2011 Aralık Anneleri

gecelerin müdavimi geldi gene topik bomboşşşş.... topiğin gece bekçiliğini ben yapıyorum sanıırm gündüzleri sizin...

Merak etme şekeirm yalnız değilsin daha 2 saat önce eşimle bunun anlaşmasını yapmaya çalışıyordum o diyoki ben şimdiden bu sıpayı çok seviyorum doğunca napıcam ben bol bol foto video çekcem hoplatcam zıplatcam çok sevcem onu vs. diyip duruyordu bende bu arada benide unutmazsın sevmeyi herhalde ve umarım bebiş doğduktan sonra değişmessin dedim... bakalım hayırlısı hepimiz için...
ama hep düşünüyorum aklımda yani benimde herhald hamilelik piskolojisinden

deryacım bende katılmak isterdim ama malesef okumayı bilmiyorum malesef eltim okuyabilirdi aslında ama onunda bebişi var bir türlü rahat bırakmıyor kadıncağızı... allah kabul etsin şimdiden ...

var var benim kocam o özür dilerim lafını duymassam barışmam zaten ben... barışsam bile mutlaka özür diletirim tabi zamanında çok çekişmesini yaşadık oda özür dilemezdi şimdi en ufak birşeyde hemen özür diler benim kocişte... seviore ben onu

günaydın kızlar dün evlilik yıldönümümüz çok güzel geçti beraber yemeğe gittik dönerken tek kişilik pastalardan aldık beraber yedik aşkımı çok seviyorum tabiki bebişimi de

bende ilk 5 ayda 15 aldım 6. ayda 1 kilo felan aldım.

şuna kanaat getirdim. az yiyen çok kilo alıyor. belkide vucut kıtlık moduna giriyor ve ne bulursa depoluyor. olabilirde..

caniim sen hamileliktemi 15 kg aldin 5 ayda ?? anlamadim peek ha :)) efedee bende cok almistim ama saglikli bir bebeeeek 100 kg olmaya degerr RABBIM BIZE ARATMADAN NASIP ETMIS BEBEGI OKADAR COK ISTEYIP ALAMAYAN VARKI BU KILOLARI YETERKI BEBISIM OLSUN DIYE :) ALLAH TUM ISTEYENLERE VERSIIN BEN EFEDE DOGUMA 82YLE GITTIM :)) 64 LE BASLADIM HAMISLIGEE

nıce seneleree canıım ınsss mutlu huzurlu saglıklı bebısın ve esınle :) <3

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

nihalla

siz beni yanlız bıraktınız saat kaç oldu.. ama maaşallah ziyaretçilerimiz çok

kızlar Tokluk kan şekerim 145 cıktı aranızda yaptıran var mı?
2 hafta sonra yukleme yapılıcak bana?

canım aman dikkat et şekerli hiçbişey yeme,riskli guruptasın,benimki 100 tokluk şekerim,açlıkta 60-65ti en son,ama bu haftalarda değişebiliyomuş,inş. bu dönemi hayırlısıyla atlatırız

günaydın kızlar dün evlilik yıldönümümüz çok güzel geçti beraber yemeğe gittik dönerken tek kişilik pastalardan aldık beraber yedik aşkımı çok seviyorum tabiki bebişimi de

nice yıllara canım,Alah bi yastıkta kocatsın,bu arada ben yine sahura kalkamadım,kociş yine sahursuz tutuyo,5 kilo vermiş tam

herkese günaydın ve hayırlı cumalar :79::79::79:

perş. aşı olmuştum dün biraz fena oldum, kıyafeti bile zor giyiyordum, kolum kalmıyordu, birazda ateşim çıkcacak gibiydi, öğlen 2 de eve gittim bir yattım 6 ye kadar, şimdi iyiyim çok şükür :) sadece kolumda biraz sızı var

iyi iyi hafif atlatmışsın benim kaşıntılar 4 haftada geçti,neyseki geçti

21 kişi olduk ne güzel,bakalım ramazan bitene kadar 30 a ulaşabilecekmiyiz

2 gün önce eşim beni rüyasında görmüş 16 tane mavi ayakkabı almışım,bana bu kadar ayakkabıyı napacan,hepsi de aynı renk demiş,bi türlü yorumlayamamıştm 16 olayını,ama mavi ferahlık,huzur,mutluluk demekmiş,şimdi listeye baktımda 2 gün önce benim haricimde hatim listesinde tam 16 kişi varmış,Allah kabul etsin,rüya buna dealetmiş demekki,Allah hepimizin yavrularına sağlık versin,hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin

Buseli benim doktorum da cok sart degil ama yaptirabilirsin demisti. 1-2 hafta once ciplak ayakla bir civiye bastim. Batmadan ayagimi kaldirdim, hicbir sey olmadi. Ama her an hic beklemedigim bir sekilde bebegimi riske atabilecegimi anlayinca dun gidip ilk dozu oldum. Kolumu bir yere carpmisim da curumus gibi aciyor o kadar.

iyi iyi hafif atlatmışsın benim kaşıntılar 4 haftada geçti,neyseki geçti

BİZ İŞYERİNDE geçen yıl tetanoz aşısı vurulmuştukki dün iş arkadaşım dedi hatırlıyorum kolum kaç gün acımıştı ama başka etkisi olmamıştı

iyi ki de vurdurmamışım

günaydın bu arada

dün arkadaşlarımla iftar çok güzel geçti geç döndüm baya kocamlada yolda buluşup döndük şaşırdı o saate kalmama eeee senin maçların varsa benimde arkadaşlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…