2011 Aralık Anneleri

kızlar kasım 2010 annelerinden 2011 annelerine tavsiyeler var az önce biraz baktım gayet gzüel şeyler yazmışlar...inceleyin isterseniz...

günaydın hepinizee:)))

oh bee... dün kk neydi öyle... hayatımda çok yer kaplıyormuşsunuz gerçekten...

hep bi eksiklik hiseettim valla...

kızlar bu arada hafta hesabını nasıl yapıyorsunuz. mesala ben bugün 22+2 yim ve 23. haftadayım diyorum. sizlerde mi böyle hesaplıyorsunuz???

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar

kılo konusunda bende 4 kılo aldım sadece ama ben zaten kılolu hamıle kaldıgım ıcın ne kadar az alırsam o kadar iyiama yemek konusunda istahımda yetınde masallah

canım ne alttan kontrolüne başladımı diyorsun
benim 3 aya kadar hepppp alttan baktı 3.aydan sonra karnımdan bakmaya başladı ki şimdide ayda bir çağırmaya başladı.. düşün 3 ay her 10 günde bir alttan muayene oldum

evet canım hakketten dün neydi öyle...
doğrusu senin dediğin gibi yani sen 23 haftalıksın ama ben 22+2 diyorum yanlış olmasın diye..

olabilri cnm. babasıda garnaticidir. maaşallah babsının ağzı hiç boş durmaz ha brie yer. pek fazla kilo almaz. ay en siniride oo karşımda tıkınıyo tıkınıyo ben ağzıma bri lokma atmıyorum cnm istemiyor çünkü. sonrada bana çok kilo aldın az ye diyor. ıyyyy sinir şey. sen az yee. hayır o yiyor ben kilo alıyorum sankim.

ahh nerde hayır öyle dolap başına üşüşsem diycem ki yedim de aldım kardeşim hayır yok yani. tsh felan baktılar yarın sonuçları alıcam yazarım sana cnm. haftaya salıda şeker yüklemem var. umarım şeker çıkmaz. birde idrarda proteine baktır ddi sağlık ocağındaki doktor. haftaya salı onada baktırırcam. artık oda yoksa napıyım yapı meselesi diycem çıkıcam.

buseli yaa,

sen bu kadar kilo almamışsındır ödemdir onlar, doktora görünsene, hem az da yiyomuşsun, benim gibi yesen nolcak o zaman, bence değerlerine tekrar baktır

baktırıryorum cnm. işin enteresan kısmı o 17 kilo nerde bilmiyorum. bacakalrım eski zayıf haline döndü. ödem azaldı eskisi kadar değil, gögüslerim çok büyümedi. dikine çıkan bir karnım var epey 7-8 aylık gibi duruyor ama yanlarımda bişey yok. kalçam kilo almadı. göbeğim dışında diğer yerlerim pek afrketmedi de bu 17 kilo nereden alındı onu merak ediyorum.kemiklerim mi ağırlaştı nedir anlayamıyorum zaten..

ben etekleri 16. haftadan sonra giyemedim,donları bile aydır büyük giyiyom pantolon ise hamiş pantolonları memişler 75-80 derken 95 e çıktı halen ağrıyıp şişiyolar,dün yürüyüşe çıkarken sütyen bile takmadım kocamanlar

kızlar hepinize günaydın,

keyifleriniz yerindedir umarım.

bizim hiç tadımız tuzumuz yok bu aralar, sanki bi depresyon halimdeyim, mutsuzum

cumartesi detaylı ultrason vardı belki hatırlarsınız, babamızla birlikte gittik, doktor 40 dk.ya yakın baktı, ama bizim tembel oğluşumuzun arkası dönüktü ve tam göstermedi heryerini, doktor beynine, tüm organlarına zorda olsa baktı, kalbine bakarken, bugün yoruldun mu dedi? randevu saat 14:30 daydı, bende sabah kahvaltı yapmadan evi silip süpürmüştüm, 2 saate yakın sürmüştü, bebeğin kalp ritmi biraz yavaş, sen yorulduysan bebekte etkilenmiştir dedi. yarın tekrar çağırdı, hem tüm organlarına yeniden bakarız 2. bir tarama olur dedi,bu doktorum aynı zamanda gebelik takibimide yapıyor, herşeye baktıktan sonra endişelenecek birşey yok diyip durdu ama içim içimi yiyor tabiki ( yarın inş. herşey iyi çıkar.

birde bu hafta bebeğimin hareketlerini daha az hissediyorum sabah ve akşam sadece, normal mi acaba? geçen hafta daha çoktu

artı görümcem beni çıldırttı,hala bakıcı mevzusundalar iyi niyet elçisi sanki, bebeğin durumu nasıl diyen yok, bana bakıcı bulmuş, eşimin akrabası bize yakın oturuyor bizde onu düşünmüştük ama gidip konuşmadık, bu daha ben hamile kalmadan yoklamış kadını, kayınvalidem onun 4 yaşındaki çocuğuna bakıyor ya kendini garantiye almak istemiş heralde, bıktım bu fesatlıklarından, üstüne para verseler annelerine baktırmıcam diyorum hala heyecan yapıyorlar

ya alttan nie bakıyorlarki şimdiden offf sıkıntıı geldii yinee bana DDDDDDben muayene olamam alttan falann yawwwwDDbnm hiç alttan bakılmadıı.umarımda bakılmazz dogumdan değilde su catı muayenesi d,iyorlarr ya ondan acayip korkuyorum b,ide acılma olup olmadığına bakıyorlarmışş benn nsll normal doğum yaopacaksammmm cok zor.ama temelinde önceden vajinusmus hastası olmam yatıyo işte.ben eşimle zor beraber olmusumm bide o koca koca ellerr orayaa offf offf inananasım bilee gelmiyooo(((((((((((((

neredesinfiruzeeee nerdesin hakkaten kız?
cumartesi kozazimla emzirme ve bebek bakım kursuna katıldık. çok güzel geçti. bizden var mıydı acaba merak ettim. sen katıldın mı? bu cumartesi de normal doğum kursu var. bu çok daha önemli benim için yine katılcaz inşallah.
dün sağlık ocağına gittim. orda çok tatlı bi hemşire vardı. hastane ve dr tavsiye etti isteğim üzerine. ztbde yapmış o da çoook memnun kalmış. vipinde yapmış. orda filiz hanım diye bi dr var dedi onun özeline gitmişler. 180tl muayene ücreti ama bunlara sağlıkçı indirimi yapmış 150tlye gelmiş. ben de şöle bi hesap yaptım: şimdi biz en fazla 3 ay gitcez o da 540 yapar e ztbde de doğum en fazla 500e gelio. toplamda 1000e kurtarmış olcaz yani. her aradaığımızda bulabileceğimiz bi drumuz da olacak şükür, fatih hastanesindeki gibi sahipsiz değiliz. dün de başkenti söylemişler işte muayeneler 30a doğum da 500e düşmüş, bakalım aricam şimdi. iki seçenek çıktı işte önümüze nası seviniom anlatamam:)

canım sıkma canını o depresyon hali hepimizde oluyor.. sabah çokk mutlu oluyorum akşam bir karamsarlık çöküyor sorma gitsin.. hamilelikten bazen kendimi boşlukta ve çok yanlız hissediyorum..
bebeğin için ise hiççç canını sıkma birşey çıkmayacak sen yoruldun diye oda yorulmuştur... dualarım hepimizle...
o pis örümceğini ise Allaha havale ediyorum.. salla gitsin.. tasası ona mu düştü dediğin gibi kendi totosu için o hesapalrı yapıyor.. hiçç umurunda olmasın al birini vur ötekine çünkü..

ne alttan kontrolü yaa daha erken değilmi ben son ayda başlarlar diye düşünüyordum feci korkuyorumm

[QUOTE=buseli
ahh nerde hayır öyle dolap başına üşüşsem diycem ki yedim de aldım kardeşim hayır yok yani. tsh felan baktılar yarın sonuçları alıcam yazarım sana cnm. haftaya salıda şeker yüklemem var. umarım şeker çıkmaz. birde idrarda proteine baktır ddi sağlık ocağındaki doktor. haftaya salı onada baktırırcam. artık oda yoksa napıyım yapı meselesi diycem çıkıcam.

idrardaki protein şekeri de ortaya koyuyo,ben baktırmıştım,aksine troit ilacı şekeri düşürüyo çeyrek almama rağmen:26::26::26:

ne alttan kontrolü yaa bide alttan da mı kontrol edecekler.

o mutsuzluk bende de var ama nedenini bilemiyorum. sen bu örümceklere kafayı takma boşverr. benim örümceğinde kızına kaynanam bakıyorda bu ilk okula başlasında ondan sonra sen çocuk yaprasın diyorlardı bana. oldu milletin çocuğunun büümesini bekleyecem sankim. sinir bunlar boşverrr sen bebeişine odaklan. ayrıca herhafta aynı oynamaz sıkma canını. ama süt içince daha çok oynuyorlar oda bir gerçek..

sen canını sıkma canım allah herkesin kalbine göre verirmiş bırak görümcen uğraşsın dursun

canım bebek konusunda da endişelenme benim bazen 2 gün hiç hissetmediğim oluyor onu da o günler de çok hareket ettiğime yoruyorum oturup dinlensem hissederim de mi yaa. hiçbir şeyi kötüye yorma. hem doktorun da endişelenecek bişey yok demiş ona güven canını sıkma..

offff canım sorma ilk kontrole gittiğimde de alttan bakacaz olmaz dedim ama ben öyle bakıyorum dedi.... ayyy ennn uyuz olduğum şey mecbur kabul ettim... sonra insan alışıyor.. hatta daha net çıktığı için ult görüntüsü 3 aydan sonra baktım bebeğimi net görmüyorum alttan baksanız dedim diğer türlü net olmuyor dedim.. dr güldü ilk kızmıştın bana dedi.... tabi ona hak verdim sonradan çünkü benim ilk düşüğüm olmuştu o yüzden daha detaylı kontrol etmesi gerekliydi...
kapatacan gözlerini olcak bitçek tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…