2011 Aralık Anneleri

oyyo yy Allah yardımcın olsn cnm. ben olsam yaptırırdım.

yol valla saçlarını:) hakediyor belli ki... bu arada çok sık mı görüşüyorsunuz kayınvalidenlerle? kaçırmış olabilirim detayları, inşallah yakın oturmuyorsunuzdurrrr

dubleks evin üst katı onların cnm. içerdende dışarıdan da girişi var. ve hergün görmezse kıyameti koparıyor....

bence beray bıras kız ısmı gıbı geldı kulagıma bertuğ daha hos olur gıbı :97::97::97:

saol canım iste bizde agzımızı beray dıe alıstırdık baska isim begenemioz berayda 1_2 sitede unisex olarak gecio kız ismi genelde
ona yakın die bertug olabilirmi ddik bide çınar
ay cok zor ya eskıden begendimiz isimlerde bile kararsızız
simdi beray koyarsak bi kac yıl sonra niye benim adımı kız adı koydunuz die aglarsa artık

selam kızlar

buseli senin kayınvalideni görümcelerini öldüresim geliyo
günaha sokuyolar insanı. yemek vermemek ne demek ya.
ben şu ana kadar toplam 16 kilo civarı aldım. dün kayınvalideme gittim 1 aydır görüşmüyoduk. kadıncağız karnımı seviyo ne güzel olmuşsun diyerek. ne kilomla ilgili ne de 1 aydır gitmememle ilgili tek bir kelime bile sölemedi. Allah bin kere razı olsun ondan. forumdaki en melek kayınvalide benimdir herhalde
Allah yardımcınız olsun inşallah

bu arada baby starın sitesinde iletişim bölümünden numune talebinde bulundum geçen gün. hemen göndermişler
2 tane bebek bezi. bi de komili bebek şampuanı pişik kremi bebek losyonu ve bebek yağı tek kullanımlık numune göndermişler

merhaba arkadaslar
biz daha oglumuzun adına karar veremedik
beray mı bertug mu

bence bertuğ ismi anlamıyla birlikte çok güzel canım..

bertuğ : Engel tanımayan, güçlükleri aşan

beray :Ay'ın en ışıltılı, en parlak hali
yanlız canım bu isim kız diye geçiyor haberin olsun

tam 7 kilo almışım bu dönemlerde de 5-7 kilo alınırmışsevinidirk olduk

patron bana az önce tülay bu ne hiç büyümüyo karnın hep aynısın dedi(( ben yiyom ama kilo almıyom deryanın ki gibi hareketli de değil ki oğlum yakıyo yediğimizi diyim hehehehe ama ii bişey bu durum ben 68 küsürle başladım 69 gibi bişeyim şuan BÖLE GİDERSE İİ VALLA ama bence göbeğeeemm çok büyük bi kere kıyafetle alakalı bigün hiç belli olmıcak şekilde giyinirim bugün gibi bigün dar tişort giyerim kocamaaaaaann göbeğim çıkar yarın öle giyincem o zaman görürüsün sen göbeği:))))

tam 7 kilo almışım bu dönemlerde de 5-7 kilo alınırmışsevinidirk olduk

hehe bende 6-5 -7 kilo gibi bişi aldım.. 23. haftamdayım.. 6-9 kilo normalmiş.. bana kimse kilo almışsun demio zaten.. demekki normal gidiyorum.. her memem 1 kilo olsa.. geriside suyum, karnımi bebeğim bide şişliklerimdir herhalde:)

ole de olabılır tabı
bende bana kalsa göktuğ istiyorum ama cok onceden esımle anlastımız ıcın olmuo kız olsaydı ben koycaktım adını erkek de o bu durumda ben sadece onun sectıklerı arasında hosuma gıdenı soyluyorum

ya beni görse senin patron hiç inanmaz herladeya ben napimmm çıkmıyo çıkmıyo ama acayip geriliyo beni mahvediyo gerilmesi ya içerden büyüyo geriliyo yada çıkmak için zemin hazırlıyo sıpa

hepinize hayırlı akşamlar canlar....
1000 lerce şükürler olsun ki gebelik heyecanı yaşıyabiliyoruz....
Allahım sen çok büyüksün...

allah iyiliğini versin ne güldüm akşam akşam, her memem 1 kilo olsa
benim memelerde tık yok küçüktüler hala küçükler, kararma buyume sancı aagrı bişi yok büyümediler gitti

allah iyiliğini versin ne güldüm akşam akşam, her memem 1 kilo olsa
benim memelerde tık yok küçüktüler hala küçükler, kararma buyume sancı aagrı bişi yok büyümediler gitti

ya öle ama.. zaten büyüktüler.. şimdi kocaman kocaman oldular.. kollarım kavuşmuo wallaha yaa:) altları pişio her akşam krem sürüyorum:) 4 portakala ağırlığı vardır işte.. 1 kilodan 2 tane 2kilo onlar... e bebeğim yarım kilo ... su var.. ayak bileklerimdeki şiş var.. burun damarlarımdaki şişlikler felan:) e 2 kiloda kendime almış olayım hadi hahaaaa....

merhabalar.....

olaylı geçen günlerin ardından biraz sakinledik sanırım. eşim olacak adam (böyle diyorum çünkü kızgınlığım halan geçmiş değil ama öyle gösteriyorum) dün sabah aradı beni. normalde pzts doktora kontrole gidicemi söylemiştim geçen hafta. gittin mi doktora diye soruyor. ben de sabah gittim tahlil verdim sonuçlarını bekliyoruz öğleden sonra yine gidicez dedim. gelmeye acele etmeyin diyen adam, e ne zaman geliyosunuz diye soruyor. sesi yumuşamış falan. ben de bilmiyorum, haftasonuna geliriz dedim. ama çok samimi konuşmadım o da uzatmadı kapattı. ne bir nasılsın var ne bişey. akşam da sonuçları öğrenmek için aradı. bugün de yine evin son durumuyla ilgili gelişmeler için bikaç kez aradı. ama ikimiz de çok mesafeliyiz. bi özür dilese diyorum, gerisini ben halledicem ama yooookkk!!!!! yani velhasıl bu durumda haftasonu gidiyorum ama inşallah annemleri üzecek bişey olmaz ordayken!!

bu arada dün sabah kontrole gittim annemle... boşanmayı düşünen ben, sırada bekleyen eşleri görünce ağlamaklı oldum ama anneme belli etmemek için çok uğraştım. böyle bi durumda yalnız kalmak sanırım çok acı olur hem benim hem de kızım için!!!! küfürler ettim içimden bizi bu duruma düşürüp, bana bunları düşündürdüğü için!!!!
neyse 24 haftalık olduğum için doktor şeker yüklemesi, kan idrar tahlili yapalım dedi. şeker yüklemesi beklediğim bişey değildi ya aniden olup bitiverdi. 1 pet bardak bişey içirdiler 1 saat sonra da kan aldılar çok şükür normal çıktı. sadece kan değeri düşmüş 11.1'e, onun için de elevit'e ilave kan ilacı verdi. kızım demirimi sömürdü herhalde :) ha bu arada kızım da 720 gr olmuş. biraz fazla gibi geldi ama normal dedi doktor.... 4 boyutluda da göstermeye çalıştı ama eli hep yüzündeydi pek poz vermedi kızım. bi ara ağzının açıp açıp kapadı, onu anlayabildik sadece :)

işte böyle!!! durumlar hala iç açıcı olmasa da bi şekilde toparlamamız gerekiyor sanırım.... bi gidelim de hayırlısıyla neler olacak görelim....

heh işte dedik sana dimi paşa paşa dönecek diye. özür dileyemesede pişman olmuş belli. Sende artık üzme kendini. öyle kolaymı sandı sen dik durunca nasıl aramak zorunda kaldı bak.. çok sevindim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…