kızlar benm ateş tavan yaptı yine gece 40 tı sabah 39,5 olduhakkınızı helal edin olurmu
canım öncelikle kızınamerhabalar.....
olaylı geçen günlerin ardından biraz sakinledik sanırım. eşim olacak adam (böyle diyorum çünkü kızgınlığım halan geçmiş değil ama öyle gösteriyorum) dün sabah aradı beni. normalde pzts doktora kontrole gidicemi söylemiştim geçen hafta. gittin mi doktora diye soruyor. ben de sabah gittim tahlil verdim sonuçlarını bekliyoruz öğleden sonra yine gidicez dedim. gelmeye acele etmeyin diyen adam, e ne zaman geliyosunuz diye soruyor. sesi yumuşamış falan. ben de bilmiyorum, haftasonuna geliriz dedim. ama çok samimi konuşmadım o da uzatmadı kapattı. ne bir nasılsın var ne bişey. akşam da sonuçları öğrenmek için aradı. bugün de yine evin son durumuyla ilgili gelişmeler için bikaç kez aradı. ama ikimiz de çok mesafeliyiz. bi özür dilese diyorum, gerisini ben halledicem ama yooookkk!!!!! yani velhasıl bu durumda haftasonu gidiyorum ama inşallah annemleri üzecek bişey olmaz ordayken!!
bu arada dün sabah kontrole gittim annemle... boşanmayı düşünen ben, sırada bekleyen eşleri görünce ağlamaklı oldum ama anneme belli etmemek için çok uğraştım. böyle bi durumda yalnız kalmak sanırım çok acı olur hem benim hem de kızım için!!!! küfürler ettim içimden bizi bu duruma düşürüp, bana bunları düşündürdüğü için!!!!
neyse 24 haftalık olduğum için doktor şeker yüklemesi, kan idrar tahlili yapalım dedi. şeker yüklemesi beklediğim bişey değildi ya aniden olup bitiverdi. 1 pet bardak bişey içirdiler 1 saat sonra da kan aldılar çok şükür normal çıktı. sadece kan değeri düşmüş 11.1'e, onun için de elevit'e ilave kan ilacı verdi. kızım demirimi sömürdü herhalde :) ha bu arada kızım da 720 gr olmuş. biraz fazla gibi geldi ama normal dedi doktor.... 4 boyutluda da göstermeye çalıştı ama eli hep yüzündeydi pek poz vermedi kızım. bi ara ağzının açıp açıp kapadı, onu anlayabildik sadece :)
işte böyle!!! durumlar hala iç açıcı olmasa da bi şekilde toparlamamız gerekiyor sanırım.... bi gidelim de hayırlısıyla neler olacak görelim....
NİCE MUTLU HUZURLU YILLARINIZ OLSUN CANIM.... oğlunuzla birlikte ağız tadınız eksik olmasın inşallah...selam günaydın hepinize nasılsınız?bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4 yılı bitirdik 5 yıla merdiven dayadıkonu seviyorum hüsnü yağızda gelince ailemiz daha güzel olacak ayın 21inde de tatile çıkıyoruz eşimle beraber 12 sinde geri döneceğiz 20 günlük bir tatl olacak
kızlar benm ateş tavan yaptı yine gece 40 tı sabah 39,5 olduhakkınızı helal edin olurmu
günaydın kızlar. bende dün tetanoz aşımı vuruldum. akşamdan beri kolum çok ağrıyor ama benimde ateşim yok. buradaki arkadaşları duyunca korkmuyor değilim hani :26:
demetcim geçmiş olsun bence de doktora görünmelisin artık bu kadarda uzun sürmesi normal değil bence..
benimde canım çok hafif ateşim oldu ve kolum ağrıyordu birde halsizlik ama 2 günde geçti... haftaya 2.yi olacam kısmetse
kızlar aklıma geldide.. bugün benim nişan yıldönümüm.. kutladığumuzdan değilde.. öle bugün tarihe bakınca dedim sizinlede paylaşım.. 4 yıl olmuş vay bee.. nişanda 52 kiloydum şu an 76 kiloyumühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben nişanda 58 dim şimdi 69 aman boşver doğuralım hele,zaten şu troit olayını aştım ya,artık eski derya gelecek biliyorum,incecik olcam
Biz geldikkkkk
hoşgeldiniz:79::79::79:
yavv kızlar bende sizin yazdıklarınızı okudukça aşıdan korkar oldum yarın vurulmam gerekiyo vazmı geçsemki doktora sorayım çok gerekli değilse vurdurmayayım bari
ben nişanda 58 dim şimdi 69 aman boşver doğuralım hele,zaten şu troit olayını aştım ya,artık eski derya gelecek biliyorum,incecik olcam
ben de korktum sordum, sen bilirsin dedi bende vurdurmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?