2011 Aralık Anneleri

aynen bizimde oyleeeeee halimizzz bi baktim efee yurumemi taklit ediyorr benim bazen belimdeki agri mideme vuruyorrr cok fena oldum walla bilmiyorum sebebnini canim ya :) buarada ismimi kimse bilmiyo galiba adim kubra :)

tabı dedıklerın dogru ama benımde normal yapan bı tanıdıgım war o kadar cok cektı kı dıkıslerının acısından oturamadı bıle dogru durust wc olayını hele hıc anlatmıyım cok cektı demekkı her bunye farklılık gosterıyor sen normalden memnunsun ben epıduralden ıkımızde yasamamısız ben normalı sen sezeryanı o yuzden bunyeden bunyeye farklılık gosterıyor kı ne guzel sende normal dogumda rahat etmıssın adına sevındım cnm

aynen bizimde oyleeeeee halimizzz bi baktim efee yurumemi taklit ediyorr benim bazen belimdeki agri mideme vuruyorrr cok fena oldum walla bilmiyorum sebebnini canim ya :) buarada ismimi kimse bilmiyo galiba adim kubra :)

ismin güzel miş cnm.bende derya.benim kızımda böyle olmamıştım.ilk defa bu ağrıları çekince benim bebk ters acaba ondanmı diye düşünmüştüm.geneli böyle olunca rahatladım.en azından bende sorun yok demekki.

yok dedıgın gıbı cnım eger kesmıssee agrın olurr ama doktora soyleyeceksın basta kesme dıye :) ıkımızınde memnun oldugu ortak bıse epıduralmıs demekkı :) rabbım evlatlarımızı bıze bagıslsın saglıklı olsunlarda nasıl dogduklarının pek onemı yok

bende de krampdan ziyade kuyruk sokumumda ağrı oluyor ve benim de kızım olacak inşallah
zaten popom da karnım kadar büyüdü nerdeyse he ben bu konudan hiç şikayetçi diilim çok şükür ki.... hep hayatım boyunca kilo almak istedim, bana bu güzel şeyleri kızım yaşatıyor saolsun :)

bu arada herkese ii geceler....

nanan canım bu konuyu fazla kafana takmış gibisin.eşinin aklına emetullah ismi o anda gelmiş olsa bile sen aksini düşünüyorsun. en ufak bi durumda eskiyi aklına getirirsen mutlu olamazsın ki. ne kendin ne de etrafındakiler...geçmişte yaşadıklarını sen de yaşamış olmayı istemezdin eşin de. bu hayatı siz planlamadınız. herşey allahtan. eşinin eski karısı.onun hatırası her zaman içinde bir yerlerde duracak.bu gayet normal ve insani bi durum. ki bi arkadaşın dediği gibi sevgilisi değil bişi değil,nikahlı karısı. ha tamam düşüncesizce davranışları olabilir. kıyaslama yapabilir,sürekli geçmişten bahsedebilir, bunlar yanlış şeyler. çok üstünde durmadan kırıldığını söylemelisin. zaten belli bi süre sonra kendiliğinden bırakacaktır. sorun yapıp husursuzluk çıkarırsan eşinin eskiye olan özlemi artabilir.kendine bağlamak biraz da senin elinde canım. hamilelik zor bi süreç.hele de şu zmanlarda her şey üstümüze üstümüze geliyor. maalesef senin durumun biraz farklı.daha fazla çabalaman gerekiyor bu durumu üzerinden atmak için.mutsuz olmak gerçekten çok kolay.hatta devam ettiğinde bazı şeyler geri dönüşü olmayan yola giriyor. senin, çocuklarının ve eşinin mutluluğu senin elinde.tabii ki karşılıklı fedakarlık gerekiyor ama yuvayı dişi kuş yapar sözünden yola çıkarak biraz gayretle durumu yoluna sokabilirsin. zaten daha sonra eşinin ve çocuklarının vazgeçilmesi olacaksın.sadece biraz pozitif bak olaylara ve eşinin her sözünün altında bi mana arama.
emetulllah ismine gelince anlamı güzel olabilir ama söylemesi hoş değil, hele bi kız çocuğuna yakışmıyor. naçizane fikirlerimi belirttim canım. kırdıysam özür dilerim. iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

ahh canım benim sen aynı benim kayınpederimi anlatmışsın yaa kız sen yoksa benim eltimmisin sanki aynı adamdan bahsediyoruz gibi kayınpederimde anteplidir benim ... 3 senedir konuşmuyoruz kendisiyle altlı üstlü oturmamıza rağmen...
çocukları hiç ona çekmemişler allahtan ama senin yazdıklarını okudukça kendimi koydum senin yerine aynı duyguları yaşıyoruz sanırım

yok o dediğin olamaz da akraba falan olabülüüü bunlar:)
en iyisini yapıyosunuz valla.bizimki ailenin başına bela gibi.atsan atımaz satsan satılmaz. zavallı karısı ne çekiyo elinden.allahtan benimki çekmemiş babasına.aman maşallah diyimmm. öyle işte yahu zor işler bunlar.

düğün gecemde kavga etmiştik o gün bu gündür görüşmüyoruz sorma benim kayınvalidemde ne çekiyor ondan bilemezsin yazık kadıncağız... allah benim eşimde babasına çekmemiş...

herkese günaydın

yaa niye kimse yok, forum niye ilerlemiyor, bikaç gündür böyle durgun ? :26:

ya benimde kalcamin ustunee belimee dogru yere bi kramp giriyor dedigin gibi oturuyorsam kalkamiyorum ayaktaysam adim atamiyorum yuruyemiyorum yaaaa bu neki aceep ben efeden kalma epidural agrisimi demeye basladim :26:

aynı ağrı bende de var canım kalkerken sanki bir daha basamayacakmışım gibi geliyor emekliyerek kalkıyorum ama kalktıktan sonra geçiyor. dr sordum siyatik olabilir sinire baskı yapıyor dedi.. ağrı kesici volteren verdi sürüyorum o ağrı bir kaçgündür yok ama belim feci ağrıyor sol tarafıma yatmaktan...

dün dediğim gibi görümcem doğum yaptı..
en başından beri normal doğum istiyordu.. 38+3 ken dr gitmiş cumaya belki olur olmadı pazartesi kesin gelir demiş ertesi gün görümcem sabah 8 de sancılanmaya başlamış nişan gelmiş sonra hastaneye gitmişler..saat 11 de hastaneye gittiklerinde 3 cm açılma varmış saat 5 e kadar 5 cm olmuş sonra suni sancı vermişler dayanamamış artık bir kaçç saat sürebilir demişler daha fazla gücü kalmadığı için epidural sezeryan yaptırmış... odaya geldiğinde ayıktı belden aşağısında his yoktu.. 3450 gr erkek bebeği oldu... şansı inş hep bol olur...

bu arada saat 18.30 dan 23 e kadar hastanedeydim bu halde herkes iftara gitti ben yanındaydım saat 22 de diğer akrabalar geldi ziyarete.. eve dönerken kuzenin arabasıyla döndük.. ve ne öğrendim ben 15 dk bekleme salonuna gittiğimde (çokk yorulmuş ayakalrım davul gibi olmuştu) o arada bütün sülale tek tek resim çekilmişler... arabada dedim yani bi tek ben mi resim çekilmedim bütün gece ben yanındaydım çok kızdım tabi eşimde bana surat yaptı kuzenlerin yanında konuştuğum için ama çok sinir oldum çünkü geçen iftarda da ben mutfaktayken resim çekilmişlerdi yani bana kasıt yapılan bişey.. gece o saatte uyamam lazımken kurdum da kurdum... Allah büyük ama ve görüyordur inş bu yapılanları...

herkesee merhabaaa bugun doktorla randevumuz vardı yakışıklı oğlumu gördümm. ama doktorr dediki 10 gün geriden geliyosunnn moralim bozulduu. ne yemem lazımm. yemektenmi oluyo bu

Canim bebege faydasi olmayacak seylerle hic bosuna mideni sisirip fazladan kilo alma. Agirlikli protein ye. Sut, yumurta, baklagiller (et kadar protein var), et, tavuk, balik, meyve, peynir, salata. Mesela az yemek yiyorsan 10 lokmanin 8'i protein olsun. Moralini de hic bozma. Bu 9 aylik bir maraton. Bazen ileri olacak, bazen geri dusecek, hic canini sikma.

günaydınn kızlarrrrr....nslsınız bakalımm.benn şöyle böyleeee.dün de kardeşimi gönderdimm rusyaya en az 1 sene göremem off offf hep gurbet hep gurbet.annemde perişan oldu kadınn.evlat netices,inde anneme dedim şimdii seni daha ii anlıyorumm evlatt başkaa bişeyyy daha elime almadan böylee hissedebiliyorsamm birde 25 sene emek versemm ve senede 1 ay görebilsemmm nee yapardımmm.allah saglık versin canı sag olsunda ayrı olalımm napalım.kociş de ondan önceki gün gitmişki zatenn off offf napcazz bizz oğlumla

allah kavuştursun canım.. allah sana sabır versin.. 1 sene kardeşimi görememek ıyyyy düşüncesi bile kötü allah göstermesin.....
oğluşun sana destek olacak ne mutluki yanlız değilsin işteDD

selamunaleykum kızlar
nasılsınız inşallah, benim çok uykum varr, sabahları başımı masaya koyup uyuyorum 1-2 saat
iş güç hak getire, yakında kovarlar beni burdan
acaba erken kalktığım içinmi yoksa hamileliktenmi böyle göüzümü açamıyorum
sizde de oluyomu

ya benimde kalcamin ustunee belimee dogru yere bi kramp giriyor dedigin gibi oturuyorsam kalkamiyorum ayaktaysam adim atamiyorum yuruyemiyorum yaaaa bu neki aceep ben efeden kalma epidural agrisimi demeye basladim :26:

cnm bende de oluyo o ağrılar ve magnezyuma başladığımdan beri de hiç azalma olmadı doktor bana kan şurubu vermişti onu içemedim değiştirdi gyno ferro die bi hap verdi kullanmaya başladıktan sonra acayip midem ağrıdı ben haptandır dedim ama sanırım genel de her gebede olan bi ağrı bu:26::26:doktora soracaktım artık ayınn teee 9 una bayramdan sonra
nutellam canımnie sıkıntı yapıyosunki foto için bırak çekilsinler o flaşlar yüzünü etkileyebilir ne güzel yırtmışsın işte (nasıl moral ama) güzelliğin eskimez işte ne güzelALLAH sana da tez zamanda nasip eder inş o anı sende onları almazsın fotoyabebeğinde bahtı kaderi güzel olsun inş. ismini ne koydular bu arada
cnm bnm ALLAH kavuştursun kız bi ara kardeşine eşine sölesende konterjan varsa bizimkini de götürse eşine sölede top toplasın bizimki çoraplarını bile yıkar yeterki gitsin

günaydın kızlar:79::79::79::79:

günaydın

kızlar iki gündür kan üzümü ve ceviz yiyorum sabah akşam ALLAH ım enerjik oldumki uyku bile uyuyamıyorumm nasıl yaradı ya inş şu anemi içinde iyi gelir bide bişiy sorayım bunlarla birlikte süt yoğurt yesemmi yoksa bi kaç saat aramı versem :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…