2011 Aralık Anneleri

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

off yaa neler olmuş (( inşallah , senin de dediğin gibi , kocan olacak olan o adam ADAM olur kendine gelir .. ya kolay mı boşanmak öyle bir anlık öfkeyle .. insan hiç inanmadığı şeyleri bile söylemez mi kendisi de öfkelendiğinde .. geçer bu günler , inşallah burnu sürtülmüştür azcık da olsa .. ama öyle hemen alttan alma , biraz üzülsün ve bir daha böyle laflar etmesin sana , üstelik hamilesin biraz daha dikkat etmeliydi aslında , ama yetişip geldiği aile belli baksana o naapsın sen en çok da kızını düşün ve mutluluk oyunu oyna , sakın gerilmeye ve tansiyonunun çıkmasına izin verme , bu haftaya kadar geldiniz beraber sağlıkla geçsin sonrası da .. nasılsa geçecek bu sevimsiz günler yeter ki sonradan pişman olacağın(ız) şeyler yaşanmasın .. dikkat et canım kendine

canım benim bende gebeliğimin başından beri 3kez aynı duruma geldim.benimkinin yaptıklarını anlatmaya utanıyorum.en basiti tüp bebek tedavisinde transferi beklerken annesinin uydurduğu saçmalıklar yüzünden bana hamile kalmazsan boşanalım demesiydi..hamileyken duyduğum lafları saymıyorum.Rabbim akıl fikir versin benimkine de seninkine de.herşeye rağmen Allah çocuklarımızı Analı babalı ve huzurlu büyütmeyi nasip etsin diyorum.çocuklar bunu hakediyor... bu arada kızına maşallah sen ona odaklan,helebir doğsun bakalım zaman neyi göstercek.

Son düzenleme:
dedimki kendi kendime 2011 aralik annislerine bisleer yazayim :))) tam yazmya niyetlendim biziim bidik tekmelemeye basladi halada tekmeye devaam heyecanlandi yavrucak teyzelerine ve arkadaslarina nasilsiniz diyecezz diyee :)) eee nasilsinizz fistikklarr nanan -buseli uzmeyin kendinizii yaaw bebislerinizi dusunun sizi seviyoruzzz

iyi akşamlar kızlar :) Kocişin işyerinde iftar varmış hala gelmedi :2:Bide vicdan azabından ölüyorum sabaha kadar uyumadım çocuğumda uykusuz kaldı diye. Gündüz uyudum tüm gün aç kaldı bide

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar :) kocişin işyerinde iftar varmış hala gelmedi :2:bide vicdan azabından ölüyorum sabaha kadar uyumadım çocuğumda uykusuz kaldı diye. Gündüz uyudum tüm gün

allah senıı :))) kız cocuk uykusuzmu kalırmıs anne kalınca ?

Kalmaz değil mi kız Kübra aç falanda kalmaz mı tüm gün anne uyurkun ? Siz napiyosunuz oğluşun nasıl tatlım oğlunun fotolarını eklesene özellikle minik fotolarını müsait bir zamanda :))

iyi aksamlar.mothercare in internet sıtesınden alısverıs yapan varmıydı.ben sıteden ürün almak ıstıyorum ama hata verıyor adreste.ıngıltere dısına urun gondermıyorlarmı turkıyeye falan

kalmaz değil mi kız kübra aç falanda kalmaz mı tüm gün anne uyurkun ? Siz napiyosunuz oğluşun nasıl tatlım oğlunun fotolarını eklesene özellikle minik fotolarını müsait bir zamanda :))

kalmaz cnm bence :) ac kalma yonunde bıse dıyemıcem ama uykusuz kalmazz kız face adresın warsa yolla bana ozelden canım ?

Kız eksik yazmışım aç kaldı bide ona vicdan yaptım Aa dur kuzum hemen yolluyorum :))

Buarada efe ıyı yanımda caıllou bolumlerını bıtırdık turkcesını tabı :)) hatta bebek dogdugunda efe kıskanmasın sevsın dıye kkızımın adını rozı koycam heralde :))))))) ( kayunun bacısı) :))

Tüm anneler nefret etti sanırım Kayugillerden Hele sürekli sarı kazaklı annesinede çok gülüyorum yeğenimde izliyor ben bile ezberledim bazı bölümlerini :)))

benim oglan pes etti halida uyukluyoo dalsinda iyice alayim kizlarr bu bel agrisina hatta tam bel agrisi degil kuyruk sokumu dedikleri yere dogru olan yerin acisini ben napcaam ben epiduralden saniodum hatta bu cocuktaa epidural alirsaam felc kalirim heralde dedim ALLAH korusun da:18: sizlerde oldugunu duyunca buagrinin ozellikle kiz analari :) sevinmedim yanlis anlamayin ama epiduralden olmadigini anladiim ne yapcam bu agri icin bazen mideme bile vuruyoo

Doktorun ne dedi tatlım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…