AYNEN
ANNEM BENİ DE TEMBİHLEDİ YATAK AYIRMA KONUSUNDA
EŞİMDE BEN De benzer bi şekilde dünyanın kıyameti de kopsa o yatkta yatcaz beraber dedim ne zaman ki gece yanıma glemezsin ben bunu kötü algılarım haberin olsun dedim kıyamet de kopsa yine gidiyoruz o yatağa giriyoruz tamam totomuzu dönüyoruz birbirimize ama yatağın kerametine de inanıyorum illa sabah unutmuş uyanıyoruz
hisedersin canım 20. haftadan sonra özellikle 23. 24. haftadan itibaren çok kuvvetleniyo tekmeler
canım herşeyi anladımda sen niye maaşından yarısını veriyosun. hatta onlar bu parayı ne yapıyorlar . sizin için falanmı biriktiryorlar?
ya benim anlamadığım bişey var
tabi bu insanın eşiyle olan ilişkisine bağlı ama (mesela ben şu and amaaşı alıyorum eşime veriyorum o bütün ödemeleri yapıyor kalanı aramızda bölüşüyoruz tekrar - o da kalırsa tabi) yani madem öyle sen kendi paranı kendine tut eşin kendi kazandığıyla neyi ne kadar idare edebilecek bakalım
a yok yok ben hiç anlayamıyorum bu insanları. verme yaa vermeeeee
yuh ya,mezara götürecekler sanki,Allah islah etsin bunları
AYNEN
ANNEM BENİ DE TEMBİHLEDİ YATAK AYIRMA KONUSUNDA
EŞİMDE BEN De benzer bi şekilde dünyanın kıyameti de kopsa o yatkta yatcaz beraber dedim ne zaman ki gece yanıma glemezsin ben bunu kötü algılarım haberin olsun dedim kıyamet de kopsa yine gidiyoruz o yatağa giriyoruz tamam totomuzu dönüyoruz birbirimize ama yatağın kerametine de inanıyorum illa sabah unutmuş uyanıyoruz
AY YOK ANAM biizim en iyi olduğumuz zamanda bile yatakta olabildiğince birbirimize değmediğimizdne öyle bi çekme olmuyor tabü küEvet dediğin gibi cnm ya aynı yatağa girince sanki bütün sorunlar çözülüo bi bakıorum ki totolar dönükken adamın biri sarılmış kendie doğru çekio beni
ya zaten farkında olsalar bu kadar sömürtmezler ki kendilerini ay amaaninşallah tatlım yaa bekliyorum valla heyecanla artık ben burdayım die hissettirsin kendini. napıyodur iyimidir die meraktan çatlıyorum zaten. eşime de diyorum keşke portatif bi ultrason cihazı olsa merak ettikçe izlesem mercimeğimi napıyo die =))
hayatım önce dediler sizin için masraf yaptık okadar bize şukadar borcunuz var die =))) bu arada benim evime gelen misafire kendileri yapmış gibi uğraştık ama bukadar oldu dediler =)) neyse onu ödemeye başladık. sonra tatilat yaptırdılar yazlığa vs.. ödeme planını verdiler =)) yanlız bu arada benim evimde okadar eksiğim varki onlarınkinden kendiminkini yaptıramadım. ya sonuçta şu var tek çocuk allah gecinden verse bişi olsa zaten eşime kalıcak (gerçi yakın arkadaşlarım hiç öyle deme onlar kesin bi kuruma falan bağışlar yinede vermezler diyolar) ama sonuçta senin kenarda paran varken neden benden istersin. ben evlendiğim ilk ay dahil her ay neden sana para vericem die biçok şeyden vazgeçeyim dimi ama?
tatlım eğer ortak yapmasaydık bizde herşeyi borç içinde yüzerdik icra gelirdi allah korusun. 2miz topladık hesabımızı yaptık öyle harcadık vs.. bin şükür darda değiliz açta açıkta değiliz ama dikkat ediyoruz kısıyoruz harcamaları vs..zaten şurada 2-3 ay çalışabilcem artık para vermim benim çalıştığım doğum parası olarak biriksin dedim eşime de mantıklı geldi tmm dedi. ben ailesiyle bu konuları hiç konuşmam zaten o konuştu ve kıyamet koptu zaten. eşime anlatmaya çalışıyodum ama anlamıyodu daha öncesinde beni şimdi durum böyle olunca çok üzüldü kıyamıyorum ona da. yaşlandılar damı böyle oldular anlamıyorum diyo kimseye anlatma sakın die utanıyodiyemiyorum ki senin ailen hep böyleydi bitanem die.
amin hayatım amin. bazen diyorum yaşlılıktan mı acaba yoksa bizdemi böyle olucaz die. ama sonra benim ailem tam tersi die düşünüyorum karışık bi durum yani
cnm çok üzüldüm lütfen üzme kendini. ama bak bu tarz şeyler oluyor evliliklerde. daha c.tesi ben duydum aynı lafları boşanacağım seni artık çekemem vs. bende sinirlerim bozuktu önce ağzıma geleni saydım oda böyle dedi ben daha da sinirlendim. sen defol git evden istemiyorum artık seni dedim. aradam 2 saat geçti alışverişe çıkıcakmıyız dedim. hangi alışveriş merkezine gidelim ki dedi. konu kapandı. sende anladığım kadarıyla adamı annesinin yanında boş bırakmışsın bir güzel doldurmuşlar (günahları kendi boyunlarına) sende bu konularda ısrarcı bir şekilde ailesini suçlamışsın oda "" aa bak annemlerin dediği doğru bu benim ailemi istemiyor" kanısına varmış ve saçmalamış. zaten "sen ne zaman gelinlik yaptın ki onlara" lafı kaynana lafıdır. kocan öğretilmeden bu lafı edemez. şimdi naçizane benim fikrimi sorarsan önce bri ağlamayı bırak dik dur. madem facede resmini kaldırdı misilleme yap. sen de herşeyi noktalamışsın gibi bir laf yaz. o rest çekti öncelikle resti görmelisin. unutma evlilik aslında briaz satrançtır. akıllı hamleler yapacaksın. o her hamle yaptığında geri adım atarsan hep ezilirsin. bak ailen arkanda benimkiler arkamda olurlar mı bilmem ama böyle restlerde bende rest çekiyorum. ve şunuda asla unutma o adam artık bırakamaz seni. heleki bebeğimi alıcam diyrosa (ki asla alamaz ben eşimden biliyorum kızı 5 yalında ama hala velayetini vermiyor mahkeme küçük diye) bebeğinden vaz geçemeyecektir. dolayısıyla şuan eli güçlü olan sensin. bunu anlayacak sen geri adım atmazsan. sende yaz face "sen meleğimide benide hak etmedin, sen kaybettim" bak bakalım kimin kuyruğu tutuşuyor. emin ol o geldiği dolduruşun etkisi geçince kafasını çokk vurur.o yüzden ne kadar sağlam durursan evliliğin temellerinide o kadar sağlam atmış olursun. bebeğin için bunu yap lütfen. dayanamadığın noktalarda deki bebeğime sağlam bri aile kurabilmem adına kocama benim yokluğumdan korkma hissini yaşatmalıyım de.. Allah yardımcın olsun.
[
dediğim gibi aramasını ve özür dilemesini bekledim bugün de. normalde annem kardeşim ben yarın yola çıkacaktık evi yerleştirmek için. annem 1 hafta kalırım sonra da byram hazırlıkları geri dönerim diyordu. ama bu olay olunca ve beyefendi aramamakta inatçı olunca, ben de yüzsüzlük edip, bizimkileri de daha fazla yüzgöz etmemek için gitmekten vazgeçtim o arayana kadar. 1 saat önce falan aradı. soğuk açtım teli. ve dediği şey su: evin işleri bitmedi, ne zaman biteceği de belli değil, gelmeye acele etmeyin!!
evet evin işleri tam bitmemiş olsa da biz gidecektik zaten. bunu o da biliyor. ben de "biz şu anda evin işleri bitmediği için mi orda değiliz?" diye sordum. cevap vermedi ve aynı lafları tekrarladı. haftaya falan gelirsiniz dedi. e ben annemi haftaya götürüp bayrama nasıl geri göndericem???? onun bunu düşündüğü yok zaten aptal nolcak!!!!! iyi geceler diip kapattı ve hemen yine geri aradı." internetten hesabıma gir de şu kredi borcumu yatır" demek içinmiş. ben de hesabındaki para eksik, nasıl yatırıcaksın (çünkü babasının kredisi otomatik kesiliyor ve babası bugün vermemişse borcunu bu durumda açıkta kalacak) dedim. e sen olanı eft yap dedi. ben de yarın git paranı çek, üstünü tamamlattır, git elden yatır dedim. ooohhhh!!!!! hem beni adam yerine koyma hem de yine de işini bana hallettir!!! oldu canım!!!! bak bakalım derya seni aslında ne büyük dertlerden kurtarıyo her aybaşında!! sen düşün hesabını artık!!!!!
yani işin özü, bizim prens aradı ama işi düştüğü için ve şuanda gelmemi istemediğini ima etmek için aradı!!!!! gayet soğuk ve mesafeli bi konuşmaydı!!!! allahım çıldırmak üzereyim!!!!!
dediğim gibi aramasını ve özür dilemesini bekledim bugün de. normalde annem kardeşim ben yarın yola çıkacaktık evi yerleştirmek için. annem 1 hafta kalırım sonra da byram hazırlıkları geri dönerim diyordu. ama bu olay olunca ve beyefendi aramamakta inatçı olunca, ben de yüzsüzlük edip, bizimkileri de daha fazla yüzgöz etmemek için gitmekten vazgeçtim o arayana kadar. 1 saat önce falan aradı. soğuk açtım teli. ve dediği şey su: evin işleri bitmedi, ne zaman biteceği de belli değil, gelmeye acele etmeyin!!
evet evin işleri tam bitmemiş olsa da biz gidecektik zaten. bunu o da biliyor. ben de "biz şu anda evin işleri bitmediği için mi orda değiliz?" diye sordum. cevap vermedi ve aynı lafları tekrarladı. haftaya falan gelirsiniz dedi. e ben annemi haftaya götürüp bayrama nasıl geri göndericem???? onun bunu düşündüğü yok zaten aptal nolcak!!!!! iyi geceler diip kapattı ve hemen yine geri aradı." internetten hesabıma gir de şu kredi borcumu yatır" demek içinmiş. ben de hesabındaki para eksik, nasıl yatırıcaksın (çünkü babasının kredisi otomatik kesiliyor ve babası bugün vermemişse borcunu bu durumda açıkta kalacak) dedim. e sen olanı eft yap dedi. ben de yarın git paranı çek, üstünü tamamlattır, git elden yatır dedim. ooohhhh!!!!! hem beni adam yerine koyma hem de yine de işini bana hallettir!!! oldu canım!!!! bak bakalım derya seni aslında ne büyük dertlerden kurtarıyo her aybaşında!! sen düşün hesabını artık!!!!!
yani işin özü, bizim prens aradı ama işi düştüğü için ve şuanda gelmemi istemediğini ima etmek için aradı!!!!! gayet soğuk ve mesafeli bi konuşmaydı!!!! allahım çıldırmak üzereyim!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?