2011 Aralık Anneleri

kızlar ya her kavgada boşanalım noluyo. biz önceden kavga edince bazen ben bazen eşim derdi. ama bebişten sonra kimse ağzına almaz oldu. ben bi kere diyecek oldum, eşim öle kızdı ki. sen hala böle düşünebiliyo musun diye. valla okudukça bile içim eziliyo.

bu arada iştahınız nasıl çok ya? ben sabah 8.30da bir tost yedim, öğlen yemeğini unutmuşum, az evvel bir tabak çorba içtim. akşam da bir tabak yemek yerim. sonuç 22.haftaya girdik 7 kilomla beraber. ve inanılmaz bi iştahsızlık var. zorla yiyorum. ama kilo almada sınır yok. normalden bile az yiyorum. eşim de hala şaşkın. sen önceki gibi yemeye devam etseydin şimdiye nasıl olurdun acaba diyo. valla öyle ama kilo alıyorum işte nasıl oluyorsa.

bence az yiyip fazla kilo alan arkadaşlarımız hamilelikten metabolizması yavaşlamış,bi de hazımsızlık olunca,yemeden kilo alıyolar,bence tsh değerinizi bi ölçtürün böyle bi durum varsa

deryacım ben de alıyım bi cüz ben bilmiyorum ama kocişim okurr

bu arada benim kocam da özür diler. ama suçlu olduğuna kesin inanırsa. yani onun kesin inandığı da işte 4 yıllık evliliğimizde 5-6yı geçmez.

bilmem bizim cicim ayları çoktan bitmişti belkim ondan, belkide eşimin zaten bir kızı vardı bazen onunla yatardı alışkınım belki ondna pek kıskanmak gelmedi içimden. ama doğunca nolur bilemiyorum. gelçi erkek çocuk anneye düşkün olur sanırım. bide şeye seviniyorum şimdi eşimle tartışınca kızını alır odaya gider uyurlardı o zaman kendimi yalnız hissederdim. şimdi böyle bir durumda ben birini o briirni alır böylece yalnız kalmam. bu hamilelik bize daha ne saçmalıklar düşündürücek bakalım. yaa o kadar saçma olduk ki gecerüya görüyorum arada da bir yerlerde yaratık çıkıyor korkuyorum, sonra rüyaya devam sonra arada yaratık. yani rüya- kabus karışımı bişeydi bu kadar saçma bir gecede geçirmemiştin vesselam...bakalım daha neler olucak.

kız bırak şimdi evin işini bi git acile. İnşalalh bir sıkıntı olmaz. bizede bildirmeyi unutma cnm. noldu ki acaba :26:

bence az yiyip fazla kilo alan arkadaşlarımız hamilelikten metabolizması yavaşlamış,bi de hazımsızlık olunca,yemeden kilo alıyolar,bence tsh değerinizi bi ölçtürün böyle bi durum varsa

canım ben hamile kalmadan önce 3tü. 15gün önce 3,5 çıktı. cumartesi doktora bi soracağım zaten.

Kızlar şeker yüklemesi yaptıran var mı aranızda?? benim bugün 24. hafta bitiyo.. dün gittim yaptırdım sonuç yüksek çıktı yüklemeden önce 75 ti 50 gr yüklemeden sonra 170 çıktı en fazla 140 olması gerekiyormuşş her sabah bal yiyorum ondan mı acaba? daha doktora göstermedim haftaya randevum....

inşallah canım
ya ben kimse üzülsün diye değil , " neler yaşadım atlattım ama maşallah sağlıklı mı sağlıklı , aslanlar gibi bir oğlum var " demeye getiriyorum birisi benim de önceki gebeliğimde yaşadığım bir sorundan bahsettiğinde :44:
evet canım , kızlar baba delisi ve babalar da bu durumdan öyle memnun ki belki de " eşim bana kalsın , evin prensesi yine ben olayım " düşüncesiyle de 2. bebişin erkek olmasını istediğim oldu yane :78: biz de ayyyyyyyynı senin anlattığın gibiydik , kısmen de öyleyiz diyeyim şartlar eskisi gibi değil çünkü hamilelik ve beraberinde getirdiği sıkıntılar , evde gezen ve ihtiyaçları dizi dizi olan birnazman velet ve eşimin eve geç ve yorgun gelmesi ... emin ol doğduktan sonra içinde yaşadığın açlığı onunla gidermek için kuduracaksın , daha nasıl mükemmel olurum , daha neyi yapmadım ve yapmalıyım telaşından , alışverişe gittiğinde gözün eskisine göre daha da fazla çocuk giyim mağazaları arar ve kendini o reyonlardan birinde bulmandan anlarsın eşin daha düşkün olacak sana böyle bir evladı taşıyıp onu da baba yapabildiğin için

canım ben hamile kalmadan önce 3tü. 15gün önce 3,5 çıktı. cumartesi doktora bi soracağım zaten.

normalmiş ama 3.5 la 2 aynı olmuyo ben de 3.5 civarı acayip hazımsızlık oluyo,1.5-2 civarı metabolizmam daha hızlı çalışıyo kilo almıyom,hazımsızlık olmuyo,tansiyonum aşırı düşmüyo,ben çeyrek eutroz alıyom yetiyo,benim ilk değerim 5.7 ydi hamilelik öncesi zaten ne zaman 2 nin altına düşütü o ay hamile kaldm,bi sor belki günde çeyrek ilaç al der,belki de gerek görmez

valla canım bu hafta bende öyleyim heppp açım doymuyorum ha bire bişeyler atıştırıyorum...
birde yemicem diyorum sonra daha da çok acıkıyorum..
sanırım bebeğim benimle inatlaşamazsın diyor bana

üff bende tersi cnm yemek istemiyor. işte öğle yemeğinde 1 tabak yemek yedim yanına mutlaka yoğurt yiycem diye kendi kendime söz vermiştim. yoğurdu anca 3:30 da yiyebildim. bir taraftanda söyleniyorum. yok yoğurt ye, et ye, süt iç, balık ye, meyve ye birgüne nasıl sığrırcam ben bu kadar şeyi. anlıycan atlamamaya çalışıyorum ama işte zorunlu diye yiyorum.

doktorum benim hızla kilo aldığımı görünce, bebek sana hep "anne ye anne ye" der sen sakın dinleme demişti
ama ben bebeğimi dinlemek ve yemek istiyoruuuummmmmmmmm: ))))))))

yee cnm yeee amma kalorisiz şeyler ye. mesela yağsız salata yap ye. göbek salatada şişlik verir. ağzını hiçç boş bırakma. koy önüne koca bir kase salatayı zırt pırt ağzına tep. böylece yemiş ama fazla kilo almamış olursun.ben çoğu öğle yemeğimi salatayla geçiştiriyorum.bide suyla doldur mideyi. belki ben çok su içiyorum midemde yer kalmıyor diye yiyemiyorum. oda olabilir yani.. ama her acıktığında bir paket çikolata doğumdan sonra dedirtir insana..

acıktım , kaçıyorum ben birazdan da benim tosbaa uyanır , hiç giremem görüşürüsssss , iyi bakın kendinize ve minnsklsrınıza

eşim askeri dr. a sormuş tel. da bal bile fazla yemesin bu dönemde,şeker problemi olmasa bile 24. haftadan itibaren anormal bi şekilde yükselebilir hamilelikte zaten ballar hep sahte demiş,gerçek bal 100 civarı,çakmağı çaldın mı yanmayan balmış,meyve dışında,yediği tatlı şey,haftada biri geçmesin,reçel,bal fazla yemesin,hazır dondurma,çikolata kesinlikle yemesin demiş,canım sen balı kes,sadece günde 2-3 meyve ye,düzelir merak etme

sağoll canım yaa bende baldandır diye düşündüm bir de çikolata dondurma falanda yiyorum ben çok abartmıyorum ama yiyorum yani bazen sabahın 8 inde bile canım istiyor yiyorum iş yerinin yemekhanesinde de güzel tatlıılar çıkıyoooo dayanamıyorum biraz daha dikkat etmem lazım.

bende acayip tatlı yiyorum ya nolcak sonum bilmiyorum dayanamıyorum ama.normalde varya hayatta tatlı yemezdim şimdi resmen cnm istiyoo deli gibii.doktorum benii boğacak kesin bu gidişimde beni diyetisyene gönderecek .c tesi seker yüklemesinee gidicem p tesi de doktor kontrolüm varr bakalım ne cıkacakkDDDDD

anacım senin kocanı istisna olarak sayıyor ve yolumuza devam ediyoruz.. senin koca uzaydan gelmiş...:) özel üretilmilş.. bizimkiler toplu üretim..:) hahhaa
o yüzden arada bir hata veriyorlar.. format atmak gerekiyor:) ayy çok güldüm hahah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…