2011 Aralık Anneleri

ayyy bu kaynanalar yokmuuu

allahıma şükür ben o konuda çok şanslıyım, hiçbirşeyime karışmaz, kesinlikle rencide edici herhangi birşey söylemez kaynanacığım saolsun,
ilk zamanlar 6 ay birlikte yaşadık, bana bulaşık bile yıkatmamıştır, sadece kendi yatak odamı temizlerdim. allah ondan razı olsun yıkıcı değil yapıcıdır.
inşallah sizinkilerde düzelir kızlar, ne diyim :26::26::26:

Ye anam yeeeeee, şifa olsun yavrularımızaa.... Kılo alsan da almasan da yaranamazsın zaten kımseye ye boşverr..... Ayrıca kaynanana cok gıcığım soyle onaaa
bende çokkkk gıcığım şöyle yapsak birgün toplansakta kadına işkence yapsak hep birlikte nasıl olur acabaDDD ay bugün bana bişeyler oluyor kavga edesim mi var ne???
hahahaaaaa tabi irdeler oğlu onu düşünmüş bakk karısı var ama oğlunun aklı hala annesinde kardeşinde.. ayy ne uyuz bu kayganalar yawww

ben diyorum işte bazıalrı kadir gecesi doğmuş diye al sana bi tane daha.. dilini ısır haline şükret vallaha..

Ye anam yeeeeee, şifa olsun yavrularımızaa.... Kılo alsan da almasan da yaranamazsın zaten kımseye ye boşverr..... Ayrıca kaynanana cok gıcığım soyle onaaa

tabii cnm söylerim. aslında herkes gıcık bana söylüyorlar bazılarıda yzüüne söylüyor ama o ay herkes beni çok sever diyor hala..mamamızı yaptık geldik yiycez şimdi. saol teyzesi..

sevi bebe nerdeki cnm? bu arada dün bende lcw'dan (pelikan mall'deki) bir battaniye, bir üstü kot altı yumuşak patik, 2 tane badi aldık çok şeker. biraz tuzluydu tabii. ama ilk eşyaları yavrumun. bu arada ettiğim sitemler etki etmiş galiba halasıda patik almış oğluma.

ya ben herşeyi anlarım da bu yemek ayrımı ne yani???? bunları eşin görümüyor mu peki cnm ya??? niyetim asla seni gaza getirmek diil ama ben burda deli oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaa

maaşallah de maaşaallahhhhhhhhhhhhh :))

b.düzünde belediyenin arkasında boş bi alanda sor sölerler hergün bi kişi konser veriyo standlar var çocuklar içinde çok güzel şeyler varmış yine alışveriş yine alışveriş hehehehe bana bi gardlop yetermi ki????

Yaaa konusmayayım diyorum dayanamıyorum işte gıcıklanınca.. Benimki de takmış yürüyüş yapmıyormusum, kılo alıyormusum kı 6 aylık oldum toplasan 1.5 kılo anca aldım. Fakat bunu kadına ınandıramıyorum....O yuruyus yap dedıkce totomu yayıp yatasım gelıyooooo.. Cumartesı gunu kocişle sultanahmete gittik, arabayı da sokmadık oralara cıkamayız dıye donuste bıraz yuruduk ama cok yoruldum. Kocam da ertesı gunu laf arasın da dun bı yuruduk bı yuruduk cok yorulduk dedı. Kaynanamdakı tepkı şu: gevrek gevrek gulmek ve oh ıyı olmus ıyıı... La havleeeee dıyosun baska ne dıyesın ama gıcık işte....

ay nihalla coştu... sen çok yaşa emi. oludu olmasınada bu durumda bizimde onlar kadar kötü olmamız gerekir. zaten kötü olsak biz onları laflada yenerdik. bizim kalbimizi kırdıkları gibi bizde onlarınkini rahatlıkla kırardık. ama Allah'tan korkuyorum. lanet ... içimde ki bu insan sevgisine... dermişim...

kaynana dediniz de eşim ben yabancı birini eve sokupta üstüne para vermem,annem gelip bakacak bebeğe dedi,4.5 ay olana kadar antepte sizde,sonra 4-5 ay annem kalır,sonra biraz seninki gelir,2 yaşına kadar böyle idare ederiz,sonra da kreşe verriz dedi,galiba öyle olcak,merak etme ben senin arkandayım kimse bişey diyemez,sen de annemin yanında benle atışma,kimseye koz verme bidaha,meselemizi yatak odasında konuşuruz dedi,çünkü buraya geldiklerinde ben bizimkini tuv. te sigara içerken görünce sinirlendim,yeter bıktım bu adamın sigarasından boşayacam bunu dedim,kıyamet koptu,biz barıştık 10 dk da ama onlar ooo eşyalarını topla bizle gel,sana bundan karı olmaz vs. ağzına laf verdik deli karının,bi daha düşmem,damarına basmazsan iyidir,ama sinir hastası işte,damarına basılınca ağzı kapanmıyo,mecbur katlanacam,çocuğa da baksn,yemeği de yapsın,sabah gider akşam gelirim,bebeğimle ilgilenirim yüz göz olmam

beylikdüzü migrosun orda biliyodun galiba bakır ve pirinç san.sitesinde benim işimde burda ama yürüyerek gidilmez araba gerek (( yoksa hergün giderim valla yok yok hergün değilde arada işte hehehehe

güle güle giysin kuzucuk ciiclerrini

kızlar ya... ben başka bi şehirde görev yapıyorum ama doğumu annemlerin yanına gelip yapıcam Allah izin verirse. yani bana doğum yaptıracak olan doktoruma ( Allah izin verirse tabii) son 8 hafta kalana kadar 2 gün sonra son kez gidicem. ve daha pazar günü tam 23. hafta bitip 24 e giricem ama doktorum cuma günü şeker yüklemesini yapalım bikaç günden sorun olmaz dedi. doktoruma güveniyorum ama yine de size de danışayım dedim.

gideceğim yerde de şartlar çok kötü. köy öğretmeniyim ben. en yakın şehir merkezi bana 2 saat. o yüzden testimi yaptırıp gitmek işime de geliyor. siz olsaydınız napardınız onu merak ettim...:97::97::97:

maşallah diyelim

canım daha rahat dogum yaparsın die demiş olabilir, yoksa hamile bi kadının yorulmasından zevk duyacak kadar nalet olmasa gerek yanılıyormuyum ?

görmüyor, görmek istemiyor, görmek işine gelmiyor ve görsede elinden bişey gelmiyor. ben bi kaç kez dedim bak şimdi herkese yoğurt koyacak bana koymayacak diye koymadıda. aa anne buseliyede koysana dedi. yoğurt orda yiycekse alsın diyor. bildiğin gibi değil cnm. bizimki bişeyler için ağzını bir açsın bir kaynana 2 görümce dır dır dır bağrış çağrış parçalıyacaklar adamı nerdeyse. Allah arsıza düşürmesin.bizimkide hoş onları üzmektense beni üzmeyi tercih eder. söylemiştirde bunu yapmıştırda. napcen oğluşumun babası olduğundan fazla işkence değil kalan saçlarını tek tek yolsam yeter sanırım. indirimli işgence....

yol valla saçlarını:) hakediyor belli ki... bu arada çok sık mı görüşüyorsunuz kayınvalidenlerle? kaçırmış olabilirim detayları, inşallah yakın oturmuyorsunuzdurrrr

canım daha rahat dogum yaparsın die demiş olabilir, yoksa hamile bi kadının yorulmasından zevk duyacak kadar nalet olmasa gerek yanılıyormuyum ?

Onun derdi onun dediğini yapmamam... Yürüyüş yap diyo ben de yapmıyorum ya o ona takılmıs durum da. Hamılelıkten once gelen bı durum bu...Yoksa yorulmamdan zevk almaz herhal de o kadar da kötü değildirr :2::2::2: bilemedim şimdi...
Biz aynı sitede oturuyoruz, annemlerle 3 blok aramız, kaynanamlarla 2 blok... Aralarında kaldım yanı... Şimdi bunun arkadasları yorum yapıyomus. Evlendıklerınden berı kılo almıs maşallah falan dıye. Hatta sızın gelın oğlundan buyuk duruyo demısler ( kocam benden 7 yas buyuk ve face dekı arkadaslar görmustur hangımız buyuk duruyo ) Bu da gelmıs bunları anneme soylemıs. yahu sen anneme benım dedıkodumu nıye yapıyosun. İşte gıcıklığımın daha alt yapısı var, ordan gelıyo ama ne dıyceksın kı....
Kendı kızını görmüyo, kızı benim 3 katım ama ona laf yooooookkkk, ah yavrum benim incecıktı o troıdlerı hep oyle yaptı onu. Ahh ahh vahh vahh dıye bana dert yanmasına da ben sinir oluyorum.

hımmm durum buysa art niyet var demektir. boşver takma kafana, takılacak şey değil çünkü çok daha kötülerini okuyorum bu forumda, içim cız ediyo. sen şanslısın onlara göre

hımmm durum buysa art niyet var demektir. boşver takma kafana, takılacak şey değil çünkü çok daha kötülerini okuyorum bu forumda, içim cız ediyo. sen şanslısın onlara göre

Kesinlikle cok şükür yine halimeee, ben de okuduklarımdan sonra kızım kos kaynananı öp diyorum ama bi anlık bişi tabi o kadar da değil P Takmıyorum ama arada aklıma gelince gıcıklanıyorum işte... Ben kapımı kapatırım herkes dişarda kalır, kocam da sağolsun evimin içine karıştırmaz hakkını yemiyeyim şimdi.... Bu kadar konusmadan sonra az sonra kaynanama gidicem, misafir gelecekmiş :)) Allahım revamı bu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…