kızlar iki gündür kan üzümü ve ceviz yiyorum sabah akşam ALLAH ım enerjik oldumki uyku bile uyuyamıyorummnasıl yaradı ya inş şu anemi içinde iyi gelir bide bişiy sorayım bunlarla birlikte süt yoğurt yesemmi yoksa bi kaç saat aramı versem :26::26:
günaydınn kızlarrrrr....nslsınız bakalımm.benn şöyle böyleeee.dün de kardeşimi gönderdimm rusyaya en az 1 sene göremem off offf hep gurbet hep gurbet.annemde perişan oldu kadınn.evlat netices,inde anneme dedim şimdii seni daha ii anlıyorumm evlatt başkaa bişeyyy daha elime almadan böylee hissedebiliyorsamm birde 25 sene emek versemm ve senede 1 ay görebilsemmm nee yapardımmm.allah saglık versin canı sag olsunda ayrı olalımm napalım.kociş de ondan önceki gün gitmişki zatenn off offf napcazz bizz oğlumla
çok uykum var kızlar. ben artık işede gelmek istemiyorumçok erken başladım bu duruma???
canım haklısın değilmi yüzümü eskitmeyeyim benim fotolarıma lazım güzel yüzüm hahaaaa....
bebeğin adını ALTUĞ koydular babası istemiş...
çok uykum var kızlar. ben artık işede gelmek istemiyorumçok erken başladım bu duruma???
kızlar bişi soracağım..
şimdi 24. hafta bittiğinde bizler 6 aylık hamile mi olcaz kaba taslak??
canım haklısın değilmi yüzümü eskitmeyeyim benim fotolarıma lazım güzel yüzüm hahaaaa....
bebeğin adını ALTUĞ koydular babası istemiş...
ayyy cnm ya şimdiden kapılma bu iş durumuna evde olsan ne olcakki iyice sıkılacaksın,şimdi bişeylerle oyalanıyosun ne güzel sende çok yorgun olursan izin al git erkenden eve artık o kadarınıda idare ederler heraldekızlar bişi soracağım..
şimdi 24. hafta bittiğinde bizler 6 aylık hamile mi olcaz kaba taslak??
kızlar herkese günaydın. ben de dün bi salaklık ettim teyzemleri ve dayımları iftara çağırdım. ama eşim o kadar çok uyardı ki beni. bu seneyi es geç, kimse alınmaz. nasıl uğraşacaksın o kadar insanla diye. bişey olmaz dedim. zaten çok sık çağıramıyorum çalışıyorum diye, ramazan bahanesiyle görüşmüş oluruz dedim. dün yemekleri yapıp bitirdiğimde ben zaten yorgunluktan bitmiştim. yemek, çay tatlı falan filan. herkes saat 10 da gitti allahtan. ama benim bir ağrım başladı dün. kasıklarım kopuyo, adım atamıyorum. eşime de çok belli etmemeye çalıştım. çünkü dicekki ben sana demiştim, hiç sözümü dinlemiyosun dicek. haklı da. günlerce başımın etini yedi iptal et diye. etmedim. neticede dün ağrılarımla baş başa yattım. bugun daha iyiyim şükürler olsun. siz siz olun kendinizi yoracak şeylerden uzak durun dicektim
kızlar herkese günaydın. ben de dün bi salaklık ettim teyzemleri ve dayımları iftara çağırdım. ama eşim o kadar çok uyardı ki beni. bu seneyi es geç, kimse alınmaz. nasıl uğraşacaksın o kadar insanla diye. bişey olmaz dedim. zaten çok sık çağıramıyorum çalışıyorum diye, ramazan bahanesiyle görüşmüş oluruz dedim. dün yemekleri yapıp bitirdiğimde ben zaten yorgunluktan bitmiştim. yemek, çay tatlı falan filan. herkes saat 10 da gitti allahtan. ama benim bir ağrım başladı dün. kasıklarım kopuyo, adım atamıyorum. eşime de çok belli etmemeye çalıştım. çünkü dicekki ben sana demiştim, hiç sözümü dinlemiyosun dicek. haklı da. günlerce başımın etini yedi iptal et diye. etmedim. neticede dün ağrılarımla baş başa yattım. bugun daha iyiyim şükürler olsun. siz siz olun kendinizi yoracak şeylerden uzak durun dicektim
bende kocamı bekliyom bakalım ne zaman yumurtlucak annenleri alalım diye öle demesinin nedeni önce annenleri sonra annemleri alalım dicek hehehehe ben almak istemediğimi belirten bi konuşma yaptım ama bakalım ne kadar faydalı olcak
olmadı dışarı çıkaralım yemeğe dicem yaaaa zaten evde bedavamı uğraş uğraş bitmiyo evde de yorgunlukta yanına kar o yüsdeeenn o alalım derse bende dışarı çıkaralım dicem ii fikir dimmiiiiii:)=
ne olacak sonumuz bilmem.hem hiçbirşey yapasım gelmiyorhiç enerjimde yok.mooral olarakda hiç yüksek değilim kzılar ben. bi bezmişlik yorgunluk var artıkal benden de okadar, sabahları kalkmak ölüm geliyor, iş yapmak gelmiyor içimden :84::84::84:
bende kocamı bekliyom bakalım ne zaman yumurtlucak annenleri alalım diye öle demesinin nedeni önce annenleri sonra annemleri alalım dicek hehehehe ben almak istemediğimi belirten bi konuşma yaptım ama bakalım ne kadar faydalı olcak
olmadı dışarı çıkaralım yemeğe dicem yaaaa zaten evde bedavamı uğraş uğraş bitmiyo evde de yorgunlukta yanına kar o yüsdeeenn o alalım derse bende dışarı çıkaralım dicem ii fikir dimmiiiiii:)=
ne olacak sonumuz bilmem.hem hiçbirşey yapasım gelmiyorhiç enerjimde yok.mooral olarakda hiç yüksek değilim kzılar ben. bi bezmişlik yorgunluk var artık
günaydınn kızlarrrrr....nslsınız bakalımm.benn şöyle böyleeee.dün de kardeşimi gönderdimm rusyaya en az 1 sene göremem off offf hep gurbet hep gurbet.annemde perişan oldu kadınn.evlat netices,inde anneme dedim şimdii seni daha ii anlıyorumm evlatt başkaa bişeyyy daha elime almadan böylee hissedebiliyorsamm birde 25 sene emek versemm ve senede 1 ay görebilsemmm nee yapardımmm.allah saglık versin canı sag olsunda ayrı olalımm napalım.kociş de ondan önceki gün gitmişki zatenn off offf napcazz bizz oğlumla
selamunaleykum kızlar
nasılsınız inşallah, benim çok uykum varr, sabahları başımı masaya koyup uyuyorum 1-2 saat
iş güç hak getire, yakında kovarlar beni burdan
acaba erken kalktığım içinmi yoksa hamileliktenmi böyle göüzümü açamıyorum
sizde de oluyomu
uyku kalitemiz yavaş yavaş bozuluyo ne kadar uykumuz olsa da deliksiz uyuyamıyoz,tuvalet,çarpıntı,kramp,bel ağrısı,bebekle,doğumla ilgili düşünceler....ben sürekli rüyamda bebekle ilgili şeyler görüyom,elim karnım da,tekmelediğini,kaç gr olmuştur diye eşimle konuştuğumuzu,doğumu vs..sabah ta kalkmak istemiyo insan ama mecbur geliyoz işte,Allah yardımcımız olsn
AYNEN VALLA YAAA( Bİ DE SİZDE DE OLUYOR MU BİLMİYORUM AMA SAĞIMA YATSAM SAĞIMA VURUYOR PITIRCIĞIM, SOLUMA YATSAM SOLUMA :d EŞŞEK KIZIM BENİM:) ŞİMDİDEN RAHAT VERMİYOR ANNESİNE. BEN DE TABİİ ACABA RAHATSIZ MI OLURUM DİYE Bİ SAĞ Bİ SOL YAPMAKTAN BEL AĞRISINDAN ÖLÜYORUMMM :) CANI SAOLSUN BAL DUDAKLI KIZIMIN TABİİİ
hiç sorma genelde sağdan vuruyo bizim kız,ben de sağa yatmaya alışmışım,ya acaba kızın rahatını mı bozuyom,üstüne yatmış gibi oluyom diyom,sola dönüyom geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?