he valla bende hiç üzülmezdim böle bişey için kendi çocuğuna sakla anacım yüzünü başrol siz olcaksınız hep o zaman şimdi ne fark ederki olsan nolcak olmasan nolcak hiç takılma onlar üzülsün senin gibi bi güzellik yok fotolarında hıh
heppp aynı taktikk uyanık kocalar.. kimseyi çağırma canım bak neslihana nasıl yorulmuş insan oturunca kendini çok enerjik hissediyor ama ayakta kalınca anlıyrosun nasıl yorulduğunu..bende kocamı bekliyom bakalım ne zaman yumurtlucak annenleri alalım diye öle demesinin nedeni önce annenleri sonra annemleri alalım dicek hehehehe ben almak istemediğimi belirten bi konuşma yaptım ama bakalım ne kadar faydalı olcak
olmadı dışarı çıkaralım yemeğe dicem yaaaa zaten evde bedavamı uğraş uğraş bitmiyo evde de yorgunlukta yanına kar o yüsdeeenn o alalım derse bende dışarı çıkaralım dicem ii fikir dimmiiiiii:)=
gerçekten öyle midir peki deryacım ya??? Rahatsız oluyor mudur ki???(
Selam Kızlarr,
Dün detaylımız vardı. Maşallah bi sorunumuz çıkmadı.
Ama bebikim haftasına göre birascık iri bi bebekmiş..600gr geldi...Şekerden dolayı da olabiliyomuş. İnş öle bişiden kaynaklanmıyodur.
Ben de 5 kilo almışım:26:
ben de yiyom yiyom yiyom,sahurda kocişle birlikte börek yaptık,ucu ucuna yetişti,sahura ekmek yoktu değişiklik olsun dedik,antep usulü fıstıklı yaptık,neyse tıka basa yedim sahurda,4 buçuğa kadar,sabah 8 de daha yataktan kalkar kalkmaz,karnım gurul gurul,eşime dedim noluyo yav,ben acıktım dedim,bizim tohumumuz adamı yer bitirir dedineyse sadece 8 tane kalmıştı sahurdan,6sını ayırmıştım,iş yerinde yerim diye,eşim koy şu 2 taneyi de dedi,onu da koydum,gelir gelmez 3 ünü yedim,çekmece meyve dolu,süt 1 buçuk bardaklık falan vardır,bunları bitirip,bi de eve gidince meyve falan yerim tabi keserse beni belki 1 kase yoğurt yerim,sonra iftara kocam kadar yiyom,o tüm gün aç,benim 5. öğünüm oluyo ama günde 2 defa tuvalete çıkıyom,ee normal bu kadar yemeye tükettiğim sıvı da günlük 5 lt yi buluyo amanin
Selam Kızlarr,
Dün detaylımız vardı. Maşallah bi sorunumuz çıkmadı.
Ama bebikim haftasına göre birascık iri bi bebekmiş..600gr geldi...Şekerden dolayı da olabiliyomuş. İnş öle bişiden kaynaklanmıyodur.
Ben de 5 kilo almışım:26:
deryaaa sen benidee gecmişsiin bacım ama enn azından faydalı seylerr yiyorsun ben o kadar meyve yiyemiyorumm malesef dün birkaçtane incirr yedimm o kaddr su içiyorum bende 2,5 3 lt falan kahvaltımı burda yapıyorum peynir süt dom salatalık falan bugün bide poğaca almıştım simitt falan hayvan gibi yedim salak kafam yaaa doktorum beni boğacaköğlende ekmek yemiyorumm işte yemektten cnm ne isterse yiyorum akşamda 1 dilim falan dayanamıyorum ekmek yiyorum pilav yemememye calışıyorummm .işte 10 kiloyu alduık bakalım kaçla bitiririzzz DD :
çok yaşa emiiiii.... takıldığım terbiyesizliklerine sevmiyorlarya beni hep aynı şeyi yapıyorlar bende zaten patlamamıştım onlarla aynı karede olmaktan ama eşimi ne zaman bensiz yakalasalar illaki resim çekiniyorlar birlikte uyuzlar...
heppp aynı taktikk uyanık kocalar.. kimseyi çağırma canım bak neslihana nasıl yorulmuş insan oturunca kendini çok enerjik hissediyor ama ayakta kalınca anlıyrosun nasıl yorulduğunu..
dışarda yeme fikri çok iyi ama pahalı yere gitmeyin sakın biliyorsun ifrat menüleri 30 dan başlıyor... bizlere çokkk para lazım şimdi
maşallah bebişine merak etme bişeycik çıkmaz,normalde kan şekerin nasıldır 1,yaşın kaç 2,iri bebek doğurdun mu 3,ailede diyabet var mı 4,çok mı şekerli tüketiyon hamilelikte 5,ben sana teşhisi koyayım canım
gözün aydın canımm detaylının güzel çıkamsına sevindim.. maaşallah bebişinin kilosu çok güzel.. dr mu dedi şekerden oalbileceğini????
şeker testini yaptırmışmıydın???
kilo konusunda sanırım hemen hemen herkes aynı kiloda gidiyor gebelik.org diye bir site var ordan kilo durumunun normal olup olmadığına bakabilirsin
Kan şekerim normaldir hiç yüksek çıkmadı şimdiye kadar. Yaş29, ilk bebek, babamda diyabet var, çok fazla değil ama tatlıyı severim. İlk 4ay tatlı yiyememiştim şimdi yemeye başladım...Koy teşhisi bakim doktor:)
sanmıyorum bişey olduğunu,tatlı yeme yine de glikoz olan herşey zararlı,meyve ye bol bol,şeker ihtiyacını karşılıyo,pekmez iç,ama şekerli şeyler yeme,benim kan şekerim düşüyo acıktığımda ona rağmen,şekerli yemiyom,meyveyle hallediyom bu ihtiyacımı,sen iyi beslemişsindir kuzunu,ondan kilo almıştır annesi
Kan şekerim normaldir hiç yüksek çıkmadı şimdiye kadar. Yaş29, ilk bebek, babamda diyabet var, çok fazla değil ama tatlıyı severim. İlk 4ay tatlı yiyememiştim şimdi yemeye başladım...Koy teşhisi bakim doktor:)
Şeker testi gelecek muayenedeymiş. 1ay sonra...Evet doktor dedi..Çok önemlli bi irilik değil ama ihtimal olabilir dedi. Babamda şeker olunca korktum ben de..Bi de kayınvalidede de var...
Çok aşırı yemiyorum da aslında. Hatta hamilelikten önce daha iştahlıydım. Sadece süt ürünleri ve et yemeye dikkat ediyorum. Öğün geçirmemeye çalışıyorum o kadar...Ama yürüyüşe başlıyamadım daha. Ondan mı ki???
sen canını sıkma tatlım sadece tatlıyı biraz azalt.. bence bebeğin iri olacak olay bu canını sıkma...
yürüyüş bir yapabilsek aslında ama olmuyor işteeeeeee
ben 15 dk kadar yürüyom sabah ve akşam toplamda durak uzak olduğu için,akşamları da haftada 4-5 kez 15 dklık yürüyüş yapıyom,haftada bi pazara gidiyoz,10-15 dk lık yolda o sürüyo,burdakine gidersek,yarım saat toplamda,araba daha almadık,o zaman insan mecbur kalıyo,markete,pazara,durağa vs.ama çok yoruldum 2 gün önce yollar yokuş,eşime dedim,yokuş zararlıymış,yolu değiştirip düz yerde yürüyelim diye,öyle yapcaz artıkın
bende her sabah 10 akşam 10 dakika yürüyorum ama akşamları tempolu en az yarım saat yüremek gerek aslında ama olmuyorki.. çıkamıyoruz evdenn
uyku kalitemiz yavaş yavaş bozuluyo ne kadar uykumuz olsa da deliksiz uyuyamıyoz,tuvalet,çarpıntı,kramp,bel ağrısı,bebekle,doğumla ilgili düşünceler....ben sürekli rüyamda bebekle ilgili şeyler görüyom,elim karnım da,tekmelediğini,kaç gr olmuştur diye eşimle konuştuğumuzu,doğumu vs..sabah ta kalkmak istemiyo insan ama mecbur geliyoz işte,Allah yardımcımız olsn
tünaydın kızlar nasılsınız?ya kızlar size birşey soracağım bende kaşıntı oldu anladığınız yerde:26:doktora gittim tek kullanımlık bir ilaç verdi içtim biraz geçti ama yeniden başladı me yapmalıyım
Haa bi de suyumuz birazcık fazlaymış. Ben günde 2lt'yi bile tamamlayamıyorum oysa kiii:44: K.valide bile sen su içmiyosun bebeğin ihtiyacı var diyip duruyodu..Nasıl oldu anlamadım wallaaa
Haa bi de suyumuz birazcık fazlaymış. Ben günde 2lt'yi bile tamamlayamıyorum oysa kiii:44: K.valide bile sen su içmiyosun bebeğin ihtiyacı var diyip duruyodu..Nasıl oldu anlamadım wallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?