efe cim bahsettiğiniz ağrı bende de var.galiba kız bebklerinin genelimi böyle acaba.erkek annelerinde böyle bi şikayet yok.ben bazen yürürken zorlanıyorum.magnezyumda kullanıyorum ama kramplar bayağı oluyo.bacağmın rakasından kalçama saplana bi ağrı.yürümem de değişti.kendi halime güler oldum.penguenlere döndüm yaavvv.kızım yoldahızlı yürüse yetişemiyorum.
cnim kusura bakma ama sana bu konuda katilmiyorum ayrica insnlari norml dogmua alistirmaya ccalisirken sezeryan tavsiye ediyorsun herkesin agri sancisi farklidir ben cok bilirim sezeryaaan cook kotu ama napim diyeen ama dedigin gibi sezeryan cok rahat diyenlerde warr ama kime sorarsan sor sadece normalden korkuyorlarr eminim yasasinlarr herkese normal dogum onereceklerr normal warkeen sahsen sezeryani ben dogru bulmuyorum ben epidural normal dogum yaptiim cook da rahattim tamam bayaa bi sanci cektim amaa bebegime kavustum sonrasindaaaa cok guzedii her anini yasadiim sezeryandaa dogumu yapiyorsun ayakkabini egilip baglayamiyorsun ama normal dogumdaa ben hemen bagdas kurup oturdum sadece bazi doktorlar kesiyorr cok sukur bende olmadi o kesik onu doktorla konusmak gerekiyor gercekten gerek kalmaddikca kesmesin diye cunku RABBIM ORAYA O ESNEKLIGI WERMIS sen 3 gun sonra ayaklanmis olabilirsin ama benim tanidigim biri yerinden kalkamiyordu sagina soluna donemiyordu doktor nasil yatirirsa oyle kaliyordu kadinoda epidural sezeryandii kusura bakmaa ben boyle dusunuyorum ne mutlu sanaki sezeryandan sonra agri cekmeyenlerdensin
aynen bizimde oyleeeeee halimizzz bi baktim efee yurumemi taklit ediyorr benim bazen belimdeki agri mideme vuruyorrr cok fena oldum walla bilmiyorum sebebnini canim ya :) buarada ismimi kimse bilmiyo galiba adim kubra :)
tabı dedıklerın dogru ama benımde normal yapan bı tanıdıgım war o kadar cok cektı kı dıkıslerının acısından oturamadı bıle dogru durust wc olayını hele hıc anlatmıyım cok cektı demekkı her bunye farklılık gosterıyor sen normalden memnunsun ben epıduralden ıkımızde yasamamısız ben normalı sen sezeryanı o yuzden bunyeden bunyeye farklılık gosterıyor kı ne guzel sende normal dogumda rahat etmıssın adına sevındım cnm
efe cim bahsettiğiniz ağrı bende de var.galiba kız bebklerinin genelimi böyle acaba.erkek annelerinde böyle bi şikayet yok.ben bazen yürürken zorlanıyorum.magnezyumda kullanıyorum ama kramplar bayağı oluyo.bacağmın rakasından kalçama saplana bi ağrı.yürümem de değişti.kendi halime güler oldum.penguenlere döndüm yaavvv.kızım yoldahızlı yürüse yetişemiyorum.
ay kızlar kusura bakmayın uyudum geldim. pc sürekli açık o yzden sanki forumdaymış gibi görünüyorum ama aslında değilim:)
daha önceden de bahsetmiştim isim konusunda tartıştığımızdan.
mehmet babasının ismi. nişanlıyken sormuştu mehmet koyayım mı oğlumuz olursa diye. ben de nerden bileyim bu kadar üsteleyeceğini benim sözümü alınca, he dedim geçtim. hani bi de anlarsınız nişanlılık şirinlik ehehehee. demez olaydım.
cinsiyetini öğrendiğimizde ben mehmet istemiom babana çeker dedim hem sen de memnun değilsin neden daha koyuyorsun? yaranacak ya beyefendi. çok çekmiş babasından, babalık yapmmaış. sorumsuz adamın teki. para kazanır ama bunlara koklatmaz. el kadar çocuğu gecenin bi yarsıı uyandırıp canı ne çektiyse bakkala falan yollarmış sürekli eziyet, sıkıntı. adam hiç bi işini yapmaz kaynanam sağolsun. herşeyi ona yaptırır. bebek gibi. sakal tıraşından bile aciz. anca yemek yese. antepli işte. kocaman bi göbeği var töbe tövbe kınamayım. şeker hastası bi de. habire yemek yiyo sağlığım nolcak demeden. sonra da naz niyaz aman tansiyonum çıktı aman şekerim yükseldi aman kalbim sıkışıyo. adam paso eziyet yani.
sonra halama bahsetmiştim tartışmadan. aman dedi sakın bu konuda tartışmayın. iş arkadaşı daha çocuk doğmadan yine aynı mesele yüzünden eşiyle tartışmış ve ebbek ölmüş. allahın gücüne gider falan dedi. daha ilk çocuğu o da hevesleniyo senin gibi. bırak ne istiyosa koysun hem mehmet kötü bi isim değil dedi.eh iyi dedim ben de.
sonradan da bunla konuştuğumuzda bi babannesi varmış son zamanlarında bunamış. hep selçuk evlendi bi de oğlu oldu adı da mehmet diye severmiş.babanneme dedim mehmet koyarım babanne diye dedi. ben zaten halamdan dolayı yumuşamıştım böyle diyince iice tamam dedim. ama sırf babanın ismi diye koycaksan razı olmam ona göre dedim. anlaştık.2. ismi de bana ait. ben de semih dedim. beyefedinin iş arkadaşının eşi doğurdu geçen ay ziyaretine gittik. onlar da semih koymuş.
neymiş efendim onlara özenmiş gibi olurmuşuz semih olmazmış. ay iice çileden çıktım. o zman mehmet de yok ne saçmalıyosun sen dedim. ulan sanki dünyada bi semih onların çocuğu var. ay ne gerzek düşüceler bunlar yarabbim.
neyse kızlar ya amma dedikodu yaptım haa. daha yemek ve iş var önümde. fosur fosur uyuyunca kaldı hepsi. öpüyorum hepinizi
buseli haklısın canım. herşeyden önce sözümde durmalıyım. ama benim kızdığım neden babasının ismi. hele de ona hiç bi faydası dokunmamışken? evlenirken yardım etmediği gibi çok sıkışık olduğumuz için mırın kırın bi 1000 tl verdi ve borç. iananbilio musun baba oğul arasında borç.çok garipsiyorum bu durumu çünkü benim babam yemedi yedirdi giymedi giydirdi, hala bile öyle canını verir bizim için. ama her aile bir olmuyo işte.
ha babannesine söz vermiştir tamam derim mehmet ismi hoşuna gider tamam derim ama sırf babasının ismi die koyacaksa orda dur derim. çünkü kendisi şikayetçi en başta. her ağzını açtığında onun yaptıklarından bahseder. bu ne çelişkidir anlamadım.
yemek konusunda size çok heveslendim keşke biz de öyle olsak valla.
yok o dediğin olamaz da akraba falan olabülüüü bunlar:)
en iyisini yapıyosunuz valla.bizimki ailenin başına bela gibi.atsan atımaz satsan satılmaz. zavallı karısı ne çekiyo elinden.allahtan benimki çekmemiş babasına.aman maşallah diyimmm. öyle işte yahu zor işler bunlar.
ya benimde kalcamin ustunee belimee dogru yere bi kramp giriyor dedigin gibi oturuyorsam kalkamiyorum ayaktaysam adim atamiyorum yuruyemiyorum yaaaa bu neki aceep ben efeden kalma epidural agrisimi demeye basladim :26:
herkesee merhabaaa bugun doktorla randevumuz vardı yakışıklı oğlumu gördümm. ama doktorr dediki 10 gün geriden geliyosunnnmoralim bozulduu. ne yemem lazımm. yemektenmi oluyo bu
günaydınn kızlarrrrr....nslsınız bakalımm.benn şöyle böyleeee.dün de kardeşimi gönderdimm rusyaya en az 1 sene göremem off offf hep gurbet hep gurbet.annemde perişan oldu kadınn.evlat netices,inde anneme dedim şimdii seni daha ii anlıyorumm evlatt başkaa bişeyyy daha elime almadan böylee hissedebiliyorsamm birde 25 sene emek versemm ve senede 1 ay görebilsemmm nee yapardımmm.allah saglık versin canı sag olsunda ayrı olalımm napalım.kociş de ondan önceki gün gitmişki zatenn off offf napcazz bizz oğlumla
ya benimde kalcamin ustunee belimee dogru yere bi kramp giriyor dedigin gibi oturuyorsam kalkamiyorum ayaktaysam adim atamiyorum yuruyemiyorum yaaaa bu neki aceep ben efeden kalma epidural agrisimi demeye basladim :26:
cnm bende de oluyo o ağrılar ve magnezyuma başladığımdan beri de hiç azalma olmadı doktor bana kan şurubu vermişti onu içemedim değiştirdi gyno ferro die bi hap verdi kullanmaya başladıktan sonra acayip midem ağrıdı ben haptandır dedim ama sanırım genel de her gebede olan bi ağrı bu:26::26:doktora soracaktım artık ayınn teee 9 una bayramdan sonraaynen bizimde oyleeeeee halimizzz bi baktim efee yurumemi taklit ediyorr benim bazen belimdeki agri mideme vuruyorrr cok fena oldum walla bilmiyorum sebebnini canim ya :) buarada ismimi kimse bilmiyo galiba adim kubra :)
nutellam canımdün dediğim gibi görümcem doğum yaptı..
en başından beri normal doğum istiyordu.. 38+3 ken dr gitmiş cumaya belki olur olmadı pazartesi kesin gelir demiş ertesi gün görümcem sabah 8 de sancılanmaya başlamış nişan gelmiş sonra hastaneye gitmişler..saat 11 de hastaneye gittiklerinde 3 cm açılma varmış saat 5 e kadar 5 cm olmuş sonra suni sancı vermişler dayanamamış artık bir kaçç saat sürebilir demişler daha fazla gücü kalmadığı için epidural sezeryan yaptırmış... odaya geldiğinde ayıktı belden aşağısında his yoktu.. 3450 gr erkek bebeği oldu... şansı inş hep bol olur...
bu arada saat 18.30 dan 23 e kadar hastanedeydim bu halde herkes iftara gitti ben yanındaydım saat 22 de diğer akrabalar geldi ziyarete.. eve dönerken kuzenin arabasıyla döndük.. ve ne öğrendim ben 15 dk bekleme salonuna gittiğimde (çokk yorulmuş ayakalrım davul gibi olmuştu) o arada bütün sülale tek tek resim çekilmişler... arabada dedim yani bi tek ben mi resim çekilmedim bütün gece ben yanındaydım çok kızdım tabi eşimde bana surat yaptı kuzenlerin yanında konuştuğum için ama çok sinir oldum çünkü geçen iftarda da ben mutfaktayken resim çekilmişlerdi yani bana kasıt yapılan bişey.. gece o saatte uyamam lazımken kurdum da kurdum... Allah büyük ama ve görüyordur inş bu yapılanları...
cnm bnm ALLAH kavuştursun kız bi ara kardeşine eşine sölesende konterjan varsa bizimkini de götürsegünaydınn kızlarrrrr....nslsınız bakalımm.benn şöyle böyleeee.dün de kardeşimi gönderdimm rusyaya en az 1 sene göremem off offf hep gurbet hep gurbet.annemde perişan oldu kadınn.evlat netices,inde anneme dedim şimdii seni daha ii anlıyorumm evlatt başkaa bişeyyy daha elime almadan böylee hissedebiliyorsamm birde 25 sene emek versemm ve senede 1 ay görebilsemmm nee yapardımmm.allah saglık versin canı sag olsunda ayrı olalımm napalım.kociş de ondan önceki gün gitmişki zatenn off offf napcazz bizz oğlumla
günaydın kızlar:79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?