herkese günaydınlar efem.
demetçim çok geçmiş olsun canım. allah şifa versin. uamrım biran önce düzelrisin.dra gitmryi ihmal etme.
benim de trombositim düşük. 107ydi en son. bakalım bugün sağlık ocağından sonuçları alcam.inşallah dha fazla düşmemiştir.
deryacım cüzleri ne zman paylaşcaz yahu. ramazan bitiyor.
bebeğini kocasından kıskanan var mı yoksa bi sayko ben miyim:S dün akşam elini karnıma attı; oğlum,aslanım,koçum diye seviyordu. çok tuhaf oldum böyle bi kıskançlık girdi. ya bebek olunca beni unutursa? aramıza kara kedi girerse? cicim ayları zamanlarımızdaki gibi olmazsakbenimki çok korumacı ve anaç ruhlu ay ne biliim bebeğin üstüne çok düşerse kıskanırım ben. hem ondan önce ben vardım.beni daha çok sevmesi lazım. bu konuda yalnız olmak istemiyorum. kendimi suçlu hissediyorum bi taraftan,engel olamıyorum bi taraftan...
canım listede 17 kişi var,30 a tamamlasak daha iyi ama,olmazsa bu şekilde bi ayarlama yapcaz artıkın,haberi olmayan arkadaşlar vardır belki tekrar edeyim,arkadaşlar bebişlerimize sağlık,huzur getirsin diye Allah rızası için aramızda hatim indiriyoruz,katılmak isteyenler,bana özelden gerçek adını,kuran bilip bilmediğini,okutacak bi tanıdığı olup olmadığı yazarsa sevinirim,10 gün içinde listeyi netleştirip cüzleri aramızda paylaşacaz,ilgililere duyrulur
walla canım ben daha "özür dilerim hayatım" kelimesini söyleyen erkek görmedim..:) genelde özür dilerim cümlesi yerine uzun bir konuşmamazlık varsa arada "naber, nasılsın, ya daşey vbar ya hatırladınmı, alışverişe gidelimmi. v.b " gibi cümleler kullanırlar.. ben özür dilerim cümlesi kullanan modelinden bulamadım.. bulanları alkışlıyorum:)
bende ilk 5 ayda 15 aldım 6. ayda 1 kilo felan aldım.
şuna kanaat getirdim. az yiyen çok kilo alıyor. belkide vucut kıtlık moduna giriyor ve ne bulursa depoluyor. olabilirde..
[ı][sıze=3]günaydın kızlar dün evlilik yıldönümümüz çok güzel geçti beraber yemeğe gittik dönerken tek kişilik pastalardan aldık beraber yedik aşkımı çok seviyorum tabiki bebişimi de [/sıze][/ı]
nıce seneleree canıım ınsss mutlu huzurlu saglıklı bebısın ve esınle :) <3
kızlar Tokluk kan şekerim 145 cıktı aranızda yaptıran var mı?
2 hafta sonra yukleme yapılıcak bana?
deryacım bende katılmak isterdim ama malesef okumayı bilmiyorum malesef eltim okuyabilirdi aslında ama onunda bebişi var bir türlü rahat bırakmıyor kadıncağızı... allah kabul etsin şimdiden ...
canım seni de ekliyorum o zaman bilmeyenleri ve okutacak kimsesi olmayanları aramızda paylaşacaz artık,önemli olan niyet,sen sana düşen cüzün mealini okursun yetergerçek adını özelden yazarsan sevinirim
günaydın kızlar dün evlilik yıldönümümüz çok güzel geçti beraber yemeğe gittik dönerken tek kişilik pastalardan aldık beraber yedik aşkımı çok seviyorum tabiki bebişimi de
günaydın kızlar dün evlilik yıldönümümüz çok güzel geçti beraber yemeğe gittik dönerken tek kişilik pastalardan aldık beraber yedik aşkımı çok seviyorum tabiki bebişimi de
herkese günaydın ve hayırlı cumalar :79::79::79:
perş. aşı olmuştum dün biraz fena oldum, kıyafeti bile zor giyiyordum, kolum kalmıyordu, birazda ateşim çıkcacak gibiydi, öğlen 2 de eve gittim bir yattım 6 ye kadar, şimdi iyiyim çok şükür :) sadece kolumda biraz sızı var
iyi iyi hafif atlatmışsın benim kaşıntılar 4 haftada geçti,neyseki geçti
benim kaşıntım olmadı çok şükür, ama acayip halsizlik yaptı, inş tekrar başlamaz, sana özelden yazdım canım bir cüz de ben alıcam
21 kişi olduk ne güzel,bakalım ramazan bitene kadar 30 a ulaşabilecekmiyiz
iyi iyi hafif atlatmışsın benim kaşıntılar 4 haftada geçti,neyseki geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?