2011 Aralık Anneleri

hayırlı sabahlarr anneler gerçi öğlen oldu nerdeyse...bebiler nasıl geçmişe biraz göz attım bende sol ayağımdaki uyuşma kramp ağrı filan vardı magnezyum fayda emiyordu nedense sahurdan sonra uyutmuyordu bende sahura kalkınca ilk açken kan hapımı sahuru yerken magnezyum ve elevitimi alıyorum 1 haftadır iyi gibiyidm ki kendime nazar değirdim bu gece baş ağrısında öldüm dirildim resmen ağrı kesici filan ne fayda tam dalarken nefes darlğı ağlama ve ağrıyla uyandım hep. 6 ayı geçirdik 3 ayıda hayırlısıyla bir geçirsek gerçi bidaha gece uykusu uzun süre hiç yapamayacağız ama Alah bugunumuzu aratmasın genede diyeyim eniyisi :)

günaydın arkadaşlarr ve onların minnak melekleri.....

pokim rüyana çok güldüm yaaa. demek ceviz fırlatıyır haa.

ağrılardan bahsetmişsiniz benimde bazen kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor. oturamıyorum. sonra geçiyor. birde karnım çok gerildi. tam göbekimin sol yanı acıyor. diyorum acaba bebiş kafasınımı koyuyor oraya ama nasıl varya yırtılıcak sanki orası.

deryacım yemek yemen muhteşem. ama kilo almıyor olman daha da muhteşem.....

ilgin için teşekkürler canım tarafsız birinden duymak rahatlatıyor aralık annelerinden allah razı olsun benim çıkış yolum için önerileri için haklısınız aslında bazı şeyleri büyütüp huzur kaçırmamın anlamı yok zaten huzuru kaçanda ben oluyorum sadece :s isim hakındada bende ilk söylediğinde erkek ismi gb demiştim. salı günü kız olduğu kesinleşsin isim konusuna ağırlık vereceğim artık bu arada sahurdan sonra uyuyamayınca doğum senaryoları yazdım durdum evde aniden doğarsa filan :) göbek kordonu kaç cm den kesiliyor öğreneyim filan yanlızken doğrurum diye :) uykum kaçıncada iyice kafayı yiyorum biri beynimi durdursun bişeyler üretip duruyor

benimde karnm gerimgerim gerildi acaba daha şişermi ya pay kalmadıki birazdaha şişerse ortadan ikiye çatlarım gb kaşınmalarda başladı karnımda elim devamlı

rahat ol canım,senin hamileliğin de etkisiyle sinirlerin yıpranmış,bebeğinin tekmelerine odaklan,ben elim karnımda uyuyom,rüyamda hep güzel şeyler görüyom,bi de eskiden çok kabus görürdüm,troitten dolayı beyne çok oksijen gitmediğinden,kan seviyem bi türlü düzelmediğinden,artık oksijen gidiyo beyne kabuslar bitti

benimde karnm gerimgerim gerildi acaba daha şişermi ya pay kalmadıki birazdaha şişerse ortadan ikiye çatlarım gb kaşınmalarda başladı karnımda elim devamlı

benim göğüsler fay hattı gibi oldu,ama karında bişey yok çok şükür,bi de göğüs uçlarım yavaş yavaş belirginleşmeye başladı,inş. doğuma kadar uçları iyice büyür,çıkar da bebişim rahat rahat emer

yaaaaaaaabiri beni durdursun içimde canavar mı var ne,yine miğdem kazınıyo,halbuki 2 meyve yedim arada,noluyo bana böyle ya,acıkınca da elim ayağım titriyo,yok böyle bişey,ben yemekten yoruldum,çenem ağrıdı yemekten,ama içimde canavar var sankim,çok ilginç çokkkkkk

ben çok kabus görür oldum senn troidin düzeldiğine sevindim.benim kabusularım kafamdaki komplo teorilerinden olsa gerek :) ay bugun uykusuz ağrılı geçen gecenin ardından fırtına sonrası sakinliği gibiyi sakin sakin yarı uykulu geziniyorum iyiyim bu halimi sevdim narkozlu yarı ayık :)

nee güsel yaa boşver keyfini çıkar doğumdan sonra bu kadar yemek yemek için bahanemiz olmycak. benim midem sürekli yanıyoo o yüzden ne yesem midem kötü oluyoo. çok flazla yiyemiyorumm ne yaızkkii. benimki tombiş bi annedenn küçücük bi bebiş dünyaya gelicek bu gidişle.

düzelmedi de kontrol altında hamilelikte,inş. hamilelikten sonra da gerek kalmaz ilaçlara,yatmadan önce ılık bi duş al,dua et,kocana sarıl,uyu,kabus görmezsin

kızlaarrrr acayip gerginim........

ben bu kocayı boşayacağım o kadarrrrrrrr. böylece kaynanayıda boşamış olurum.. bıktım artık...

gitsin gitsin valla gıkım çıkarsa demet değilim:84:
bugece rüyamda ne gördüm anlatsam gülmekten çatlarsınızbebek karnımda,hissedebilmek için nerdesin oğlum napıyorsun diyorum,içerden kafama ceviz atıyor
ayyyyyyyyy koptum yaa

ben bu kocayı boşayacağım o kadarrrrrrrr. böylece kaynanayıda boşamış olurum.. bıktım artık...
balım sana ulaşmaya çalışıyorum bende,hayırdır ne oldu gene mübarek gün

idrara çıkmıyon mu peki,ben deli gibi içiyom troitten dolayı anca 3 lt den sonra rengi normale dönüyo,her gittiğimde dr. biraz daha su iç,suyu biraz az diyo,dur bi araştıraym canm

Çıkmaz mıyım hayatım..Bir bardak su içeyim kısa süre içerisinde tuvalete çıkarım:))

Sağol cnm ...Doktor endişe edilecek bir fazlalık deil dedi. Aynı derecede su içmene devam et dedi...Bakalım şeker testi nasıl çıkıcak...

bence de öyle,ama sen yine de yükleme yapılana kadar şekerden uzak dur,hamilelikte kimseye faydası yok şekerin,çikolata,dondurma vs. yapay şeylerin,meyve yeter de artar bile

boşver canım salla gitsin takmaaaaaaa..... bebeğine odaklan.. kaynanan içinde baktın olmuyor birgün sinir krizi geçiriyorum havasına gir al bıçağı eline keserim seni haberin olsun de.. bak gör senden iyisi olacakmı ( pisikopata bağladım gıcığım kaynanalara ve örümceklere)

hem moral veriyosun hemde psikopata bağlıyosun

noldu canım ya,sallama kaynanayı,kocanla ne oldu o önemli

ay nasıl anlatsam ağlamadan yaa çok sinirim bozuldu. kocam geçen ay tutturmuştu ramazan bayramında köye gidicem kızımı görmeye diye (kızı her yaz 2-3 ay köyde kalır annesi orda kalıyor diye) hatta geçen sene kadın yeniden evlenmeden önce kocam yine gitmişti meğer barışmayı konuşmuşlar benle evliyken.. neyse kadın evli şimdi. ben daha o buhranı atlatamadım ayrı.. ben köye bensiz birdaha gitmesini istmedeğimi söyledim ve benimde 7 aylık halimle 17 saat araba yolculuğu çekemeyeceğimi söyledim.ikna edemedim ben yalnızgiderim o halde kızım orda benim dedi. dedim nede olsa kızıdır gitsin.annesi temmuzda 15-20 gün köye gitti. geldiğinde oğlum sen köye gitme bu sene demiş. ok anne deyip vazgeçti köye gitmekten. kızı telefonda "baba seni çok özledim ne olur gel" dediyği halde gelmiycem kızım dedi. dün akşam kaynanam dedi ki "teyzenin oğlu karısıyla köye gidiyormuş bizede sizde gelin dedi hadi gidelim" deyince olur anne ne dersin gidelim mi diye sordu bana. bende "gelmeyi isterim ama eziyet olur sana uzun yola dayanamıyorum biliyorsun" deyince kaynanam "e bişey olmaz ben önde otururum sende arkada yatarsın" dedi bende yok yinede o kadar yolu çekemem şişer her yerim dedim. bunlar başladı benle dalga geçmeye..... kaynanam diyor ki "ay sen daha 6 aylık bile değilsin biz seninle napıcaz daha bunun 3 ayı var" kocamda " yok anne ne 3 ayı 3,5 ayı var" şimdiden bu kadar şiştinde sonra nolcaksın sen......... sabırrrrrrrrrrrr dedim.

hayır 1.) beni koynuna sen mi alıyon kaynanada batıyo kilolarım
2.) benim taşıyamadığım noktada yükümü senmi sırtlanıyorsunda batıyor
3.) sen ağırlaştın dur şu çöpünüde yerden ben kaldırayım mı diyorsunda batıyor.
4.) benim o kadar lafıma rağmen gitmeyi kafasına koyan adam annesinin bir lafıyla kalmaya ve gitmeye karar veriyor.
5.) beni geçtim ben elim. yaa sen nasıl adamsın ki minnacık kızın babcım gel çok özledim diyorda madem gidebileceksin neden onun lafıyla gitmedin be adam. (en çok zoruma gidende bu zaten)

yani düşünün bundan çıkan sonuç: kocamın gözünde ne ben, ne karnımdaki bebek, nede 5 ayşındaki o küçücük kızın gözyaşları var. sadece ve sadece annesi sürüyor buda koyun gibi sürülüyor..ahhhhh kafam baştan nasıl anlamadım. zaten bu kadar karaktersiz olmasaydı annemle geçinemiyor diye ilk karısını boşayıp yavrusunu göndermezdi. bu nasıl bir adammış ya. adam bile değilmiş. yazık benim yavrumada o yavruyada. böyle karaktersiz birinede yazıklar olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…