2011 Aralık Anneleri

valla bizimkide bugün pek tekmeliyooo gümgür gümbürr noldu bilmem artık DDDDDbizde kardesinii öpüyoruzzzzD

en hareketli olduğu zamanlar bu zamanlarmış canım 24. hafta ile 28. haftalar arası,yeri bolmuş,güçlüymüş bu dönemde bebişler,28. haftadan sonra hızla büyüdükleri çin yerleri daraldığı için tekmeleri can yakarmış

geçmiş olsun canım iyi yaptın biz işimizi sağlama alalımda ne olur ne olmaz.

kızlar günaydııınnnn

şu hatim işini naptınız
ben yoktum kaç gündür dağıttınız mı cüzleri bana verin de cüzümü bu h.sonu kaynanama gitcem vereyim de okusun o giremiyorum da şu aralar kaçırmayayım hı?

ay bu arada ben hala hissetmiyorum bebeği
yuh artık ikimizdne biri kazma ama hangimiz bilmiyorum

lune ve tulayuzuncuklarım siz başladınız mı hissetmeye

kızlar ya dünden beri az az idrar kaçırıyorum,kaç gündür bi kaşıntı var zaten,nette sebebi için mantar enfeksiyonu diyor,mesanede bakteri artışı olduğu zaman idrar kaçırma olayı olurmuş 24 ünde kontrole gidecem,antepte gidecektim bayram haftası olduğu için randevuyu iptal etmişler,burda gidecem,evde travazol var gittiğimde onu süreyim biraz hafifletir,24 ünde de ayrı bi ilaç yazar heralde dr.

ay bu arada ben hala hissetmiyorum bebeği
yuh artık ikimizdne biri kazma ama hangimiz bilmiyorum

lune ve tulayuzuncuklarım siz başladınız mı hissetmeye

evet canım ben 2 haftadır hissediyorum 19. haftada başladı, ama ilk hafta belli belirsizdi şimdi daha net, senin bebiş 2 hafta geriden geliyordu galiba, şimdi 21. haftada mısın?
canım doktora gittiğimde detaylı için her bebeğin bioritmi var demişti. yani bebeklerinde uyku düzeni vs. varmış. mesela ben daha çok sahura kalktığımda hissediyorum eşime yemek hazırlıyorum ben tv karşısında uzanıyorum o zaman hissediyorum bizimki gece uyumuyor galiba :) yada yemeklerden sonra uzanırsam, uzandığında bir bak seğirme yada baloncuk patlaması gibi birşey olması gerek :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…