ben evlenirken 52 kiloydum şimdi 69 nişanı hatırlamıyom :2::2::2::2::2:
bende vazgeçmek üzereyim enfeksiyon kaparsan doğumda falan diolar ama birşey olmaz herhalde allah korusun baksana aşınında etkileri çok fazla
dedimki kendi kendime 2011 aralik annislerine bisleer yazayim :))) tam yazmya niyetlendim biziim bidik tekmelemeye basladi halada tekmeye devaam heyecanlandi yavrucak teyzelerine ve arkadaslarina nasilsiniz diyecezz diyee :)) eee nasilsinizz fistikklarr nanan -buseli uzmeyin kendinizii yaawbebislerinizi dusunun sizi seviyoruzzz
Bebeklerimizin gelişimini ve kilosunu beraber paylaşalım istedim.
Ben (22+1) 23. haftamdayım 380 gr olmuş oğlum.
Ya sizinki?
Buarada efe ıyı yanımda caıllou bolumlerını bıtırdık turkcesını tabı :)) hatta bebek dogdugunda efe kıskanmasın sevsın dıye kkızımın adını rozı koycam heralde :))))))) ( kayunun bacısı) :))
Görümcemin çocuğuda Rozi olsun diyip durdu kardeşi için :)))
benim oglan pes etti halida uyukluyoo dalsinda iyice alayim kizlarr bu bel agrisina hatta tam bel agrisi degil kuyruk sokumu dedikleri yere dogru olan yerin acisini ben napcaam ben epiduralden saniodum hatta bu cocuktaa epidural alirsaam felc kalirim heralde dedim ALLAH korusun da:18: sizlerde oldugunu duyunca buagrinin ozellikle kiz analari :) sevinmedim yanlis anlamayin ama epiduralden olmadigini anladiim ne yapcam bu agri icin bazen mideme bile vuruyoo
kızlar benm ateş tavan yaptı yine gece 40 tı sabah 39,5 olduhakkınızı helal edin olurmu
Ya sizinki?
günaydın benim cnm arkadaşlarım vee onların içinde büyüyen mucizeler.... umarım bugün hepiniz iyisinizdir. bir slm vereyim geçmişi okuyacağım.
bu arada sabah sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarımı alayım diye (tam kansayımı, tsh ve kalsiyum değerime baktırmıştım) tsh ve calsiyum çıkmamış niyeyse. pa.tesi tekrar gidicem. yalnız kanımda bri problem çıktı. trombosit oranım düşükmüş. yani kanın pıhtılaşmasını sağlayan şeyler. doktor kanaman olupta durmadığı oluyormu hiç dedi. bende olmaz dedim. oran çok düşük değil ama takip edeceğiz bunu dedi. şimdi bu oran daha düşerse ben nasıl doğum yapacağımki kanamam durmazsa kan kaybından Allah göstermesin yaaa.. Dua edin olurmu belki bir anlık bişeydir.
canım belik de ödemin sebebei budur,sorun ortaya çıkarsa çözümüde kolay olur merak etme
cnm bizde seni çokk seviyoruz. yok artık üzmüyorum kendimi. zaten çaktım ben köfteyi. dün dedi kaynanam kilon hakkında ben konuşunca kızıyorsun sen niye konuşuyorsun dedi. demek ki kızdığımı biliyor masus kızdırmak istiyor bende artık kızmıyacağım. hıh keyf bende artık..
Ya sizinki?
Ya sizinki?
kızlar aklıma geldide.. bugün benim nişan yıldönümüm.. kutladığumuzdan değilde.. öle bugün tarihe bakınca dedim sizinlede paylaşım.. 4 yıl olmuş vay bee.. nişanda 52 kiloydum şu an 76 kiloyumühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben nişanda 58 dim şimdi 69 aman boşver doğuralım hele,zaten şu troit olayını aştım ya,artık eski derya gelecek biliyorum,incecik olcam
benım kı gecen hafta 21+1 de 480 gr dıbenm oglan axxık sısman mı ney annesıne cekmıstır olese
nese saka bı yana goktor gelısımı ii haftasında gidio dedı
hiçç sorma kayudan banada böhh geldi. ama çocuklara kardeşleri sevdirmek için ideal. benim kızımda orda hep seyrediyor ben onun gibi yapmıycam seveceğim kardeşimi diyor. inşallah öyle olur.
bizim kızda sezercik seyredip durur. aynı filmini günde 3-4 defa (böööhhh) oda tuturdu adı sezercik olsun sezer de değil yani cik de olucakmış.
yok cnm benimde ağrıyor. seminerde demişlerdi bize. iki kürek kemiği kuyruk sokumuyla birleşirmiş. ama hamilelerde (çatının açılması) iki kürek kemiği bebel rahat geçsin doğumda diye ayrılırmış. dolayısıyla kuyruk sokumundaki sinrilerde gerilirmiş ve ağrı olurmuş. bazen oturamıyorum bile.
cnm yaaaa geçmedi mi hala. iyice tırstım. bugün sağlık ocağındaki doktora dedim ben aşı vurdurmam arkadaşlarım hep ateşlendi. dedi doğumu hastanede yapacağım diyorsunda bellli mi olur nerde doğuracağın. kaldıki aşı sizden çok çocuğu koruduğu için bence yaptır dedi. dedim bari bayram sonrasını bekleyinde ateşim çıkarsa bayram zehir olmasın. şimdi sen böyle deyince yine caydım yaa napsam ki.:26::26::26::26::26:
serselo arkadaşım evlilik yıldönümün kutlu olsun 4 yılın sounda onu seviyorum demişsin yaa işte mevzu budur. umaraım nice 4 yıllarda aranızdaki sevgi hep artar hiç kaybolmaz.u arada bu kadar uzun tatili nasıl yapabiliyorsunuz yaaa.
olması gereken kadarmış canım,benimki 4 gün geriye düşmesine rağmen 21+0 da,365 grdı,eminim toparlanmıştır,pis aşı öyle yaptı,ama süt çok etkiliyo hangi ay sütü çok içsem bebiş o kadar iyi oluıyo,haftada 2 lt içiyodum,artık h.sonuda 1 lt alıp,3 e tamamlayacam haftada,kızım büyüsün diye,hem tok tutuyo süt,enerji de veriyo,süt içmezsem ekmeğe saldıracam,şişecem
süte devam annesi,canım tahlil yaptırman iyi olmuş,bütün şişliklerin ve hızlı kilo alman bundan kaynaklanıyodur,en azından şimdi ayrıntılı testlerle problem çözülür,kafana takma,geçmiş olsun,Allah dermansz dert vermesin,daha doğum yapmadın ve bebişe zararı yok bu durumunhmm ben nişanlıyken (2,5 snen önce) 66 kiloydum 66 kilo ile hamile kaldım. şimdi sabah 82 yi gördüm ama bziim tartı hep 1,5-2 kilo fazla tartıyor.. durum bu.. bu arada karnım biraz daha büyüdü. cnm acıyor büyürken sanki içeriden bıçakla kesen var.bebekime 5 gündür bol süt içebiliyorum ya(muzla karıştırıp) büyüdü sanırım nasılda teppik atar oldu köftehor. deryacım sanırım seninkinin bol teppikli olmasıda süttenmiş. benimkide artık gece gündüz ha bire teppik atıyor ve çok şükür artık kuvvetide artmış teppiklerinin geçen bir sıçradım hiç o kadar güçlü vurammaıştır. bu arada şu trombozit ile alakalı bişey biliyon mu?
olması gereken kadarmış canım,benimki 4 gün geriye düşmesine rağmen 21+0 da,365 grdı,eminim toparlanmıştır,pis aşı öyle yaptı,ama süt çok etkiliyo hangi ay sütü çok içsem bebiş o kadar iyi oluıyo,haftada 2 lt içiyodum,artık h.sonuda 1 lt alıp,3 e tamamlayacam haftada,kızım büyüsün diye,hem tok tutuyo süt,enerji de veriyo,süt içmezsem ekmeğe saldıracam,şişecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?