2011 Aralık Anneleri

yani o kadar anneci ki pastane pidesi aldık bri kaç gün (babmlarda her ramazan alırdık) sorna almıycaz artık pastane pidesi dedi. neden dedim. Annem "bunlar çok yağlı" dedi bende elimi sürdüm yağlıydı almıyacağız. dedim niye senin aklın yokmuydu yerken elini sürmüyormuydun ki annen değince anladın. kaldıki annen yağlı şeylere karşıysa kardeşinin aldığı kızartma tatlıları neden yiyor. kardeşine gelince bişey yok tabii bizimki bri dediğini 2 etmediğinden hemen emir sayıyor.

bence olan şu,o da gitmek istemiş,kızı var sonuçta,ama tek başına gitmek istememiş,annesigilde gidince,kendi adına bi değişiklik olur güzel fükür demiştir,kızını da özlemiştir zaten,şimdiden böylesin sonra napacan kısmına takılma,şaka yapmıştır,bizimki de diyo oo şimdiden yolda kaldın,sonra nasıl yürüyecen,gadana gibi oldun ha diye ama ben şaka yaptığını biliyom,ben de diyom nasıl da kocaman olmuşum diye,tek farkı oeşim başkasına böyle demez annesi de olsa benim karım halen fıstık gibi der,ama eşinin de kötü niyeti olduğunu sanmıyom,annesinden çekinmiyo,biraz düşüncesiz,bence git senin içinde değişiklik olur,ayağını uzatır gidersin,zaten sonra bi yere de gidemeyecen,çocukta olunca elin kolun bağlanacak git bence

Son düzenleme:
canım sadece kocana yuhh diyroum yuhh ki ne yuuhhh..
bu kadın ne biçim bi annedir böyle yaww.. yazıklar olsun...
diyorum ya kıymetli olmak için böylelerine edipsiz olmak lazım.. sen ne kadar mülayimsen seni o kadar çok sömürüyorlar..
canım hiçbirşey deme boşver gitsinler.. sen evinde bebeğin göbüşünde ohh miss daha ne olsun..
parayla değil gün olur devran döner.. sen üzülme yeterki bebeşinide üzme....
onalr ne halleri varsa görsünler...

zıkkımmm yesin pis kadın..

tam ana kuzusu adam ya,annesi cevriye gibi bişey olmalı,nereli eşin canım,genelde bizim orda antep te erkekler annelerinin sözünden çıkmazlar,Allahtan eşimin alakası yok tipik anteplilerle

yaa kızlar bu ne hazımsızlıktır erkek annelerinde anlamıyoum...
hangi erkek kaynanasından şikayetçidir acaba merak ediyorum..
kaynanaların yaptıkalrını bizim annelerimiz kocalarımıza yapma ne olur nasıl tepki verirler çok merak ediyorum gerçekten

tabıkıı amın hepımızın yavrularını bagıslasın cnm

tam ana kuzusu adam ya,annesi cevriye gibi bişey olmalı,nereli eşin canım,genelde bizim orda antep te erkekler annelerinin sözünden çıkmazlar,Allahtan eşimin alakası yok tipik anteplilerle

onlar karadenizli cnm. laz. bende doğuluyum bizim orda da erkekler annelerinin sözünden çıkmaz ama aradaki fark ne biliyormusun. bziim annelerimiz ağır kadınlar. öyle herşeye karışmazlar. zaten kocaları sen bırak o erkek dediklerinden genelde erkek çocukta olsa bir saygı vardır. yok anam burda o yok. cıvık yiğdiği dona kadar karışıyorlar. oğlanlarda alışmış bide oğlanlara doğuştan itibaren işliyorlar "annene kimseye laf dedirtme" diye. tmm kardeşim kimse anasına laf dedirtmez ama benim anam 3 düşünür 1 konuşur. senin ki 10 konuşur 1 düşünür. annene laf dedirtmeyeceksen annende yaşına yakışan ağırlıkta olucak.

hayır orda şunu diyemedim ya içime oturdu kaynanaya diyecektim " zaten kilolu olmasamda farketmezdi, ben sizin gibi 50 yaşında 50 kapı dolaşamam ki" ahhh dieymedim.. bide kahkaha atıyorlar halime gülüp gülüp. ayy Allah affetsin o kahkası beni o kadar incittiki o an içimden "benim kilolu halim kadar taş düşsün başına " diyebildim. sonrada keşke demeseydim 17 ağustos öncesi. ama ne yapayım çok yıprandım artık. bziim orda kaynana gelinin kilosuna karışamaz ayıptır. hayır o kadar ki akşam kocama 2 karnıyarık ban 1 veriyor. kalan 1 taneyide bri kızına bride oğluna pay ediyor bana sormuyor bile. aklınca bana rejim mi yaptırıyor. birgün sadece çorba verdi, çocuklarının tabaklarına diğer yemeklerden koydu kaldırdı yemekleri. neyse Allah'a havale ettim ben..

Allah sana sabır versin demekten ziyade allah kayınvalidene ve eşine akıl fikir merhamet versin diye duada bulunacağım canım. kaynananın iyisi yok diyecek kadar az zaten.
kadının bir tanesinin oğluda kızıda evlenmiş arkadaşı sormuş kadına nasıl gelinin iyimi diye( sorma öyle tembel öyle tembel oğluma hazırlatıyor pazar kahvaltılarını neymiş eşitlikmiş neymiş çalışıyormuş ah ah oğlumun başını yaktı demiş arkadaşı sormuş peki kızının rahatı iyimi damadın nasıl diye ( ah arkadaşım böyle damat dostlar başına kızımın elini soğuk sudan sıcak suya değdirmiyor hafta sonları sen dinlen ben yaparım diyor her işi kızımın rahatı bir iyi bir iyi ) demiş :) eeee böyle bunların çoğu kızına yapılsın gelini sanki ana doğurmadı sanki onun canı yok ramazan mübarek gün boş ver günaha girme onun yüzünden allaha havale ediyorum de rabbim merhametiyle değil adaleti ile hesabını sorsun

benim de aynen öle seninle gün olarak aynıyız canım bişey soruccam sen 2. düzey ultrasonu ne zaman çekileceksin

cnm 24. haftamda çekilicem inş. eylülün 9 unda akşam günler geçmiyo sanki

cnm bunların üzerine bişey sorucam siz görücü usulümü evlendiniz yoksa severekmi

cnm 24. haftamda çekilicem inş. eylülün 9 unda akşam günler geçmiyo sanki
cnm bunların üzerine bişey sorucam siz görücü usulümü evlendiniz yoksa severekmi

maalesef severek diycem cnm.Ama sen kayınvalidemi, görümcelerimi, kocamı evlenmeden önce bri görsen.. ayy bu kadar medeni, bu kadar kimsenin işine karışmaz, kocam annesine kzıardı fikrini söyleme biz eşimle karar vericez felan. görümcelerim aman anne sakın karışma derlerdi. kaynanam ben garip bri kadınım ağzım var dilim yok, hiç sesim çıkmaz bişeyede karışmam derlerdi. işte bu yüzden maalesef severek diyroum çünkü benim sevdiğim adam ve ailesinden eser yok şimdi. sabah düşünyorum yaa insan bazen kendini olduğundan farklı gösterebilir, daha kibar felan kısa süreliğine olurda ben nasıl anlamadım deyip duruyorum. ya çok iyi oyuncular (ki bir misafir gelince ben el üstündeyim) yada ben çok safmışım anlamadım. sanırım ikiside çünkü annem babam istemedi. şimdide onlara bunları anlatıp üzmek istemiyorum. önce ben bir karar vereyim. bu iş bu şekilde gitmez. ben ne anasının, ne bacılarının kölesi değilim... bri kafamı toplıyımda olmazsa anlatayım sonra annemlere, bitireyim diyorum. (başım çatlıyacak yaaa,çok ağrıyor) işte olan oğluma olucak başka bişey değil... minik yavrumun suçu ne..

buseli ve diğer arkadaşlar

niye böyle tartışmalarda ayrılmayı bitirmeyi falan düşünüyorsunuz artık yalnız da değilsiniz bebeğinizin anne kadar babaya da ihtiyacı olacak yapıcı olun lütfen yuvayı yıkmak çok kolay onlar düşünemiyorsa siz elinizdne geleni yapın dualar edin illa bişeyler değişecektir

buselicim sen çok güçlüsün canım mücadele edebilirsin

bence de herkes değişmiş olamaz,şimdi hamileliğin etkisiyle herşey batıyor insana,sakin olun ve şu bebeleri doğurun hayırlısıyla kızlar,stresiniz onları olumsuz etkiliyor

kızlar herkese merhaba :)

dünkü moral bozukluğundan eser kalmadı bomba gibiyim

detaylı ultrasonumuzun kontrolü vardı belki hatırlarsınız cumartesi kalp ritmi biraz düzensiz demişti doktor. Şimdi tekrar kontrolden geldim Allahıma çok şükür herşeyi normal sağlıklı paşamız, doktor demekki o gün yorulmuşsun dedi, birde sıcak normal insana bile zor geliyor sizler için dahada zor dikkat et kendine iş yapma demiyorum ama zamana yay dedi, benim gibi aç karnına 2 saatte her yeri silip süpürmek akıl karı değil zaten ( birdahaki randevum eylül sonunda şeker yüklemesi yapılacakmış, doktorumu çok seviyorum ya adam çok ilgili, bebeğin ismini düşündünüz mü falan diye soruyor :)

bu arada sabahta sağlık ocağına gittim, gebelik kaydımı yaptırdım , tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum gazamız mübarek olsun, inş. ağrım sızım olmaz

birde dün gece çok güzel bir rüya gördüm, babam ben 4 yaşındayken vefat etmişti ve kendisini hiç hatırlamıyorum sadece resimlerde gördüğüm kadarı ile biliyorum. bu zamanda kadarda rüyamda hiç görmemiştim. Taki dün akşama kadar, çok mutlu uyandım gece, öldüğü yaşta (29 ) gibiydi benim kadar genç nerdeyse hiç ses tonunu duymadım, yanında oturdum, annemle sohbet ettiler bir süre, bizim evimize gelmiş, çokk güzeldi :))

sizler nasılsınız? keyifler iyidir umarım, buselicim canını sıkma tatlım hiçbirşey bizden değerli değil amaçları zaten seni üzmek belli bişey, üzüldüğünü sinirlendiğini görüyorlar ve dahada mutlu oluyorlardır emin ol, kaale alma hiçbirini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…