bende acayip tatlı yiyorum ya nolcak sonum bilmiyorum dayanamıyorum ama.normalde varya hayatta tatlı yemezdim şimdi resmen cnm istiyoo deli gibii.doktorum benii boğacak kesin bu gidişimde beni diyetisyene gönderecek .c tesi seker yüklemesinee gidicem p tesi de doktor kontrolüm varr bakalım ne cıkacakkDDDDD
bende acayip tatlı yiyorum ya nolcak sonum bilmiyorum dayanamıyorum ama.normalde varya hayatta tatlı yemezdim şimdi resmen cnm istiyoo deli gibii.doktorum benii boğacak kesin bu gidişimde beni diyetisyene gönderecek .c tesi seker yüklemesinee gidicem p tesi de doktor kontrolüm varr bakalım ne cıkacakkDDDDD
deryaaaaaaaaaa delirtme kız beni
benim oğluşta senin kızın gibi çok hareketli. durmadan taklalar tepikler ne arasan var. sen kilo almıyorum diyosun. ben 16 kilo aldım(
adalet mi bu
kızlar ya her kavgada boşanalım noluyo. biz önceden kavga edince bazen ben bazen eşim derdi. ama bebişten sonra kimse ağzına almaz oldu. ben bi kere diyecek oldum, eşim öle kızdı ki. sen hala böle düşünebiliyo musun diye. valla okudukça bile içim eziliyo.
bu arada iştahınız nasıl çok ya? ben sabah 8.30da bir tost yedim, öğlen yemeğini unutmuşum, az evvel bir tabak çorba içtim. akşam da bir tabak yemek yerim. sonuç 22.haftaya girdik 7 kilomla beraber. ve inanılmaz bi iştahsızlık var. zorla yiyorum. ama kilo almada sınır yok. normalden bile az yiyorum. eşim de hala şaşkın. sen önceki gibi yemeye devam etseydin şimdiye nasıl olurdun acaba diyo. valla öyle ama kilo alıyorum işte nasıl oluyorsa.
anacım senin kocanı istisna olarak sayıyor ve yolumuza devam ediyoruz.. senin koca uzaydan gelmiş...:) özel üretilmilş.. bizimkiler toplu üretim..:) hahhaa
o yüzden arada bir hata veriyorlar.. format atmak gerekiyor:) ayy çok güldüm hahah...
şuna kanaat getirdim. az yiyen çok kilo alıyor. belkide vucut kıtlık moduna giriyor ve ne bulursa depoluyor. olabilirde..
ben kaçar kendinize iyi bakın kızlar,hepinizi öpüyorum
bende ilk 5 ayda 15 aldım 6. ayda 1 kilo felan aldım.
şuna kanaat getirdim. az yiyen çok kilo alıyor. belkide vucut kıtlık moduna giriyor ve ne bulursa depoluyor. olabilirde..
bende ilk 5 ayda 15 aldım 6. ayda 1 kilo felan aldım.
canım doğumdan sonra beraber kilo verecez desene. en cok biz almışız(((
ben 5,5 aylık oldum 8 kg aldım hiçde umrumda degıl sonra verırım evde kosu bandına 1 hafta takılsam yeterdiye moral veriyorum kendime sakın moralımı bozmayın haaaaaa
Aranızda hergün 1 paket çikolata napoliten yiyen var mı? :)
varrrr. benim kocam..
iyi akşamlar kızlar iki hafta annemlerdeydim mersinde şimdi antalya ya evime kocişime kavuştum. Geçmişi pek okuyamadım ama en son ben giderken yasmin arkadaşımızın bir sıkıntısı vardı sanki (yanlış hatırlamıyorsam) umarım herşey yolundadır yasmincim. Bugün kontrolüm vardı kızımız 702 gram olmuş herşeyi iyi dedi doktor ve ayrıntılı ultrasona gerek görmüyorum ben dedi. Bu kontrolde bebiş yüzünü pek göstermedi doktor çok uğraştı ama bir türlü dönmedi yüzünü. İki hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacakmış ama önce açlık şekerim de ölçülecekmiş.Bir gün öncesinden şekerli şeyler yeme ve gece 12 den sonra su bile içmeden gel dedi.benim son gelişmeler bunlar umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur.
bu arada ben 65 kilo oldum kendime inanamıyorum önceden günde bir ekmek yer ama kilo almazdım bazen korkuya kapılıyorum ya tekrar eski kiloma dönemezsem ya ben tekrar 36 beden olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?