demetcim nasıl oldun yaa. facedede yoksun. gittin mi doktora. şimdi ateşin naısl. işe mi geldin yoksa o halde? kıı kendinden haber ver seni seviyoz biz hepimiz. hadi üzme bizi annesi vitaminlerini tam al belki bünyen çabuk toparlar.
evet bide ben sütü yatarken içersem (ki içene azcık şeker katarsam gaz yapmıyor) o gece çok kaliteli uyku uyuyorum. derin bir uyku veriyor bana süt. bebekimde mutlu sütten inşalalh hep içebilirim. napalım babacıkta hiçç ses çıkarmıyor saolsun kıyıyor paraya muzumuzu sütümüzü eksik etmiyor. artık 3,5 ay daha idare edecek. haftada 14-15 muz gdiiyor 5-6 kiloda süt. ama oğlum mutlu, annesi mutlu, babası mutlu..
ooo maşallah canım bu seferde çok içip tiksinme sütten ha
günaydın kızlarrr...işlerii hallettim ancaa geldimmm.bende acayip süt içiyorum sabahları en az yarım lt gecede 1 2 bardak içiyorumm neredeyse günde 1 lt süt içiyorumm cok seviyorumm ama sütüüü.dün işten gittim kayınvalidemde kalacaktımm bir başş agrısııı varyaa ölüyordum tansiyonum 9/5 e düşmüş yemek yedimm bi parol içtim yattım 8 de sabah 7 de kalktım düşübnün acayip bi agrıydıı ya mahvoldum.allahtan bugün hafiflemiş niee tansiyonum düştü acaba bilmiyorum aslında bi sürekli ölctüreyim bakayım nsl oluyoo....demet bence sen bi doktora git ihmal etmee allah korusunn yaaaaa....
yok cnm bu oranın içinde bizim muzlu sütümüze sulanan babacığında payı var. ama akşamaları işte 2 büyük bardak içmeye çalışıyorum. olsun benim depom azdır. inşallah tiksinmem.
slm kızlar bağımlılık yapıyosunuz söyleyeyim yazamasamda yani yazacak bişey bulamasamda hep okuyorum sizleri biraz zor oluyo ama 1 sayfa okumasam çok şey kaçırdım gibime gelio kendinize ve mercimeklerinize iyi bakın
pardon ya ne mercimeği bal kabaklarınıza da iyi bakın
aman canım kalsiyum ilacı yerine bu şekilde yapman çok sağlıklı,yarasın sana da bebişini de,hem tok tutuyo di mi,karşılıklı içmesi de güzel olur ha,ben sadece süt içiyom,muzu ayrı yiyom,dur hafta sonu bende yapayım,hindistan cevizi de çok yakışıyo muzlu süte,bal bile konabilr isteğe göre
evet cnm bencede bağımlılık yapıyor. Ee bal kabağı oldular teyzesi. Artık kocaman adam oldular nerdeyse. 600-700 grlardan bahsediliyor. Yerim ben onların o minnacık popolarını..
kızlar fazla süt demiri tutp kansızlık yapabilir diye biliyorum ayrıca süt kabızda yapıo dikkat edin herşeyin fazlası zarar bence
merhaba herkese. bizde kızımla 25. haftamıza gittik. dr a gittik 615 gr olmuş bizim yavru.
şeker yükleme testi yapacakmışız.
yanında limon getir dedi. yaptıran var mı.sıkıntılı birşey sanırım.
kızlar forum o kadar cok hızlı ılerlemıs cokca gerılerı takip etmem cok zor bu hafta bende nerdeyse hıc süt ıcmıorum ya tatlı yıyıncede dişim agrıor doktora solım de ılac versın barı yarın kontorllom war bakalım nasıl gecıcek
tatlı neden yiyon ki canım,kimseye faydası yok tatlının benim kan şekerim düşük olmasına rağmen mecbur kalmadıkça yemiyom,meyve yeterli kan şekerini dengelemek için,yaz mevsimindeyiz çeşit bol,dişler hassaslaşıyo zaten bu dönemde
tatılıyda cok sevıyorum meyveyide eksık etmıorum 1 saatte bi acıkıyorum zaten meyve yemek tatlı ole gıodıor esım nesguık almıs sütlu üstünde yazıor ki gunluk yuzde 25 karsılar dıe hıc kalsıyum alamıorum ya
yemegimizi yiyip geldikk teyzeleriiiiii oğluşup hop hop ediyoooooDDDDDbalık yedii sıpa uzun zamandırr yemiyordum ii olduu su balık mevsimi bi acılsada bol bol yesekk hiç yiyemiyorumm valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?