bende çokkkk gıcığım şöyle yapsak birgün toplansakta kadına işkence yapsak hep birlikte nasıl olur acabaYe anam yeeeeee, şifa olsun yavrularımızaa.... Kılo alsan da almasan da yaranamazsın zaten kımseye ye boşverr..... Ayrıca kaynanana cok gıcığım soyle onaaa
hahahaaaaa tabi irdeler oğlu onu düşünmüş bakk karısı var ama oğlunun aklı hala annesinde kardeşinde.. ayy ne uyuz bu kayganalar yawwwbenim kayınvalideme bi kez iftara gittik bu sene pide götürdük pastane pidesi masadan kalkltı herkes bende masayı kaldırıyom kadın dedi ki ayyy oğlum biliyooo bende neyi biliyo der gibi baktım
sen severmisin past pidesi dedi bana evet o yüzden aldık dedim
onun demek istediği de sanırım anası sevdiği için past.pidesi aldığımızı sandı mors olduuuuu
tatile gitcekleri zaman kocam bana uyduruk bi plaj çantası almış zaten hiç sevmem bana hediye almasını hep dandik şeyler alır:)))) görümceme götürdüm gittilerya bodruma şimdi ilk tatilleri yoktur öle plaj çantaları falan al filiz dedim aaaa sağol kim aldı nerden aldın bilmem ne dedi ferhat bana almış bende sana getridim dedim 5 dk sonra ferhat bana mı aldı bunu dedi yooooo bana aldı filiz dedim hehehehe şaka gibi sorular illa onlar için alınmış olcak herhalde al işte getirmişiz düşünmeyedebilirdim ne önemi kocamın yada benim getirmemin anlamıyorum illa irdelicekler
ayyy bu kaynanalar yokmuuu
allahıma şükür ben o konuda çok şanslıyım, hiçbirşeyime karışmaz, kesinlikle rencide edici herhangi birşey söylemez kaynanacığım saolsun,
ilk zamanlar 6 ay birlikte yaşadık, bana bulaşık bile yıkatmamıştır, sadece kendi yatak odamı temizlerdim. allah ondan razı olsun yıkıcı değil yapıcıdır.
inşallah sizinkilerde düzelir kızlar, ne diyim :26::26::26:
Ye anam yeeeeee, şifa olsun yavrularımızaa.... Kılo alsan da almasan da yaranamazsın zaten kımseye ye boşverr..... Ayrıca kaynanana cok gıcığım soyle onaaa
gitmem mi heheheheh gittim tabi
yine gitmek istiyorm ama araba yok biliyon(( artık napcan ben böle bilmiyorum yaaa akşam kaya ramadada iftar var otobüsle gitcem sahneye bak hotele iftara gidiyom otobüsle ama hehehehe alemim yaa dönüşte taksi hakkımı kullancam festival var bizim burda gitmişsindir oraya gitcez
neyse nerden geldik buraya yaaa orda sepette ürünler oluyo ben bikaç tane kışlık tulum bulmuştum mesela normal fiyatı o tarz şeylerin 40 tan aşa değildir ama adamlar o dönem kışa hazırlık yaptıkları için numune ürünler yapmışlardı 5tl ye sepete atmışlar bi kadife tulum aldım o da 5tl diğerleri yazlıktı almadım yazlıklardan ama şimdi gitsem yazlıkta alırım hepsi 5lira çünkü
he bi de yürüme pant ne aldım kaleci pan gibi paçaları dar poposunda dizlerinde şişme bişeyler var o da normalde 19tl idi sepetten 5e buldum o çok tatlı bişey ama görsen bayılırsın size çok göstermek istiyorum bunları ama ben daha dolap almadım yaaaa onlar hep poşetlerde yıkayıp ütüleyip koycam nete bayılıcan sende git
onlar karadenizli cnm. laz. bende doğuluyum bizim orda da erkekler annelerinin sözünden çıkmaz ama aradaki fark ne biliyormusun. bziim annelerimiz ağır kadınlar. öyle herşeye karışmazlar. zaten kocaları sen bırak o erkek dediklerinden genelde erkek çocukta olsa bir saygı vardır. yok anam burda o yok. cıvık yiğdiği dona kadar karışıyorlar. oğlanlarda alışmış bide oğlanlara doğuştan itibaren işliyorlar "annene kimseye laf dedirtme" diye. tmm kardeşim kimse anasına laf dedirtmez ama benim anam 3 düşünür 1 konuşur. senin ki 10 konuşur 1 düşünür. annene laf dedirtmeyeceksen annende yaşına yakışan ağırlıkta olucak.
hayır orda şunu diyemedim ya içime oturdu kaynanaya diyecektim " zaten kilolu olmasamda farketmezdi, ben sizin gibi 50 yaşında 50 kapı dolaşamam ki" ahhh dieymedim.. bide kahkaha atıyorlar halime gülüp gülüp. ayy Allah affetsin o kahkası beni o kadar incittiki o an içimden "benim kilolu halim kadar taş düşsün başına " diyebildim. sonrada keşke demeseydim 17 ağustos öncesi. ama ne yapayım çok yıprandım artık. bziim orda kaynana gelinin kilosuna karışamaz ayıptır. hayır o kadar ki akşam kocama 2 karnıyarık ban 1 veriyor. kalan 1 taneyide bri kızına bride oğluna pay ediyor bana sormuyor bile. aklınca bana rejim mi yaptırıyor. birgün sadece çorba verdi, çocuklarının tabaklarına diğer yemeklerden koydu kaldırdı yemekleri. neyse Allah'a havale ettim ben..
allahıma şükür ben o konuda çok şanslıyım, hiçbirşeyime karışmaz, kesinlikle rencide edici herhangi birşey söylemez kaynanacığım saolsun,
ilk zamanlar 6 ay birlikte yaşadık, bana bulaşık bile yıkatmamıştır, sadece kendi yatak odamı temizlerdim. allah ondan razı olsun yıkıcı değil yapıcıdır.
ne zamandır gitmek istiyorum ama kısmet olmadı bir türlü... gitmekte fayda var demekki...
aldıkalrını güle güle kullansın bebeşin... dolap almayı beklemesende şu resimleri eklesen artıkkkk:84::84::84:
iftara benide götürseneeeeeeeee nnolurrrrrrrrr....
festival nerde var benim haberim yok
bende çokkkk gıcığım şöyle yapsak birgün toplansakta kadına işkence yapsak hep birlikte nasıl olur acabaDDD ay bugün bana bişeyler oluyor kavga edesim mi var ne???
hahahaaaaa tabi irdeler oğlu onu düşünmüş bakk karısı var ama oğlunun aklı hala annesinde kardeşinde.. ayy ne uyuz bu kayganalar yawww
ben diyorum işte bazıalrı kadir gecesi doğmuş diye al sana bi tane daha.. dilini ısırhaline şükret vallaha..
bende çokkkk gıcığım şöyle yapsak birgün toplansakta kadına işkence yapsak hep birlikte nasıl olur acabaDDD ay bugün bana bişeyler oluyor kavga edesim mi var ne???
hahahaaaaa tabi irdeler oğlu onu düşünmüş bakk karısı var ama oğlunun aklı hala annesinde kardeşinde.. ayy ne uyuz bu kayganalar yawww
ben diyorum işte bazıalrı kadir gecesi doğmuş diye al sana bi tane daha.. dilini ısırhaline şükret vallaha..
tabii cnm söylerim. aslında herkes gıcık bana söylüyorlar bazılarıda yzüüne söylüyor ama o ay herkes beni çok sever diyor hala..mamamızı yaptık geldik yiycez şimdi. saol teyzesi..
sevi bebe nerdeki cnm? bu arada dün bende lcw'dan (pelikan mall'deki) bir battaniye, bir üstü kot altı yumuşak patik, 2 tane badi aldık çok şeker. biraz tuzluydu tabii. ama ilk eşyaları yavrumun. bu arada ettiğim sitemler etki etmiş galiba halasıda patik almış oğluma.
Yaaa konusmayayım diyorum dayanamıyorum işte gıcıklanınca.. Benimki de takmış yürüyüş yapmıyormusum, kılo alıyormusum kı 6 aylık oldum toplasan 1.5 kılo anca aldım. Fakat bunu kadına ınandıramıyorum....O yuruyus yap dedıkce totomu yayıp yatasım gelıyooooo.. Cumartesı gunu kocişle sultanahmete gittik, arabayı da sokmadık oralara cıkamayız dıye donuste bıraz yuruduk ama cok yoruldum. Kocam da ertesı gunu laf arasın da dun bı yuruduk bı yuruduk cok yorulduk dedı. Kaynanamdakı tepkı şu: gevrek gevrek gulmek ve oh ıyı olmus ıyıı... La havleeeee dıyosun baska ne dıyesın ama gıcık işte....
ya ben herşeyi anlarım da bu yemek ayrımı ne yani????bunları eşin görümüyor mu peki cnm ya??? niyetim asla seni gaza getirmek diil ama ben burda deli oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaa
maaşallah de maaşaallahhhhhhhhhhhhh :))
canım daha rahat dogum yaparsın die demiş olabilir, yoksa hamile bi kadının yorulmasından zevk duyacak kadar nalet olmasa gerek yanılıyormuyum ?
Onun derdi onun dediğini yapmamam... Yürüyüş yap diyo ben de yapmıyorum ya o ona takılmıs durum da. Hamılelıkten once gelen bı durum bu...Yoksa yorulmamdan zevk almaz herhal de o kadar da kötü değildirr :2::2::2: bilemedim şimdi...
Biz aynı sitede oturuyoruz, annemlerle 3 blok aramız, kaynanamlarla 2 blok... Aralarında kaldım yanı... Şimdi bunun arkadasları yorum yapıyomus. Evlendıklerınden berı kılo almıs maşallah falan dıye. Hatta sızın gelın oğlundan buyuk duruyo demısler ( kocam benden 7 yas buyuk ve face dekı arkadaslar görmustur hangımız buyuk duruyo ) Bu da gelmıs bunları anneme soylemıs. yahu sen anneme benım dedıkodumu nıye yapıyosun. İşte gıcıklığımın daha alt yapısı var, ordan gelıyo ama ne dıyceksın kı....
Kendı kızını görmüyo, kızı benim 3 katım ama ona laf yooooookkkk, ah yavrum benim incecıktı o troıdlerı hep oyle yaptı onu. Ahh ahh vahh vahh dıye bana dert yanmasına da ben sinir oluyorum.
hımmm durum buysa art niyet var demektir. boşver takma kafana, takılacak şey değil çünkü çok daha kötülerini okuyorum bu forumda, içim cız ediyo. sen şanslısın onlara göre
merhaba arkadaslar
biz daha oglumuzun adına karar veremedik
beray mı bertug mu
bence beray bıras kız ısmı gıbı geldı kulagıma bertuğ daha hos olur gıbı :97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?