2011 Aralık Anneleri

günaydın arkadaşlar hepinizeeee
ya sizlere bişey sorcam dün de bahseden çok arkadaş olmuştu ama benim kasıklarım da bi ağrı var ama böyle künt rahatsız edici bi ağrı,öyle ızdırap verici değil.sabah çok yorgun kalktım gece de shurda sağ kasığımda iğne batar gibi ritmik bi sancı vardıı beni çok tedirgin etti eşim sıcak havlu filan koydu geçti.düne kadar hiç olmamıştı korktummmm.bugün de yine ara ara sağ tarafımda iğne batması gibi acılar oluyor.neden olduki acaba;pazartesi ce çarşamba iş çıkışı eve kadar yürüdüm bir saat baya yorulmuştum acaba ondanmıkiiii,endişeliyimmmmmm

yok bizimki kömüş gibi uyuyor herhalde hoş ultrasonda içerde kığır kıpır da benim etim mi biraz kalın göbek yapım mı fazla bilmiyorum ne hareket var ne his yalnız o baloncuk patlamasına benzer şeyi hissediyorum bak ama çok arada ama gaz olduğunu düşünüyorum :26: tam 2 hafta geride değiliz bak bugün tam 21 hafta 5 günüz yani aslında 22'nin içindeyim

canım yatınca geçiyosa korkacak bişey yok merak etme,bende de oluyo ara ara,olması normal,rahim büyüyo,karın büyüyo,bebişler büyüyo

öncelikle herkese bizden günaydın
sımdı aylık kontrolumuzden geldık benım oglan yuzunu gostermedı pek nazlı olcak galıba yıne 4 gun onde cıktık galıba erkek dollenme bızımkısı oglum 598 gr olmus boyuda yaklasık 28 cm dedı doktorcum
4 hafta sonra yapılcakmıs benm seker yuklemesı ama ac gel falan bısı demedı bana:26::26::26:

21 kişi olduk ne güzel,bakalım ramazan bitene kadar 30 a ulaşabilecekmiyiz

canım bu arada ben ozelden mesaj atamıyorum ama bende katılmak ıstıyorum oyle cok akıcı okuyamasamda yavas yavas okurum bende benı de yaz lısteye adımı nası soyleyecem bılmıyorum:26::26:

canım yatınca geçiyosa korkacak bişey yok merak etme,bende de oluyo ara ara,olması normal,rahim büyüyo,karın büyüyo,bebişler büyüyo

deryacım yatınca geçiyor ama ben yine de endişeleniyorummmhaftaya gitcetim şeker yüklemesine ama yarına kadar geçmezse yarın bi gidiyim diyorum,belim filan çok ağrıyorrr

ay bu arada ben hala hissetmiyorum bebeği
yuh artık ikimizdne biri kazma ama hangimiz bilmiyorum

lune ve tulayuzuncuklarım siz başladınız mı hissetmeye

BENİM ŞÖLE karnımda bişeyler oluyo az öncede oldu uzattım ayaklarımı ama şiddetini nası anlatsamki bi kalemle karnıma içten vuruyo gibi bi de karnımda değil ama aşaya doğru baya aşa çokta aşa inmeyin neremizki orası yaaaa göbeğin 4 parmak altı gibi yani sana yazarken bile bişeyler var hatta 5 parmak altı göbeğimin o kadar aşada bebeğin nesi olur ki yaaa ellerim soyuluyo nedense bugün iyidir inş bebek bişey olmamaıştır inş ben ilk çocuktada hatırlıyorum elimin soyulduğunu perş gidicem ben dra bakalım dayanabilcekmiyim benim yine görme krizim geliyo sanırım 2 hafta oluyoda yarın:))) dayanıyım yaawwww ne kaldı perşembeye sizinde oralarda mı hareketlilik benim başka yerde pek bişey olmuyo

ben de hemen hemen aynı şikayetlerle gittim doktora magnezyum verdi suda eriyenlerden dün gittim doktora daha içmedim nasıl fayda eder bilmiyorum ama doktorum hergün bir tane al bana dua edeceksin dedi benim belim de ağrıyor senin bel ağrın var mı

hahaha ay kırmızılı kısıma koptum hahahahahah

ya ne bilim o kadar aşağıda ne var ben böyle göbeğimis üstünde bi yumru var onu bebek snaıyodum geçen hafta detaylıda doktora sordum o rahmin bişeysi dedi ne işi var rahmin orada anlamadım yok anacım bende luneın dediği gibi arada baloncuk gibi bişi oluyo başka yok ilerdesiniz benden tebrik koydum şuraya:26:

bende ilk hafta baloncukalar omuştu şimdi tekme gibi hissediyorum ama çook kuvvetli değil tabiki :) sendede baloncuklar olduysa başlar bence canım tekmelere, gaz değildir ya gaz olunca baloncuk gibi olmaz daha çok bağırsak hareketi gibi olur bence, normal yinede bence doktora sordun mu o ne diyor? 26. haftaya kadar normal diye biliyorum

canım bazen gaz sancısı olabiliyor, zaten yatınca geçiyorsa endişelenmemek lazım, önemli bişey değildir. bendede gaz sancısı olduğund, üşüttüğümde sanki bıçak saplanmış gibi anlık ağrılar çekiyorum

yes tatlım normal dedi çok heveslenme sonra öyle bi tekmeler ki biraz dinlense diye dua edersin dedi haahahah
ama ben de babasıyla hareketlerine bakıp sevmek fala istiyorum aaaaa şimdi konuşunda koca göbeğimle konuşuyomuş gibi hissediyorum o yüzden konuşamıyorum bebekle

heeee çok ilerdeyiz canıııımmm neremizde nolduğunu bile tam anlamıyos ama 2ciyi yaparsam belirti böle olursa hemen anlıcam hehehehe ilk diye sanırsam emin değiliz neyseki görünce 15 gün rahatlıyom ama 15ten sonra yine gitmek istiyom dra iyimi ordamı falan diye

canım bende hep orda hissediyorum göbeğimin baya altında, bazen sağ, bazen sol bazen ortada ama hep o kısımda, ayakları geliyor galiba oralara, erkeklere özel bir durum mu acaba bu aşağıda tekmelemeler :26::26: yeride çok iyi dedi doktor, ama daha göbek üstüne çıkamadık :):):)

bende öle düşünüyorum dr kafası göbeğin baya üstünde demişti göğüs aramın altı gibi gösterdi e bizimkiler bildiğin dimdik duruyolar o zaman dimi hehehehe çıktıkları gibi yürüyolarmış yatmak nedir bilmiyolar anlaşılan ben başka yerde hiç bi hareketlilik görmüyorum da kafa yukarda ayakları hep aşadayda dik bunlar dik:))

ben sana mesaj atayım,mailimi yazarım ordan gönderirsin
tamam canım

benım oglanda en cok ordan vuruo ama bu hafta yukardanda vurmaya basladı yavas yavas oluo demekkı

doğunca işimiz zor valla :) detaylıda da doktor duruşu yüzünden çok iyi bakamadı yeniden çağırdı, bizimkisi şimdiden burnundan kıl aldırmıyor o kadar çikolata meyve suyu, hareket yok doktordan çıcınca başlıyor kıpırdamaya doktorda oğlumuz hiç pozcu değil dedi bir porfil fotosu çıkaracaktı adam 10 dk. uğraştı anca yandan birtane

gunaydın gecmısı okuyamadım
kardesımın dugunu var bayram sonrası hemen ,gıttım kendıme elbıse baktım klasık gogüs altı bollasanlardan oldu ama almadım belkı kılo alırım dıye :)

ee onu almayınca da esım bebege bırseyler alalım dedı

o kadar cok sey aldık kı ..kapı süsüne kadar ..

zaten onceden de cok almısız dolabına asınca farkettık dolu dolu oldu sımdıden tamam dedım artık almak yok ..

saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın aLLAHIM..

BEN ZAYIFlamısım bu arada ..benden gıdıyordur dımı ya ac kalmıyorum ama sabAH tartıldım yıne gıtmıs gramlar bebegım de zayıflamaz dımı .:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…