deryacımm sana da gecmiş olsun cnm bnmm.umarım kasıntılarında biran öncee gecerrr.yemegimi yedim geldimm bendee gercii bişey yiyemedimdee doğru dürüst boğazımda düğümlendi bütün lokmalar offf anamm offfff
slm kızlar biz geldik bebişimle
deryacım geçmiş olsun. gelçi tam geçmemiş ama zro kısmı atlattın sanırım. ben iyiki vurulmadım. zaten bir kutu antibiyoktik 6-7 ağrı kesici 5-6 uyuşturucu iğne yedim (dişimi için) onlar bebeğime zarar vermemiştir inşallah. sende umarım tez zamanda tüm semptomlarından kurtulursun. bence 2. vurdurma.
kızlar nananı merak edenler olmuş. facede görüyorum iyi çok şükür. daha bebeğinin beğnindeki sıkıntı geçmemiş. eşiyle arasındaki sıkıntıda süregeliyor. Allah yardımcısı olsun onunda hepinizinde..
Tülaycım 2. ev fikrin güzel ancak sana tavsiyem burdaki eve geçeceksen komple geç. aksi halde iş, bebek, 2 evin temizliği kafayı yedirtir sana. kaldıki diğer eve sanırım hafta sonu kaynanandan kurtulmak için geçmek istersin ancak. şu lafada hazırlıklı ol " annem tüm hafta çocuğa bakıyor çok darlandı oda bizle gezsin" veya "annemde gelsinde çocukla ilgilenir" o yüzden kendine yük etmekten başka bri şey olmaz yani.şöyle bişeyde yapabilirsin. burdaki evinşi kiraya verip annenle kaynanan arasında bir yerde ev krialayabilirsin. böylece akşamları eşin geçerken bebeği alır sen direk eve geçersin. yada kayınvalidenlerde yer yatmaya evine geçersin rahat edersin. Allah yardımcın olsun...
acaba eşin ailesiyle maddi prb yaşamayanımız varmıdır aramızda =))
Günaydın güzel anneleeer
yaa ben hızla kilo alıyorum biri beni durdursunn :))
siz kaç kilo aldınız normal mi acaba bu gidişatım ben 8 kilo aldımmmmm
Sanırım ben varım. Okudukça şaşırıp halime şükrediyorum arkadaşlar.
Ama ben hep mesafeliyimdir onlara karşı. Uzağız da zaten. Ne kadar uzak o kadar iyi diye bir tabir vardır ya aynen öyle düşünüyorum.
Görüştüğümüz zamanlarda da onlarda beni çok sever bende onları.
23. haftama girdim şimdiye kadar 5 kilo almışım.
Sanırım ben varım. Okudukça şaşırıp halime şükrediyorum arkadaşlar.
Ama ben hep mesafeliyimdir onlara karşı. Uzağız da zaten. Ne kadar uzak o kadar iyi diye bir tabir vardır ya aynen öyle düşünüyorum.
Görüştüğümüz zamanlarda da onlarda beni çok sever bende onları.
kızlar face de ki sayfamızdaki mardin arkadaşımızın koyduğu bebği izliyordum çok tatlı sıpa,ne numara öğrenmiş öyle
Çok şükür eşimin ailesiyle bende hiçbir maddi problem yaşamadım arkadaşlar aksine kayınbabam her zaman bize destek oldu eşimin birkaç borcunu kapattı kayınvaldemi bile uyardı sakın onlardan birşey isteme aldıkları para ancak yeter onlara diye sağolsun ALLAH razı olsun ondan çok düşüncelidir bu konularda hatta bir ara bana eşimden gizli para vermeyi bile düşünmüş aylık olarak bir kenarda biriksin die ama fesat kv engellemiş sanırımNeyse Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum çok şükür kendimizinde maddi sıkıntısı yok ufak tefek borclar dısında kayınbabamında durumu iyi çokda destek olur zaten eşim babasıyla bir çalışıyor kahvaltılığımızı bile alır kayınbabam Allah razı olsun bende cok severim kendisini sanırım isim konusunda biraz bozusuruz o kdr :) kendi ismi konsun istio ama ben istemiorum hayırlısı bakalım tabi konsa bile tek isimle kalmaz bebeğim
2011 aralık anneleri die bi sayfayı bende beğendim de kimler var orada anlayamıyourm nasıl anlaşılıyo :S
bir saygıyla eğiliş daha=))) hayatım bizden durumları iyi olmasına rağmen biz her ay benim maaşın yaklaşık yarısını onlara veriyorduk dedikki bu ay çocuk için kenara para koyalım doğum parası vs.. lazım olucak die kıyamet koptu kıyamettt.. madem paramız yokmuş kenarda neden haftasonu gezmişiz yada tatile gitmişiz. gittiysem kendi kazandığımla gittim allaha şükür borcum harcım da yok normal aylık kredi kartı kullanımı haricinde. ucu ucuna geçiniyorum. kendimi ona göre ayarlıyorum ama size de her ay kazancımı vermek zorunda değilim dimi ama?
2011 aralık anneleri face sayfasında sağ köşede nikler ve isimler var.hangi nick ne isile kayıtlı bulabiliyosun
en iyisi uzak olmak zaten biz ayrı şehirleydeyiz,ama kaynana ve k.baba ikilisiyle aynı evde yaşamayı düşünemiyorum bile,ben evde ütü yapmam eşim yapar,çamaşır suyula tuv. banyoyu o yıkar,temizliğe gelnce pazar günü 2 saatte yapar çıkarız,sonra da gezeriz,halim olmayınca sen yat,mutfağı ben hallederim der,ama onlar olunca aaa oğlumuzu eziyo bu gelin derler,babası sen manyak mısın tepene çıkarmışsn der,huzurumuzu bozarlar,inş.başka bi seçenek olur da onlar gelmez yav
mrh faceden arattım 31 uyelı kapalı bı grup cıktı o mu acaba ya
mrh faceden arattım 31 uyelı kapalı bı grup cıktı o mu acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?