hepinizi çokkk öpüyorum ben yavaş yavaş hazırlanayım malum hsateneye gidecez bebek görmeye..
ay kızlar kusura bakmayın uyudum geldim. pc sürekli açık o yzden sanki forumdaymış gibi görünüyorum ama aslında değilim:)
neyse kızlar ya amma dedikodu yaptım haa. daha yemek ve iş var önümde. fosur fosur uyuyunca kaldı hepsi. öpüyorum hepinizi
kızııııııaaamm çok çekiyom anteplilerden çookk. ay anca boğaza çalışıyom evlendim evleneli. sağlıklı yemek yemek yok. sebze yapıyorum paşam burun kıvırıyı biz bunu yemekten saymayız diye.bi keresinde hiç yapmadığım şey, "zıkkım ye" demiştim. çok ayıp ettim biliom ama napiim çileden çıkarıyo ya. ben babamdan böyle görmedim. adamın önüne koy düşünüyorum. kafayı bozcam yakında.
cnm mehmet peygamber ismidir. neden olumsuz düşünüp kaynatana benziyecek diye korkuyorsun ki belki peygamberimize benzer. kaldıki bir söz verdiysen tutman daha iyidir. mevlana ne diyor insnalara verdiği küçük sözleri tutamayan Allah'a verdiği büyük sözü tutamaz. ben söylediğim sözden dönmekten çok korkarım o yüzden bende rahmetli kayınpederin ismini vereceğim. Şimdiki aklım olsa kabul etmeyebilridim ama o vakit bir kez hee dedik.
ayy işin zormuş valla Allah kolaylık versin. benimde tam tersine. Kayınvalidem yapıyor genelde yemek hep doktor programlarını seyrede seyrede yemekte ne salça var ne yağ ne et, nede beyaz ekmek. çocukalrıda alışmış. 5 kişi yiyoruz 1 adet kepek ekmek 4 günde anca bitiyor.
öptüm ben kaçar...
slm tülaycım bende vurunmadım ama ödüm kopuyor sakarımdır biraz elimi peynir tenekesinde filankesecem diye korkuyoru rabbim sağlıkla hayırla dünyaya getirip bir kurtarsın rahatca nefes alalım hepimiz inşlhslm kızlar kendi drum izinde diye tetanozu başka bi dra sordum
arkadaşlarımda çok yan etkileri oldu dedim yaptırsammı dedim bi de annem aradı yarın vvurulcamı biliyomuş gibi tetanoz aşısı oldunmu tülay dedi olanların çocuğu düşmüş töbeeee üstüne bi de bu haber saçma tabi de ben ilk çocuğumu kaybettim benim psikolojimi bilemezsiniz kaybedenler bilebilir dra da siz bilirsiniz çok gerekli dğeil vurdurmasanızda olur dedi
vurdurmuyom o zaman ben bilginize
ben epıdural sezeryan oldum gercekten cok memnunnum herkesede tavsıye edıyorum o kadar korkmayın bende cok korkuyordum ama korkulacak kadar kotu bısı degıl 2 3 gun sonra ayaktasınız :)
normal sezeryana karşılaştırdığında daha riskli değilmi epıdurel
walla onu bılemıyorum ama ben ve benım 5 arkadasım aynı yontemle olduk cokta memnun kaldık yanı acı agrı yok sadece amelıyattan 4 saat sonra hafıf acı oluo ozman serumlarla agrı kesıcılerle onlarıda atlatıyorsun tek kotu yanı ılk yataktan kalkıp senı gezdırdıklerı an onu atlatınmı artık rahatsın :) yanı sezeryandan cok memnun kaldım ben hem dogar dogmaz bebegımın gul yzunu gordum :))
rabbim bbeğinizi annesi babasına bağışlasın hayırlı uzun bir ömür versin siz atlatmışınız doğumu darısı tüm bebek bekleyenlerin başına inşllh
offfff kalca agrısı kramplar gebertıyor benı ya ..
adım atamıyorum bazen ama magnezyumda ıcmek ıstmeıyorum bakalım nasıl olucak yedıklerım yetmıyor demek kı
ben epıdural sezeryan oldum gercekten cok memnunnum herkesede tavsıye edıyorum o kadar korkmayın bende cok korkuyordum ama korkulacak kadar kotu bısı degıl 2 3 gun sonra ayaktasınız :)
offfff kalca agrısı kramplar gebertıyor benı ya ..
adım atamıyorum bazen ama magnezyumda ıcmek ıstmeıyorum bakalım nasıl olucak yedıklerım yetmıyor demek kı
ya benimde kalcamin ustunee belimee dogru yere bi kramp giriyor dedigin gibi oturuyorsam kalkamiyorum ayaktaysam adim atamiyorum yuruyemiyorum yaaaa bu neki aceep ben efeden kalma epidural agrisimi demeye basladim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?