2011 Aralık Anneleri

kızlar benm ateş tavan yaptı yine gece 40 tı sabah 39,5 oldu hakkınızı helal edin olurmu

geçmiş olsun canımm, hala geçmedi mi bu ateş ya, kaç gün oldu aşı olduğun? bir doktora görün istersen, dikkat et kendine canım bende dün aşı oldum kolum felaket ağrıyor, ama şimdilik ateş yok inş. böyle gider

canım öncelikle kızına
kocan yaptığı hatanın farkında arayıp kontrole gittinmi sonuç falan sormak hepsi konuşmak için bahane.. eşekler gibi pişman ama yediremiyor.. boşver özür dilerim demese bile sen hissedersin pişman olduğunu.. sende affet gitsin.. kızını düşün.. ama tabiki taviz aslaaa verme.. sonuçta şuan annesi ve diğer aile fertleri tarafından davul olmuş durumda olduğu için belki tam olarak gösteremez pişmanlığını ama sen sakin davran herşey çok güzel olacak inşallah.. yanlız yeni evinizde asla kavga etmeyin yüksek sesle bile konuşmayın... yeni eviniz size şans ve huzur getirsin.. eskiyi sakın diline dolama olması gerekliydi de geç git olurmu güzel annecikDD

NİCE MUTLU HUZURLU YILLARINIZ OLSUN CANIM.... oğlunuzla birlikte ağız tadınız eksik olmasın inşallah...
kızlar benm ateş tavan yaptı yine gece 40 tı sabah 39,5 oldu hakkınızı helal edin olurmu

demettttttttttttt NE Diyorsun yawww.... allah korusun.. sen bi dr git istersen canım 40 derece ateş bebeğe zarar verebilir... mutlaka dr git ve dinlen bizide bilgilendir..

günaydın kızlar. bende dün tetanoz aşımı vuruldum. akşamdan beri kolum çok ağrıyor ama benimde ateşim yok. buradaki arkadaşları duyunca korkmuyor değilim hani :26:

demetcim geçmiş olsun bence de doktora görünmelisin artık bu kadarda uzun sürmesi normal değil bence..

benimde canım çok hafif ateşim oldu ve kolum ağrıyordu birde halsizlik ama 2 günde geçti... haftaya 2.yi olacam kısmetse

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)

nihalla deryam160510 vilocan yarenhande lune

kızlar nerdeyse bizden fazla ziyaretçimiz var fark ettinizmi???

günaydın kızlar:79::79::79:bugün geç kaldık işe,dün misafirlikteydik 12 buçukta geldik eve,yat diyene kadar 1 oldu,sonuç işe geç kaldm,Allahtan müdür izinli,geldim kahvaltımı yaptım,dün misafirlikte tartıldım,tok karnına+hazımsızlık 70 geldim,69 la hamile kaldım eminm sabah aç karnına 1 kilo eksiktir,çünkü benim yediğimi kimse yemiyoyani tahmin ettiğim gibi 5 verip 5 almışım,eşim de tartıldı yavrum 5 kilo vermş,uykucu karısı 5 gün sahura kalkamadığından olsa gerek,beni geçmişsin diyoneyse iftardan sonra onu bunu ye derken tekrar tartılıyoz,ben de 1 kilo farkediyo,onda 2.5 kilo,sen de yedin niye az arttı diyo,dedim benim içimde yemekleri öğütücü bi canavar var,onları öğütüp enerjiye çeviriyo,yoksa fil olmuştum şimdiye fil

kızlar aklıma geldide.. bugün benim nişan yıldönümüm.. kutladığumuzdan değilde.. öle bugün tarihe bakınca dedim sizinlede paylaşım.. 4 yıl olmuş vay bee.. nişanda 52 kiloydum şu an 76 kiloyum ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

yavv kızlar bende sizin yazdıklarınızı okudukça aşıdan korkar oldum yarın vurulmam gerekiyo vazmı geçsemki doktora sorayım çok gerekli değilse vurdurmayayım bari

ben nişanda 58 dim şimdi 69 aman boşver doğuralım hele,zaten şu troit olayını aştım ya,artık eski derya gelecek biliyorum,incecik olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…