- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
herkesee merhabaaa bugun doktorla randevumuz vardı yakışıklı oğlumu gördümm. ama doktorr dediki 10 gün geriden geliyosunnnmoralim bozulduu. ne yemem lazımm. yemektenmi oluyo bu
şu sayfaya takıldım bakın mutlaka. 2009 aralık annelerinin bizlere öenrileri ama marka marka anlatmışlar çok güzel.
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/379511-aralik-2009-anneleri-oneriyor-onermiyor-3.html
herkesee merhabaaa bugun doktorla randevumuz vardı yakışıklı oğlumu gördümm. ama doktorr dediki 10 gün geriden geliyosunnnmoralim bozulduu. ne yemem lazımm. yemektenmi oluyo bu
bu aralar zaman yaklaştıkça isim konusunda yoğunlaşmalar başlamışş.
bizde iki isim arasında gidip geliyoruz...BATIN yada EYMEN .
10 gün geriden gelmesi çok fazlaa yaaa. ama artık kendimi yemeğe adıyorumm. ne bulursam yiycemm önüme çıkanı yiycemmmmmm.sakın çıkmayın önümee :):).pekmek ceviz bal süt hurma ayran yoğurt yeşillik.100 kiloyla bitiririm herhalde hamileliğimi
çok gerginim bugün çok sinirliyim..patron da sağolsun.. kan beynime sıçradı... başım tuttu.. nşiye bilmiyorum ama sabah böyle değildim.. bu olaydan sonra gevşeyeiyorum... resmen gerilmiş olarak dolanıyorum.. suratım beş karış.. böle kapıyı çekip gitmek istiyorum..
10 gün geriden gelmesi çok fazlaa yaaa. Ama artık kendimi yemeğe adıyorumm. Ne bulursam yiycemm önüme çıkanı yiycemmmmmm.sakın çıkmayın önümee :):).pekmek ceviz bal süt hurma ayran yoğurt yeşillik.100 kiloyla bitiririm herhalde hamileliğimi
ya derya sen bu tsh işinden anlıyosun. ben en son 15 gün önce baktırmıştım, biraz çarpıntım vardı. tsh'ım 3,5 çıktı. normal aralıkta gözüküyor ama ondan mı acep çok kilo alıyom?? ne dersin?
ya derya sen bu tsh işinden anlıyosun. ben en son 15 gün önce baktırmıştım, biraz çarpıntım vardı. tsh'ım 3,5 çıktı. normal aralıkta gözüküyor ama ondan mı acep çok kilo alıyom?? ne dersin?
canım çarpıntı hamilelikten tsh değerin normal ama 1.5-2 civarında olunca metabolizma daha hızlı çalışıyo,kilo almıyon,şişlik te azalıyo
ay kızlar kusura bakmayın uyudum geldim. pc sürekli açık o yzden sanki forumdaymış gibi görünüyorum ama aslında değilim:)
daha önceden de bahsetmiştim isim konusunda tartıştığımızdan.
mehmet babasının ismi. nişanlıyken sormuştu mehmet koyayım mı oğlumuz olursa diye. ben de nerden bileyim bu kadar üsteleyeceğini benim sözümü alınca, he dedim geçtim. hani bi de anlarsınız nişanlılık şirinlik ehehehee. demez olaydım.
cinsiyetini öğrendiğimizde ben mehmet istemiom babana çeker dedim hem sen de memnun değilsin neden daha koyuyorsun? yaranacak ya beyefendi. çok çekmiş babasından, babalık yapmmaış. sorumsuz adamın teki. para kazanır ama bunlara koklatmaz. el kadar çocuğu gecenin bi yarsıı uyandırıp canı ne çektiyse bakkala falan yollarmış sürekli eziyet, sıkıntı. adam hiç bi işini yapmaz kaynanam sağolsun. herşeyi ona yaptırır. bebek gibi. sakal tıraşından bile aciz. anca yemek yese. antepli işte. kocaman bi göbeği var töbe tövbe kınamayım. şeker hastası bi de. habire yemek yiyo sağlığım nolcak demeden. sonra da naz niyaz aman tansiyonum çıktı aman şekerim yükseldi aman kalbim sıkışıyo. adam paso eziyet yani.
sonra halama bahsetmiştim tartışmadan. aman dedi sakın bu konuda tartışmayın. iş arkadaşı daha çocuk doğmadan yine aynı mesele yüzünden eşiyle tartışmış ve ebbek ölmüş. allahın gücüne gider falan dedi. daha ilk çocuğu o da hevesleniyo senin gibi. bırak ne istiyosa koysun hem mehmet kötü bi isim değil dedi.eh iyi dedim ben de.
sonradan da bunla konuştuğumuzda bi babannesi varmış son zamanlarında bunamış. hep selçuk evlendi bi de oğlu oldu adı da mehmet diye severmiş.babanneme dedim mehmet koyarım babanne diye dedi. ben zaten halamdan dolayı yumuşamıştım böyle diyince iice tamam dedim. ama sırf babanın ismi diye koycaksan razı olmam ona göre dedim. anlaştık.2. ismi de bana ait. ben de semih dedim. beyefedinin iş arkadaşının eşi doğurdu geçen ay ziyaretine gittik. onlar da semih koymuş.
neymiş efendim onlara özenmiş gibi olurmuşuz semih olmazmış. ay iice çileden çıktım. o zman mehmet de yok ne saçmalıyosun sen dedim. ulan sanki dünyada bi semih onların çocuğu var. ay ne gerzek düşüceler bunlar yarabbim.
neyse kızlar ya amma dedikodu yaptım haa. daha yemek ve iş var önümde. fosur fosur uyuyunca kaldı hepsi. öpüyorum hepinizi
valla bende hep küçük olmasından korkuyorum gerçi doktor haftasına göre tam iyi dedi ama yinede endişeleniyorum 2 gün önce arkadaşımın bebeği oldu 2,300 gr allahım minicik onu görünce eve geldim tıka basa yemek yedim durmadan atıştırıyoru öyle çocuğa bakmak çok zor olur
nasilsiniz
kilodan konu acilmis yaaaaa sormayin ben buay 6kg almisim 4 kg annemin yaninda oldu ama 2kag nasil aldim anlamadim buaya kadar sadece 1kag almisdim yani
neyse dun hastahaneden aradilar seker tzesti yapicam su tarihde kontrolle gelin dediler
ya tr karisan yok ne guzel(bir yondednde kotu) bebis kg li derler hoppppppppp diyetisyene gidersin sekerli dogmasin diye
kgli bebek o nedenle kotu yani ondan hep 3-3500 kg olsun yeter diyorum
kizlar dr alttan kontrolle basladimiiiiii yaaaaaaaaaa
neredesinfiruzeeee nerdesin hakkaten kız?
cumartesi kozazimla emzirme ve bebek bakım kursuna katıldık. çok güzel geçti. bizden var mıydı acaba merak ettim. sen katıldın mı? bu cumartesi de normal doğum kursu var. bu çok daha önemli benim için yine katılcaz inşallah.
dün sağlık ocağına gittim. orda çok tatlı bi hemşire vardı. hastane ve dr tavsiye etti isteğim üzerine. ztbde yapmış o da çoook memnun kalmış. vipinde yapmış. orda filiz hanım diye bi dr var dedi onun özeline gitmişler. 180tl muayene ücreti ama bunlara sağlıkçı indirimi yapmış 150tlye gelmiş. ben de şöle bi hesap yaptım: şimdi biz en fazla 3 ay gitcez o da 540 yapar e ztbde de doğum en fazla 500e gelio. toplamda 1000e kurtarmış olcaz yani. her aradaığımızda bulabileceğimiz bi drumuz da olacak şükür, fatih hastanesindeki gibi sahipsiz değiliz. dün de başkenti söylemişler işte muayeneler 30a doğum da 500e düşmüş, bakalım aricam şimdi. iki seçenek çıktı işte önümüze nası seviniom anlatamam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?