yok ya ben henüz geçemedim hamile kıyafetlerine :44:
annem sende de yok yok yaa
kız öyle çok fazla değil azcık fark var da benim bilmiş kocam,komando ya o dedi bana senden komando olmaz sende kundura göğüs var diye herşeyi öğrendik yav filozof oldum galiba
benim bebik de dün kafasını sol taraftan 1-2 kere uzattıçok güldük yaa
normalde kafası sağ tarafımda yukardaydı, demek ki artık yavaş yavaş dönecek, hiç dönemeyeceği doktorun korkutmasıymış, çok sevindim valla
kız öyle çok fazla değil azcık fark var da benim bilmiş kocam,komando ya o dedi bana senden komando olmaz sende kundura göğüs var diye herşeyi öğrendik yav filozof oldum galiba
seninki erkek olduğundan galiba,dikine duruyo kese de bebişte,benim kız sırt üstü yatıyo sağda veya solda oluyo kafası,bazen bi taraf yükseliyo,diğer taraf çukurda kalıyo
yaa avatarın ne kadar güzel durup durup bakıyorum çok tatlı maşallah
yaa avatarın ne kadar güzel durup durup bakıyorum çok tatlı maşallah
ismimize karar verdik teyzesi benm adım tuba demet,oda tuba sare oldu herkes sare bebek diye seviyoderya teyzesi listeye yazar artık,zaten listenin altına da yazdık
bizimki de kesinleşti sanırım. mehmet semih olacak inşallah. kayınbabama çekmesin de... kızlar çekmez di mi adı mehmet diye? çok korkuyorum çünkü adam normal değil
bizimki de kesinleşti sanırım. mehmet semih olacak inşallah. kayınbabama çekmesin de... kızlar çekmez di mi adı mehmet diye? çok korkuyorum çünkü adam normal değil
bize dedin sandıkhatlar karıştı
herkesee merhabaaa bugun doktorla randevumuz vardı yakışıklı oğlumu gördümm. ama doktorr dediki 10 gün geriden geliyosunnnmoralim bozulduu. ne yemem lazımm. yemektenmi oluyo bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?