- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
kızlar emzikli ateş ölçer buldum. hepsiburadada sizce alsammı??? 20.33 ten 8.46 ya düşmüş?
kızlar kocam bana çiçek yollamış bi de ayı var yanında(ayı pembe kırmızı renklerde kastamonu spor gibi kocam kastamonulu heheheh)
sabah sizede anlatmadım burda kardeşimede beni çok kırmıştı akşamda iftara gittik ama giderken ağladım kırmızı gözlerle yedim yemek düşünün hala sinirim geçmedi ama arayıp teşekkür ettim bakalım inş anlamıştır hatasını yoksa çok içim yanıyo bazen valla üzülmemede üzülüyorum çocuğum mutsuz olcak diyorum bööööö yine başlıyorum ağlamaya Allah yardım etsin bu süreç zormuş yaaaaa
akşam beşiktaşın açılış maçı varmış oraya gitcek bende liseden arkadaşlarımla iftar yapıcam ii geçer inş moralim ii değil aslında hala çiçekle olmuyo ki bu işler((( yerim çiçeği demek geliyo içimden
çiçeğimi aşerdin kııı yoksa.şaka bir yana bende bu kızın sabahtan beri sesi niye çıkmıyor diyorum. üzme kendini bizimde hasas olduğumuz bir dönem tabii çabuk alınıyoruz. bize neden anlatmak istemedin? sen şimdi güzel bri akşam geçiricem diye kendini motive et.. moral yüksek, yüzde tebessüm, ağlamak yok hep böyle olucaz bundan sonra. yoksam deryaya havale ederim bak çok kızar sonra. öptüm senide minik yeğenimide.
heee notta da yeni yerin hayırlı olsun sizi seviyorum yazıyo ne bi özür ne bi bişey yerimi hayırlıyo ben yaklaşık 1 aydır burdayım yaaaa yeni odamda yani komik olmuş yazi
olması gereken kadarmış canım,benimki 4 gün geriye düşmesine rağmen 21+0 da,365 grdı,eminim toparlanmıştır,pis aşı öyle yaptı,ama süt çok etkiliyo hangi ay sütü çok içsem bebiş o kadar iyi oluıyo,haftada 2 lt içiyodum,artık h.sonuda 1 lt alıp,3 e tamamlayacam haftada,kızım büyüsün diye,hem tok tutuyo süt,enerji de veriyo,süt içmezsem ekmeğe saldıracam,şişecem
herkese günaydınlar efem.
demetçim çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin. uamrım biran önce düzelrisin.dra gitmryi ihmal etme.
benim de trombositim düşük. 107ydi en son. bakalım bugün sağlık ocağından sonuçları alcam.inşallah dha fazla düşmemiştir.
deryacım cüzleri ne zman paylaşcaz yahu. ramazan bitiyor.
bebeğini kocasından kıskanan var mı yoksa bi sayko ben miyim:S dün akşam elini karnıma attı; oğlum,aslanım,koçum diye seviyordu. çok tuhaf oldum böyle bi kıskançlık girdi. ya bebek olunca beni unutursa? aramıza kara kedi girerse? cicim ayları zamanlarımızdaki gibi olmazsakbenimki çok korumacı ve anaç ruhlu ay ne biliim bebeğin üstüne çok düşerse kıskanırım ben. hem ondan önce ben vardım.beni daha çok sevmesi lazım. bu konuda yalnız olmak istemiyorum. kendimi suçlu hissediyorum bi taraftan,engel olamıyorum bi taraftan...
demetçim çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin. uamrım biran önce düzelrisin.dra gitmryi ihmal etme.
benim de trombositim düşük. 107ydi en son. bakalım bugün sağlık ocağından sonuçları alcam.inşallah dha fazla düşmemiştir.
bebeğini kocasından kıskanan var mı yoksa bi sayko ben miyim:S dün akşam elini karnıma attı; oğlum,aslanım,koçum diye seviyordu. çok tuhaf oldum böyle bi kıskançlık girdi. ya bebek olunca beni unutursa? aramıza kara kedi girerse? cicim ayları zamanlarımızdaki gibi olmazsakbenimki çok korumacı ve anaç ruhlu ay ne biliim bebeğin üstüne çok düşerse kıskanırım ben. hem ondan önce ben vardım.beni daha çok sevmesi lazım. bu konuda yalnız olmak istemiyorum. kendimi suçlu hissediyorum bi taraftan,engel olamıyorum bi taraftan...
Buarada efe ıyı yanımda caıllou bolumlerını bıtırdık turkcesını tabı :)) hatta bebek dogdugunda efe kıskanmasın sevsın dıye kkızımın adını rozı koycam heralde :))))))) ( kayunun bacısı) :))
benim oglan pes etti halida uyukluyoo dalsinda iyice alayim kizlarr bu bel agrisina hatta tam bel agrisi degil kuyruk sokumu dedikleri yere dogru olan yerin acisini ben napcaam ben epiduralden saniodum hatta bu cocuktaa epidural alirsaam felc kalirim heralde dedim ALLAH korusun da:18: sizlerde oldugunu duyunca buagrinin ozellikle kiz analari :) sevinmedim yanlis anlamayin ama epiduralden olmadigini anladiim ne yapcam bu agri icin bazen mideme bile vuruyoo
canim hicc bilmiomki olabileerr ama :) ben efede cok catladim oyuzden bunda kasintim yok catlayack yer yok diee :) heralde ben dogum yaptim diee heryerim doguma hazirdir saniyorum :))
kızlar benm ateş tavan yaptı yine gece 40 tı sabah 39,5 olduhakkınızı helal edin olurmu
kızlar aklıma geldide.. bugün benim nişan yıldönümüm.. kutladığumuzdan değilde.. öle bugün tarihe bakınca dedim sizinlede paylaşım.. 4 yıl olmuş vay bee.. nişanda 52 kiloydum şu an 76 kiloyumühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben nişanda 58 dim şimdi 69 aman boşver doğuralım hele,zaten şu troit olayını aştım ya,artık eski derya gelecek biliyorum,incecik olcam
ben evlenirken 52 kiloydum şimdi 69 nişanı hatırlamıyom :2::2::2::2::2:
günaydın benim cnm arkadaşlarım vee onların içinde büyüyen mucizeler.... umarım bugün hepiniz iyisinizdir. bir slm vereyim geçmişi okuyacağım.
bu arada sabah sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarımı alayım diye (tam kansayımı, tsh ve kalsiyum değerime baktırmıştım) tsh ve calsiyum çıkmamış niyeyse. pa.tesi tekrar gidicem. yalnız kanımda bri problem çıktı. trombosit oranım düşükmüş. yani kanın pıhtılaşmasını sağlayan şeyler. doktor kanaman olupta durmadığı oluyormu hiç dedi. bende olmaz dedim. oran çok düşük değil ama takip edeceğiz bunu dedi. şimdi bu oran daha düşerse ben nasıl doğum yapacağımki kanamam durmazsa kan kaybından Allah göstermesin yaaa.. Dua edin olurmu belki bir anlık bişeydir.
cnm bizde seni çokk seviyoruz. yok artık üzmüyorum kendimi. zaten çaktım ben köfteyi. dün dedi kaynanam kilon hakkında ben konuşunca kızıyorsun sen niye konuşuyorsun dedi. demek ki kızdığımı biliyor masus kızdırmak istiyor bende artık kızmıyacağım. hıh keyf bende artık..
Bebeklerimizin gelişimini ve kilosunu beraber paylaşalım istedim.
Ben (22+1) 23. haftamdayım 380 gr olmuş oğlum.
Ya sizinki?
günaydın kızlarrr...işlerii hallettim ancaa geldimmm.bende acayip süt içiyorum sabahları en az yarım lt gecede 1 2 bardak içiyorumm neredeyse günde 1 lt süt içiyorumm cok seviyorumm ama sütüüü.dün işten gittim kayınvalidemde kalacaktımm bir başş agrısııı varyaa ölüyordum tansiyonum 9/5 e düşmüş yemek yedimm bi parol içtim yattım 8 de sabah 7 de kalktım düşübnün acayip bi agrıydıı ya mahvoldum.allahtan bugün hafiflemiş niee tansiyonum düştü acaba bilmiyorum aslında bi sürekli ölctüreyim bakayım nsl oluyoo....demet bence sen bi doktora git ihmal etmee allah korusunn yaaaaa....
zamaan çabuk geçio hiç anlamadım nsl geçti zaman göbeğimi görmesem hamile olduğumu bile unutuyom bide tepikler tabi
kızlar emzikli ateş ölçer buldum. hepsiburadada sizce alsammı??? 20.33 ten 8.46 ya düşmüş?
çiçeğimi aşerdin kııı yoksa.şaka bir yana bende bu kızın sabahtan beri sesi niye çıkmıyor diyorum. üzme kendini bizimde hasas olduğumuz bir dönem tabii çabuk alınıyoruz. bize neden anlatmak istemedin? sen şimdi güzel bri akşam geçiricem diye kendini motive et.. moral yüksek, yüzde tebessüm, ağlamak yok hep böyle olucaz bundan sonra. yoksam deryaya havale ederim bak çok kızar sonra. öptüm senide minik yeğenimide.
heee notta da yeni yerin hayırlı olsun sizi seviyorum yazıyo ne bi özür ne bi bişey yerimi hayırlıyo ben yaklaşık 1 aydır burdayım yaaaa yeni odamda yani komik olmuş yazi
anlatmak istemedim çünkü tam işe başlıyom derken aklımdan gidiyodu analtırsam biliyorum hiç unutmıcaktım hem utanıyorum yaaa bu dönem bunları yaşamış olmaktan böle olmamalı şurda ömrü hayatımda sanki yüz kere mi hamile oluyorum nolcak düzgün olsa öküzleşmese hehehehe töbe yaaa konuşturuyo beni bende böle pısıp işime bakıyım dediydim ama bak yine dayanamadım anlatmış oldum
annelerinede ev olayını dememiş üst katı yapsınlar demiştim ya bende kiraya gelirler üst katta ev tutarız orda yaşarlar dedim bu ek bilgiydi asıl tartışma nası çıktı valla hatırlamıyom bile ama ayrılalım dedi bana sabah bende Allah ii demiyo zaten zorladıkça olmuyo sen bilirsin dedim akşam da aynı konu oldu eşyalarını topluyodu sonra kalk yemeğe gitcez dedi ama ağlamaklı gittim bende oğlum için dönüşte bişeyler aldım yine:))) öle avutuyorum kendimi galiba dönme dolaba bindik kendi korkuyo eminim çocuğa bişey olcak adama sölicem indirsin bizi diyo yaaa korkmuyorum ben çocuğa bişey olmaz diyorum bana diyo ki dra sordunmu binebilirmiyim diye ben karıya tetanoz aşısını bile soramıyom dönme dolabı mı sorcam
kızlar kocam bana çiçek yollamış bi de ayı var yanında(ayı pembe kırmızı renklerde kastamonu spor gibi kocam kastamonulu heheheh)
sabah sizede anlatmadım burda kardeşimede beni çok kırmıştı akşamda iftara gittik ama giderken ağladım kırmızı gözlerle yedim yemek düşünün hala sinirim geçmedi ama arayıp teşekkür ettim bakalım inş anlamıştır hatasını yoksa çok içim yanıyo bazen valla üzülmemede üzülüyorum çocuğum mutsuz olcak diyorum bööööö yine başlıyorum ağlamaya Allah yardım etsin bu süreç zormuş yaaaaa
akşam beşiktaşın açılış maçı varmış oraya gitcek bende liseden arkadaşlarımla iftar yapıcam ii geçer inş moralim ii değil aslında hala çiçekle olmuyo ki bu işler((( yerim çiçeği demek geliyo içimden
anlatmak istemedim çünkü tam işe başlıyom derken aklımdan gidiyodu analtırsam biliyorum hiç unutmıcaktım hem utanıyorum yaaa bu dönem bunları yaşamış olmaktan böle olmamalı şurda ömrü hayatımda sanki yüz kere mi hamile oluyorum nolcak düzgün olsa öküzleşmese hehehehe töbe yaaa konuşturuyo beni bende böle pısıp işime bakıyım dediydim ama bak yine dayanamadım anlatmış oldum
annelerinede ev olayını dememiş üst katı yapsınlar demiştim ya bende kiraya gelirler üst katta ev tutarız orda yaşarlar dedim bu ek bilgiydi asıl tartışma nası çıktı valla hatırlamıyom bile ama ayrılalım dedi bana sabah bende Allah ii demiyo zaten zorladıkça olmuyo sen bilirsin dedim akşam da aynı konu oldu eşyalarını topluyodu sonra kalk yemeğe gitcez dedi ama ağlamaklı gittim bende oğlum için dönüşte bişeyler aldım yine:))) öle avutuyorum kendimi galiba dönme dolaba bindik kendi korkuyo eminim çocuğa bişey olcak adama sölicem indirsin bizi diyo yaaa korkmuyorum ben çocuğa bişey olmaz diyorum bana diyo ki dra sordunmu binebilirmiyim diye ben karıya tetanoz aşısını bile soramıyom dönme dolabı mı sorcam
selam kizlar
nasilsiniz
benim kasiklarimda agri var belklimede vuruyor kasilma oluyor offfffffffff dogum oncesi agrilara benziyor esim gelsin acille gidicem
oglumda sinirimi iyice zorluyorrrrrrrr
evin iside oyle duruyor
utu
bulasik
yemekkkkkkkkkkkkk
offffffffffffffffffffffffffffffffffffff kadin olmak cok zor hele anne olmak cokamacok daha zorrrrrrrrrrrrrrrr
olur mu annesi bebiş olunca aradaki bağlar daha da kuvvetlenir,ben eskiden sadece kocam diye sarılırken,şimdi çocuklarmın babası,evimizin direği diye 2 kat daha çok sarılıyor daha çok seviyorum,o da öyle aradı az önce senin için şerbet yaptım akşama içersin,seni de kızımızı da çok seviyom,nasıl tekmeliyo mu kızım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?