2011 Aralık Anneleri

benim oda arkadaşımda canım çok tatlı çekiyo derdihergün dondurma yerdi kutu kutu,günde 1 çikolata alır gelirdi,şeker yüklemesinde sınırın üzerinde çıktı,160-170 gibi bişeydi heralde,dr. çayı bile şekersiz içecen asla şekerli yemeyecen dedi,3 ay boyunca hiç ağzına bile alamadı,bu duruma düşmemek için çikolata,dondurma ve tatlıya diyoruz

canım fazla yememeye çalış sende gerçi bir arkadaşımında benim gibi çıkmış doktor bu şekerin senin yediklerinle çok alakası yok bazı bünyeler yapıyor böyle biraz dikkat etsen yeter demişş. sonucunu yaz öğrenince insallah iyi çıkar bir de şekerle uğraşmayalım

deryaaaaaaaaaa delirtme kız beni
benim oğluşta senin kızın gibi çok hareketli. durmadan taklalar tepikler ne arasan var. sen kilo almıyorum diyosun. ben 16 kilo aldım (
adalet mi bu

bende ilk 5 ayda 15 aldım 6. ayda 1 kilo felan aldım.

şuna kanaat getirdim. az yiyen çok kilo alıyor. belkide vucut kıtlık moduna giriyor ve ne bulursa depoluyor. olabilirde..

ben kaçar kendinize iyi bakın kızlar,hepinizi öpüyorum

şuna kanaat getirdim. az yiyen çok kilo alıyor. belkide vucut kıtlık moduna giriyor ve ne bulursa depoluyor. olabilirde..

anam ben 5 almışım 2 ayda,ama önce 5 verdiğim için 0 almış sayıyom kendimi,ama hamile olmasam bu yemeyle 10 alırdm heraldeaman nasılsa verriz bebişleri emzirince

canım doğumdan sonra beraber kilo verecez desene. en cok biz almışız (((

tıpta okuyan bir arkadaşım da bana öyle bişiy dedi..
vücut aç kaldığı zaman daha önce yemekten aldığı enerjiyi tüketmiyormuş, açlık hissi başladığında o enerjiyi yağa dönüştürüyormuş.. o yüzden az az sık sık kuralına dikkat etmemi sölemişti... bende hamile kaldığımdan beri dikkat ediyorum.. 22 haftalık oldum 1 hafta önce göbişim pörtledi ve şu ana kadar 3 buçuk kilo almışım (buna bende inanamıyorum.. çünkü vicudum kilo almaya meilli)
78 ile hamile kaldım ve aynı tartı ile tartılıyorum.. dün tok karnına 81,630 falan gösterdi.. hadi küsüratlara bakmayım 3 buçuk olmasın 4 olsun :) kilo alımı çok korkutuyor beni

kızlar Tokluk kan şekerim 145 cıktı aranızda yaptıran var mı?
2 hafta sonra yukleme yapılıcak bana?

canım doğumdan sonra beraber kilo verecez desene. en cok biz almışız (((

ben 5,5 aylık oldum 8 kg aldım hiçde umrumda degıl sonra verırım evde kosu bandına 1 hafta takılsam yeter diye moral veriyorum kendime sakın moralımı bozmayın haaaaaa

ben 5,5 aylık oldum 8 kg aldım hiçde umrumda degıl sonra verırım evde kosu bandına 1 hafta takılsam yeter diye moral veriyorum kendime sakın moralımı bozmayın haaaaaa

canım sen moralini bozma. sen normalsin. biz senin iki katın almışız biz bozmuyoruz moralimizi sen bozucan :))

iyi akşamlar kızlar iki hafta annemlerdeydim mersinde şimdi antalya ya evime kocişime kavuştum. Geçmişi pek okuyamadım ama en son ben giderken yasmin arkadaşımızın bir sıkıntısı vardı sanki (yanlış hatırlamıyorsam) umarım herşey yolundadır yasmincim. Bugün kontrolüm vardı kızımız 702 gram olmuş herşeyi iyi dedi doktor ve ayrıntılı ultrasona gerek görmüyorum ben dedi. Bu kontrolde bebiş yüzünü pek göstermedi doktor çok uğraştı ama bir türlü dönmedi yüzünü. İki hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacakmış ama önce açlık şekerim de ölçülecekmiş.Bir gün öncesinden şekerli şeyler yeme ve gece 12 den sonra su bile içmeden gel dedi.benim son gelişmeler bunlar umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur.

bu arada ben 65 kilo oldum kendime inanamıyorum önceden günde bir ekmek yer ama kilo almazdım bazen korkuya kapılıyorum ya tekrar eski kiloma dönemezsem ya ben tekrar 36 beden olmak istiyorum

maşallah canım. bebiş 700gr ha. demek bundan sonra çok hızlı büyüyorlar. valla ben de kilodan çok korkarım. yani yılandan korkmam kilodan korktuğum kadar:))) vericez insallah bebişten sonra. zaten ben veremezsem heralde kafayı üşütürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…