2011 Aralık Anneleri

deryacım yazmışımm yaww kafa kalmadıkii demett bu msj sanaydı DDDDD

yok cnm gelmez zaten kayınvalidem bütün hafta kıçkıça olcaz h.sonu diyemez öle bişey bundan eminim ama evimi bırakmak istemem orata yapıcakları ev 1 oda 1 salon bikaç saat yaşancak yer yani evi kapatmam şimdilik zaman neyi gösterir bilemem ama şimdilik böle düşünüyorum(((

acaba eşin ailesiyle maddi prb yaşamayanımız varmıdır aramızda =))

Sanırım ben varım. Okudukça şaşırıp halime şükrediyorum arkadaşlar.

Ama ben hep mesafeliyimdir onlara karşı. Uzağız da zaten. Ne kadar uzak o kadar iyi diye bir tabir vardır ya aynen öyle düşünüyorum.

Görüştüğümüz zamanlarda da onlarda beni çok sever bende onları.

kızlar face de ki sayfamızdaki mardin arkadaşımızın koyduğu bebği izliyordum çok tatlı sıpa,ne numara öğrenmiş öyle

Dünürcüm geçmiş olsun cnm bnm yaa bende az önce saglık ocagına gittim geldim daha yeni bildiriyorum hamişliğimi saftirik ben Ordanda bana aşı vaktiniz gelmiş dediler bende doktorum gereği yok dedi dedim onlarda bize göre gereği var dr size temin edemez %100 steril bir ortamda doğum yaptıracağını dedi eğer istemezseniz imza alıcaz sizden dedi hemşirem perş gelcekmiş o zaman gelir karar verirsiniz dedi bnmde kafam karıştı şimdik yaww ne yapsam die düşünüyorum :44::44:

Deryacım senin adına çok üzüldüm ama herkesin söylediği gibi tabiki üzülme demek kolay bebişini düşün ve daha fazla gözyaşı akıtma canım bizde dün baya bi tartıştık eşim oruçtu benimde sinirler had safhadaydı kayınvaldemlere gidecektik bağrış cağrış hakaretlerle çıktık kvlere bende zor topladım kendimi ağla ağla bi hal oldum eşim orucn-unu açtı anında gevşedi sanki orda bir ilgi bir alaka görmen lazımdı ben tabi hiç bozmadım istifimi hep tersledim kimseye belli etmeden tabiki onların ağzına laf vermek istemem eve gelincede sarıldı öptü sen benim canımsın gözümün gördüğüsün koca bazen sinirle sözler söyleyebilir onu affet fln dedi bende uzatmadım ama yaptıgı hatalarıda tek tek soyledım hamile olan psikolojisi altüst olan bnm senin beni idare etmen gerekir yaptıklarına bak dedim konuştuk sarıldık hallettik sende hiç üzülme kocan şu anda annesinin yanında ve fazlasıyla dolduruşa getiriolardır onu o arayana kdrda arama merak edilmesi gereken insan sensin hamilesin ve kendini daha fazla yıpratmamalısın boşanmayı flnda aklından geçirme o kadar kolay değil sıkıosa icraata geçirsin sinirle söylenen laflar için kendini ve bebeğini yıpratmış olursun biraz sabret tatlım emin ol kocan hatasını anlayacaktır belki yapı olarak özür dilemeyecektir ama bir şekilde affettirecektir kendini sen faceden fln dolaylı bir laf gönder sonrasında bekle Allah büyük sabret canımın içi

Çok şükür eşimin ailesiyle bende hiçbir maddi problem yaşamadım arkadaşlar aksine kayınbabam her zaman bize destek oldu eşimin birkaç borcunu kapattı kayınvaldemi bile uyardı sakın onlardan birşey isteme aldıkları para ancak yeter onlara diye sağolsun ALLAH razı olsun ondan çok düşüncelidir bu konularda hatta bir ara bana eşimden gizli para vermeyi bile düşünmüş aylık olarak bir kenarda biriksin die ama fesat kv engellemiş sanırım Neyse Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum çok şükür kendimizinde maddi sıkıntısı yok ufak tefek borclar dısında kayınbabamında durumu iyi çokda destek olur zaten eşim babasıyla bir çalışıyor kahvaltılığımızı bile alır kayınbabam Allah razı olsun bende cok severim kendisini sanırım isim konusunda biraz bozusuruz o kdr :) kendi ismi konsun istio ama ben istemiorum hayırlısı bakalım tabi konsa bile tek isimle kalmaz bebeğim

en iyisi uzak olmak zaten biz ayrı şehirleydeyiz,ama kaynana ve k.baba ikilisiyle aynı evde yaşamayı düşünemiyorum bile,ben evde ütü yapmam eşim yapar,çamaşır suyula tuv. banyoyu o yıkar,temizliğe gelnce pazar günü 2 saatte yapar çıkarız,sonra da gezeriz,halim olmayınca sen yat,mutfağı ben hallederim der,ama onlar olunca aaa oğlumuzu eziyo bu gelin derler,babası sen manyak mısın tepene çıkarmışsn der,huzurumuzu bozarlar,inş.başka bi seçenek olur da onlar gelmez yav

arwen kullanıcısından alıntı
Günaydın güzel anneleeer
yaa ben hızla kilo alıyorum biri beni durdursunn :))
siz kaç kilo aldınız normal mi acaba bu gidişatım ben 8 kilo aldımmmmm

23. haftama girdim şimdiye kadar 5 kilo almışım.

57 kg ile başladm şu an 64 kg (( pisboğazlı oldum ben

eşinin ailesinin karşısında saygıyla eğiliyorum ozaman=))

kızlar face de ki sayfamızdaki mardin arkadaşımızın koyduğu bebği izliyordum çok tatlı sıpa,ne numara öğrenmiş öyle

2011 aralık anneleri die bi sayfayı bende beğendim de kimler var orada anlayamıyourm nasıl anlaşılıyo :S

bir saygıyla eğiliş daha=))) hayatım bizden durumları iyi olmasına rağmen biz her ay benim maaşın yaklaşık yarısını onlara veriyorduk dedikki bu ay çocuk için kenara para koyalım doğum parası vs.. lazım olucak die kıyamet koptu kıyamettt.. madem paramız yokmuş kenarda neden haftasonu gezmişiz yada tatile gitmişiz. gittiysem kendi kazandığımla gittim allaha şükür borcum harcım da yok normal aylık kredi kartı kullanımı haricinde. ucu ucuna geçiniyorum. kendimi ona göre ayarlıyorum ama size de her ay kazancımı vermek zorunda değilim dimi ama?

Canım senin facedeki ismini soyadını söyle özelden ekleyelim istersen senide 2011aralık annelerine

Tabiki haklısın canım durumları iyi olduğu halde sizden para koparmaya çalışmaları bile yanlış bence ki sizin artık bir çocuğunuz olacak onların size daha fazla destek olmaları lazım ibrde gezmenize tozmanıza karışıyorlar işte böyle aileler beni deli ediyor Allah ıslah etsin akıl fikir versin

şekercim eşini bi bize göndersene elini eşimin kafasına sürsün belki ona da bulaşır =))) tü tü maşallahh eşine nazar boncu da koyim de nazar değmesin. ama lütfen bi ara eşimin kafasına elini sürsün belki bulaşır =)) bu arada kesin karışırlar kesiinn..

ay kızlar bu para mevzusuna benim de diyeceklerim var ben it gibi çalışıyorum dünyanın yolunu yapıyorum allaha şükür kazandığımı da yiorum yeri geliyo annemler yeri geliyo kayınvalidemler bize yardım ediyo allah her ikisindne de razı olsun. ama yani bi evin içindeki paraya göz dikan insanları anlamıyorum. eşimin ailesinin bi arsası var satışta. bigün kayınvalidem o arsanın satışı için bişeyler konuştu benimle elim ayağım titredi aman allah korusun hani verdiğim fikri kendim için düşünürse diye. ne onların malında mülkünde parasında gözüm var ne de benim paramda onların allaha şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…