2011 Aralık Anneleri

kızlar kocam bana çiçek yollamış bi de ayı var yanında(ayı pembe kırmızı renklerde kastamonu spor gibi kocam kastamonulu heheheh)

sabah sizede anlatmadım burda kardeşimede beni çok kırmıştı akşamda iftara gittik ama giderken ağladım kırmızı gözlerle yedim yemek düşünün hala sinirim geçmedi ama arayıp teşekkür ettim bakalım inş anlamıştır hatasını yoksa çok içim yanıyo bazen valla üzülmemede üzülüyorum çocuğum mutsuz olcak diyorum bööööö yine başlıyorum ağlamaya Allah yardım etsin bu süreç zormuş yaaaaa

akşam beşiktaşın açılış maçı varmış oraya gitcek bende liseden arkadaşlarımla iftar yapıcam ii geçer inş moralim ii değil aslında hala çiçekle olmuyo ki bu işler((( yerim çiçeği demek geliyo içimden

heee notta da yeni yerin hayırlı olsun sizi seviyorum yazıyo ne bi özür ne bi bişey yerimi hayırlıyo ben yaklaşık 1 aydır burdayım yaaaa yeni odamda yani komik olmuş yazi

çiçeğimi aşerdin kııı yoksa. şaka bir yana bende bu kızın sabahtan beri sesi niye çıkmıyor diyorum. üzme kendini bizimde hasas olduğumuz bir dönem tabii çabuk alınıyoruz. bize neden anlatmak istemedin? sen şimdi güzel bri akşam geçiricem diye kendini motive et.. moral yüksek, yüzde tebessüm, ağlamak yok hep böyle olucaz bundan sonra. yoksam deryaya havale ederim bak çok kızar sonra. öptüm senide minik yeğenimide.

herkese günaydınlar efem.
demetçim çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin. uamrım biran önce düzelrisin.dra gitmryi ihmal etme.

benim de trombositim düşük. 107ydi en son. bakalım bugün sağlık ocağından sonuçları alcam.inşallah dha fazla düşmemiştir.

deryacım cüzleri ne zman paylaşcaz yahu. ramazan bitiyor.

bebeğini kocasından kıskanan var mı yoksa bi sayko ben miyim:S dün akşam elini karnıma attı; oğlum,aslanım,koçum diye seviyordu. çok tuhaf oldum böyle bi kıskançlık girdi. ya bebek olunca beni unutursa? aramıza kara kedi girerse? cicim ayları zamanlarımızdaki gibi olmazsak benimki çok korumacı ve anaç ruhlu ay ne biliim bebeğin üstüne çok düşerse kıskanırım ben. hem ondan önce ben vardım.beni daha çok sevmesi lazım. bu konuda yalnız olmak istemiyorum. kendimi suçlu hissediyorum bi taraftan,engel olamıyorum bi taraftan...

selam kizlar
nasilsiniz
benim kasiklarimda agri var belklimede vuruyor kasilma oluyor offfffffffff dogum oncesi agrilara benziyor esim gelsin acille gidicem
oglumda sinirimi iyice zorluyorrrrrrrr
evin iside oyle duruyor
utu
bulasik
yemekkkkkkkkkkkkk
offffffffffffffffffffffffffffffffffffff kadin olmak cok zor hele anne olmak cokamacok daha zorrrrrrrrrrrrrrrr

heee notta da yeni yerin hayırlı olsun sizi seviyorum yazıyo ne bi özür ne bi bişey yerimi hayırlıyo ben yaklaşık 1 aydır burdayım yaaaa yeni odamda yani komik olmuş yazi

hakkaten komik olmuş.
dülaycım gururuna yedirememiş özür dilemeyi:) özür dilemiş gibi kabul et sen de:):)

hamıle kalmadan once bende ole dusunuodum ama sımdı onun yerı ayrı benm yerım ayrı olcak sonucta benm ıcınde aynı evlat farklı bısı herkesten herseyden farklı

ben sımdıden bole dusunuosam dogunca nası olur artık bılemeıorum

canım listede 17 kişi var,30 a tamamlasak daha iyi ama,olmazsa bu şekilde bi ayarlama yapcaz artıkın,haberi olmayan arkadaşlar vardır belki tekrar edeyim,arkadaşlar bebişlerimize sağlık,huzur getirsin diye Allah rızası için aramızda hatim indiriyoruz,katılmak isteyenler,bana özelden gerçek adını,kuran bilip bilmediğini,okutacak bi tanıdığı olup olmadığı yazarsa sevinirim,10 gün içinde listeyi netleştirip cüzleri aramızda paylaşacaz,ilgililere duyrulur

önce bi geçmişi okuyayımm

canim hicc bilmiomki olabileerr ama :) ben efede cok catladim oyuzden bunda kasintim yok catlayack yer yok diee :) heralde ben dogum yaptim diee heryerim doguma hazirdir saniyorum :))

Rozi mi , süper fikir
ay ne güzel kendi kendine yattığı yerde uyuyan bir çocuk , maaaaşallahhh işte o benim hayalim
aynen canım ben de ilk hamileliğimde çok çatladım artık çatlamam herhalde , arada bir laşıntım oluyor ama hiç ihtimal vermiyorum ya bakalım .. ya zaten göbüş olmuş harita , çatlayacaksam da önüne geçebileceğim bir mevzu değilmiş , bunu çok ii anladım .. doğumdan 3-5 ay sonra başlarım şu Türk kahvesi-limon kürüne , bakalım işe yarayacak mı

kızlar benm ateş tavan yaptı yine gece 40 tı sabah 39,5 oldu hakkınızı helal edin olurmu

hiçç normal bir durum değil , umarım dr.a görünmüşsündür canım , sen ve bebeğin için meraktayız , bir an önce sağlıklı haberlerini duyarız inşallah

ben nişanda 58 dim şimdi 69 aman boşver doğuralım hele,zaten şu troit olayını aştım ya,artık eski derya gelecek biliyorum,incecik olcam

ben evlenirken 52 kiloydum şimdi 69 nişanı hatırlamıyom :2::2::2::2::2:

en abartı benimki sanırım
evlenirken 48 kg > şimdi 67.5 kg ama 4 tüp bebek tedavisinden sonra zaten ilk hamile kaldığımda 64 kg.dum .. 80 kg. ile doğuma girdim , 58.5 kg ille ikinci kere hamile kaldım ..falan filan

ay başlarım ben o karının keyfine de haaa ya millet amma deli yaa , bunlar hamile üzülmesin diyen yok daha da üstüne üstüne geliyorlar insanın .. benim KV de az değildir aslında , geçenlerde azıcık dalga geçer gibi bi yandan da göbeğimi sever gibi " azıcık büyümüşünüz mü - genişlemişiniz mi ne " gibi laf etti bir de 1-2 komşusu var , ben de yapıştırdım lafı " e 6 bitti , olduk artık 7 aylık , daha da mı büyümeyelim yaaani " dedim azcık bilmiş azcık dalga geçer bi edayla valla şimdiye kadar duyduğumu duymadım , gördüğümü görmedim baktım benden ince düşünen ve yıpranan yok , artık tabir-i caizse yüzsüzlüğü ele aldım , artık ben de onlar gibi şakayla karışık herşeyi söylüyorum , içimde kalmıyor artık canım , içimde kalanın bana zararı çok oluyor sonra sonra

Bebeklerimizin gelişimini ve kilosunu beraber paylaşalım istedim.

Ben (22+1) 23. haftamdayım 380 gr olmuş oğlum.

Ya sizinki?

( 22+4) 23. haftada gittiğimizde 700 gr - 32 cm . di .. ctesi ( 25+1 ) 26. haftadayken gidicez , bakalım nasılmış çiko bey :))
bizimki başından beri 2 hafta kadar öndeydi gelişimi .. bazen de tam tersi olabiliyormuş > bkz. ilk hamileliğimde olduğu gibi bu tamamen erken yada geç döllenmeyle alakalıymış eğer gebeliğin başından beri gelişim çizgisi aynı hep önde yada hep geride devam ediyorsa .. buna beslenme alışkanlıkları ve genetik yapı da eklenince bebişler arasında haftasına göre farklılıklar olması çok doğal

e maşallahhhh azcık çok değil mi ama sanki :44: fazlası da gaz yapar , kansızlığı tetikler azcık dikkat et canım

zamaan çabuk geçio hiç anlamadım nsl geçti zaman göbeğimi görmesem hamile olduğumu bile unutuyom bide tepikler tabi

aynen canım , göbüş olmasa ve yattığım yada azcık dinleneyim diye oturduğum zamanlarda tekmeleri olmasa gün içinde tosbaamın önünde arkasında dolaşmaktan - onun öğününü yedirmeye çalışmaktan - oyun oyna- parka git- evin günlük dağınıklığıyla mücadele et derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum .. ha bir de akşam olunca anlıyorum hamişliğimi , o zaman sanki daha şişiyor ve hareket kaabiliyetim azcık engelleniyor gibi

kızlar emzikli ateş ölçer buldum. hepsiburadada sizce alsammı??? 20.33 ten 8.46 ya düşmüş?

canım en iyisi- güveniliri koltuk altı ölçerleri .. onu da bebekken yapabiliyorsun rahatlıkla , ama en pratiği ve koltukaltı ölçerden sonra en güveniliri kıulaktan ölçenler .. biz geçenlerde aldık bilmem kaçıncı ve son olmasını dilediğim kulaktan ölçeni > Braun .. tavsiye ederim :128: emzikli olan bence ii değil ya , bakalım emziği kabul edecek mi minnoş , yada kabul etse de pırt diye ağzından atabilir de

anlatmak istemedim çünkü tam işe başlıyom derken aklımdan gidiyodu analtırsam biliyorum hiç unutmıcaktım hem utanıyorum yaaa bu dönem bunları yaşamış olmaktan böle olmamalı şurda ömrü hayatımda sanki yüz kere mi hamile oluyorum nolcak düzgün olsa öküzleşmese hehehehe töbe yaaa konuşturuyo beni bende böle pısıp işime bakıyım dediydim ama bak yine dayanamadım anlatmış oldum

annelerinede ev olayını dememiş üst katı yapsınlar demiştim ya bende kiraya gelirler üst katta ev tutarız orda yaşarlar dedim bu ek bilgiydi asıl tartışma nası çıktı valla hatırlamıyom bile ama ayrılalım dedi bana sabah bende Allah ii demiyo zaten zorladıkça olmuyo sen bilirsin dedim akşam da aynı konu oldu eşyalarını topluyodu sonra kalk yemeğe gitcez dedi ama ağlamaklı gittim bende oğlum için dönüşte bişeyler aldım yine:))) öle avutuyorum kendimi galiba dönme dolaba bindik kendi korkuyo eminim çocuğa bişey olcak adama sölicem indirsin bizi diyo yaaa korkmuyorum ben çocuğa bişey olmaz diyorum bana diyo ki dra sordunmu binebilirmiyim diye ben karıya tetanoz aşısını bile soramıyom dönme dolabı mı sorcam

ee dilemiş işte..
acizler
özür dilerim deseler biryerleri eksilecek...

olur mu annesi bebiş olunca aradaki bağlar daha da kuvvetlenir,ben eskiden sadece kocam diye sarılırken,şimdi çocuklarmın babası,evimizin direği diye 2 kat daha çok sarılıyor daha çok seviyorum,o da öyle aradı az önce senin için şerbet yaptım akşama içersin,seni de kızımızı da çok seviyom,nasıl tekmeliyo mu kızım diyo

şu erkekelrin totoları sıkıya gelince boşanalım diyorlar...
şeytana uyacaksın boşayacaksın bakalım ne halt edecekler o zaman..
düşüncesiz öküzler

canım hiçbirimiz böyle alıngan değildik hamilelikten böyle olduk,ben de doğum listesi yapmıştım ya,bizimki çantadan çıkarmış bakıyo,sen deli misin napcan fırçayı,macunu,kaç gün kalcan orda,uzun kalacak olursan ben getirrim,he he yok nakit para,yok tarak,yok bilmem ne,oturmuş liste hazırlamış,2 patik,2 zıbın,he he he,sen bilmiyon mu ne gerekli olduğunu dedi,deli etti beni oturdum ağladım,git başımdan dedim 40 kere doğurmadım heralde dedim,geldi özür diledi ben ne dedim şimdi dedi,sende herşeye ağlıyon dedi,sarıldı gönlümü aldı

oofffff nooooluyo bu adamlara yaaa dakka başı " boşanalım - ayrılalım " kolaymıymış öyle ayrılmak güya göz dağı verecekler :82: hem hamile halde nasıl göze alıcak ya kız kısmısı ondan güç alıyorlar herhalde ayıp ama yaaa cidden , kınamıyorum sakın kimse yanlış anlamasın , sanki ben yaşamışım gibi çok ama çokkkkk kızıyorum bu hadsizliklerine , densizliklerine keşke doğurmayı seçebilme şansımız olsaydı .. mesela bir doğumu kadın bir doğumu erkek yapabilseydi .. o zaman görürdüm ben onları , böyle ağızlarını doldura doldura o boylarından büyük lafları edebiliyorlar mı

canım çok geçmiş olsun , uzan geçmiyorsa hala sorun var demektir .. ama dinlenince geçen ağrıdan korkmamak lazım bilirsin sen de , evi de salla gitsin yaaaa , hem çocuklu hem hamile bir de bu halde onu mu dertleniyorsun

eline sağlık kocişinin , şimdiden afiyet olsun canım ve sana da bebişine de yarasın

................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…