- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
kızlar ya her kavgada boşanalım noluyo. biz önceden kavga edince bazen ben bazen eşim derdi. ama bebişten sonra kimse ağzına almaz oldu. ben bi kere diyecek oldum, eşim öle kızdı ki. sen hala böle düşünebiliyo musun diye. valla okudukça bile içim eziliyo.
bu arada iştahınız nasıl çok ya? ben sabah 8.30da bir tost yedim, öğlen yemeğini unutmuşum, az evvel bir tabak çorba içtim. akşam da bir tabak yemek yerim. sonuç 22.haftaya girdik 7 kilomla beraber. ve inanılmaz bi iştahsızlık var. zorla yiyorum. ama kilo almada sınır yok. normalden bile az yiyorum. eşim de hala şaşkın. sen önceki gibi yemeye devam etseydin şimdiye nasıl olurdun acaba diyo. valla öyle ama kilo alıyorum işte nasıl oluyorsa.
canım listede 17 kişi var,30 a tamamlasak daha iyi ama,olmazsa bu şekilde bi ayarlama yapcaz artıkın,haberi olmayan arkadaşlar vardır belki tekrar edeyim,arkadaşlar bebişlerimize sağlık,huzur getirsin diye Allah rızası için aramızda hatim indiriyoruz,katılmak isteyenler,bana özelden gerçek adını,kuran bilip bilmediğini,okutacak bi tanıdığı olup olmadığı yazarsa sevinirim,10 gün içinde listeyi netleştirip cüzleri aramızda paylaşacaz,ilgililere duyrulur
herkese günaydınlar efem.
demetçim çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin. uamrım biran önce düzelrisin.dra gitmryi ihmal etme.
benim de trombositim düşük. 107ydi en son. bakalım bugün sağlık ocağından sonuçları alcam.inşallah dha fazla düşmemiştir.
deryacım cüzleri ne zman paylaşcaz yahu. ramazan bitiyor.
bebeğini kocasından kıskanan var mı yoksa bi sayko ben miyim:S dün akşam elini karnıma attı; oğlum,aslanım,koçum diye seviyordu. çok tuhaf oldum böyle bi kıskançlık girdi. ya bebek olunca beni unutursa? aramıza kara kedi girerse? cicim ayları zamanlarımızdaki gibi olmazsakbenimki çok korumacı ve anaç ruhlu ay ne biliim bebeğin üstüne çok düşerse kıskanırım ben. hem ondan önce ben vardım.beni daha çok sevmesi lazım. bu konuda yalnız olmak istemiyorum. kendimi suçlu hissediyorum bi taraftan,engel olamıyorum bi taraftan...
selam kizlar
nasilsiniz
benim kasiklarimda agri var belklimede vuruyor kasilma oluyor offfffffffff dogum oncesi agrilara benziyor esim gelsin acille gidicem
oglumda sinirimi iyice zorluyorrrrrrrr
evin iside oyle duruyor
utu
bulasik
yemekkkkkkkkkkkkk
offffffffffffffffffffffffffffffffffffff kadin olmak cok zor hele anne olmak cokamacok daha zorrrrrrrrrrrrrrrr
deryacım ben de alıyım bi cüz ben bilmiyorum ama kocişim okurr
ya ben nie 2078. sayfayı göremiyorum??? var mı sizde de böyle bi sorun acaba??
bence az yiyip fazla kilo alan arkadaşlarımız hamilelikten metabolizması yavaşlamış,bi de hazımsızlık olunca,yemeden kilo alıyolar,bence tsh değerinizi bi ölçtürün böyle bi durum varsa
haftaya şeker ölçümüm yapılacak 9 eylülde kan idarar testleri yapılacak.
son 15-20 gündür sadece 1 kilo aldım sanırım. 15 kiloyu ilk 5 ayda aldım. hiç kimsenin kilo almadığı dönemdeD
ben goruyorum tatlım..
kuzum beniiimmvalla kalp kalbe karşı diye boşuna dememişler. aynı şeyleri ben de hissediyorum gariptir ki..:S vardır bi hikmeti. inşallah bi gün yüzyüze görüşme imkanımız da olur.
herşeyin normali iyi canım ya.trombosit fazlalığının böyle sonuçlar doğuracağını bilmiyordumsen ilk gebeliğindeki sorunları anlatıkça kötü oluyorum. şükür ki zorluklara rağmen sağsalim kucağına aldın oğluşunu ve şimdi de dünya yakışıklısı ve zekisi( tipinden belli:)) maşallah maşallah. darısı şimdiki bebişin başına inşallah.
erkek çocuklar annelere düşkün olur derler.hakkaten ben de öyle gözlemliyorum. kız da babaya düşüyo. erkeği böyle kıskanıyorum, kız olsa kudururdum heralde:) ebru şallı "ilk önce kocam gelir" dediğinde ne tepki çekmişti hatırlıyorum da.. ya benim için sorun değil ilk önce oğlum gelebilir ama kocamın önceliğinin oğlum olması beni çıldırtabilir. bencilce ama ama bu duygum hiç geçmicek gibi. annesiz büyümemin de etkisi olabilir buna tabii. üvey anne elinde sevgisiz büyüdüm maalesef. o yüzden şimdi de değişik düşünceler içine giriyorum ya bakamazsam, ya sevgimi veremezsem vs vs... şu an için dünya eşimin etrafında dönüyo benim için. o benim ilkim ve şükür ki allahım bana anne gibi bi koca verdi.koala gibiyim sürekli sarılıyorum,işe bile gitmesini istemiyorum.o da çok şefkat dolu bana karşı maşallah.bebiş gelirse sanki beni eskisi gibi sevmicek die ödüm kopuyo. bilmiyorum belki de yaşadıklarım etkili işte. ama bu hastalıklı düşünceden kurtulamıyorum...
bu arada sen ne işle meşguldün canım? maşallah herkes bu kadar şanslı olamıyo:)
canım ben hamile kalmadan önce 3tü. 15gün önce 3,5 çıktı. cumartesi doktora bi soracağım zaten.
valla canım bu hafta bende öyleyim heppp açım doymuyorum ha bire bişeyler atıştırıyorum...
birde yemicem diyorum sonra daha da çok acıkıyorum..
sanırım bebeğim benimle inatlaşamazsın diyor bana
doktorum benim hızla kilo aldığımı görünce, bebek sana hep "anne ye anne ye" der sen sakın dinleme demişti
ama ben bebeğimi dinlemek ve yemek istiyoruuuummmmmmmmm: ))))))))
Kızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı aranızda?? benim bugün 24. hafta bitiyo.. dün gittim yaptırdım sonuç yüksek çıktıyüklemeden önce 75 ti 50 gr yüklemeden sonra 170 çıktı en fazla 140 olması gerekiyormuşş her sabah bal yiyorum ondan mı acaba? daha doktora göstermedim haftaya randevum....
eşim askeri dr. a sormuş tel. da bal bile fazla yemesin bu dönemde,şeker problemi olmasa bile 24. haftadan itibaren anormal bi şekilde yükselebilir hamilelikte zaten ballar hep sahte demiş,gerçek bal 100 civarı,çakmağı çaldın mı yanmayan balmış,meyve dışında,yediği tatlı şey,haftada biri geçmesin,reçel,bal fazla yemesin,hazır dondurma,çikolata kesinlikle yemesin demiş,canım sen balı kes,sadece günde 2-3 meyve ye,düzelir merak etme
ben benim kocam diyecem de dövcen,benim azcık yüzüm asılsa,zaten sulugözümdür,bebiş bebişşş beni yanlış anladın özür dilerim ben öyle demek istemedim der,hatta ben zor özür dilerim 2 mizde suçluysak önce o özür diler,sonra ben oda sıkıla sıkıla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?