2011 Aralık Anneleri

alttan neden muayene oluyoruz kiiiiii

alttan neden muayene ediyolarkiii

canim bende ilk ay alttan kontrol oldum simdi 5aydan sonrada hep alttan kontrol olacak acilma varmi diye .cunku 28 haftada bebeklerde dogabildigi icinnnnnn

ne alttan kontrolü yaa daha erken değilmi ben son ayda başlarlar diye düşünüyordum feci korkuyorumm

kizlar bebislerimiz icin bi dahaki ay yarimiz 7.ayini bitirmis oluyor ve alttan kontrolller basliyorrrrr tabi turkiyede nasil onu bilemeyecegim
caanim gunun gecdikden sonra her 2 gunde bir allttan kontrol oluyor alismalisinnnnn

teşkkür ederim canım, birde sadece ben varken konuşuyorlar eşimin yanında bakıcı lafı eden yok, ters nişey soyler diye, bende dün ona anlattım herşeyi allahtan oda bana hak veriyor, boşver takma kafana ama sen rahat olacaksan cevap ver onlara içindekileri soyle böyle içine atıp ağlayıp kendini üzme dedi. bebişim iyi olsunda gerisi vız gelir artık :))

kızlar bu arada cumartesi günü kontrolden sonra mağazaları dolaştık biraz, sizde hemen söyleyeyim, kozyatağında demstock 'un outleti varmış ( kk'dan öğrenmiştim bende) bir katı sadece mother care, ve çook güzel ürünler var, fiyatlarıda uygun, heryerde olduğu gibi 5 stand kızlar içinse 1 stand erkekler için var ( imkanınız olursa arada bakın derim. ürünler belli aralıklarla geliyormuş, mesela çok güzel montlar vardı erkek bebekler için mother care 33 TL içi yünlü falan, birkaç tane beşik vardı, mclaren marka bebek arabaları vardı 500 TL gibi, baston arabalar vardı mother care 100 TL, ayakkabılar vardı yine çok kaliteli, kızlarınkini saymayayım zaten birsürü şey :)))

sizede söyleyeyim dedim bazen çok güzel şeyler oluyormuş bazende pek bişey bulunmuyormuş arada gidip bakmak lazım

ya kızlar ağlayacam ya bu bebiş beni çok duydulandırdı tişörtün üstünde bebek var,elinde biberon,kızım tam göbeğimin 5-6 cm yukarısından tekmemi atıyo aetık yumruk mu atıyo,tişört yükselip yükselip iniyo,çok komik ve tatlı,onun minnak ayaklarını yerim ben,2. kahvaltıyı yaptıktan sonra oldu,yemek yiyince tekmeler havada uçuşuyo,bi de meyve yiyince

alttan neden muayene ediyolarkiii

neyseki bu kontrole antepte bayan dr. a gidecem,burdaki dr. erkek çünkü32 gün ara vermiş olcam ama olsun,bi de eğitim dönüşü 25 eylülde giderim oraya,sonra da bi aksilik olmazsa,4 kasıma kadar gitmem,inş. herşey yolunda olur,problem olursa hafta sonu arabayla 2 saat sürüyo,gider geliriz,1 ay içinde arabamızı almış olcaz

kızlar selam giremiyom uzun zamandır böle maydonoz gibi daldım kusura bakmayın size bişi sorcam kundurcı gögsü diye bi rahatsızlık duydunuzmu

kızlar selam giremiyom uzun zamandır böle maydonoz gibi daldım kusura bakmayın size bişi sorcam kundurcı gögsü diye bi rahatsızlık duydunuzmu

göğüs kemiğinin birbirinden farklı olması,göğüslerin şeklinin ve büyüklüğünün birbirinden farklı olması,ben de var,göğsümün biri daha ufak ve göğüs kemiği biraz yukarda diğerine göre,buna kundura göğüs deniyo,aşırı fark yok ama biraz var işte

kızlarrr gunaydınnn ewt saglık ocagıda ebeler tarafından oluyor bende saglık ocagına yptırdım elı hafıftı allahtan aguston 22 ıkınıcıyı yaptırcam

kızlar sabahları sırt üstü yatarken uyandığımda, bebeğimin resmen yukarı doğru toplandığını hissediyorum
karnım sipsivri oluyor, dışardan bakınca belli oluyor
sizde de oluyor mu

yukarda olan kemik sağ tarafta,küçük göğsüm de sağda,ama bu günlerde kalbim çok çarpıyo,büyüyen rahimden kaynaklanıyomuş nette öyle diyo

benimde çok çarpıyo acaba gögüs deformitesinden mi yoksa baska bişeyden mi diye çok kortum deryacım benimki 2 taraflı çökük bide o yüzden panik ataklardayım Allah herkeze yardım etsinn

benimde çok çarpıyo acaba gögüs deformitesinden mi yoksa baska bişeyden mi diye çok kortum deryacım benimki 2 taraflı çökük bide o yüzden panik ataklardayım Allah herkeze yardım etsinn

netten resimlere baktım da benimki öyle çökük falan değil,dışardan da pek anlaşılmıyo,sade 1 cm kadar sağ göğüs kafesi yukarda ve o taraftaki göğsüm şekil olarak aynı,büyüklüğü diğerinden biraz küçük,bana da eşim dedi,sen de kundura göğüs var diye,daha önce hiç duymamıştım,ama netteki resimlerle alakası yok çok şükür,sakin ol canım,sırt üstü yatma,rahim kasları daha çok kasılıp,kan dolsşımı yavaşlayıp çarpıntı yaparmış,kramp oluşurmuş,dolaşım bozulduğu için yüzde,el ve ayakta ŞİŞLİK olurmuş,sola dönerek yat en sağlıklısı bu

kızlar sabahları sırt üstü yatarken uyandığımda, bebeğimin resmen yukarı doğru toplandığını hissediyorum
sizde de oluyor mu

seninki erkek olduğundan galiba,dikine duruyo kese de bebişte,benim kız sırt üstü yatıyo sağda veya solda oluyo kafası,bazen bi taraf yükseliyo,diğer taraf çukurda kalıyo

saol canım sol tarafımız çürüycek ama olsun :) bizde bebişlerimizde sağlıklı olsunlarda

yok ya ben henüz geçemedim hamile kıyafetlerine :44:

annem sende de yok yok yaa

sizde de oluyor mu

seninki erkek olduğundan galiba,dikine duruyo kese de bebişte,benim kız sırt üstü yatıyo sağda veya solda oluyo kafası,bazen bi taraf yükseliyo,diğer taraf çukurda kalıyo

benim bebik de dün kafasını sol taraftan 1-2 kere uzattı çok güldük yaa

normalde kafası sağ tarafımda yukardaydı, demek ki artık yavaş yavaş dönecek, hiç dönemeyeceği doktorun korkutmasıymış, çok sevindim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…