nasilsiniz
kilodan konu acilmis yaaaaa sormayin ben buay 6kg almisim 4 kg annemin yaninda oldu ama 2kag nasil aldim anlamadim buaya kadar sadece 1kag almisdim yani
neyse dun hastahaneden aradilar seker tzesti yapicam su tarihde kontrolle gelin dediler
ya tr karisan yok ne guzel(bir yondednde kotu) bebis kg li derler hoppppppppp diyetisyene gidersin sekerli dogmasin diye
kgli bebek o nedenle kotu yani ondan hep 3-3500 kg olsun yeter diyorum
kizlar dr alttan kontrolle basladimiiiiii yaaaaaaaaaa
nasilsiniz
kilodan konu acilmis yaaaaa sormayin ben buay 6kg almisim 4 kg annemin yaninda oldu ama 2kag nasil aldim anlamadim buaya kadar sadece 1kag almisdim yani
neyse dun hastahaneden aradilar seker tzesti yapicam su tarihde kontrolle gelin dediler
ya tr karisan yok ne guzel(bir yondednde kotu) bebis kg li derler hoppppppppp diyetisyene gidersin sekerli dogmasin diye
kgli bebek o nedenle kotu yani ondan hep 3-3500 kg olsun yeter diyorum
kizlar dr alttan kontrolle basladimiiiiii yaaaaaaaaaa
canım ne alttan kontrolüne başladımı diyorsun
benim 3 aya kadar hepppp alttan baktı 3.aydan sonra karnımdan bakmaya başladı ki şimdide ayda bir çağırmaya başladı.. düşün 3 ay her 10 günde bir alttan muayene oldum
ne alttan kontrolü yaadaha erken değilmi ben son ayda başlarlar diye düşünüyordum feci korkuyorumm
ne alttan kontrolü yaa bide alttan da mı kontrol edecekler.
o mutsuzluk bende de var ama nedenini bilemiyorum. sen bu örümceklere kafayı takma boşverr. benim örümceğinde kızına kaynanam bakıyorda bu ilk okula başlasında ondan sonra sen çocuk yaprasın diyorlardı bana. oldu milletin çocuğunun büümesini bekleyecem sankim. sinir bunlar boşverrr sen bebeişine odaklan. ayrıca herhafta aynı oynamaz sıkma canını. ama süt içince daha çok oynuyorlar oda bir gerçek..
canım sıkma canını o depresyon hali hepimizde oluyor.. sabah çokk mutlu oluyorum akşam bir karamsarlık çöküyor sorma gitsin.. hamilelikten bazen kendimi boşlukta ve çok yanlız hissediyorum..
bebeğin için ise hiççç canını sıkma birşey çıkmayacak sen yoruldun diye oda yorulmuştur... dualarım hepimizle...
o pis örümceğini ise Allaha havale ediyorum.. salla gitsin.. tasası ona mu düştü dediğin gibi kendi totosu için o hesapalrı yapıyor.. hiçç umurunda olmasın al birini vur ötekine çünkü..
alttan neden muayene ediyolarkiii
kızlar selam giremiyom uzun zamandır böle maydonoz gibi daldım kusura bakmayın size bişi sorcam kundurcı gögsü diye bi rahatsızlık duydunuzmu
canım bende de var o yüzden sordum kalbinde rahatsızlık yapıyomu peki
kızlar slm...
birşey sormak istiyorum.. ben kendi dr. uma bayramdan sonraki hafta gideceğim normalde.. ama şeker taraması için vakit geçmiş oluyor sanırsam emin olamadım.. acaba gitmeden haftaya sağlık ocağına mı gitsem.. orada şeker taraması yapıyorlarmı ki? bilginiz varmı? dr u mu aramadan size danışayım dedim..
yukarda olan kemik sağ tarafta,küçük göğsüm de sağda,ama bu günlerde kalbim çok çarpıyo,büyüyen rahimden kaynaklanıyomuş nette öyle diyo
benimde çok çarpıyo acaba gögüs deformitesinden mi yoksa baska bişeyden mi diye çok kortum deryacım benimki 2 taraflı çökük bide o yüzden panik ataklardayım Allah herkeze yardım etsinn
kızlar sabahları sırt üstü yatarken uyandığımda, bebeğimin resmen yukarı doğru toplandığını hissediyorum
karnım sipsivri oluyor, dışardan bakınca belli oluyor
sizde de oluyor mu
netten resimlere baktım da benimki öyle çökük falan değil,dışardan da pek anlaşılmıyo,sade 1 cm kadar sağ göğüs kafesi yukarda ve o taraftaki göğsüm şekil olarak aynı,büyüklüğü diğerinden biraz küçük,bana da eşim dedi,sen de kundura göğüs var diye,daha önce hiç duymamıştım,ama netteki resimlerle alakası yok çok şükür,sakin ol canım,sırt üstü yatma,rahim kasları daha çok kasılıp,kan dolsşımı yavaşlayıp çarpıntı yaparmış,kramp oluşurmuş,dolaşım bozulduğu için yüzde,el ve ayakta ŞİŞLİK olurmuş,sola dönerek yat en sağlıklısı bu
yok ya ben henüz geçemedim hamile kıyafetlerine :44:ben etekleri 16. haftadan sonra giyemedim,donları bile aydır büyük giyiyom pantolon ise hamiş pantolonları memişler 75-80 derken 95 e çıktı halen ağrıyıp şişiyolar,dün yürüyüşe çıkarken sütyen bile takmadım kocamanlar
göğüs kemiğinin birbirinden farklı olması,göğüslerin şeklinin ve büyüklüğünün birbirinden farklı olması,ben de var,göğsümün biri daha ufak ve göğüs kemiği biraz yukarda diğerine göre,buna kundura göğüs deniyo,aşırı fark yok ama biraz var işte
kızlar sabahları sırt üstü yatarken uyandığımda, bebeğimin resmen yukarı doğru toplandığını hissediyorum
karnım sipsivri oluyor, dışardan bakınca belli oluyor
sizde de oluyor mu
seninki erkek olduğundan galiba,dikine duruyo kese de bebişte,benim kız sırt üstü yatıyo sağda veya solda oluyo kafası,bazen bi taraf yükseliyo,diğer taraf çukurda kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?