. düşün kayınpeder düğünde olay çıkarttı balayındayken biz kayınvalidem güya morali çok bozukmuş nie onu arayıp ilgilenmiyomuşuz die bize trip yaptı. mahvolan bizim düğünümüzdü halbuki.

kesinlikle katılıyorum dört dörtlük olan yoktur kesinlikle bi prb çıkıyo eşinle anlaşabiliyosan seviyosan kurtarmak için grurunu incitmeden elinden geleni yapıcaksın ve ona da yaptırtacaksın. her erkeğin huyu suyu farklıdır ama huyuna suyuna gittiğinde de yapmicakları şey sınırlıdır sanırım. biz yeni yeni düzene giriyoruz desem yeridir.

tamam birde bana bak evim beylikdüzü işyerim karaköy DDDDDD

amanınnn nasıl gidip geliyosun okadar yolu? bu arada dün beylikdüzündeydik muhteşem konutlar vardı orada yaa 5.yıldızlı otelden farksız bayıldım resmenn

ben çalışmak zorundayım malesef hatta tam şu ara eşim işyerinde prb yaşıyo tamda bebiş gelirken kötü oldu

bende de benzer bi sorun var tatlım. kayınvalide haricinde bakabilecek kimse yok çevremde. annem yıllar önce vefat etti e ablam ve kardeşlerim çalışıyo vs.. bakalım nasıl olcak. gerçi bakarmı onu da bilmiyoruz :S

kariyer için değilde çocuma daha ii bi gelecek için çalışmam lazım diyorum .
tek maaşla evet geçinirsin az çok ama çocuğun büyüdükçe ona yetebilirmiyizki.zamanda resmen paraya endeksli. bunun dersnaesi hocası giyimi kuşamı off çocukların istekleri çok artık .
ahh ah sayısal bi çıksaydın.geçen bende hayal kuruyorum eşime. sayısal çıksa 3 çocuk hiç düşünmeden yapardı m. bikere çalışmayacağım için 3 çocuğa kendim bakardım.

bak yaa haftasonu sayısal oynicaktım bende yine unuttum

biranda moralim bozuldu kızlar yaww.kardesim rusydan gelmiştii ya yarın akşam gidiyormuşşş 1 sene en az göremem.eşimde sürpriz yaptı oda sehir dısında calışıyoo her sene yazları yanımdaa kışları yokkk 3 aydır birlikteydikk ne güzell oda birazdan gidiyormuşş futbolcu kendisii gerci çankırıya gidiyoo yakın ama olsunn biranda dumur oldum hiç haberim yoktu valizi bile hazır diildi.havalimanına gelecek yanıma vedalaşcazz burda gidecek kim bilir ne zaman görcemm kaldım yalnızzzz allah kimseyii sevdiklerinden ayırmasınn.bende arttık kayınvalidemde annemde kalmayaa devam ederim.evimde tek kalamam ki bu haldeee offf offfff neysee saglık olsundaa ayrıı kalalımm

bende geçen hafta kayınpederimin bende balık yeme mevzusundan sonra eşime annenler üst kata ev yapsınlar dedim zaten 10-15.000tl ye mal oluyomuş ben gitcem h.içi orda kalcaz onlar bize gelirse valla anlaşılan hep kavga olcak görüyorum ben eşimin hareketlerini onlar geldiğinde bi tuhaf oluyo normalde yapmıcaa şeyleri yapıyo giderim akşam alırım çocuğumu yılarım üst kata zaten lüx bişeye gerek yok bi oda bi salon banyo tuvalet ufakta bi mutfak gerek bakalım gerçi şimdi onun için kredi çekerler mıy mıy bi süre geçer bakalım ama bölesi daha hayırlı onlar bana gelse bütün yük benim üstümde olcak yemekte yapmasını istemicem kadının huyluyum diye kocamın normalde dairesi vardı orda gitmedim iyide yapmışımda şimdi gidiyom paşa paşa napcam en mantıklısı bu sizce nası fikir ordada kocamın çok çevresi var ama benimde var orada annemde yakın oturuyo bende gezerim akşamları cumadanda kocam alır çocuğu evimize getirir ben direk eve geçerim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…