2011 Aralık Anneleri

bende ağrı da var büyüme de. o yüzden sordum tatlım. ben ona bağlıyorum. bi de vücut kendini yavaş yavaş hazırlarmış doğuma. ordaki kemikler açılırmış yavaş yavaş. ondan ağrıo sanırım...

canim hicc bilmiomki olabileerr ama :) ben efede cok catladim oyuzden bunda kasintim yok catlayack yer yok diee :) heralde ben dogum yaptim diee heryerim doguma hazirdir saniyorum :))

Son düzenleme:
................................................................................................................

Son düzenleme:
napacağımı şaşrdım valla haaaa:)) gizlilik ayarlarından da değşitremedim bi türlü ( ama diğer arkadaşlar nasıl ekledi ki??? sen 2011 aralık annelerine kayıt oldun mu faceten peki???

selam günaydın hepinize nasılsınız?bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4 yılı bitirdik 5 yıla merdiven dayadıkonu seviyorum hüsnü yağızda gelince ailemiz daha güzel olacak ayın 21inde de tatile çıkıyoruz eşimle beraber 12 sinde geri döneceğiz 20 günlük bir tatl olacak

kızlar benm ateş tavan yaptı yine gece 40 tı sabah 39,5 oldu hakkınızı helal edin olurmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…