2011 Aralık Anneleri

yalancı olnlar ya,suyum biraz azmış yalancı 2 aydır tekmeleyen babam mı,karnım da kocaman,hele şu 1 haftadır tişörtüm inip inio kalkıyo,bebiş bazen göbeğin üstünden vuruyo,bazen altından,bazen sağ,bazen soldan,bazen de soldan sağa kayıyo,hıçkırıyo,biliyorum çok sağlıklı,anca kafa karıştırıyo uyuzlar

bizimki de kesinleşti sanırım. mehmet semih olacak inşallah. kayınbabama çekmesin de... kızlar çekmez di mi adı mehmet diye? çok korkuyorum çünkü adam normal değil

herkesee merhabaaa bugun doktorla randevumuz vardı yakışıklı oğlumu gördümm. ama doktorr dediki 10 gün geriden geliyosunnn moralim bozulduu. ne yemem lazımm. yemektenmi oluyo bu

herkesee merhabaaa bugun doktorla randevumuz vardı yakışıklı oğlumu gördümm. ama doktorr dediki 10 gün geriden geliyosunnn moralim bozulduu. ne yemem lazımm. yemektenmi oluyo bu

valla bende hep küçük olmasından korkuyorum gerçi doktor haftasına göre tam iyi dedi ama yinede endişeleniyorum 2 gün önce arkadaşımın bebeği oldu 2,300 gr allahım minicik onu görünce eve geldim tıka basa yemek yedim durmadan atıştırıyoru öyle çocuğa bakmak çok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…