2011 Aralık Anneleri

kasıkta ağrı bende de oluyo ara ara ama sırt üstü yatınca,ya da lavaboya gidince geçiyo,dün misafirlikte çok ağrıdı,yolda da,eve geldim bi attırdım,meğerse gaz birikmiş kasıklarıma sancı yapıyomuş ee misafirlikte attıramadım rahat rahat,ev işlerinde yorma kendini canım,kocandan yardım iste,hafta sonu yardm etsin sana,bu halimizle herşeye yetişmemiz imkansz

sağol canım

kızlar benm ateş tavan yaptı yine gece 40 tı sabah 39,5 oldu hakkınızı helal edin olurmu

cnm çok çok geçmiş olsun. gerçi benden önce de kızlar söölemişler ama umarım şu anda doktordasındır, ya da doktora gitmiş ve bi sorun yok die geri dönmüşsündür. lütfen ihmal etme e mi???

yahu bu nasıl bi duygudur bilmiyorum ama bende de oluyor bazen :))
mesela ben daha bebiş olmadan söölemiştim, muhtemelen bebeğimi daha çok severim diye:) sonuçta ondan ve benden oluşan tatlı bi melek:) ama onun bebeği daha çok sevmesi fikri biraz deli etmiyo diil beni. bu kıskançlıktan ziyade başka bişe ama bi isim koyamıyorum işteee

kızlaaaarrrrrrrrrrr
iştah azaltacak ne yapsam yaaaaaaa
deli gibi acıkıyorum
az önce 1 paket çikolata yedim
normalde 1 parça bitter yerdim günde sadece, kilo almayayım ama faydalı falan da diye
durduramıyorum kendimi sürekli açımmmmm immdaaaaaaaatttttttttttttttttttt

marimmmmmmmmm nasılsın , kıs özleidm ben seni yaaaa , sanki teeeee ne zamandır tanıyormuşum gibi seni , burda online görünce seviniyorum
canım ya aslında trombositin düşük olması mı ii tersi mi iii bilmiyorum .. ama bende de ilk gebeliğimde fazlayMIŞŞ ( ve buna sebep plasentada çürümeler olmuş ve bebeğim sırf bu yüzden düşük doğum kilosu ile dünyaya geldi ((
kıskanma olayına gelinceeee ... ebru şallı 1 ben 2yim herhalde derdim ama bunu burda itiraf etmek de varmış , inan doğduktan sonra o kadar değişiyorki herşey , bazen bu konuda haksızlık ettiğimi düşünüyor ve içten içe utanıyorum .. çünkü ben daha düşkün oldum oğluma i, ha belki zor hamilelik ve sonrası zor büyüyen nazlı bir bebek olduğu için olabilir , çalışma şartlarım mikkkkkemmmmmel ve oğluşumla ÇOOOK VAKİT GEÇİREBİLDİM VE HALEN DE ÖYLE DEVAM ETTİĞİ İÇİN PAYLAŞIMLARIMIZ ÇOK VE KUVVetli olduğundan birbirimize olan düşkünlüğümüz arttı , buna ters orantılı olarak eşimin çalışma saatleri ve iş temposu arttı ve düiük riski vb. deyip eşimle kardeşten hallice bir hayat yaşamamız da cabası olunca biz biraz daha ana-oğul aşkı yaşar olduk şimdilik pek kimse şikayetçi değil gibi bu durumdan en çok da paşamın keyfine diyecek yok ..
sözün özü : hiçççççç sıkılma hermen herkes benzer iç sorgulamalarını yapıp kendini sıkıştırıyor bir köşeye , ama doğumdan sonra su akıp yolunu buluyor ve hayatta yapmammmm , dememmm , yememmmmmm , daha gider bu dediğin şeyleri yapıyosun ve yaşıyosun .. saykolğa gelince her hamile başlı başına bi sayko zaten dün iki kere ağladım .. 1.si gündüz danam yemek yenmiyo diye , 2. si gecenin bi yarısı ,herşeyi düşünmek beni çok yoruyor , bu kadar planlı yaşamak istemiyorum diye yalan olmasın ABD'de mi ne hamile olmak işlenilen suçta düşürücü sebep gibi bir şeymiş anla artık sınırlarını :))))

valla canım bu hafta bende öyleyim heppp açım doymuyorum ha bire bişeyler atıştırıyorum...
birde yemicem diyorum sonra daha da çok acıkıyorum..
sanırım bebeğim benimle inatlaşamazsın diyor bana

aman canım çikolata yeme o kadar,bu dönemde şeker normal zamandaki gibi değişmiyo,şimdi yiyecen bol bol,sonra bişeyin olmasa bile o yediklerinden dolayı şekerin yükselecek,sonra doğuma kadar diyet,çay bile şekersiz içmek zorunda kalcan,onun için hepimiz için diyorum şeker hakkmızı az az kullanalım ki,sonradan mahrum kalmayalım

valla canım bu hafta bende öyleyim heppp açım doymuyorum ha bire bişeyler atıştırıyorum...

doktorum benim hızla kilo aldığımı görünce, bebek sana hep "anne ye anne ye" der sen sakın dinleme demişti
ama ben bebeğimi dinlemek ve yemek istiyoruuuummmmmmmmm: ))))))))

bi tek ben acıkmıyomuşum demekkiama diyom ya 1 kiloluk yemek yiyosun,yarım kilo artıyosun,ben buna dün şahit oldum,demekki bebişim yediklerimi öğütüp,enerjiye çeviriyo,bi sağdan,bi soldan,bi alttan,bi üstten nasıl tekmeliyo,sanki maç yapıyo bizim kız,neyse anasına kilo aldırmayacak,kendide tombik olmayacak egzersiz yapmaktn galiba

deryaaaaaaaaaa delirtme kız beni
benim oğluşta senin kızın gibi çok hareketli. durmadan taklalar tepikler ne arasan var. sen kilo almıyorum diyosun. ben 16 kilo aldım (
adalet mi bu

doğru söylüyosun canım yaa,
korkuyorum şeker çıkacak diye
arkadaşımda gebelik şekeri çıktı, sürekli insülin iğnesi olmak zorunda kaldı: ((((
Allah korusun hepimizi inşallahhh

kuzum beniiimm valla kalp kalbe karşı diye boşuna dememişler. aynı şeyleri ben de hissediyorum gariptir ki..:S vardır bi hikmeti. inşallah bi gün yüzyüze görüşme imkanımız da olur.
herşeyin normali iyi canım ya.trombosit fazlalığının böyle sonuçlar doğuracağını bilmiyordum sen ilk gebeliğindeki sorunları anlatıkça kötü oluyorum. şükür ki zorluklara rağmen sağsalim kucağına aldın oğluşunu ve şimdi de dünya yakışıklısı ve zekisi( tipinden belli:)) maşallah maşallah. darısı şimdiki bebişin başına inşallah.
erkek çocuklar annelere düşkün olur derler.hakkaten ben de öyle gözlemliyorum. kız da babaya düşüyo. erkeği böyle kıskanıyorum, kız olsa kudururdum heralde:) ebru şallı "ilk önce kocam gelir" dediğinde ne tepki çekmişti hatırlıyorum da.. ya benim için sorun değil ilk önce oğlum gelebilir ama kocamın önceliğinin oğlum olması beni çıldırtabilir. bencilce ama ama bu duygum hiç geçmicek gibi. annesiz büyümemin de etkisi olabilir buna tabii. üvey anne elinde sevgisiz büyüdüm maalesef. o yüzden şimdi de değişik düşünceler içine giriyorum ya bakamazsam, ya sevgimi veremezsem vs vs... şu an için dünya eşimin etrafında dönüyo benim için. o benim ilkim ve şükür ki allahım bana anne gibi bi koca verdi.koala gibiyim sürekli sarılıyorum,işe bile gitmesini istemiyorum.o da çok şefkat dolu bana karşı maşallah.bebiş gelirse sanki beni eskisi gibi sevmicek die ödüm kopuyo. bilmiyorum belki de yaşadıklarım etkili işte. ama bu hastalıklı düşünceden kurtulamıyorum...
bu arada sen ne işle meşguldün canım? maşallah herkes bu kadar şanslı olamıyo:)

heee notta da yeni yerin hayırlı olsun sizi seviyorum yazıyo ne bi özür ne bi bişey yerimi hayırlıyo ben yaklaşık 1 aydır burdayım yaaaa yeni odamda yani komik olmuş yazi

walla canım ben daha "özür dilerim hayatım" kelimesini söyleyen erkek görmedim..:) genelde özür dilerim cümlesi yerine uzun bir konuşmamazlık varsa arada "naber, nasılsın, ya daşey vbar ya hatırladınmı, alışverişe gidelimmi. v.b " gibi cümleler kullanırlar.. ben özür dilerim cümlesi kullanan modelinden bulamadım.. bulanları alkışlıyorum:)

deryaaaaaaaaaa delirtme kız beni
benim oğluşta senin kızın gibi çok hareketli. durmadan taklalar tepikler ne arasan var. sen kilo almıyorum diyosun. ben 16 kilo aldım (
adalet mi bu

canım nasıl aldın bu kadar hazımsızlık ve ödem olmalı,bu kadar olmaz ki,bi de tsh değerini hiç ölçtürdün mü hamilelikte,o hamilelik öncesi 3-4 se,hamilelikte bazen yükselebiliyomuş,metabolizma yavaşladığından bi baktır istersen

bundan sonra şöyle konuşacaz sanırım
seninki kaç model

ben benim kocam diyecem de dövcen,benim azcık yüzüm asılsa,zaten sulugözümdür,bebiş bebişşş beni yanlış anladın özür dilerim ben öyle demek istemedim der,hatta ben zor özür dilerim 2 mizde suçluysak önce o özür diler,sonra ben oda sıkıla sıkıla

derya eğer dediğin gibiyse sana

haftaya şeker ölçümüm yapılacak 9 eylülde kan idarar testleri yapılacak.
son 15-20 gündür sadece 1 kilo aldım sanırım. 15 kiloyu ilk 5 ayda aldım. hiç kimsenin kilo almadığı dönemde D

bana alkışşşşşşşşşşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…