2011 Aralık Anneleri

bizden de herkese kocaman günaydınnbugün biraz daha enerjimi toparladım gibi ve çok mutlu oldum hafta sonuna kadar da eski performansıma tam dönüş yapcam olmuyo böle sessiz sedasız herkes burdan da şu çıkıyo ben baya arızaymışım ki sesi çıkan her yerde benmişim

karnın çıktı mı kız:79::79::79::79:

Günaydınnnnn canım arkadaşalrım vee miniğimin arkadaşları. ayy kızlar farkındaysanız 15-20 gün içinde 7. aya giriyoruz. vee umarım kimse erken doğum yapmaz. yavaş yavaş doğumlar yaklaşıyorrr. heyecanda artıyor tabii..

yaa bunları bende duydum ama ben ayırıyorum ne yalan söyliyim. şu dönemde koca yatakta yalnız yatmak hoşuma gidiyor. eşimde salon daha çok esiyor diye orda yatıyor. hem internette ilerleyen 7-8-9. aylarda eşinizden yatağı size bırakmanızı isteyin diyor. bide eşim deli yatar geçen burnuma bir yumrukla uyandım. ya karnımada vurursa deyi korkuyorum. yalnış mı düşünüyorum sizce..

heehhhh helal olsun cnm sana. hiç taviz verme. ev işinide kendine dert etme. olmadı bayramdan sonra gelirler temizliğe. sırf temizlik için eğme kafanı sen annenlerde bak keyfine. nasıl olsa paşa paşa düşecek peşine. geliceğiz felanda deme hiçç. unutma kaçan kovalanır... az daha sabret o dersini alırr.. ödesin o çok savunduğu ailesi borcunuda görelim bakalım. senin kıymetini anca böyle anlarda ben yalnış kişileri savunuyormuium der inşallah.

günaydın kızlar:76::76::76::76:kızım hepinize tatlı bi tepik yolluyo sağdan sağdan,onun stili bu

günaydın cnm. benim oğlanda hep sağdan vurmayı seviyor. ama dün aşağı aşağı teppik attı. korktum noluyor deyi. şu dişimi çektirdiğim boşluk (koca bir kökü varmış) hala sızlıyor. ara vermeden. ne yalan söyliyim bunca zaman sürekli diş ağrısı yaşadığımdan mı ne depresif bişey oldum. hiçç konuşmak istemiyorum, yemek yemek istemiyor, suratım sürekli asık, moralim sürekli bozuk acaba bebişime yansıyor mu bunlar?

benim karnım kocamaaan çıktı geçen hafta atağa geçti yavrum

benimde çıktttııııııı h.sonu sahilde bi kız geldi hamilemisiniz dedi evet dedim hayırlı olsun dedi hehehehehe süper yaaa nası akıl ediyolar anlam veremiyorum bakalım bizimkiler neler dicek şaşırıp kalcaz kimi zaman:)))

ya ben doktorumdan vazgeçmiştim ya kocam da diyoki önceki bebek olayını o kadın biliyo idare et tatili de ona sor falan kadını aradım tetanozu sorucam tatile çıkmış haftaya perş döncekmiş bende o gün için randevu aldım ama çokta geç olucak yaaa napsamki herkes 2.aşılara başladı artık ben 1.yi bile vurduramadım korkuyorumda o aşıdan napsam sizce

yansıyodur annesi,sen hep mutlu ol,hamilelikte mutlu olanın annenin çocuğu daha zeki oluyomuş

ayyy cnm kıyamam sana yaaa. Analarımızı şimdi daha iyi anlıyoruz demi. Allah hepimzin yardımcısı olsun. bende bu dişteki apseden mi ne eşim diyor acayip horluyorsun. salondan duyuluyor normal değil bu diyor. bilmiyorum ki zaten yatmak, yatakta doğru pozisyonu almak sıkıntı olmaya başladı şimdiden.

günaydın cnm. iyi olmana sevindim. geçmiş olsun. topikte dün araza vardı girilmiyordu. oyüzden fazla ilerlememiş.

bişey olmaz canım,biz 20. hafta dolduğu gün vurulduk,en iyisi 5 aylıkken geç kalmadın yani

ben vurdurmadım cnm doktoruma dedim ben o aşıdan korktum vurdurmasam olur mu? diye olur olur zaten hastanede doğum yapacaksın dedi.

adaşım şimdi nasılsın canım,üzmemeye çalış kendini,bebeğin için yap bunu,yakında yoluna girecektir Allhn izniyle herşey

canım aşıyı bana sağlık ocağı şu tarihte gel vurucaz dedi bende dr kontrole gittiğimde sordum hiçbir sakıncası yok bizde hamilelere öneriyoruz vurdurabilirsin demişti... ben o demesede vuracaktım kuzenim çapada hemşire bana hamileliğimin başında o demişti tetanoz aşısını mutlaka vurdur hastane ortamları belli olmaz demiştiDD

kızlar slm...

birşey sormak istiyorum.. ben kendi dr. uma bayramdan sonraki hafta gideceğim normalde.. ama şeker taraması için vakit geçmiş oluyor sanırsam emin olamadım.. acaba gitmeden haftaya sağlık ocağına mı gitsem.. orada şeker taraması yapıyorlarmı ki? bilginiz varmı? dr u mu aramadan size danışayım dedim..

BEN direk gidip vurdurıyım o zaman en iyisi bu karıyı beklersem ben...

canım bayramdan sonra gidersen 24 haftada olmuş oluyorsun birkaç günden birşey olmaz sanırım.. sağlık ocakalrı yapıyormu bilmiyorum ama birde doktorun illa dediğim yerde yapacaksın derse???
istersen drnu ara sor ona sağlık ocağında yaptrı derse yaptırırsın.. bana benim doktor 24 haftada gel dediD

Bana da artık metroda hemen yer veriyolar. Dimek ki yumoşum yeteri kadar büyümüş
Her gören bu ne 5aylık mı bu şimdi diyip duruyodu, gıcık oluyodum. İki üç gündür pek bi mutluyum bu konuda:))

kızlar kilo muhabbetine bir katkı da benden. tam 7 kilo almışım. yuh bana. normalden daha az yediğime eşim bile şahit. ikimiz de inanamıyoruz. ama nasıl oluyorsa o kilo gelip benim kalçalarıma ve göbişime yerleşiyo. hayret yani. bu arada günaydın

Bana da artık metroda hemen yer veriyolar. Dimek ki yumoşum yeteri kadar büyümüş
Her gören bu ne 5aylık mı bu şimdi diyip duruyodu, gıcık oluyodum. İki üç gündür pek bi mutluyum bu konuda:))
hadi gözün aydın canımDD banada bu sabah yer verdiler.. çok güzel oluyor ama dün daha dar tişört giymeme ve bütün otobüs erkek olmasına rağmen kimse kımıldamadı.. insanlık ölmüş mü ne???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…