2011 Aralık Anneleri

ooo maşallah canım bu seferde çok içip tiksinme sütten ha

günaydın kızlarrr...işlerii hallettim ancaa geldimmm.bende acayip süt içiyorum sabahları en az yarım lt gecede 1 2 bardak içiyorumm neredeyse günde 1 lt süt içiyorumm cok seviyorumm ama sütüüü.dün işten gittim kayınvalidemde kalacaktımm bir başş agrısııı varyaa ölüyordum tansiyonum 9/5 e düşmüş yemek yedimm bi parol içtim yattım 8 de sabah 7 de kalktım düşübnün acayip bi agrıydıı ya mahvoldum.allahtan bugün hafiflemiş niee tansiyonum düştü acaba bilmiyorum aslında bi sürekli ölctüreyim bakayım nsl oluyoo....demet bence sen bi doktora git ihmal etmee allah korusunn yaaaaa....

canım hamilelikte genellikle düşük olur zaten,benimki tokken 9-10 a 6,açken 8 e 6 ya düşüyo,onun için saat başı bişeyler yemek zorunda kalıyom,elim ayağım titriyo,başım dönüyo,tuzu azaltırsam açken 8 e 5 bile düşüyo,küçük tansiyon azcık tuzla hemen yükseliyo,sen sıcaklardan tuz kaybetmiş te olabilirsin ama merak etme yüksekten çok çok iyi düşük tansiyon bebeğe zararı yok,seni halsizleştiriyo o kadar

yok cnm bu oranın içinde bizim muzlu sütümüze sulanan babacığında payı var. ama akşamaları işte 2 büyük bardak içmeye çalışıyorum. olsun benim depom azdır. inşallah tiksinmem.

aman canım kalsiyum ilacı yerine bu şekilde yapman çok sağlıklı,yarasın sana da bebişini de,hem tok tutuyo di mi,karşılıklı içmesi de güzel olur ha,ben sadece süt içiyom,muzu ayrı yiyom,dur hafta sonu bende yapayım,hindistan cevizi de çok yakışıyo muzlu süte,bal bile konabilr isteğe göre

slm kızlar bağımlılık yapıyosunuz söyleyeyim yazamasamda yani yazacak bişey bulamasamda hep okuyorum sizleri biraz zor oluyo ama 1 sayfa okumasam çok şey kaçırdım gibime gelio kendinize ve mercimeklerinize iyi bakın

pardon ya ne mercimeği bal kabaklarınıza da iyi bakın

evet cnm bencede bağımlılık yapıyor. Ee bal kabağı oldular teyzesi. Artık kocaman adam oldular nerdeyse. 600-700 grlardan bahsediliyor. Yerim ben onların o minnacık popolarını..

kızlar fazla süt demiri tutp kansızlık yapabilir diye biliyorum ayrıca süt kabızda yapıo dikkat edin herşeyin fazlası zarar bence

bu arada aklıma geldi sizede diyim kızlar.. geçen sene jinekolok doktorum bana her ay kendi iç çamaşırını ve eşinin iç çamaşırlarını ayrı ayrı 90 derecede yık demişti. ayrı yıkaki birbirine enfeksiyon geçmesin. ayda bri kaynatmak (90 derece yıkamak enfeksiyonu keser demişti) ben şimdi hamişlikte daha dikkat etmek gerektiğinden 15 günde bir 90 derecede yıkıyorum. sizede öneririm. çok şükrü şimdiye kadar önemli bri enfeksiyon geçirmedik. Rabbim hepimizi korusun vee bebişlerimize de..

evet cnm bencede bağımlılık yapıyor. Ee bal kabağı oldular teyzesi. Artık kocaman adam oldular nerdeyse. 600-700 grlardan bahsediliyor. Yerim ben onların o minnacık popolarını..

zamaan çabuk geçio hiç anlamadım nsl geçti zaman göbeğimi görmesem hamile olduğumu bile unutuyom bide tepikler tabi

kızlar fazla süt demiri tutp kansızlık yapabilir diye biliyorum ayrıca süt kabızda yapıo dikkat edin herşeyin fazlası zarar bence

zaten demir ilacı alıyosan sütle demiri uzak vakitte alcaksın,biz günde 2 brdk içiyoz ki,buda fazla değil,ama demnir problemi olmayan,kalsiyumu az olan biri daha fazla da içebilir,yani bünyeyi tanımak lazım biraz da

merhaba herkese. bizde kızımla 25. haftamıza gittik. dr a gittik 615 gr olmuş bizim yavru.
şeker yükleme testi yapacakmışız.
yanında limon getir dedi. yaptıran var mı.sıkıntılı birşey sanırım.

sıkıntılı birşey değil canım.. sadece yanında birinin de olması gerekiyor.. kan alacaklar başta.. sonra 50gramlık bir tozu suda çözeceksin.. tadı kötü gelmesin diye limon getirmeni söylemiş içine sıkabilirsin.. limonata gibi oluyormuş (o yoldan geçen arkadaşların bilgilerinden faydalanıyorum)
1 saat sonra da yine kan alacaklar.. olur da tansiyonun falan düşer fenalaşırsan diye diyorum yanında biri daha olsun diye.. ben daha şimdiden eşimin yakasına yapıştım sende geleceksin diye

kızlar forum o kadar cok hızlı ılerlemıs cokca gerılerı takip etmem cok zor bu hafta bende nerdeyse hıc süt ıcmıorum ya tatlı yıyıncede dişim agrıor doktora solım de ılac versın barı yarın kontorllom war bakalım nasıl gecıcek

tatlı neden yiyon ki canım,kimseye faydası yok tatlının benim kan şekerim düşük olmasına rağmen mecbur kalmadıkça yemiyom,meyve yeterli kan şekerini dengelemek için,yaz mevsimindeyiz çeşit bol,dişler hassaslaşıyo zaten bu dönemde

tatılıyda cok sevıyorum meyveyide eksık etmıorum 1 saatte bi acıkıyorum zaten meyve yemek tatlı ole gıodıor esım nesguık almıs sütlu üstünde yazıor ki gunluk yuzde 25 karsılar dıe hıc kalsıyum alamıorum ya

canım nesquik falan katkı maddeli şeyler kullanma muzlu süt yaparak içebilirsin hem tiksinmemiş olursn,senin de kan şekerin düşüyo o zaman benim gibi

yemegimizi yiyip geldikk teyzeleriiiiii oğluşup hop hop ediyoooooDDDDDbalık yedii sıpa uzun zamandırr yemiyordum ii olduu su balık mevsimi bi acılsada bol bol yesekk hiç yiyemiyorumm valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…