milupa ne gönderdi
nasilsiniz
kilodan konu acilmis yaaaaa sormayin ben buay 6kg almisim 4 kg annemin yaninda oldu ama 2kag nasil aldim anlamadim buaya kadar sadece 1kag almisdim yani
neyse dun hastahaneden aradilar seker tzesti yapicam su tarihde kontrolle gelin dediler
ya tr karisan yok ne guzel(bir yondednde kotu) bebis kg li derler hoppppppppp diyetisyene gidersin sekerli dogmasin diye
kgli bebek o nedenle kotu yani ondan hep 3-3500 kg olsun yeter diyorum
kizlar dr alttan kontrolle basladimiiiiii yaaaaaaaaaa
kızlar kasım 2010 annelerinden 2011 annelerine tavsiyeler var az önce biraz baktım gayet gzüel şeyler yazmışlar...inceleyin isterseniz...
günaydın hepinizee:)))
oh bee... dün kk neydi öyle... hayatımda çok yer kaplıyormuşsunuz gerçekten...
hep bi eksiklik hiseettim valla...
kızlar bu arada hafta hesabını nasıl yapıyorsunuz. mesala ben bugün 22+2 yim ve 23. haftadayım diyorum. sizlerde mi öyle hesaplıyorsunuz???
cnm bence senin çocuk bizimkilerin içinde en garanticisi yemeği buldukça ne kadar olursa olsun hemen depoluyo noluuuurrr nolmaazzz anacım diyodur ben stoğu ii tıutuyimde aç neyim kalmıyım diyo sanırım e haliyle bi kişilik özelliğini anlamış oluyos bu şekilde:))))) senceeee????
ya canım neden böyle oluyo ama,tsh değerin kaç ki,dahiliyecine desen bu durumu,ilacın dozunu biraz arttırsa tsh 1.5-2 ye düşse bu kadar almazsın,hazımsızlık ta var galiba,ödem de ondan da olmalı,bi çaresine bakman lazım bi an önce,senin için çok zor olcak yoksa,ben hamiş kaldığım kiloya yaklaştım ya da ulaştım karnım ve göğüslerim büyüdü,popomda yana doğru açıldı biraz,ama bi yiyom bi yiyom eskisinin 2 katı
buseli yaa,
sen bu kadar kilo almamışsındır ödemdir onlar, doktora görünsene, hem az da yiyomuşsun, benim gibi yesen nolcak o zaman, bence değerlerine tekrar baktır
aylara göre paylaşımdan kasım annelerinin en altında çıkıyorNerde yazıyor göremedim*
cnm ya top gibi bişey çıktı ama aşının üstüne bide o mahfetti beni acayip geriliyo karnımın yan tarafları ama tecrübeli teyzem dediki senin miden olduğu için çıkmıyo karnın mideme veriyomuşum kiloyu nasıl oluyosa:26::26:ama acayip basenlerim çıktı bide kalçam kocaman oldu eteklerim karnımdan değilde kalçamdan dar geliyo ama hala eski eteklerimi çok rahat giyebiliyorum ve kimse hamile olduğumu anlamıyo
Nerde yazıyor göremedim*
canım sıkma canını o depresyon hali hepimizde oluyor.. sabah çokk mutlu oluyorum akşam bir karamsarlık çöküyor sorma gitsin.. hamilelikten bazen kendimi boşlukta ve çok yanlız hissediyorum..kızlar hepinize günaydın,
keyifleriniz yerindedir umarım.
bizim hiç tadımız tuzumuz yok bu aralar, sanki bi depresyon halimdeyim, mutsuzum
cumartesi detaylı ultrason vardı belki hatırlarsınız, babamızla birlikte gittik, doktor 40 dk.ya yakın baktı, ama bizim tembel oğluşumuzun arkası dönüktü ve tam göstermedi heryerini, doktor beynine, tüm organlarına zorda olsa baktı, kalbine bakarken, bugün yoruldun mu dedi? randevu saat 14:30 daydı, bende sabah kahvaltı yapmadan evi silip süpürmüştüm, 2 saate yakın sürmüştü, bebeğin kalp ritmi biraz yavaş, sen yorulduysan bebekte etkilenmiştir dedi. yarın tekrar çağırdı, hem tüm organlarına yeniden bakarız 2. bir tarama olur dedi,bu doktorum aynı zamanda gebelik takibimide yapıyor, herşeye baktıktan sonra endişelenecek birşey yok diyip durdu ama içim içimi yiyor tabiki( yarın inş. herşey iyi çıkar.
birde bu hafta bebeğimin hareketlerini daha az hissediyorum sabah ve akşam sadece, normal mi acaba? geçen hafta daha çoktu
artı görümcem beni çıldırttı,hala bakıcı mevzusundalar iyi niyet elçisi sanki, bebeğin durumu nasıl diyen yok, bana bakıcı bulmuş, eşimin akrabası bize yakın oturuyor bizde onu düşünmüştük ama gidip konuşmadık, bu daha ben hamile kalmadan yoklamış kadını, kayınvalidem onun 4 yaşındaki çocuğuna bakıyor ya kendini garantiye almak istemiş heralde, bıktım bu fesatlıklarından, üstüne para verseler annelerine baktırmıcam diyorum hala heyecan yapıyorlar
nasilsiniz
kilodan konu acilmis yaaaaa sormayin ben buay 6kg almisim 4 kg annemin yaninda oldu ama 2kag nasil aldim anlamadim buaya kadar sadece 1kag almisdim yani
neyse dun hastahaneden aradilar seker tzesti yapicam su tarihde kontrolle gelin dediler
ya tr karisan yok ne guzel(bir yondednde kotu) bebis kg li derler hoppppppppp diyetisyene gidersin sekerli dogmasin diye
nasilsiniz
kızlar hepinize günaydın,
bizim hiç tadımız tuzumuz yok bu aralar, sanki bi depresyon halimdeyim, mutsuzum
cumartesi detaylı ultrason vardı belki hatırlarsınız, babamızla birlikte gittik, doktor 40 dk.ya yakın baktı, ama bizim tembel oğluşumuzun arkası dönüktü ve tam göstermedi heryerini, doktor beynine, tüm organlarına zorda olsa baktı, kalbine bakarken, bugün yoruldun mu dedi? randevu saat 14:30 daydı, bende sabah kahvaltı yapmadan evi silip süpürmüştüm, 2 saate yakın sürmüştü, bebeğin kalp ritmi biraz yavaş, sen yorulduysan bebekte etkilenmiştir dedi. yarın tekrar çağırdı, hem tüm organlarına yeniden bakarız 2. bir tarama olur dedi,bu doktorum aynı zamanda gebelik takibimide yapıyor, herşeye baktıktan sonra endişelenecek birşey yok diyip durdu ama içim içimi yiyor tabiki( yarın inş. herşey iyi çıkar.
birde bu hafta bebeğimin hareketlerini daha az hissediyorum sabah ve akşam sadece, normal mi acaba? geçen hafta daha çoktu
artı görümcem beni çıldırttı,hala bakıcı mevzusundalar iyi niyet elçisi sanki, bebeğin durumu nasıl diyen yok, bana bakıcı bulmuş, eşimin akrabası bize yakın oturuyor bizde onu düşünmüştük ama gidip konuşmadık, bu daha ben hamile kalmadan yoklamış kadını, kayınvalidem onun 4 yaşındaki çocuğuna bakıyor ya kendini garantiye almak istemiş heralde, bıktım bu fesatlıklarından, üstüne para verseler annelerine baktırmıcam diyorum hala heyecan yapıyorlar
kızlar hepinize günaydın,
ya alttan nie bakıyorlarki şimdiden offf sıkıntıı geldii yinee banaDDDDDDben muayene olamam alttan falann yawwww DDbnm hiç alttan bakılmadıı.umarımda bakılmazz dogumdan değilde su catı muayenesi d,iyorlarr ya ondan acayip korkuyorum b,ide acılma olup olmadığına bakıyorlarmışş benn nsll normal doğum yaopacaksammmm cok zor.ama temelinde önceden vajinusmus hastası olmam yatıyo işte.ben eşimle zor beraber olmusumm bide o koca koca ellerr orayaa offf offf inananasım bilee gelmiyooo (((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?