2011 Aralık Anneleri

1 saat sonra ye canım,demirle kalsiyumu birbirinden uzak tut yeter

canım haklısın değilmi yüzümü eskitmeyeyim benim fotolarıma lazım güzel yüzüm hahaaaa....
bebeğin adını ALTUĞ koydular babası istemiş...

oğlun sana bakar annesi,ilgilenir seninleAllah kavuştursun tez zamanda

canım haklısın değilmi yüzümü eskitmeyeyim benim fotolarıma lazım güzel yüzüm hahaaaa....

he valla bende hiç üzülmezdim böle bişey için kendi çocuğuna sakla anacım yüzünü başrol siz olcaksınız hep o zaman şimdi ne fark ederki olsan nolcak olmasan nolcak hiç takılma onlar üzülsün senin gibi bi güzellik yok fotolarında hıh

çok uykum var kızlar. ben artık işede gelmek istemiyorum çok erken başladım bu duruma???

uyku kalitemiz yavaş yavaş bozuluyo ne kadar uykumuz olsa da deliksiz uyuyamıyoz,tuvalet,çarpıntı,kramp,bel ağrısı,bebekle,doğumla ilgili düşünceler....ben sürekli rüyamda bebekle ilgili şeyler görüyom,elim karnım da,tekmelediğini,kaç gr olmuştur diye eşimle konuştuğumuzu,doğumu vs..sabah ta kalkmak istemiyo insan ama mecbur geliyoz işte,Allah yardımcımız olsn

kızlar herkese günaydın. ben de dün bi salaklık ettim teyzemleri ve dayımları iftara çağırdım. ama eşim o kadar çok uyardı ki beni. bu seneyi es geç, kimse alınmaz. nasıl uğraşacaksın o kadar insanla diye. bişey olmaz dedim. zaten çok sık çağıramıyorum çalışıyorum diye, ramazan bahanesiyle görüşmüş oluruz dedim. dün yemekleri yapıp bitirdiğimde ben zaten yorgunluktan bitmiştim. yemek, çay tatlı falan filan. herkes saat 10 da gitti allahtan. ama benim bir ağrım başladı dün. kasıklarım kopuyo, adım atamıyorum. eşime de çok belli etmemeye çalıştım. çünkü dicekki ben sana demiştim, hiç sözümü dinlemiyosun dicek. haklı da. günlerce başımın etini yedi iptal et diye. etmedim. neticede dün ağrılarımla baş başa yattım. bugun daha iyiyim şükürler olsun. siz siz olun kendinizi yoracak şeylerden uzak durun dicektim

heee aynen öle fıstık gibisin zaten biz çok beğeniyoz seniboşuna nutellamız değilsindaha doğru değilmişsin görmeden önce öle diyoduk sanaiçimize doğmuş zaten o yorgun halinle bide foto stresi off hiç çekilmezdi bırak onlar üzülsün sensiz çekildiklerine
çok uykum var kızlar. ben artık işede gelmek istemiyorum çok erken başladım bu duruma???

kızlar bişi soracağım..

şimdi 24. hafta bittiğinde bizler 6 aylık hamile mi olcaz kaba taslak??
ayyy cnm ya şimdiden kapılma bu iş durumuna evde olsan ne olcakki iyice sıkılacaksın,şimdi bişeylerle oyalanıyosun ne güzel sende çok yorgun olursan izin al git erkenden eve artık o kadarınıda idare ederler heralde
ayyy evet 24 haftada 6 bitti diyebiliriz ayy ne güzel

cnm valla ben kimi çağırdıysam hiç biri gelmedisana günah dediler sana yaptırmayız hiç bi iş dediler ama bende herkes gelsin istiyorum ramazanım çok sakin geçiyo diye üzülüyorum bendegeçmiş olsun artık bi kaç gün sıkı bi dinlen gündüz dinlenmeleri çok iyi geliyo bu durumlara

bende kocamı bekliyom bakalım ne zaman yumurtlucak annenleri alalım diye öle demesinin nedeni önce annenleri sonra annemleri alalım dicek hehehehe ben almak istemediğimi belirten bi konuşma yaptım ama bakalım ne kadar faydalı olcak

olmadı dışarı çıkaralım yemeğe dicem yaaaa zaten evde bedavamı uğraş uğraş bitmiyo evde de yorgunlukta yanına kar o yüsdeeenn o alalım derse bende dışarı çıkaralım dicem ii fikir dimmiiiiii:)=

cnm bnm ALLAH kavuştursun kız bi ara kardeşine eşine sölesende konterjan varsa bizimkini de götürse eşine sölede top toplasın bizimki çoraplarını bile yıkar yeterki gitsin

ayyy sennn ölmee emiii illa adamı yollucann haaaDDDDDöylee deme nolursa olsun yanında olması en güzelii gölgesii bilee yeterrr ceken bilirr bacımmm

bence iyi fikir. ben tam 54 tl marketten alışveriş yaptım dün için. zaten 6 kişiydik, dışarda yesek en fazla 60-70 bişey gelirdi. keşke öyle yapsaydık, bi de bulaşık, ortalığı topla cabası. ama salaklık bende.

en iyisi dışardan büyükboy pizza istemek,burda 3 veya 4 kişilik alınca,al götür servislerinde 2 .bedava,biz bi kere aldık ekstra büyük,18 e,anam bi geldi kocaman,2 tane de olunca,o akşam,sabah,öğlen,diğer akşam yedik durduk,çok uyguna geldi,kaşar peyniri bile o fiyattan fazla gelirdiyanına da patates kızartırsın,ya da onu da hazır al,bi de kola açarsın,hurma falan koyarsn olur biter yavv

ne olacak sonumuz bilmem.hem hiçbirşey yapasım gelmiyorhiç enerjimde yok.mooral olarakda hiç yüksek değilim kzılar ben. bi bezmişlik yorgunluk var artık

ben de yiyom yiyom yiyom,sahurda kocişle birlikte börek yaptık,ucu ucuna yetişti,sahura ekmek yoktu değişiklik olsun dedik,antep usulü fıstıklı yaptık,neyse tıka basa yedim sahurda,4 buçuğa kadar,sabah 8 de daha yataktan kalkar kalkmaz,karnım gurul gurul,eşime dedim noluyo yav,ben acıktım dedim,bizim tohumumuz adamı yer bitirir dedineyse sadece 8 tane kalmıştı sahurdan,6sını ayırmıştım,iş yerinde yerim diye,eşim koy şu 2 taneyi de dedi,onu da koydum,gelir gelmez 3 ünü yedim,çekmece meyve dolu,süt 1 buçuk bardaklık falan vardır,bunları bitirip,bi de eve gidince meyve falan yerim tabi keserse benibelki 1 kase yoğurt yerim,sonra iftara kocam kadar yiyom,o tüm gün aç,benim 5. öğünüm oluyoama günde 2 defa tuvalete çıkıyom,ee normal bu kadar yemeyetükettiğim sıvı da günlük 5 lt yi buluyo amanin

HERKESE GÜNAYDINNN

CNM ALLAH KAVUŞTURSUN İNŞALLAH SAĞ SALİM GERİ GELİRLER. BENİM DE EŞİM YANINDA DİİL, ABİM DE AZERBEYCAN DA... ÇOK ZOR ÇOOOKKK ((((5:

BENİM UYKU HALİM GEÇTİ YAHU... İLK GÜNLERDE BAŞIMI KALDIRMAIYORDUM YASTIKTAN AMA ŞİMDİ SORUN OLMUYOR. SABAHLARI ÇOK ACIKIYORUM DİYE UYUYAMIYORUM ZATEN :)

AYNEN VALLA YAAA( Bİ DE SİZDE DE OLUYOR MU BİLMİYORUM AMA SAĞIMA YATSAM SAĞIMA VURUYOR PITIRCIĞIM, SOLUMA YATSAM SOLUMA :d EŞŞEK KIZIM BENİM:) ŞİMDİDEN RAHAT VERMİYOR ANNESİNE. BEN DE TABİİ ACABA RAHATSIZ MI OLUYOR DİYE Bİ SAĞ Bİ SOL YAPMAKTAN BEL AĞRISINDAN ÖLÜYORUMMM :) CANI SAOLSUN BAL DUDAKLI KIZIMIN TABİİİ

Son düzenleme:

hiç sorma genelde sağdan vuruyo bizim kız,ben de sağa yatmaya alışmışım,ya acaba kızın rahatını mı bozuyom,üstüne yatmış gibi oluyom diyom,sola dönüyom geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…