2011 Aralık Anneleri

kocam aa bu kadın işi,ben erkeğim demez,beraber yaparız,takma kafana der,herşeye yardm eder,evet inş. o zamana kadar başka bi seçenek bulurum,zaten gelir kalırım diye hiç lafını etmedi annesi,benim annem de damadın yanında fazla kalmaz,antepte yanında kasımdan nisana kadar kalırız,arada bir de o gelir,şöyle 50 yaşlarında güvenilir,yatılı bi bakıcı olsa ne hoş olur di mi,hem daha az masraflı olur,hem onunda ev,yol masrafı olmaz,karnı doyar,bebekle oynar vakit geçer,ahh öyle biri olsa da,3 çocuğu yapsam 3er yıl arayla,yoksa tüm paramız bakıcıya gidecek,öyle birini bulamazsak,2 yaşında kreşler alıyomuş,2 yaşına bi getirebilsek gerisi kolay

maşallah benim kuzuma ya,annesi onun minik ayaklarını yesin,öyle bi tekmeliyoki kızım,bulizin üzerinden farkediliyo net bi şekilde,yarım saat önce içtiğim sütün de etkisi olmalı

arkadaşlar bir de deryanın nezdinde hepinize söylüyorum hepimize hatta aman ne siz - yani biz - ne de eşlerimizi bu konud atelkin etmeliyiz boşanma en ufak kavgada ağza alınacak bir alternatif değildir. biz ilk evlendik1 ay geçti eşimle bi kavgada bana boşanalım lanet olsun evlendiğimiz güne dedi. bi sustum. bi süre sonra bi kavgada daha boşanma lafı etti. hiç istifimi bozmadan dedim ki canım sen bunu ağzına çok alıştırma 3. söylediğinde çünkü ben ciddiye alcam açcam davayı görcen dedim. sinirden söylüyorum falan dedi yo dedim sinir minir dinlemem bir daha duyarsam hiç mevzu yapmam giderim açarım davayı toplar pılını pırtını gidersin bu evden dedim. şakam yok dedim. daha o gün bugün ağzını açmadı o konuda. hiç kavga etmiyo muyuz ediyoruz ama boşanmanın bsi geçmiyor.

hayatım ben ne kimseden yardım istiyorum nede başka bişi. bana yük olmasınlar yeter. bu arada allah korusun ihtiyaçları olsa yemem yediririm içmem içiririm okadar da eli açık biriyim aslında ama benden daha iyi durumdayken kıyıda köşede parası pulu varken benim kazandığımda gözü olmasına dayanamıyorum. kii çok iyi biliyorlar eşimle ben evlendiğimde meğer eşimin önceden kalan birsürü borcu varmış çalıştım bi ödeme planı çıkarttım ödedik bitirdik çok şükür ki onları öderken de haracımızı verdik yine onlara düşün

canım herşeyi anladımda sen niye maaşından yarısını veriyosun. hatta onlar bu parayı ne yapıyorlar . sizin için falanmı biriktiryorlar?

ya benim anlamadığım bişey var
tabi bu insanın eşiyle olan ilişkisine bağlı ama (mesela ben şu and amaaşı alıyorum eşime veriyorum o bütün ödemeleri yapıyor kalanı aramızda bölüşüyoruz tekrar - o da kalırsa tabi ) yani madem öyle sen kendi paranı kendine tut eşin kendi kazandığıyla neyi ne kadar idare edebilecek bakalım

a yok yok ben hiç anlayamıyorum bu insanları. verme yaa vermeeeee

yuh ya,mezara götürecekler sanki,Allah islah etsin bunları

aynen benim eşimde evde süpürge tutar bıraksan yemek yapar ama ben huyluyum diye ben yapıyom o da hergün yemek yapmıyorum tabiki heheheh bend sadece vileda çekip lavabo yıkıyon iş olarak ama onlarla yaşasak bişey yapmaz eminim bi de onların kullandıkları evi temizlicem ama çocuk kayınvalidemde kalınca şimdilik düşüncem ona ayda bir birini getirtmek olcak böle de jest yapan bi gelinimdir tabi şimdi böle düşünüyorum hal ve hareketlerine göre bu düşüncem değişebilir heheheeh

ewt canım o benım :)
Tamam tatlım ekledim gruba hayırlı olsun

Aynen canım bende en baştan anlaşmışımdır eşimle birkaç defa tartışmada boşanma kelimesi geçti bir daha ne sen ne de ben ağzımıza almıcaz bu kelimeyi ilk söylemede basar gidersin dedim o gün bugündür çok şükür lafı geçmedi birde yatak ayırma konusua da çok kızarım ben ondada en başta uyardım eşimi kanlı bıçaklı bile olsak aynı yatağa gircez dedim annem bu konuda beni çok tembihlemişti çünkü buda aklınızda bulunsun kızlar Anne tavsiyesi

canımm özelden msj attım sana
canım hemen bakıyorum

AYNEN
ANNEM BENİ DE TEMBİHLEDİ YATAK AYIRMA KONUSUNDA
EŞİMDE BEN De benzer bi şekilde dünyanın kıyameti de kopsa o yatkta yatcaz beraber dedim ne zaman ki gece yanıma glemezsin ben bunu kötü algılarım haberin olsun dedim kıyamet de kopsa yine gidiyoruz o yatağa giriyoruz tamam totomuzu dönüyoruz birbirimize ama yatağın kerametine de inanıyorum illa sabah unutmuş uyanıyoruz

Evet dediğin gibi cnm ya aynı yatağa girince sanki bütün sorunlar çözülüo bi bakıorum ki totolar dönükken adamın biri sarılmış kendie doğru çekio beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…