ayyy cnm kıyamam sana yaaa. Analarımızı şimdi daha iyi anlıyoruz doğru biz 8 kardeşiz,ablam 17 yaşında öldü,annem 11 çocuk dünyaya getirmiş,3 ü 40 ı çıkmadan ölmüş,abimin ikizi karnında ölmüş,8 çocuğu birden büyütmüş,çamaşır elde,bulaşık elde,ben 6 aylıkken halı kursuna gider hocalık yaparmış,beni evde bırakırmış,arada bi ablamları gönderirmiş,çok uykucu,akıllıymışım,emzirir,oynatır,uyurmuşum,15-16 saat,halen de uyuyomben 10 yaşında kardeşim 7 yaşındayken babam herşeyi batırdığı için dükkan açtı annem,o dükkanı büyüttü,o dükkanla 2 daire ev yapto,4 çocuğu okuttu,oy çilekeş anam,geçen yıl dükkanı bıraktı,belinde bir sürü problem vardı,ameliyat oldı,6 ay geçti ameliyat üzerinden azcık yorulsa eskisinden beter oluyo,diz altında bağlar yırtılmış,ayağında topuk dikeni çıkmış,böbreğinde taş vardı kırdırdı,ara ara yine çamur oluşuyo,yaşı 61,bu kadar çocuğu besle büyüt yorul,şimdi de çekiyo işte garibim sağlık gitmiş elden,annelik çok zor hakkaten
üfff üff o vakit çektikleri şimdi çıkıyor işte. Allah analarımızı cennete koysun inşallah. anadan başkası çekmez bu kadarını. benim annemde 5 çocuk büyüttü. 5 inide okuttu. gece sabaha kadar el işi örerdi dışarıya yetişsin diye. şimdi bir böbreğini, safra kesesini, rahminin tümünü aldılar. daha fıtık ameliyatı olucak, yüksek tansiyonu, kolestrolü var. Allah acısın onların haline.
ayyy cnm kıyamam sana yaaa. Analarımızı şimdi daha iyi anlıyoruz demi. Allah hepimzin yardımcısı olsun. bende bu dişteki apseden mi ne eşim diyor acayip horluyorsun. salondan duyuluyor normal değil bu diyor. bilmiyorum ki zaten yatmak, yatakta doğru pozisyonu almak sıkıntı olmaya başladı şimdiden.
diş ağrısı çok zor Allah yardımcn olsun canım,inş. artmaz,doğumdan sonra halledersin,kalsiyum hapı mı alıyodun sen
yok cnm dişimi c.tesi çektirdim. ama köpek dişiydi bide apseliydi. yeri hala sızlıyor. iltihaptan mı bilmiyorum ama inşallah başka diş kaybetmem. inşallah 2 güne kalmaz sızısıda geçer yeri kapnırda bende rahat ederim Allah'ımın izniyle..
kızlar kilo muhabbetine bir katkı da benden. tam 7 kilo almışım. yuh bana. normalden daha az yediğime eşim bile şahit. ikimiz de inanamıyoruz. ama nasıl oluyorsa o kilo gelip benim kalçalarıma ve göbişime yerleşiyo. hayret yani. bu arada günaydın
üfff üff o vakit çektikleri şimdi çıkıyor işte. Allah analarımızı cennete koysun inşallah. anadan başkası çekmez bu kadarını. benim annemde 5 çocuk büyüttü. 5 inide okuttu. gece sabaha kadar el işi örerdi dışarıya yetişsin diye. şimdi bir böbreğini, safra kesesini, rahminin tümünü aldılar. daha fıtık ameliyatı olucak, yüksek tansiyonu, kolestrolü var. Allah acısın onların haline.
aminn canım aminnn
kızlar slm...
birşey sormak istiyorum.. ben kendi dr. uma bayramdan sonraki hafta gideceğim normalde.. ama şeker taraması için vakit geçmiş oluyor sanırsam emin olamadım.. acaba gitmeden haftaya sağlık ocağına mı gitsem.. orada şeker taraması yapıyorlarmı ki? bilginiz varmı? dr u mu aramadan size danışayım dedim..
kızlar slm...
birşey sormak istiyorum.. ben kendi dr. uma bayramdan sonraki hafta gideceğim normalde.. ama şeker taraması için vakit geçmiş oluyor sanırsam emin olamadım.. acaba gitmeden haftaya sağlık ocağına mı gitsem.. orada şeker taraması yapıyorlarmı ki? bilginiz varmı? dr u mu aramadan size danışayım dedim..
canım o kilonun en az yarım kilosu bebeğin zaten.. boşver takma kafana... bende yemiyorum ama ha bire tartıda yüksek çıkıyorum
kilo konusunda rekorumu kimseye kaptıramıycam galiba 64 il başladım (boyum 1:68) 81 oldum. 17 kilove evet bende hamişlikten önce daha çok yerdim şimdi yiyemiyorum. örn: dün sabah kahvaltıda 2 lokma ekmek attım ağzıam briazda peynir. o oldu akşam iftara kadar cnm su bile çekmedi.
iftardada bir tabak çorba, bir parçada yemk yedim okadar gel gör ki herkesin 2 katı hatta 3 katı kilo alıyorum ben yaa.:18::18::18::18:
kilo konusunda rekorumu kimseye kaptıramıycam galiba 64 il başladım (boyum 1:68) 81 oldum. 17 kilove evet bende hamişlikten önce daha çok yerdim şimdi yiyemiyorum. örn: dün sabah kahvaltıda 2 lokma ekmek attım ağzıam briazda peynir. o oldu akşam iftara kadar cnm su bile çekmedi.
iftardada bir tabak çorba, bir parçada yemk yedim okadar gel gör ki herkesin 2 katı hatta 3 katı kilo alıyorum ben yaa.:18::18::18::18:
bende 10 kilo aldım:)74 le basladım 84 oldumm :)))gelsin kilolar gelsinn kilolarrr
cnm bence senin çocuk bizimkilerin içinde en garanticisi yemeği buldukça ne kadar olursa olsun hemen depoluyo noluuuurrr nolmaazzz anacım diyodur ben stoğu ii tıutuyimde aç neyim kalmıyım diyo sanırım e haliyle bi kişilik özelliğini anlamış oluyos bu şekilde:))))) senceeee????
buseli yaa,
sen bu kadar kilo almamışsındır ödemdir onlar, doktora görünsene, hem az da yiyomuşsun, benim gibi yesen nolcak o zaman, bence değerlerine tekrar baktır
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım. geçen gün milupaya mail atmıştım. dün hamileyim paketim geldi.
ayyy o minnacık bezler ne öyle yiyesim geliyo onları bebikimin totosu o kadar küçükmü olcak yaaa
bu gidişle pişik kremini bebik doğmadan bitirecem. elime sürüp sürüp kokluyorum çünkü accayipp bebek kokuyo
karnın çıktı mı kız:79::79::79::79:
kızlar, siz nerelere üye oldunuz, nerden gönderdiler, ben 2-3 ay önceydi sanırım yine burdan konuştuğumuzda her yere üye olup numune istiyorum diye mail atmıştım. ama ya olumsuz cevap geldi ya da geri dönmediler. şimdi milupaya mail atıcam. başka nereler var ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?