GUNAYDINNNN
yok bizimki kömüş gibi uyuyor herhalde hoş ultrasonda içerde kığır kıpır da benim etim mi biraz kalın göbek yapım mı fazla bilmiyorum ne hareket var ne his yalnız o baloncuk patlamasına benzer şeyi hissediyorum bak ama çok arada ama gaz olduğunu düşünüyorum :26: tam 2 hafta geride değiliz bak bugün tam 21 hafta 5 günüz yani aslında 22'nin içindeyimevet canım ben 2 haftadır hissediyorum 19. haftada başladı, ama ilk hafta belli belirsizdi şimdi daha net, senin bebiş 2 hafta geriden geliyordu galiba, şimdi 21. haftada mısın?
canım doktora gittiğimde detaylı için her bebeğin bioritmi var demişti. yani bebeklerinde uyku düzeni vs. varmış. mesela ben daha çok sahura kalktığımda hissediyorum eşime yemek hazırlıyorum ben tv karşısında uzanıyorum o zaman hissediyorum bizimki gece uyumuyor galiba :) yada yemeklerden sonra uzanırsam, uzandığında bir bak seğirme yada baloncuk patlaması gibi birşey olması gerek :26::26:
günaydın arkadaşlar hepinizeeee
ya sizlere bişey sorcam dün de bahseden çok arkadaş olmuştu ama benim kasıklarım da bi ağrı var ama böyle künt rahatsız edici bi ağrı,öyle ızdırap verici değil.sabah çok yorgun kalktım gece de shurda sağ kasığımda iğne batar gibi ritmik bi sancı vardıı beni çok tedirgin etti eşim sıcak havlu filan koydu geçti.düne kadar hiç olmamıştı korktummmm.bugün de yine ara ara sağ tarafımda iğne batması gibi acılar oluyor.neden olduki acaba;pazartesi ce çarşamba iş çıkışı eve kadar yürüdüm bir saat baya yorulmuştum acaba ondanmıkiiii,endişeliyimmmmmm
21 kişi olduk ne güzel,bakalım ramazan bitene kadar 30 a ulaşabilecekmiyiz
sağol canım seninde huzurun mutluluğun bozulmasın bu arada senin kociş senin hamileliğin boyunca bayağı zayıflayacak
galiba,ben onu geçmişim,ben 69 o 66 şuanda
canım yatınca geçiyosa korkacak bişey yok merak etme,bende de oluyo ara ara,olması normal,rahim büyüyo,karın büyüyo,bebişler büyüyo
canım bu arada ben ozelden mesaj atamıyorum ama bende katılmak ıstıyorum oyle cok akıcı okuyamasamda yavas yavas okurum bende benı de yaz lısteye adımı nası soyleyecem bılmıyorum:26::26:
tamam canım,adını özele yaz yada söylersen sevinirm
ay bu arada ben hala hissetmiyorum bebeği
yuh artık ikimizdne biri kazma ama hangimiz bilmiyorum
lune ve tulayuzuncuklarım siz başladınız mı hissetmeye
ya sizlere bişey sorcam dün de bahseden çok arkadaş olmuştu ama benim kasıklarım da bi ağrı var ama böyle künt rahatsız edici bi ağrı,öyle ızdırap verici değil.sabah çok yorgun kalktım gece de shurda sağ kasığımda iğne batar gibi ritmik bi sancı vardıı beni çok tedirgin etti eşim sıcak havlu filan koydu geçti.düne kadar hiç olmamıştı korktummmm.bugün de yine ara ara sağ tarafımda iğne batması gibi acılar oluyor.neden olduki acaba;pazartesi ce çarşamba iş çıkışı eve kadar yürüdüm bir saat baya yorulmuştum acaba ondanmıkiiii,endişeliyimmmmmm
hahaha ay kırmızılı kısıma koptum hahahahahahBENİM ŞÖLE karnımda bişeyler oluyo az öncede oldu uzattım ayaklarımı ama şiddetini nası anlatsamki bi kalemle karnıma içten vuruyo gibi bi de karnımda değil ama aşaya doğru baya aşa çokta aşa inmeyin neremizki orası yaaaa göbeğin 4 parmak altı gibi yani sana yazarken bile bişeyler var hatta 5 parmak altı göbeğimin o kadar aşada bebeğin nesi olur ki yaaa ellerim soyuluyo nedense bugün iyidir inş bebek bişey olmamaıştır inş ben ilk çocuktada hatırlıyorum elimin soyulduğunu perş gidicem ben dra bakalım dayanabilcekmiyim benim yine görme krizim geliyo sanırım 2 hafta oluyoda yarın:))) dayanıyım yaawwww ne kaldı perşembeye sizinde oralarda mı hareketlilik benim başka yerde pek bişey olmuyo
yok bizimki kömüş gibi uyuyor herhalde hoş ultrasonda içerde kığır kıpır da benim etim mi biraz kalın göbek yapım mı fazla bilmiyorum ne hareket var ne his yalnız o baloncuk patlamasına benzer şeyi hissediyorum bak ama çok arada ama gaz olduğunu düşünüyorum :26: tam 2 hafta geride değiliz bak bugün tam 21 hafta 5 günüz yani aslında 22'nin içindeyim
yes tatlım normal dedi çok heveslenme sonra öyle bi tekmeler ki biraz dinlense diye dua edersin dedi haahahahbende ilk hafta baloncukalar omuştu şimdi tekme gibi hissediyorum ama çook kuvvetli değil tabiki :) sendede baloncuklar olduysa başlar bence canım tekmelere, gaz değildir ya gaz olunca baloncuk gibi olmaz daha çok bağırsak hareketi gibi olur bence, normal yinede bence doktora sordun mu o ne diyor? 26. haftaya kadar normal diye biliyorum
canım bazen gaz sancısı olabiliyor, zaten yatınca geçiyorsa endişelenmemek lazım, önemli bişey değildir. bendede gaz sancısı olduğund, üşüttüğümde sanki bıçak saplanmış gibi anlık ağrılar çekiyorum
hahaha ay kırmızılı kısıma koptum hahahahahah
ya ne bilim o kadar aşağıda ne var ben böyle göbeğimis üstünde bi yumru var onu bebek snaıyodum geçen hafta detaylıda doktora sordum o rahmin bişeysi dedine işi var rahmin orada anlamadım yok anacım bende luneın dediği gibi arada baloncuk gibi bişi oluyo başka yok ilerdesiniz benden tebrik koydum şuraya:26:
BENİM ŞÖLE karnımda bişeyler oluyo az öncede oldu uzattım ayaklarımı ama şiddetini nası anlatsamki bi kalemle karnıma içten vuruyo gibi bi de karnımda değil ama aşaya doğru baya aşa çokta aşa inmeyin neremizki orası yaaaa göbeğin 4 parmak altı gibi yani sana yazarken bile bişeyler var hatta 5 parmak altı göbeğimin o kadar aşada bebeğin nesi olur ki yaaa ellerim soyuluyo nedense bugün iyidir inş bebek bişey olmamaıştır inş ben ilk çocuktada hatırlıyorum elimin soyulduğunu perş gidicem ben dra bakalım dayanabilcekmiyim benim yine görme krizim geliyo sanırım 2 hafta oluyoda yarın:))) dayanıyım yaawwww ne kaldı perşembeye sizinde oralarda mı hareketlilik benim başka yerde pek bişey olmuyo
canım bende hep orda hissediyorum göbeğimin baya altında, bazen sağ, bazen sol bazen ortada ama hep o kısımda, ayakları geliyor galiba oralara, erkeklere özel bir durum mu acaba bu aşağıda tekmelemeler :26::26: yeride çok iyi dedi doktor, ama daha göbek üstüne çıkamadık :):):)
tamam canımben sana mesaj atayım,mailimi yazarım ordan gönderirsin
canım bende hep orda hissediyorum göbeğimin baya altında, bazen sağ, bazen sol bazen ortada ama hep o kısımda, ayakları geliyor galiba oralara, erkeklere özel bir durum mu acaba bu aşağıda tekmelemeler :26::26: yeride çok iyi dedi doktor, ama daha göbek üstüne çıkamadık :):):)
bende öle düşünüyorum dr kafası göbeğin baya üstünde demişti göğüs aramın altı gibi gösterdi e bizimkiler bildiğin dimdik duruyolar o zaman dimi hehehehe çıktıkları gibi yürüyolarmış yatmak nedir bilmiyolar anlaşılan ben başka yerde hiç bi hareketlilik görmüyorum da kafa yukarda ayakları hep aşadayda dik bunlar dik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?