kızlar herkese merhaba :)
dünkü moral bozukluğundan eser kalmadı bomba gibiyim
detaylı ultrasonumuzun kontrolü vardı belki hatırlarsınız cumartesi kalp ritmi biraz düzensiz demişti doktor. Şimdi tekrar kontrolden geldim Allahıma çok şükür herşeyi normal sağlıklı paşamız, doktor demekki o gün yorulmuşsun dedi, birde sıcak normal insana bile zor geliyor sizler için dahada zor dikkat et kendine iş yapma demiyorum ama zamana yay dedi, benim gibi aç karnına 2 saatte her yeri silip süpürmek akıl karı değil zaten( birdahaki randevum eylül sonunda şeker yüklemesi yapılacakmış, doktorumu çok seviyorum ya adam çok ilgili, bebeğin ismini düşündünüz mü falan diye soruyor :)
bu arada sabahta sağlık ocağına gittim, gebelik kaydımı yaptırdım , tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum gazamız mübarek olsun, inş. ağrım sızım olmaz
birde dün gece çok güzel bir rüya gördüm, babam ben 4 yaşındayken vefat etmişti ve kendisini hiç hatırlamıyorum sadece resimlerde gördüğüm kadarı ile biliyorum. bu zamanda kadarda rüyamda hiç görmemiştim. Taki dün akşama kadar, çok mutlu uyandım gece, öldüğü yaşta (29 ) gibiydi benim kadar genç nerdeyse hiç ses tonunu duymadım, yanında oturdum, annemle sohbet ettiler bir süre, bizim evimize gelmiş, çokk güzeldi :))
sizler nasılsınız? keyifler iyidir umarım, buselicim canını sıkma tatlım hiçbirşey bizden değerli değil amaçları zaten seni üzmek belli bişey, üzüldüğünü sinirlendiğini görüyorlar ve dahada mutlu oluyorlardır emin ol, kaale alma hiçbirini
Hamilelik döneminin sakin ve güven içinde geçmesi, anne ile bebeğin sağlığı açısından büyük önem taşıyor.
kızlar benim ikiz yeğenlerimden biri otistik,ablam 17 yaşında öldü,hamile olan ablam da bu duruma çok üzüldü,7 aylık hamileydi ve sonuç 2 kızın biri otistik,13 yaşında ama doğru dürüst bi ilerleme yok,adet olma çağı geldi ama davranışları bebek davranışları gibi,onun için lütfen stresten uzak duralım,şimdi ne ablamın ne eniştemin ne de diğer çocukların huzuru yok,ailede huzur yok,problemli çocuk büyütmek çok zor
kızlar herkese merhaba :)
dünkü moral bozukluğundan eser kalmadı bomba gibiyim
detaylı ultrasonumuzun kontrolü vardı belki hatırlarsınız cumartesi kalp ritmi biraz düzensiz demişti doktor. Şimdi tekrar kontrolden geldim Allahıma çok şükür herşeyi normal sağlıklı paşamız, doktor demekki o gün yorulmuşsun dedi, birde sıcak normal insana bile zor geliyor sizler için dahada zor dikkat et kendine iş yapma demiyorum ama zamana yay dedi, benim gibi aç karnına 2 saatte her yeri silip süpürmek akıl karı değil zaten( birdahaki randevum eylül sonunda şeker yüklemesi yapılacakmış, doktorumu çok seviyorum ya adam çok ilgili, bebeğin ismini düşündünüz mü falan diye soruyor :)
bu arada sabahta sağlık ocağına gittim, gebelik kaydımı yaptırdım , tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum gazamız mübarek olsun, inş. ağrım sızım olmaz
birde dün gece çok güzel bir rüya gördüm, babam ben 4 yaşındayken vefat etmişti ve kendisini hiç hatırlamıyorum sadece resimlerde gördüğüm kadarı ile biliyorum. bu zamanda kadarda rüyamda hiç görmemiştim. Taki dün akşama kadar, çok mutlu uyandım gece, öldüğü yaşta (29 ) gibiydi benim kadar genç nerdeyse hiç ses tonunu duymadım, yanında oturdum, annemle sohbet ettiler bir süre, bizim evimize gelmiş, çokk güzeldi :))
sizler nasılsınız? keyifler iyidir umarım, buselicim canını sıkma tatlım hiçbirşey bizden değerli değil amaçları zaten seni üzmek belli bişey, üzüldüğünü sinirlendiğini görüyorlar ve dahada mutlu oluyorlardır emin ol, kaale alma hiçbirini
üfff tmm derya mesaj alınmıştır. nerdeyse niye kendimi üzdüm diye üzülüyorum şimdi de.neyse moralimi yüksek tutmaya çalışıcam. kafama takmıyacağım.
üfff tmm derya mesaj alınmıştır. nerdeyse niye kendimi üzdüm diye üzülüyorum şimdi de.neyse moralimi yüksek tutmaya çalışıcam. kafama takmıyacağım.
tamam işte bizim buseli bu öbür stresli buseliyi beğenmedik biz hep gül allah yüzünü hep güldürsün. canım iz bebekler doğunca bebeleri alp 1 haftalık tatile gidelim adamlar evde naparsa yapsın kafa dağıtalımay hayali bile güzel geldi bana
Kızlar ya midem yarım saattir çok kötüüüü ölüyorum basbaya acayip yanıyo ne yapabilirim geçmesi için
tamam işte bizim buseli bu öbür stresli buseliyi beğenmedik biz hep gül allah yüzünü hep güldürsün. canım iz bebekler doğunca bebeleri alp 1 haftalık tatile gidelim adamlar evde naparsa yapsın kafa dağıtalımay hayali bile güzel geldi bana
Kızlar ya midem yarım saattir çok kötüüüü ölüyorum basbaya acayip yanıyo ne yapabilirim geçmesi için
ben istemem öyle bişey yav,zaten son ay erken doğum riski olduğundan ilişki pek önerilmiyo,doğumdan sonra da 1-2 hafta yapamayız heralde,özleyecem kocayı kesin,bi de bebişimizi kucağımıza almışken yanımda olsun isterim,mucuk mucuk 3 lü yaşayalım isterim
yani o kadar anneci ki pastane pidesi aldık bri kaç gün (babmlarda her ramazan alırdık) sorna almıycaz artık pastane pidesi dedi. neden dedim. Annem "bunlar çok yağlı" dedi bende elimi sürdüm yağlıydı almıyacağız. dedim niye senin aklın yokmuydu yerken elini sürmüyormuydun ki annen değince anladın. kaldıki annen yağlı şeylere karşıysa kardeşinin aldığı kızartma tatlıları neden yiyor. kardeşine gelince bişey yok tabii bizimki bri dediğini 2 etmediğinden hemen emir sayıyor.
ohhh fena fikir değil heee. ben varım.. ne güzel olur..
cnm soda iç sadesinden içemiyorum diyorsan bol su iç 5-6 bardak.
derya alem kadınsın vesselam. bizimki artık bebiş olana kadar yok diyor. diycektim talimatı bu şekilde mi aldın?içimdende bebişten sonrada ben yok diycem. bu arada lohusalıkta 40 gün kanma olmuyor mu kız nası yapcan?
Benim de geçen hafta başladı yanmalarım. Boğazımdan mıdeme kadar cayır cayır yanıyordu ne yapsam fayda etmıyordu. Bi de yediklerim ağzıma geliyordu çıkartıyordum habire... Doktoru aradım sordum sık sık az ye dedi, sanki başka bişi yapıyomusuz gibi... Faydası olmazsa GAVISCON diye bi surup verdi, acaip rahatlattı beni... Yemeklerden sonra 1 kasık içiyorum ( artık eskısı kadar yanmam yok, sadece olunca içiyorum) cok faydasını gördum canım...
ohhh fena fikir değil heee. ben varım.. ne güzel olur..
cnm soda iç sadesinden içemiyorum diyorsan bol su iç 5-6 bardak.
derya alem kadınsın vesselam. bizimki artık bebiş olana kadar yok diyor. diycektim talimatı bu şekilde mi aldın?içimdende bebişten sonrada ben yok diycem. bu arada lohusalıkta 40 gün kanma olmuyor mu kız nası yapcan?
yaa yanma değilde ben kalkıyımda zorlada olsa ağzıma 2 lokma bişey atayım demi.. öğle yemeği niyetine.. kilolardan bu kadar bahsedilince insanda iştah felan kamıyor ama herkesin inadına ben yavrumu beslemek için yiyeceğim. beğenmeyen küçük oğluna almasın.
sizin ordaki sevi bebeye gittin mi hiç????
ne zamandır gitmek istiyorum ama kısmet olmadı bir türlü... gitmekte fayda var demekki...gitmem mi heheheheh gittim tabi
yine gitmek istiyorm ama araba yok biliyon(( artık napcan ben böle bilmiyorum yaaa akşam kaya ramadada iftar var otobüsle gitcem sahneye bak hotele iftara gidiyom otobüsle ama hehehehe alemim yaa dönüşte taksi hakkımı kullancam festival var bizim burda gitmişsindir oraya gitcez
neyse nerden geldik buraya yaaa orda sepette ürünler oluyo ben bikaç tane kışlık tulum bulmuştum mesela normal fiyatı o tarz şeylerin 40 tan aşa değildir ama adamlar o dönem kışa hazırlık yaptıkları için numune ürünler yapmışlardı 5tl ye sepete atmışlar bi kadife tulum aldım o da 5tl diğerleri yazlıktı almadım yazlıklardan ama şimdi gitsem yazlıkta alırım hepsi 5lira çünkü
he bi de yürüme pant ne aldım kaleci pan gibi paçaları dar poposunda dizlerinde şişme bişeyler var o da normalde 19tl idi sepetten 5e buldum o çok tatlı bişey ama görsen bayılırsın size çok göstermek istiyorum bunları ama ben daha dolap almadım yaaaa onlar hep poşetlerde yıkayıp ütüleyip koycam nete bayılıcan sende git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?