2011 Aralık Anneleri

cnm mehmet peygamber ismidir. neden olumsuz düşünüp kaynatana benziyecek diye korkuyorsun ki belki peygamberimize benzer. kaldıki bir söz verdiysen tutman daha iyidir. mevlana ne diyor insnalara verdiği küçük sözleri tutamayan Allah'a verdiği büyük sözü tutamaz. ben söylediğim sözden dönmekten çok korkarım o yüzden bende rahmetli kayınpederin ismini vereceğim. Şimdiki aklım olsa kabul etmeyebilridim ama o vakit bir kez hee dedik.

ayy işin zormuş valla Allah kolaylık versin. benimde tam tersine. Kayınvalidem yapıyor genelde yemek hep doktor programlarını seyrede seyrede yemekte ne salça var ne yağ ne et, nede beyaz ekmek. çocukalrıda alışmış. 5 kişi yiyoruz 1 adet kepek ekmek 4 günde anca bitiyor.

öptüm ben kaçar...

ayy ne güzel ya bende kessem ekmeği süper olacak

slm kızlar kendi drum izinde diye tetanozu başka bi dra sordum

arkadaşlarımda çok yan etkileri oldu dedim yaptırsammı dedim bi de annem aradı yarın vvurulcamı biliyomuş gibi tetanoz aşısı oldunmu tülay dedi olanların çocuğu düşmüş töbeeee üstüne bi de bu haber saçma tabi de ben ilk çocuğumu kaybettim benim psikolojimi bilemezsiniz kaybedenler bilebilir dra da siz bilirsiniz çok gerekli dğeil vurdurmasanızda olur dedi

vurdurmuyom o zaman ben bilginize

slm tülaycım bende vurunmadım ama ödüm kopuyor sakarımdır biraz elimi peynir tenekesinde filankesecem diye korkuyoru rabbim sağlıkla hayırla dünyaya getirip bir kurtarsın rahatca nefes alalım hepimiz inşlh

benım bebegım buyudu artık bu gunlerı bızde cok sukur saglıcakla atlattık.ılk bebegımdı ve bırsuru cok alısverıs yaptım ama cogunuda gıydıremedım cok urun wardı cunkı.yapyenı yıpranık dahı degıl erkek bebek gıysılerımı satılıga cıkardım 0 12 ay arası markalı fotoda yollarım maıllerınıze.bende artık akıllandım ve 2.elden alıyorum 1 yasın ustundekılerı alıyorum kanzın albımınının sevı bebenın urunlerı altacması yanyatıs yastıgı kısın gıyecegı ve cok begenecegınız tulum hepsı cok sık takımlar hatta damatlıgına kadar aldıgımda 500 tlden fazla para verdım ama sımdı cok uygun fıyata elımden cıkarıyorum 80 den fazla parca

ozelden msj atarken maıllerınızıde yazın ordan foto yolllarım benım maılım turgutesra@mynet.com

ben epıdural sezeryan oldum gercekten cok memnunnum herkesede tavsıye edıyorum o kadar korkmayın bende cok korkuyordum ama korkulacak kadar kotu bısı degıl 2 3 gun sonra ayaktasınız :)

ben epıdural sezeryan oldum gercekten cok memnunnum herkesede tavsıye edıyorum o kadar korkmayın bende cok korkuyordum ama korkulacak kadar kotu bısı degıl 2 3 gun sonra ayaktasınız :)

normal sezeryana karşılaştırdığında daha riskli değilmi epıdurel

walla onu bılemıyorum ama ben ve benım 5 arkadasım aynı yontemle olduk cokta memnun kaldık yanı acı agrı yok sadece amelıyattan 4 saat sonra hafıf acı oluo ozman serumlarla agrı kesıcılerle onlarıda atlatıyorsun tek kotu yanı ılk yataktan kalkıp senı gezdırdıklerı an onu atlatınmı artık rahatsın :) yanı sezeryandan cok memnun kaldım ben hem dogar dogmaz bebegımın gul yzunu gordum :))

rabbim bbeğinizi annesi babasına bağışlasın hayırlı uzun bir ömür versin siz atlatmışınız doğumu darısı tüm bebek bekleyenlerin başına inşllh

offfff kalca agrısı kramplar gebertıyor benı ya ..

adım atamıyorum bazen ama magnezyumda ıcmek ıstmeıyorum bakalım nasıl olucak yedıklerım yetmıyor demek kı

rabbim bbeğinizi annesi babasına bağışlasın hayırlı uzun bir ömür versin siz atlatmışınız doğumu darısı tüm bebek bekleyenlerin başına inşllh

cok tesekkur ederım cnm amın Allah hepınızı hayırlısıyla sagsalım kurtarsın ınsallah herkese bu guzel duyguyuda yasatsın..ama ınanın hepınıze soyluyorum hıc stres yapmayın korkmayın dogumda bol bol dua okuyun ben cok okudum bıldıgınız tum duaları okuyun Allah ım zaten hıc bı zaman zorluk vermez hersey cok guzel olacak buna ınanın kızlarr .bebıslerınızı dusunun sız gerısını unutun

adım atamıyorum bazen ama magnezyumda ıcmek ıstmeıyorum bakalım nasıl olucak yedıklerım yetmıyor demek kı

neden cnm magnezyum ıcmek ıstemıyorsun dr un onerdıyse ısmenı tavsıye edrım hatta kan surupları calsıum hepsını ıc bebıs ıcın yararlı bunlar

buseli haklısın canım. herşeyden önce sözümde durmalıyım. ama benim kızdığım neden babasının ismi. hele de ona hiç bi faydası dokunmamışken? evlenirken yardım etmediği gibi çok sıkışık olduğumuz için mırın kırın bi 1000 tl verdi ve borç. iananbilio musun baba oğul arasında borç.çok garipsiyorum bu durumu çünkü benim babam yemedi yedirdi giymedi giydirdi, hala bile öyle canını verir bizim için. ama her aile bir olmuyo işte.
ha babannesine söz vermiştir tamam derim mehmet ismi hoşuna gider tamam derim ama sırf babasının ismi die koyacaksa orda dur derim. çünkü kendisi şikayetçi en başta. her ağzını açtığında onun yaptıklarından bahseder. bu ne çelişkidir anlamadım.
yemek konusunda size çok heveslendim keşke biz de öyle olsak valla.

cnim kusura bakma ama sana bu konuda katilmiyorum ayrica insnlari norml dogmua alistirmaya ccalisirken sezeryan tavsiye ediyorsun herkesin agri sancisi farklidir ben cok bilirim sezeryaaan cook kotu ama napim diyeen ama dedigin gibi sezeryan cok rahat diyenlerde warr ama kime sorarsan sor sadece normalden korkuyorlarr eminim yasasinlarr herkese normal dogum onereceklerr normal warkeen sahsen sezeryani ben dogru bulmuyorum ben epidural normal dogum yaptiim cook da rahattim tamam bayaa bi sanci cektim amaa bebegime kavustum sonrasindaaaa cok guzedii her anini yasadiim sezeryandaa dogumu yapiyorsun ayakkabini egilip baglayamiyorsun ama normal dogumdaa ben hemen bagdas kurup oturdum sadece bazi doktorlar kesiyorr cok sukur bende olmadi o kesik onu doktorla konusmak gerekiyor gercekten gerek kalmaddikca kesmesin diye cunku RABBIM ORAYA O ESNEKLIGI WERMIS sen 3 gun sonra ayaklanmis olabilirsin ama benim tanidigim biri yerinden kalkamiyordu sagina soluna donemiyordu doktor nasil yatirirsa oyle kaliyordu kadin oda epidural sezeryandii kusura bakmaa ben boyle dusunuyorum ne mutlu sanaki sezeryandan sonra agri cekmeyenlerdensin

ya benimde kalcamin ustunee belimee dogru yere bi kramp giriyor dedigin gibi oturuyorsam kalkamiyorum ayaktaysam adim atamiyorum yuruyemiyorum yaaaa bu neki aceep ben efeden kalma epidural agrisimi demeye basladim :26:

ya benimde kalcamin ustunee belimee dogru yere bi kramp giriyor dedigin gibi oturuyorsam kalkamiyorum ayaktaysam adim atamiyorum yuruyemiyorum yaaaa bu neki aceep ben efeden kalma epidural agrisimi demeye basladim :26:

efe cim bahsettiğiniz ağrı bende de var.galiba kız bebklerinin genelimi böyle acaba.erkek annelerinde böyle bi şikayet yok.ben bazen yürürken zorlanıyorum.magnezyumda kullanıyorum ama kramplar bayağı oluyo.bacağmın rakasından kalçama saplana bi ağrı.yürümem de değişti.kendi halime güler oldum.penguenlere döndüm yaavvv.kızım yoldahızlı yürüse yetişemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…