2011 Aralık Anneleri

hoppppppppppp anteplilere laf yok,keyfiine,boğazına bi de ete düşkün olurlar o kadar

kızııııııaaamm çok çekiyom anteplilerden çookk. ay anca boğaza çalışıyom evlendim evleneli. sağlıklı yemek yemek yok. sebze yapıyorum paşam burun kıvırıyı biz bunu yemekten saymayız diye.bi keresinde hiç yapmadığım şey, "zıkkım ye" demiştim. çok ayıp ettim biliom ama napiim çileden çıkarıyo ya. ben babamdan böyle görmedim. adamın önüne koy peynir ekmemk gık demeden yer. hayır bi de yağlı ve salçalı oluyo midem bulanıyo. ben light yapmaya çalışıyorum. e totiş de haklı öyle alışmış şimdi onu arıyo.bi de kilolu. hiiiiiiç bana mısın dmeden yer canı sağolasıca. ama dur alıştırcam ben onu. yavaş yavaş alışıyo da nitekim.
sakın diyorum çocuklar olduktan sonra ben şunu yemem ben bunu yemem yok. baba örnek oluyo. valla evi terkederim.
bu ne anasını satiim ya. tatil yok emeklilik yok istifa yok. hele ramazanda canım çıktı iice. yatıp kalkıp sahura ne yapsam, iftara ne yapsam diye düşünüyorum. kafayı bozcam yakında.

ben yemeğim içinde eti aramam,k. validemler fasülye,kabak,patlıcan,bamya hepsi etli olcak,dolma etli olcak,çok etciller,yağını da fazla koymam ama kocam tam antepli,azcık daha salça koy,azcık ta yağ,şimdi o da alıştırdı beni tüm sebzeli yemeklere et koymaya,ama şuan hamiş olduğum için eti de bu şekilde sulu yemekle birlikte almış oluyom mantıklı,ama alışmayan adama ağır gelebilir haklısın canm

ya ben de severim eti. ama et et olarak yenmeli, sebze de sebze. bi de haftanın 7 günü et yenmez ki. hele de belli bi yaştan sonra. ben de boğazıma hiç düşkün değilimdir. görsen ben çiroz kocam duba:)
artık ben mi ona uyarım ilerde o mu bana allah bilir:)

firuzecim tobb etü hastanesinde oldu. aştinin arkası. google mapsten de bakabilirsin. diğer seminerin saatini bilmiyorum ama hastanenin sayfasında yazmış olabilirler. emzirme hakkında .çok güzel bilgiler verdiler. mesela kahverengi bölgenin tamamını bebeişin ağzına sokacakmışsın en büyük açtığı bir anda. sadece ucunu veriomuş anneler bu da büyük yanlış, çatlaklara ve kanamalara neden oluyomuş,
ilk iki yaşına kadar kesinlikle yorgan kullanılmayacak. eldiven takmayın dediler. bebek dokunarak öğrenirmiş ve özellikle emerken anneyi hissetmesi lazımmış. giysilerin ütülenmesi gerekiyor. ilk anda aklıma gelen şeyler bunlar canım.
hemşirenin bana söylediği şey şu: muayene başka bi drda olup doğuma direkt ztbde girersem beni bilen bi dr olmayacağı için kötü olabilirmiş. aynı zmanda vip odanın ayarlanması falan ztbnin drunun sayesinde oluyormuş. elemanlar çok güzel davranıyorlarmış. filiz hanıma giden herkes çok memnunmuş.zaten dr tahliller için hemen hastaneyi arayıp hastam gelecek şu şu yapılacak deyince sıra falan beklemeden her işlerini halletmişler. dahaönceden de yazdığım gibi 180 tl vercez ve 3 ay gideriz taş çatlasın. e muayene fazla tutsa bile doğum zaten çok az.hepsi toplamda 1000 tl falan. diğerleriyle kıyaslanınca hiçbişi... kadın çok anlayışlıymış ve her aradıklarında ulaşabiliolarmış. ki bunları anlatan kendi söylemiyle çok titiz bi hemşire. herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırdığını söyledi. bizim için tek dezavantajı bize uzak olması. drun muayenehanesi tunalıda hastane de cebecide. bakalım. şu başkente bi gidelim, totişi doğuma almayacaklarsa direkt ztb zaten bizim için.

hiççç bayılmadığım görümcem 39+4 günlükmüş bugün ve şuan doğuma almışlar allah kurtarsın inş bir avazda DD

canım dün ben bu siteye bakmıştım.. eminönünde sanırım yanlışım olamsın..
sana söylediğim site vardıya mira diye onda bi kova beğendim süslü falan tanesi 3.5 bu sitede kova süssüz şekilde 2 tl diDD
çokk araştırma yapmak lazım çokkkk

herşekilde süssüz alıp süslesen daha uyguna gelio cnm.. çünkü 10 m kurdele alıosun 2 tl mesela atıyorum:)

ben eminönünü nişan ve düğünde hatmetmiştim ancak ankaradan netten ulaşabilirim artıkın:)

tabi hesaba vurursan çok fark edebilirDD diyorum yaa bakmak lazım..
sen istanbula gelmeyecekmiydin.. geldiğinde uğrarsın görüp almak en iyisi

slm dünyanın ensevimli bebeklerini taşıyan . en güzel anne adayları ve geçmişi biraz okudum inşllh herzaman güzel haberlerle geçen bugun yarın ve ömrünüzün hergünü. bu arada kilolardan bahsedilmiş bende haftasonları 2 kilo verip hafta arası 2 kilo alıyorum kısır döngü oldu artık ilk 3 ay aldığım kilolardayım hafta içi sahurda sanki oruç tutacak gb tıka basa yiyorum sbah çocuklara kahvaltı hazırlarken 24 saat oruçluymuşum gb bir yandan atıştırıyorum.karnım çıkmadı derken biranda kocaman futbol topu konulmuş gb bir göbek oluştu :) kız mı oğlanmı hala belli değil kız sayın duyarsız eşime dün gece kız olursa isim düşünmedik ne koycaz ddm ilk defa bebeği için bir atılımda bulundu emetullah koyalım ister dedi (Allahın kulu anlamındaymış kadınlar için denilirmiş arap kökenli bir isimmiş)eşim bebeği için bişey yaptı diye düşünürken saatlerce uyuyamadım sabahta şeytan içime kurt düşürdü acaba bu isim daha önceki eşiyle bebkleri için düşündükleri bir isimmiydi yoksa eşim benim ve bebeği için kaç kere söylememe ve kırıldığımı belli etmeme rahmen bir değişiklik olmamıştı diye içim içimi yedi hala da yiyor zaten neyse çıkar kokusu kimliği çıktıktan sonrada olsa değiştiririm gdip mahkemeye verip başkasının bebeği için niyet edilmiş bir ismi vermesi gücüme gider açıkçası ben mi abartıyorum bilmiyorum ama artık büyük küçük herşey yaralar oldu beni ayy bir relaks olamadım ben ya gergin gergin dolaşıyorum.herkese kırgın dolaşıyorum hayatta hamilelikten mi bilmem ama hayata küstüm ki hayatta en çok istediğim oğlumun bir kardeşi olması çok bilirim gece sabahlara kadar yalvardığımı Rabbim meryem anamıza verdiğin gb banada bir evlat oğluma kardeş olsun kimseye hesap vermem cevap vermem çocuklarım için diye yalvaran ben hamileliğin ve bebeğimin tadını çıkaramıyorum oğlumda hamile kaldığım günden itibaren 9aay 10 gün günlük tutmuştum hergünümü bebeğimin gelişmelerini yazmıştım şimdiyse bebeğimle konuşmak dahi içimden gelmiyor inşllh bebeğim bundan kötü etkilnmez.

canım yapma kötü düşünme.. eski karısıyla düşünmüşse düşünmüş kadın ölmüş gitmiş.. hani sevgilisiyle düşünmüş desen anlayacam kzıdığını ama sen canını sıkmak için elinden geleni yapıyrosun... dediğin gibi biraz relaks olsan...
bizde bugün konuştuk bi huzursuzluk bi sıkıntı bi mutsuzluktur ardalrda gidiyor hamilelikten sanırım...
sen şöyle bir şükret haline eşininde geçmişini bırak sonuçta boşanmış değil kadın ölmüş... rahat ol tatlım bebeğini üzüyorsun başka bişey değil...
bana senin kızın olacakmış gibi geliyor hayırlısı olsun

sorma nihalcim ben geçen yıla kadar sakin mülaim hiçbirşeye sinirlenmez kötü düşünenlerin bile saflıktan anlamzdım niyetlerini ama 1 yıldır resmen psikopata bağlandım.haklı olduğum yönlerde çok ama bazende belkide hiç yere üzülüp duruyorum. çocukların eşimin ruhu bile duymuyor.

tabi hesaba vurursan çok fark edebilirDD diyorum yaa bakmak lazım..
sen istanbula gelmeyecekmiydin.. geldiğinde uğrarsın görüp almak en iyisi

kısmetse gelecemde canım oralara gitme imkanım yok çok uzak gideceğim yere.. bide sanırım k.validem alacak bunları.. netten veririz siparişi hopp gelir elimize:)

önemli olan karar verebilmek.. akşama bakacaz artık..:)

heh işte tamam canım eskiye dön en azından çokk istediğin bebişin için... doğur sonra kocanın kır kafasını ama şimdi sinirlenme....

maşallah siz ayrıntıları herşeyi tamamlıyorsunuz arık sanırım ne güzel.aslıda erken değil benim komşumun 28 haftalık doğmuş bebeği eşide şehir dışındaymış hiçbirşey hazır değilmiş bayağı panik yaşanmıştır.benim burda imsem yok şimdi hastaneye gtrseler eşimde anlamaz alamaz heralde ben doğuma girerken alacak listemi düşünerek girerim :) cinsiyet netleşsin iğneden ipliğe herşeyi alıcam kısmetse. bu haftadan itibaren erken doğumda yaşama şansı yavaş yavaş yükselmeye başlıyor hayırlısı olsun hepimiz için

hepinizi çokkk öpüyorum ben yavaş yavaş hazırlanayım malum hsateneye gidecez bebek görmeye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…