bizden de herkese kocaman günaydınnbugün biraz daha enerjimi toparladım gibi ve çok mutlu oldum hafta sonuna kadar da eski performansıma tam dönüş yapcam olmuyo böle sessiz sedasız herkes burdan da şu çıkıyo ben baya arızaymışım ki sesi çıkan her yerde benmişim
AYNEN
ANNEM BENİ DE TEMBİHLEDİ YATAK AYIRMA KONUSUNDA
EŞİMDE BEN De benzer bi şekilde dünyanın kıyameti de kopsa o yatkta yatcaz beraber dedim ne zaman ki gece yanıma glemezsin ben bunu kötü algılarım haberin olsun dedim kıyamet de kopsa yine gidiyoruz o yatağa giriyoruz tamam totomuzu dönüyoruz birbirimize ama yatağın kerametine de inanıyorum illa sabah unutmuş uyanıyoruz
dediğim gibi aramasını ve özür dilemesini bekledim bugün de. normalde annem kardeşim ben yarın yola çıkacaktık evi yerleştirmek için. annem 1 hafta kalırım sonra da byram hazırlıkları geri dönerim diyordu. ama bu olay olunca ve beyefendi aramamakta inatçı olunca, ben de yüzsüzlük edip, bizimkileri de daha fazla yüzgöz etmemek için gitmekten vazgeçtim o arayana kadar. 1 saat önce falan aradı. soğuk açtım teli. ve dediği şey su: evin işleri bitmedi, ne zaman biteceği de belli değil, gelmeye acele etmeyin!!
evet evin işleri tam bitmemiş olsa da biz gidecektik zaten. bunu o da biliyor. ben de "biz şu anda evin işleri bitmediği için mi orda değiliz?" diye sordum. cevap vermedi ve aynı lafları tekrarladı. haftaya falan gelirsiniz dedi. e ben annemi haftaya götürüp bayrama nasıl geri göndericem???? onun bunu düşündüğü yok zaten aptal nolcak!!!!! iyi geceler diip kapattı ve hemen yine geri aradı." internetten hesabıma gir de şu kredi borcumu yatır" demek içinmiş. ben de hesabındaki para eksik, nasıl yatırıcaksın (çünkü babasının kredisi otomatik kesiliyor ve babası bugün vermemişse borcunu bu durumda açıkta kalacak) dedim. e sen olanı eft yap dedi. ben de yarın git paranı çek, üstünü tamamlattır, git elden yatır dedim. ooohhhh!!!!! hem beni adam yerine koyma hem de yine de işini bana hallettir!!! oldu canım!!!! bak bakalım derya seni aslında ne büyük dertlerden kurtarıyo her aybaşında!! sen düşün hesabını artık!!!!!
yani işin özü, bizim prens aradı ama işi düştüğü için ve şuanda gelmemi istemediğini ima etmek için aradı!!!!! gayet soğuk ve mesafeli bi konuşmaydı!!!! allahım çıldırmak üzereyim!!!!!
günaydın kızlar:76::76::76::76:kızım hepinize tatlı bi tepik yolluyo sağdan sağdan,onun stili bu
benim karnım kocamaaan çıktıgeçen hafta atağa geçti yavrum
Günaydınnnnn canım arkadaşalrım vee miniğimin arkadaşları. ayy kızlar farkındaysanız 15-20 gün içinde 7. aya giriyoruz. vee umarım kimse erken doğum yapmaz. yavaş yavaş doğumlar yaklaşıyorrr. heyecanda artıyor tabii..
dur kız korkutma Allahn izniyle erken doğuran olmaz inş. 7 aylık bebişler problemli oluyo,küçücük,sarılık,gazlı,inş. vaktinde gelcek bebişlerimiz,inş. küvez maceramız olmayacak
yaa bunları bende duydum ama ben ayırıyorum ne yalan söyliyim. şu dönemde koca yatakta yalnız yatmak hoşuma gidiyor. eşimde salon daha çok esiyor diye orda yatıyor. hem internette ilerleyen 7-8-9. aylarda eşinizden yatağı size bırakmanızı isteyin diyor. bide eşim deli yatar geçen burnuma bir yumrukla uyandım. ya karnımada vurursa deyi korkuyorum. yalnış mı düşünüyorum sizce..
o kadar deli yatıyosa ayır canım,seninki farklı bi durummuş
günaydın cnm. benim oğlanda hep sağdan vurmayı seviyor. ama dün aşağı aşağı teppik attı. korktum noluyor deyi. şu dişimi çektirdiğim boşluk (koca bir kökü varmış) hala sızlıyor. ara vermeden. ne yalan söyliyim bunca zaman sürekli diş ağrısı yaşadığımdan mı ne depresif bişey oldum. hiçç konuşmak istemiyorum, yemek yemek istemiyor, suratım sürekli asık, moralim sürekli bozuk acaba bebişime yansıyor mu bunlar?
kızlar ya benim göğüslerim acayip ağrıyo,2 si de,gece yatarken kalbim sıkışıyo,yatakta dön dön zor yatıyom,çok halsizim,sahura gene kalkamadık,koca yine sahursuz tutuyo,miğdem çok iyi derken,ne yesem ekşiyo şuan,eğildiğim zaman acı su geliyo ağzıma,inceden inceden belim,kasıklarım,karnım ağrıyo,başım dönüyo ara ara,11 den sabah 7 buçuğa kadar uyudum da uykum hafifledi biraz,hazımsızlık geri döndü,prob. yoğurt getirdim yanımda,ayaklarım tekrar şişmeye başladılar,anam zormuş hamilelik ya,eşime yürüyelim dedim akşam bak halin yok,boşver dedi,yok şimdi yürümezsem 7. aydan sonra nasıl yürüyecem dedim,dönüşte yürüyemedim,ayaklarım tutmuyodu,çok halszdim,adam beni götürdüğüne pişman oldu
bizden de herkese kocaman günaydınnbugün biraz daha enerjimi toparladım gibi ve çok mutlu oldum hafta sonuna kadar da eski performansıma tam dönüş yapcam olmuyo böle sessiz sedasız herkes burdan da şu çıkıyo ben baya arızaymışım ki sesi çıkan her yerde benmişim
benimde çıktttııııııı h.sonu sahilde bi kız geldi hamilemisiniz dedi evet dedim hayırlı olsun dedi hehehehehe süper yaaa nası akıl ediyolar anlam veremiyorum bakalım bizimkiler neler dicek şaşırıp kalcaz kimi zaman:)))
ya ben doktorumdan vazgeçmiştim ya kocam da diyoki önceki bebek olayını o kadın biliyo idare et tatili de ona sor falan kadını aradım tetanozu sorucam tatile çıkmış haftaya perş döncekmiş bende o gün için randevu aldım ama çokta geç olucak yaaa napsamki herkes 2.aşılara başladı artık ben 1.yi bile vurduramadım korkuyorumda o aşıdan napsam sizce
benimde çıktttııııııı h.sonu sahilde bi kız geldi hamilemisiniz dedi evet dedim hayırlı olsun dedi hehehehehe süper yaaa nası akıl ediyolar anlam veremiyorum bakalım bizimkiler neler dicek şaşırıp kalcaz kimi zaman:)))
ya ben doktorumdan vazgeçmiştim ya kocam da diyoki önceki bebek olayını o kadın biliyo idare et tatili de ona sor falan kadını aradım tetanozu sorucam tatile çıkmış haftaya perş döncekmiş bende o gün için randevu aldım ama çokta geç olucak yaaa napsamki herkes 2.aşılara başladı artık ben 1.yi bile vurduramadım korkuyorumda o aşıdan napsam sizce
ayyy cnm kıyamam sana yaaa. Analarımızı şimdi daha iyi anlıyoruz demi. Allah hepimzin yardımcısı olsun. bende bu dişteki apseden mi ne eşim diyor acayip horluyorsun. salondan duyuluyor normal değil bu diyor. bilmiyorum ki zaten yatmak, yatakta doğru pozisyonu almak sıkıntı olmaya başladı şimdiden.
doğru biz 8 kardeşiz,ablam 17 yaşında öldü,annem 11 çocuk dünyaya getirmiş,3 ü 40 ı çıkmadan ölmüş,abimin ikizi karnında ölmüş,8 çocuğu birden büyütmüş,çamaşır elde,bulaşık elde,ben 6 aylıkken halı kursuna gider hocalık yaparmış,beni evde bırakırmış,arada bi ablamları gönderirmiş,çok uykucu,akıllıymışım,emzirir,oynatır,uyurmuşum,15-16 saat,halen de uyuyomben 10 yaşında kardeşim 7 yaşındayken babam herşeyi batırdığı için dükkan açtı annem,o dükkanı büyüttü,o dükkanla 2 daire ev yapto,4 çocuğu okuttu,oy çilekeş anam,geçen yıl dükkanı bıraktı,belinde bir sürü problem vardı,ameliyat oldı,6 ay geçti ameliyat üzerinden azcık yorulsa eskisinden beter oluyo,diz altında bağlar yırtılmış,ayağında topuk dikeni çıkmış,böbreğinde taş vardı kırdırdı,ara ara yine çamur oluşuyo,yaşı 61,bu kadar çocuğu besle büyüt yorul,şimdi de çekiyo işte garibim sağlık gitmiş elden,annelik çok zor hakkaten
ayyy cnm kıyamam sana yaaa. Analarımızı şimdi daha iyi anlıyoruz demi. Allah hepimzin yardımcısı olsun. bende bu dişteki apseden mi ne eşim diyor acayip horluyorsun. salondan duyuluyor normal değil bu diyor. bilmiyorum ki zaten yatmak, yatakta doğru pozisyonu almak sıkıntı olmaya başladı şimdiden.
diş ağrısı çok zor Allah yardımcn olsun canım,inş. artmaz,doğumdan sonra halledersin,kalsiyum hapı mı alıyodun sen
canım aşıyı bana sağlık ocağı şu tarihte gel vurucaz dedi bende dr kontrole gittiğimde sordum hiçbir sakıncası yok bizde hamilelere öneriyoruz vurdurabilirsin demişti... ben o demesede vuracaktım kuzenim çapada hemşire bana hamileliğimin başında o demişti tetanoz aşısını mutlaka vurdur hastane ortamları belli olmaz demiştiDD
kızlar slm...
birşey sormak istiyorum.. ben kendi dr. uma bayramdan sonraki hafta gideceğim normalde.. ama şeker taraması için vakit geçmiş oluyor sanırsam emin olamadım.. acaba gitmeden haftaya sağlık ocağına mı gitsem.. orada şeker taraması yapıyorlarmı ki? bilginiz varmı? dr u mu aramadan size danışayım dedim..
bana sorarsan vurdur derim ama yinede sen bilirsin tatlım... dediğin gibi haftayı beklersen 23.hafta olacakBEN direk gidip vurdurıyım o zaman en iyisi bu karıyı beklersem ben...
hadi gözün aydın canımBana da artık metroda hemen yer veriyolar. Dimek ki yumoşum yeteri kadar büyümüş
Her gören bu ne 5aylık mı bu şimdi diyip duruyodu, gıcık oluyodum. İki üç gündür pek bi mutluyum bu konuda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?